LG G Pro 3: Με οθόνη 6″ QHD, 4GB RAM, Snapdragon 820 στα 790 δολ.;

Από τότε που κυκλοφόρησε το LG G Pro 2 έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος και φαίνεται πως η εταιρεία θα ετοιμάσει τον διάδοχο. Σύμφωνα με νέες αναφορές το LG G Pro 3 λέγεται ότι θα έρθει με οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels που σημαίνει 490ppi και επεξεργαστή Snapdragon 820.

Οι ίδιες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες κάνουν λόγο για μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB επεκτάσιμη, κάμερα 20.7 Megapixel, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, προ-εγκατεστημένο Android 5.1 Lollipop και αναφέρεται ότι το LG G Pro 3 θα έχει τιμή 790 δολάρια.

Να πούμε ότι για το δεύτερο εξάμηνο του 2015 η LG αναμένεται να κυκλοφορήσει μια πιο premium έκδοση του LG G4 με μεταλλική κατασκευή, οθόνη 5.8 ιντσών, κάμερα με Laser Auto Focus και stylus.

LG G Pro 2

LG G Pro 3: Με οθόνη 6" QHD, 4GB RAM, Snapdragon 820 στα 790 δολ.;, LG G Pro 3: Με οθόνη 6″ QHD, 4GB RAM, Snapdragon 820 στα 790 δολ.;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτης

Τουμπανακι κ να ένας σοβαρός αντίπαλος (αν ισχύουν τα specs) του Note 5..

Sotiris

Έχει πενάκι και λογισμικό για να αντιμετωπίσει το Note 5; Όχι. Τι αντίπαλος λοιπόν;

Φώτης

Huawei mate 7..Δεν εχει πενάκι αλλα μπορει να κοιτάξει στα ματια το note 4..Σίγουρα το πενάκι ειναι αυτο που κανει την διαφορα στα note αλλα δεν ειναι το παν..ΠΛΕΟΝ δεν παιζει μπάλα μονο του γιατι μαζι με το lg pro 3,mate 8 θα υπαρχει κ δεύτερη κ τριτη επιλογη..Τωρα το ποσο θα κανει την διαφορα το note 5 αυτο θα το δούμε οταν βγει..Σίγουρα θα ειναι κ αυτο τούμπανο κ μπορει να ειναι πάλι ο κυρίαρχος..

Κώστας

Φώτη το Huawei mate 7 πέρασε από τα χέρια μου καλό τηλέφωνο αλλά σαν Νότ 4 με τίποτα σε όλους τους τομείς από οθόνη μέχρι κάμερα, ο μόνος αντίπαλος το νότ 4 θα είναι το νότ 5 απλά η πένα μαγεία πραγματικό κανονικό ποντίκικαι κανένα λαπ τοπ δεν μπορεί να το αντιμετώπιση φαντάσου κατά πόσο ένα απλό τηλ σαν το Huawei mate 7 καμία σχέση το ένα με το άλλο σε όλους τους τομείς.

Φώτης

Μαζι σου,δεν είπα οτι ειναι καλυτερο αλλα δεν υπαρχει αυτή η χαοτική διαφορα που υπήρχε παλαιότερα..Στο gaming εχω ακούσει οτι το mate 7 τα παει λιγο καλυτερα..Το lg pro 3 παντος αν εχει αυτα τα specs πολυ δυνατο..Κ κάτι ασχετο..Εβαλα διπλα διπλα το note 4 κ το lg g4 για να δω διαφορα στις οθόνες..Εβαλα το hobbit με 2Κ ανάλυση..Το lg καλυτερη ευκρίνεια κ με πιο πολυ βάθος στο μαυρο..Στο note 4 ηταν λιγο περισσότερο πιο black αλλα έκρυβε πληροφορία..Εχει κανει φοβερη δουλειά η lg στην οθονη του lg g4..Βεβαια πρέπει να δούμε το note 5 για να είμαστε πιο δίκαιοι γιατι το 4 ειναι περσινό..Αυτο παντος θέλω να το βελτιώσει στο note 5 η Samsung..

