LG G Pro 2, Με οθόνη 6 ιντσών Full HD και 3GB μνήμη RAM;

Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε ότι η LG έχει στα σκαριά το LG G Pro 2, αυτό που κάνει ενδιαφέρον αυτό το tabletόφωνο θα είναι τα τεχνικά του χαρακτηριστικά εφόσον επιβεβαιωθούν. Αυτά μιλάνε για οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 και μνήμη RAM 3GB.

Η συγκεκριμένη ανάλυσης της οθόνη ακούγεται πιο “γήινη” από αυτή που έκανε λόγο για 5.9″ QHD δηλαδή 1440×2560 pixels και αυτό το σχολιάζουμε γιατι όπως γίνεται κατανοητό ο επεξεργαστής θα αποδίδει πιο ομαλά και η μπαταρία θα κρατάει περισσότερο έχοντας να διαχειριστεί λιγότερα pixels.

Σίγουρα η LG και το τμήμα LG Chem που αναπτύσσει μόνο του τις μπαταρίες που φοράνε οι ναυαρχίδες στα smartphones και όχι μόνο δίνει τον καλύτερό του εαυτό και αυτό αποδεικνύεται από την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του G2, σε κάθε περίπτωση όμως λιγότερα pixels θα κάνουν τη διαφορά στην κατανάλωση.

Ίσως αφήσει την QHD ανάλυση για το επόμενο LG G3, ίδωμεν…

LG G Pro 2, LG G Pro 2, Με οθόνη 6 ιντσών Full HD και 3GB μνήμη RAM;
Στην φωτογραφία απεικονίζεται το τωρινό μοντέλο LG G Pro.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos

Καλυτερα που δν θα εχει qhd, ειναι π ειναι μεγαλη η οθονη με qhd δεν θα κρατουσε η μπαταρια καθολου. Με fhd εχει και καλη οθονη και – λεμε τωρα – μεγαλυτερη διαρκεια ζωης της μπαταριας.

Γιωργος Μ

πολυ καλη κινηση απο την Lg. ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι σκοπευει να ‘χτυπήσει’ τη samsung..τωρα κατα ποσο θα το καταφερει θα το δουμε..

Alexis

Δλδ ετσι οπως το πανε οι εταιριες αν το s5 θα εχει 2κ το S6 θα εχει 4κ? Καλα που παμε. Για μεβα η ιδανικη ειναι 720p. Δλδ οτιδηποτε πανω απο 250 ppi ειναι αρκετο.

μιχαλης

Το νότε 3 μέχρις στιγμής κανένα δεν το έχει χτυπήσει. Αυτο θα γινει μόνο όταν η εταιρίες καταλάβουν πόσο χρήσιμο είναι το software στα ταμπλετοφωνα.

chris

@μιχαλης έχω την εντύπωση πως το χτυπάει το lumia 1520 (όχι σε πωλήσεις…)

konstantine73

σε τι το χτυπαει μην τρελαθούμε εντελως τωρα…..το ενα εχει wacom digitizer και spen με ενα καρο εφαρμογές….το αλλο τι έχει? απλα μια μεγαλη οθονη……μην ποσταρουμε ότι μας κατεβαίνει στο μυαλό….

Aris Pateras

Το μοντέλο G Pro (κάτοχος του οποίου είμαι) για τα χρήματά του είναι ότι καλύτερο υπάρχει! Η LG αν προσέξει τη στρατηγική πωλήσεων και διάθεσης του προϊόντος αυτού, έχει ήδη άσο στο μανίκι της! Το ότι η Samsung έχει περισσότερες πωλήσεις δεν σημαίνει ότι έχει και καλύτερες συσκευές! Το τηλέφωνο αυτό είναι καταπληκτικό και σίγουρα το επόμενο θα είναι επίσης! Η οθόνη του δεν συγκρίνεται με κανένα τηλέφωνο στα χρήματά του! Αλλά και σε ακριβότερα! LG και πάλι LG!

fanis

δεν νομίζω οτι έχει τύχη μπροστά στο z1 compact της sony που έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και τρελη καμερα 21mp και είναι και sony και αν κρίνουμε από τα μεχρι τώρα της sony θα είναι και φθηνότερο

Thanos

Η αλήθεια είναι πως η LG όντως έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή.
Πλέον ή samsung πάρεις ή LG δεν παίζει κανένα ρόλο… απο εκεί και πέρα έχει να κανει με τα γούστα του καθ’ ενός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.