LG G Pro, Δίκαρτο διπύρηνο phablet ενόψει

Διαρροή έγινε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός νέου μελλοντικού phablet που φέρεται να ετοιμάζει η LG, με το όνομα LG G Pro Lite Dual, το οποίο θα είναι δίκαρτο, με οθόνη 5.5 ιντσών με διπύρηνο επεξεργαστή στο 1 GHz. Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτά, γίνεται εμφανές ότι θα έχουμε να κάνουμε με μία προσιτή συσκευή, η οποία θα μπορεί να λειτουργήσει ως εισαγωγικό μοντέλο για την κατηγορία των phablets.

Η ανάλυση της οθόνης του θα είναι 540×960 pixels, ενώ ο επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon 600. Η μνήμη RAM λέγεται ότι θα είναι 1GB, ενώ η εσωτερική του μνήμη εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 8GB. Λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 4.1.2 και στο πίσω μέρος θα έχει κάμερα 8 Megapixel. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φήμες λένε για μπαταρία 3140 mAh, νέο καλοδεχούμενο, με τις διαστάσεις να είναι 150.2×76.9×9.5 χλστ.

LG G Pro, LG G Pro, Δίκαρτο διπύρηνο phablet ενόψει

LG G Pro, LG G Pro, Δίκαρτο διπύρηνο phablet ενόψει

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mike

Δεν αξίζει με τίποτα. 5.5 οθόνη με ανάλυση qhd; επιπλέον θα έχει το μέγιστο 8gb και όπως πάντα δεν θα παίρνει κάρτα μνήμης οπότε βγαίνει άχρηστη η οθόνη

Κώστας Βλαχάκης

Mike, Δεν θα έχει όμως και την τιμή του Note 3.

mike

Συμφωνώ παίζει στην κατηγορία των Samsung mega αλλά τουλάχιστον σε αυτά μπορείς να βάλεις μια κάρτα μνήμης και να έχεις τα πάντα μέσα συν αποσπομενη μπαταρία. Και επίσης είναι πολύ πίσω στο λογισμικό

Κώστας Βλαχάκης

Και τούτο έχει υποδοχή για micro SD. Μπαταρία δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι αποσπώμενη, λογικά ναι. Σε ότι αφορά το UI είναι γούστα.

bill r

απο ποτε η 4.1.2 ειναι παλιο? ανακοινωθηκε η 4.4, ολες οι αλλες οι προηγουμενες σας ειναι παλιες και σας ξινιζουν! η 4.1.2 εκδοση ειναι η καλυτερη(προσωπικη αποψη) κ απο τις ελαφρυτερες αυτη τη στιγμη!

tech21man

Βαλτε cyanogen nightly στην τελικη χα χα. Πολυ πωρωνεται ο κοσμος με τα builds στο android.

Nik

με τιμή 150-200 ευρώ είναι μια χαρά.
Ε, και το 4.1.2 μια χαρά είναι και επίσης το UI είναι πολύ καλό. Αυτοί που το κράζουν, δεν το έχουν δοκιμάσει.. Έχει 4 θέματα δικά του και άλλα 100 στο XDA. Η LG έβγαλε και μια εφαρμογή για PC με την οποία πολύ εύκολα φτιάχνεις δικό σου θέμα. Στην αρχική οθόνη μπορείς να αλλάξεις εικονίδια εφαρμογών, αν θες και φωτογραφία σου βάζεις. Στο μενού εφαρμογών εάν δε σου αρέσει το φόντο, το αλλάζεις στις ρυθμίσεις. Έχει διάφορα εφέ μετάβασης κτλ, δλδ σε τι είναι χειρότερο από το UI της Samsung ή της Sony; Είναι και αρκετά γρήγορο και Smooth.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.