Κώστα

Συμφωνο απόλυτα σε αυτό ,το g4 το έχει ο αδερφός μου γρήγορο ταχύτατο φοβερή κάμερα μόνο στο auto για μη έμπειρους έχει πρόβλημα υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού άλλο ένα παράπονο η μπαταρία του δεν κρατάει, πολύ καλύτερη η μπαταρία του νότ ενώ έπρεπε να είναι τα ίδια λόγου 20nm ίσος εδώ φαίνεται η τεχνολογία τον amoled στην κατανάλωση ενέργειας οθονών, καλύτερα κάρτα γραφικών στο νότ λίγο καλύτερος επεξεργαστής στο g4 έχω το νότ το f, φοβερή η απεικόνιση χρωμάτων στο lg μου άρεσε πολύ ωραίο μαύρο αλλά έχω την εντύπωση ότι τζάμι στο g4 σαν να μαυρίζει η μου φαίνεται εμένα με αποτέλεσμα την ημέρα έξω πρέπει να έχεις πιό πολύ φωτισμό για να φαίνεται το ίδιο καθαρά με του νότ,η μου φαίνεται εμένα? Κατά τα άλλα ωραίο τηλέφωνο,και ένα άλλο πολύ ελαττώματα η LG φέτος τι γίνεται ρε παιδιά 3 συσκευές άλλαξε ο αδερφός μου για να πετύχει μια σωστή η δύο πρόβλημα στην οθόνη και είχαν ηπερθέρμανση στην μπαταρία πιό πολύ και λίγο επεξεργαστή ,για πλάκα σήκωνε 40 βαθμούς στην μπαταρία και ανέβαζε ανέβαζε το είδα και 45 με λίγο ζόρι,στο νότ εδώ που μένω ότι και να κάνω με τα βίας το πολύ πάει 34 με πολύ… Συνέχεια »

evan

κατοχος του LG G PRO 2. 3 giga ram, 32 rom
απροβληματιστο τηλεφωνο, θα παω αν ισχυουν οσα διαβαζω με κλειστα ματια στο pro 3.

Ιωάννης jb

Είναι απλά γελοίο να θεοποιουν κάποιοι το note 4!
Πράγματι το νέο g pro θα είναι ένα τέρας που σε μια κόντρα με το επερχόμενο note δε θα υπολείπεται…
Το θεωρώ δεδομένο και παίρνω το ρίσκο να το πω από τώρα!
Από εκεί και πέρα είναι κινητά που απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό!
Σε κάποιους αρέσει πολύ το πενακι του
note.. Εγώ θα πω κάτι άλλο, ρωτήστε τυχαία 50 καταναλωτές να σας πουν πόσο χρήσιμο βρίσκουν ένα πενακι σαν αυτό του note..
Ζήτημα να πουν 10 άτομα ότι το βρίσκουν χρήσιμο!
Αν ήταν πραγματικά χρήσιμο θα είχε υιοθετηθεί από πιο πολλές συσκευές! Απλά τα πράγματα!
Η LG επειδή ξέρω πως είναι μια εταιρεία με πολλά futures πολύ εύκολα μπορεί να αντισταθμίσει την απουσία μιας πέννας, με κάτι πραγματικά έξυπνο…

Sotiris

Άλλο ένα κατεβατό μπουρδολογίας από τον Ιωάννη jb.

Ιωάννης jb

Κοίτα σωτηρακο είναι πιο σωστό να λες ότι διαφωνείς μαζί μου παρά να εκφράζεσαι με αυτόν το τρόπο..
Και αν θέλεις να τοποθετησαι πιο συγκεκριμένα….
Δηλαδή είναι μπούρδες το να λέω μη θεοποιητε το note.. πρέπει με βάση το λιγοστό σου μυαλό να το αντιμετωπίζουμε ως θεότητα!!
Είναι μπούρδες αυτά που λέω για τη πέννα και είναι χαζές όλες η εταιρίες, που σε όλα τους τα μοντέλα δε βάζουν πενακι!!
Είναι μπούρδες το ότι η LG στο θέμα futures είναι μία από της κορυφαίες!!
Τέλος είναι μπούρδες το να λέω τέρας το επερχόμενο g pro!! Και θα πρέπει να το λέω πως;; Γατάκι θα ήταν καλύτερα ε;;
Κάνε τη χάρη στην ανθρωπότητα και πιο συγκεκριμένα στο κοινό Ελλήνων που μας διαβάζει, να μην σχολιάζεις!!!!!!

