LG G Pad 8.3 Google Play edition, αναβαθμίζεται σε Lollipop

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια οι χρήστες Google Play edition συσκευών έχουν καθυστερήσει να πάρουν τις αναβαθμίσεις, όπως για παράδειγμα τα HTC One που ήταν να πάρουν Lollipop στα μέσα του μήνα αλλά τελικά πήρε κ άλλη αναβολή. Σειρά για update πήρε το LG G Pad 8.3 Google Play edition, το οποίο αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, οι χρήστες ξεκίνησαν να παίρνουν το update.

Χρήστες σε Twitter και XDA forums αναφέρουν ότι άρχισαν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για την αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop, αλλά επειδή όπως είπαμε δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ούτε ο επίσημος κατάλογος με τις αλλαγές. Λογικά όμως, το update θα φέρει το νέο Material design, αναβαθμισμένη lockscreen, νέα notifications, βελτιωμένη επίδοση και προφανώς battery saving mode.

lg g pad 8.3 gme lollipop, LG G Pad 8.3 Google Play edition, αναβαθμίζεται σε Lollipop

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis yo men

Το ξεραμε οτι θα την παρει την αναβάθμιση η gpe εκδοση το κανονικο g pad θα την παρει αυτο ειναι που με καιει?

iakxar

εχω το google nexus 7 και ακομα δεν εχω λαβει την ενημερωση. Εχετε καμια πληροφορηση? Επισης ξερετε απο που μπορουμε να αγορασουμε το lg pad 8.3 google play edition?

mike

εχει ακουστει τιποτα για το μη gpe lg g pad 8.3;

stelios90

Παιδιά έχω Nexus 7 (2013) και η μάνα μου iPhone 4S..το Nexus 7 lagαρει περισσότερο με Lollipop παρα το 4S με iOS 8

Darth

2 περιπτώσεις παιζουν

1, έκανες update μέσο ota (και οχι στο να ρίξεις image απο το pc…….και σβήνονται ολα προφανώς)……. με όταν οταν περνάς στις 90% περιπτώσεων κατι δνε πάει καλα (οταν γίνεται μεγάλη αλλαγή απο έκδοση σε έκδοση)

2. το 4s είναι άδειο απο apps

στον φιλο μου ιρθε update με το Ota το εκανε και αρχισε να σαιρνετε να λαγαρει να φευγει μπαταρια με το καλυμερα………… το πιρα στα χερια μου το εκανα ενα clean install (περα απο της φονες του οτι θα χασει σινομιλιες στο viber και whats up………) και συσκευη πραγματικα πεταει………. οτα δεν συνιστατε σε καμια περιπτοσι παντος…………… η αν εκανες ota κανε μετα ενα factory reset

sakis

Κωστα καλησπερα. Μηπως γνωριζεις αν το Lg g pad 8.3 θα παρει την αναβαθμιση? Οχι το GPE. Για το πρωτο gpad λεω. Ευχαριστω

stelios90

@Darth, περιπου τις ίδιες εφαρμογές έχω (και τα δυο 16αρια) Θα κάνω factory reset…

Darth

@stelios90 ναι αλλα στο lollipop σκεψου οτι γινεται αλλαγη στο runtime library

και γενικος και στο ios και στο android οταν κανεις μεγαλο update να προτιμαμε clean

Nikos

Και μακάρι να μην έρθει για το απλο ταμπλετ που πουλησε η lg θα ειναι ίσως η μεγαλύτερη αποτυχια η να ερθει μετα απο κανενα 3μηνο, αν και πολες εφαρμογες εχουν αλλάξει μεχρι στιγμης οπως ιμειλ και μουσικη και αλλες τωρα περιμένουμε μονο και μονο για την διαφορα στην μπαταρια που ακουμε και ξανα ακούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.