LG G Flex 2, teaser video [CES 2015]

Εν όψει της CES 2015 που πραγματοποιείται 6-9 Ιανουαρίου στο Las Vegas, βλέπουμε διάφορα leaks και hints για το τι θα παρουσιάσουν εκεί οι τεχνολογικοί γίγαντες. Το πρωί διέρρευσε poster το οποίο έδειχνε το LG G Flex 2 και τελικά η ίδια η LG κυκλοφόρησε πριν από λίγο teaser video για το επερχόμενο καινοτόμο smartphone της.

Μέσα από το μικρό βιντεάκι επιβεβαιώνεται και επίσημα αυτό που εδώ και καιρό φημολογείται, ότι δηλαδή το LG G Flex 2 θα ανακοινωθεί στην CES. Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν κυκλοφορήσει μόνο φήμες οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, λογικά περιμένουμε εύκαμπτη P-OLED οθόνη και self-healing επικάλυψη στην πίσω πλευρά, όπως και στο πρώτο LG G Flex. H ανάλυση οθόνης αναμένεται στα 1080p, 3GB RAM, Qualcomm Snapdragon 805 ή ακόμη και 810 επεξεργαστή.

Περισσότερα θα μάθουμε αύριο,κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου press event της LG.

lg g flex teaser video, LG G Flex 2, teaser video [CES 2015]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xristos

Κωστα?
Το CES θα γινει 5-8 του γενναρη

chris

Η κυρτή οθόνη γενικότερα είναι ωραία ιδέα. Εγώ το ένα που είχα πιάσει στα χέρια μου όμως.. η οθόνη με το παραμικρό έτριζε 😛 βέβαια το κομμάτι ήταν παλιό αλλά και πάλι.

Αλλά τώρα σου λέει τι να το κάνεις το G Flex !!!!! ΠΑΡΕ ΕΝΑ iPhone ! αυτά λιγίζουν καλύτερα.

i love rihanna

Αν βρειτε καποιο link για να παρακολουθήσουμε το event πειτε και μας…

stelios90

@chris, πραγματικά δεν πιστεύω ότι διάβασα αυτό το πράγμα εν έτει 2015 σε τεχνολογικό site! Ελπίζω να μην το εννοείς.

George

ώρα ελλάδος ?

Αντρέας

Φαίνεται σαν το edge.

karlitonio1

@stelios90 ποιο πραγμα διαβασες. Humor κανει το παιδι. Πολυ σοβαρα δεν το πηρες το θεματακι? Μην μου πεις δεν εισαι apple fan boy. Γιατι αν δεν είσαι κατι αλλο σοβαρότερο παίζει. ΑΚΟΥ εκει σοκαρίστηκε δεν περίμενε να διαβάσει τετοιο σχόλιό. Ελεος λες και ηρθε τελος του κοσμου. “Omg τι διαβασα μολις τωρα οιμε οιμε”. ΕΛΕΟΣ

Lex

@karlitonio1 Καλα μην κάνεις έτσι ρε φίλε! Κράζεις τον άλλον για το σχόλιο του την ίδια ώρα που μόνο απ τον τρόπο που γράφεις φένεται οτι έχει φρικάρει πιο πολύ και απ τους 2 μαζί!!!

Miko

Όλα ωραία και καλά αλλά αν δεν ρίξουν τις τιμές τους αυτές οι εταιρίες… θα τους φάνε οι κινέζοι!!
Πάντως σαν κινητό ειναι πάρα πολύ ωραίο!

maverick

@George 18:00

chris

@stelios90 πλάκα κάνω ρε μεγάλε. Δεν έχω κάτι με το iphone (εκτός από το ότι είναι πανάκριβο), ίσα ίσα το θεωρώ πολύ καλό κινητό με άθλιο user-interface. Το Iphone είναι η καλύτερη συσκευή που μπορεί να πάρει κανείς στις μέρες μας αν δεν τον νιάζουν τα λεφτά. Και αυτό το ενοώ!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Τώρα πίσω στο θέμα. Γουστάρω πολυ την ιδέα του g flex. Αλλά δεν βρίσκω λόγο να τρέξει κάποιος να κάνει Upgrade από το 1 -> 2. Ίδια συσκευή με λίγο διαφορετικά χαρακτηριστικά τα οποία στην περίπτωση μας δεν κάνουν τη διαφορά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.