Sotiris

Το οτι το G pro θα ειναι τέρας, δεν το αρνείται κανείς. Το να το συγκρίνεις με την σειρά Note είναι ατυχές. Ο λόγος που οι εταιρίες δεν βάζουν πενάκι ή βγάζουν κινητά με πενάκι αλλά οχι στην ίδια κατηγορία με το Note όπως εχει κανει η Lg είναι οτι δεν χρησιμοποιούν wacom digitizer και δεν εχουν αναπτύξει software για το πενάκι. Νομίζεις οτι δεν θα ήθελαν να χτυπησουν το πιο ευπωλητο phablet? Απλά δεν μπορούν να το κάνουν.

Ιωάννης jb

Άκου δύο πράγματα και βαλτα καλά στο μυαλό σου!!!
Πρώτον οι εταιρίες δε θέλουν το πενακι! Είναι γελοίο να λες ότι δεν μπορούν! Πραγματικά τώρα πλάκα μας κάνεις;;
Δεύτερον το note πλέον έχει φτιάξει όνομα ο κόσμος το ξέρει ως τι πρώτο phablet είχε κάνει και εκείνη την εκτίναξη με το note 2 και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με τρομερή διάρκεια μπαταρίας… τελείωσε το όνομα εκτοξεύτηκε στις συνειδήσεις όλων ως το νούμερο ένα! Πλέον πουλάει και πολύ λόγο του ονόματος! Απλά τα πράγματα! Και το iPhone θα πρέπει να το συμπαθείς ακόμη πιο πολύ διότι με το πρώτο phablet που έφτιαξε οι πωλήσεις ήταν μεγάλες και ξεπέρασε το note 4.
Άρα ως λόγο επιτυχίας ενός κινητού μετράνε οι πωλήσεις!
Αλλά στο πόσο καλό είναι ενα κινητό, οι πωλήσεις δε παίζουν σημαντικό ρόλο, μη μου τις αναφέρεις ως τέτοιο…
Εντάξει εσύ με το μυαλό σου λογικά πάλι τα ίδια θα λες! Τι κάθομαι και ασχολούμαι σφαιρικά δε πρόκειται να τα δεις ποτέ τα πράγματα!

alexis touba

Το note4 εχει καλυτερη οθονη χρωματα φωτηνοτητα εχει το πενακι καλυτερη καμερα .Το mate7 ειναι ισως πιο γρηγορο λιγο ατο note4 και ειναι καλυτερο σε gaming απο το note4 και εχει καλυτερη αυτονομια σε μπαταρια και εχει πολυ καλυτερο αισθητηρα δαχτυλικων αλα και καλυτερα ηχεια απο note4.Και οποιος θελει ας μπει να δει βιντεακια συγκρητικα και θα καταλαβει απτο 4απηρινο note4.Η καλυτερα ας τα παρει και τα δυο στα χερια του και θα δει αν οντως αυτα που λεω ισχυουν η οχι

Themazerunner

Note 4…μακραν το καλυτερο και απο το τελευταιο υπερπληρες smart.
Πολυ γρηγορο και ιδιαιτερα με την Lollipop εφτασε εκει που επρεπε να ειναι.Πιστευω με την Μ οταν την παρει απλα θα γινει πιο τελειο.Εκει λογικα θα μεινει και θα ειναι ενα smart για 5ετια ανετα.
Οποιος εχει παρει την εκδοση με τον exynos 5433 απλα καταλαβαινει τι θα πει δυναμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.