LG G Pro 2, Επιβεβαιώθηκε το όνομα και θα παρουσιαστεί στη MWC 2014

Η LG ανακοίνωσε ότι το φημολογούμενο LG G Pro 2 θα παρουσιαστεί επίσημα στην επερχόμενη έκθεση MWC 2014 στη Βαρκελώνη (το Techblog θα είναι εκεί!). Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, θα πρέπει να περιμένουμε οθόνη 6 ιντσών Full HD, τετραπύρηνο Sanpdragon 800 και 3GB μνήμη RAM.

LG G Pro 2 official, LG G Pro 2, Επιβεβαιώθηκε το όνομα και θα παρουσιαστεί στη MWC 2014
Στην φωτογραφία απεικονίζεται το πρώτο μοντέλο LG Optimus G Pro.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petran91

6 ίντσες? Ξεφύγαμε πια. Πριν 2 μήνες που έψαχνα κινητό το σκεφτόμουν πάρα πολύ για τις 5. Τώρα με τις 6 δεν έχει καμία ελπίδα (για τα δικά μου γούστα), δεν πα να είναι και 12πύρηνο!! Τι τα μεγαλώνουν τόσο ρε παιδιά, κινητά υποτίθεται ότι είναι.

antonis

@petran ο καθενας οτι του αρεσει παιρνει! απο 4 μεχρι 6 ιντσες εχει τα παντα.. ελεος πια

Petran91

@antonis δεν είπα το αντίθετο φίλε μου. Τώρα το “μικρότερο” tablet είναι στις 7 ίντσες, δεν σου κάνει εντύπωση που βγάζουν κινητό στις 6? Δηλαδή αν συνεχιστεί έτσι, του χρόνου τι θα διαχωρίζει τα κινητά από τα tablets? Ούτε κατακρίνω κανέναν, ούτε λέω ότι δεν θα έχουν αγοραστικό κοινό οι 6 ίντσες σε κινητά. Την δική μου άποψη είπα.

θανασης

παδια ας μην ξεχναμε οτι τετια κινητα ονομαζονται phablets ουτε κινητα ειναι ουτε tablets για αυτο να τα κρινουμε οπως εχουν!. κατοχος note 2..

dialteo

Εμένα οποιαδήποτε ανακοίνωση της LG μού είναι πλέον αδιάφορη. Με ενοχλεί πάρα πολύ που δεν έχει βγάλει ούτε καν ανακοίνωση για το πότε και αν θα αναβαθμιστεί σε 4.3/4.4 το LG Optimus G (ναυαρχίδα της πριν μόλις ένα χρονο!)
Δεν είχα ποτέ LG (παρά λίγο θα είχα το G από τη Voda – ευτυχώς δεν το κράτησα). Αλλά αντικειμενικά με εκνευρίζει η αδιαφορία της

Kilplix

Ο καθενας το μακρυ και το κοντο του πλεον στα σχολια του techblog….κριμα….
@antonis ναι ρε φιλε υπαρχουν χιλαδες κινητα απο 4΄΄ εως 7″ εδω ομως μιλαμε για το συγκεκρημενο μοντελο και οχι γενικα…μιλαμε για το λαθος της LG να βαλει τοσο μεγαλη οθονη ας εφτιαχνε το LG G PRO II MAX αμα ηθελε 6″ οθονη…αυτοι θα χανουν αγοραστες, οχι εγω.

nikos

Παιδια μην λεμε ο,τι θελουμε.Αν η lg κανει καλη δουλεια στα bezels οπως στο g2 τοτε το μεγεθος του θα ειναι παρομοιο με το note 3 και απο οσο θυμαμαι δεν ειχατε προβλημα με αυτο το μεγεθος,Δεν λεω οτι ειναι ιδανικο αλλα οχι να λεμε πως το note ειναι μια χαρα και τα υπολοιπα με μεγαλες οθονες δεν ειναι βολικα κλπ

Manos

Εγω βλεπω σχολια απο πικραμενους που πηραν το νοτε 3 πριν λιγο και τωρα π δεν θα ειναι πια το καλυτερο κλαιγονται. Καλο θα ηταν να σχολιαζατε αντικειμενικα. 6 ιντσες για ταμπλετοφωνο ειναι πολυ καλα. Οσο για τις αναβαθμισεις, ολα τα lg απο το LGOG και μετα θα παρουν 4.4. Ενημερωθειτε απο Phone Arena.

sosimple

Επειδη προφανως τα εχετε μπερδέψει: Το συγκεκριμένο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το επομενο μοντελο του g2, αλλα του ηδη υπάρχοντος ταμπλετοφωνου lg g pro ή καπως ετσι. Ηταν 5.5 ιντσες, θα παει 6 με μικρα bezel και το μεγεθος θα μεινει το ίδιο. Που ακριβως ειναι το προβλημα? Οταν βγει g3 δε θα ειναι τοσο μεγαλο αλλα οσο το g2 πιθανότατα.

Aris Pateras

Τρελό εργαλείο! Αν κρίνω από το G Pro που έχω… τρελό εργαλείο! 6” δεν είναι υπερβολικό! Τα κάνει Όλα και συμφέρει! Και ξέρετε κάτι? Δεν θέλω μόνο ένα τηλέφωνο. Εγώ θέλω έναν μικρό Υπολογιστή τσέπης που να παίρνει ΚΑΙ τηλέφωνο! Γουστάρω! Πώς το λένε…

fanis

δεν νομίζω οτι έχει τύχη μπροστά στο z1 compact της sony που έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και τρελη καμερα 21mp και είναι και sony και αν κρίνουμε από τα μεχρι τώρα της sony θα είναι και φθηνότερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.