LG G Flex, Αναφορές για πρόβλημα με “φουσκώματα” στην οθόνη

Όλο και περισσότερες αναφορές έρχονται στο φως από τους κατόχους του LG G Flex αναφέροντας προβλήματα με την εύκαμπτη οθόνη της συσκευής τους. Πιο συγκεκριμένα, μικρά εσωτερικά “φουσκώματα” εμφανίζονται στην εύκαμπτη οθόνη των 6 ιντσών και είναι απορίας άξιο το τι προκαλεί αυτό το πρόβλημα θέτοντας σε αμφιβολία την αξιοπιστία αυτής της νέας τάσης των κυρτών οθονών.

Η LG από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση σχετική με το πρόβλημα που εμφανίστηκε αναφέροντας πως, επειδή τα εσωτερικά μέρη του G Flex, όπως το προστατευτικό γυαλί της οθόνης, η OLED οθόνη, η μπαταρία και το “σώμα” του κινητού είναι εύκαμπτα, η υπερβολική και συχνή κάμψη τους μπορεί να δημιουργήσει αυτά τα περίεργα “φουσκώματα” στην οθόνη.

LG, G Flex, bumps, LG G Flex, Αναφορές για πρόβλημα με “φουσκώματα” στην οθόνη

Επιπλέον η LG αναφέρει πως το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν επηρεάζει την ποιότητα και την απόδοση της συσκευής ενώ προκαλέι εντύπωση το γεγονός πως μέσα από την Korea Display Industry Association υπάρχει επιβεβαίωση πως η εύκαμπτη οθόνη του G Flex είχε κάποια τεχνικά προβλήματα κάνοντας την LG διστακτική στο να το κυκλόφορήσει, σημειώνοντας πως θα έπρεπε να είχε ενημερώσει τους καταναλωτές, πριν την κυκλοφορία του G Flex, πως δεν συνίσταται υπερβολική και συχνή κάμψη του κινητού προς αποφυγή προβλημάτων, τα οποία τελικά εμφανίστηκαν.

Σύμφωνα με την LG, το πρόβλημα στην οθόνη διορθώνεται μόνο του με την πάροδο του χρόνου αν και οι ίδιοι οι κάτοχοί του μπορούν να το επιδιορθώσουν, πιέζοντας τα συγκεκριμένα σημεία στην οθόνη για να εξαφανιστούν, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο λόγος για τον οποίο κατασκευάστηκε η ελαστική οθόνη της συσκευής είναι για να την προστατεύει από φθορές και ατυχείς πτώσεις και, προφανώς, όχι για να φέρονται οι χρήστες περίεργα στο κινητό, ελέγχοντας την ελαστικότητά του.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
makis

σας τα πηρε τα λεφτα??αυτο εχει σημασια!

Αποστόλης Ρόδος

Εγώ έτσι και αλλιώς “μπανανα” κινητό δεν θα αγόραζα για τα επόμενα τουλάχιστον 2-3 χρόνια… και ειδικότερα στις πρώτες εκδόσεις και κυκλοφορίες τους. Σε κάποια χρόνια που θα εξελιχθούν τα πράγματα, βλέπουμε.

jonjon

Μας κάνουν πλάκα!

Denis

στέκομαι στο εξής:

“ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο λόγος για τον οποίο κατασκευάστηκε η ελαστική οθόνη της συσκευής είναι για να την προστατεύει από φθορές και ατυχείς πτώσεις και, προφανώς, όχι για να φέρονται οι χρήστες περίεργα στο κινητό”

το νέο feature ~bubbleGate~ της LG

Φώτης

Εγω θέλω πλακη όπως ο μπακαλιάρος..Κινητο μπανάνα ποτε γιατι δείχνει χάλια..απορώ ποιοι τα αγοράζουν!!!!

Μπαμπης

Ευχαριστούμε κορόιδα για το beta testing.

tech21man

Παντα οι early adopters θα εχουν προβληματα. Παντα. Και αν δεν υπαρχουν αυτοι, τοτε ολοι εμεις οι υπολοιποι, δεν θα εχουμε τα εξελιγμενα προιοντα στην αγορα. Οποτε λιγο σεβασμος (που λεει ο λογος…). Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο τα να παιρνεις στα χερια σου κατι καινουριο και τοσο ακριβο (τα ειχανε το γουσταραν τα δωσανε, μπραβο!) και να βγαζει προβληματα…

Οσο για την LG αυτη τη φορα μπορει να μην ισχυει το any publicity is good publicity, αλλα αν δεσμευτει να αποζημιωσει/αντικαταστησει ελαττωματικα δειγματα περισσοτερο καλο θα μου φανει.

Εννοειται οτι ενα τετοιο κινητο δεν το κανεις λαστιχο παντως…Μια καμπυλοτητα (οχι απαραιτητα στην οθονη) που απο το 1,80-1,90 που το κραταω στα ματια μου συνηθως ισως να εσωζε οσα κινητα εριξα με τη μουρη σε πλακακι η πλακοστρωτο.

Superuser

Εγώ γιατί το καταλαβαίνω αλλιώς το άρθρο;;

Αναφέρει ότι τα φουσκώματα προέρχονται από την περεταίρω κάμψη που το κάνει ο χρήστης-πελάτης..

Και απλώς η LG έπρεπε να προειδοποιεί αρχικά τον πελάτη να μήν το λυγίζει δοκιμάζοντας τις αντοχές του

“”…πως θα έπρεπε
να είχε ενημερώσει τους καταναλωτές, πριν
την κυκλοφορία του G Flex, πως δεν
συνίσταται υπερβολική και συχνή κάμψη του
κινητού προς αποφυγή προβλημάτων, τα
οποία τελικά εμφανίστηκαν…””

Όταν αγοράζετε κινητό το λυγίζετε να δείτε αν αντέχει;;

Λευτέρης

+1 superuser εχεις απόλυτο δίκιο! Το κινητό είναι για όσους αρέσει η κυρτή οθόνη και είναι φυσικό να προκληθούν προβλήματα από υπερβολική χρήση της ικανότητας της να λυγίζει.Αυτη η ευλυγισια βοηθά στο να είναι πιο ανθεκτικό όχι στο να ψυχαγωγείται ο κάτοχος!

Makis

Σωστά, αλλά τουλάχιστον μία φορά δεν θα το κάναμε να δούμε πως πάει :))))

arg

Συμφωνω απολύτος με το πρώτο προώτο σχόλιο του makis. Και προσθετω οτι και εσεις στιν δουλεια σας αν κανετε κατι λαθος σιγουρα θα βρειτε την δικαιολογια για να μην χασετε ευρω. ΣΩΣΤΑ?

george

“You’re holding it wrong” 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.