LG G Pro 2, Πρώτες φωτογραφίες με το καινοτόμο πίσω πλήκτρο

Την προηγούμενη εβδομάδα η LG επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει το LG G Pro 2 στην επερχόμενη έκθεση MWC 2014 στη Βαρκελώνη και σήμερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες από την χώρα καταγωγής του, τη Νότιο Κορέα. Από αυτές ξεχωρίζει στην πλάτη του το καινοτόμο πίσω πλήκτρο που πρώτη φορά εισήγαγε το LG G2.

Το LG G Pro 2 λέγεται ότι θα έχει οθόνη 6 ιντσών Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 και γρήγορο mobile internet LTE-A (Advanced) όπου αυτό είναι διαθέσιμο.

Σε λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες το Techblog θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη για μια ακόμα χρονιά στο καθιερωμένο μας ραντεβού με την έκθεση MWC και την τεχνολογία!

LG G Pro 2, LG G Pro 2, Πρώτες φωτογραφίες με το καινοτόμο πίσω πλήκτρο

LG G Pro 2, LG G Pro 2, Πρώτες φωτογραφίες με το καινοτόμο πίσω πλήκτρο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis G

έχω την εντύπωση πλέον ότι η LG δεν βγάζει αναβαθμίσεις στο λειτουργικό. όταν θέλει να κάνει αναβάθμιση βγάζει νέο μοντέλο με το τρέχον λειτουργικό του android.Δεν εξηγείται αλλιώς! και ας λένε ότι το έχουν λάβει το μήνυμα. το G2 ακόμα να πάρει την 4.4 από τον Δεκέμβριο και να είστε σίγουροι ότι ούτε μέχρι το Μάρτιο θα την πάρει.

tiamat

ειναι ιδιο g2 με μικρα bezel και πισω πληκτρα!!!!
επισηςπαρατηρω οτι ειναι και ψιλοπαχυ, πραγμα που σημαινει οτι θα διαθετει μια ακομα πιο θηριωδη μπαταρια απο το g2 καπου στα 3500mah!!!!!!!

αν το g pro 1 ηταν απλα θεικο,,
τωρα θα μιλαμε για ενα μια εξωπραγματικη συσκευη…!!!

μακαρι η lg να μη το ξανακαταστρεψει με το αθλιο της ui και με τα καταραμενα 16giga της!!!!!

tiamat

διορθωση και συγνωμη για το double post, σε 6 ιντσες οθοναρα μαλλον για 4000mah μπαταριαρα προκειται!!!!!! και συμφωνω παλι με τον παναγιωτη με αυτο που λεει οτι η LG οταν θελει να κανει αναβαθμιση απλα παρουσιαζει ενα νεο μοντελο!!!! χαχαχα!!!

kostas

Ακλαφτο θα πάει από την αριστερή πλευρά πάντως είσοδος για κάρτα μνήμης δεν βλέπω και αν πούμε ότι είναι σαν το g2 και δεν ανοίγει το καπάκι στην πλάτη για 16-32 gb maximum το κόβω .

Μιλτος Υφας

Θυμιζει το LG VU ? Ή ειναι παραμορφομενες οι φωτο ;

Dimitrinho

Γιατι καταστρεφει την σχεδιαση που ειχε ξεκινησει να κανει πετυχημενα η lg με το g2 κριμα ειναι.6ιντσες;αυτο δεν θεωρειται Κινητο αλλα tablet και αναρρωτιεμαι πως καποιοι που εχουν εχουν μικρα δαχτυλα και γενικα ολοι που δεν χωραει στις τσεπες πως μπορουν;κατι ασχετο με το post Κωστα ποτε θα γινει ενα επισημο hands on για το iphone 5s;ολοι το περιμενουμε.

manolis

Κώστα καινοτόμο ήταν πέρσι, φέτος γιατί είναι καινοτόμο;;; το ίδιο δεν είναι;;; Θα το λένε καινοτόμο για 10 χρόνια αν συνεχίσει να βγάζει το ίδιο κάθε χρόνο;;;;

Γιωργος Μ

αν ειναι στο ιδιο μεγεθος με το note 3 τοτε θα παει πολυ καλα.οσο για τις επιδόσεις ειναι νωρίς να κρινουμε ακομα..

dark_master

Ρε συ Κώστα χωρίς παρεξήγηση, την καινοτομία με το πίσω πλήκτρο που την είδες? Είναι το δεύτερο κινητό της LG (όπως ανέφερε σωστά ένα ακομα παιδί) που βγάζει με το ίδιο χαρακτηριστικό. Άσε η χρησιμότητα του σύμφωνα με κατόχους του LG G2 στο thread των xda αμφισβητείται κυρίως λόγω της τοποθέτησης στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και της ύπαρξης του knock on.

Άσχετο αλλά στην πρώτη φωτογραφία το κάτω μέρος (η διχρωμια) μου θυμίζει το HTC One.

dimitris

Καταρχήν συγχαρητήρια που θα είσαστε στην έκθεση για να μπορείτε να μας ενημερώνετε 🙂 ευχαριστούμε 🙂 πάντως δεν νομίζω οτι αξίζει όντως είναι σαν το προητούμενο δεν έχει καμία σοβαρή αλλαγή που να αξίζει τον κόπο..φαίνεται να μενει πολύ πίσω η LG

nick

ρε c dimitris χωρις παρεξηγηση αλλα μηπως εισαι τυφλος……!?!?!?!?!?!?”ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ”….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν βλεπεις s800,6ince,κουμπια πισω…..
τι να πω…!!!!

mitsaras

Δηλαδή όπως τα βλέπω τα πράγματα ή μοναδικές συσκευές που θα έχουν επί της ουσίας κάτι καινούργιο να μας δείξουν είναι η htc στο one+ που από 600η επεξεργαστής θα πάρει 800η και θα αλλάξει και την διαγώνιο και της οθωνης, και η Samsung στο s4 που θα κάνει το ίδιο. Η υπόλοιπες θα περιοριστούν μόνο στην μεγαλύτερη οθωνη διότι βιάστηκαν να πάρουν μερίδιο αγοράς γρήγορα και τα έκαναν τούμπα με την πρώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.