LG G2, Στόχος για 10 εκ. πωλήσεις

Φαίνεται πως ο στόχος των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων για τους κατασκευαστές smartphones αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο, αν λάβουμε υπόψη μας και την ανακοίνωση της LG ότι το smartphone G2 στοχεύει σε τόσες πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Η LG θέλει να κατακτήσει μερίδιο αγοράς 5% στα smartphones.

Πρόκειται για ένα στοίχημα το αν θα καταφέρει να καλύψει το στόχο της η LG, αλλά με τους ρυθμούς που πωλούν τα smartphones δεν θα μας προκαλέσει καμία εντύπωση εάν πιάσει τον στόχο των 10 εκατομμυρίων μονάδων το G2 εντός του χρόνου αυτού.

Εσείς πιστεύετε ότι θα τον πετύχει το στόχο;

LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G2, LG G2, Στόχος για 10 εκ. πωλήσεις

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Τσ.

Αν επιτέλους σοβαρευτει η LG, όσον αφορά την υποστήριξη και το service, τότε μπορεί εύκολα το συγκεκριμένο κινητό να ξεπεράσει τα 10εκ. πωλήσεις…

johnny

Αν βελτιωσει τη ταχυτητα των αναβαθμισεων της εχει ολα τα φοντα να ανεβει βαθρο μελλοντικα

tiamat

αυτο το απιστευτο κινητο αξιζει να μπει σε καθε τσεπη . τα χει ολα στον υψιστο βαθμο.
καλυτερο και απο s4 και απο one .το μονο που με χαλαει ειναι τα μολις 16 giga που ερχονται ελλαδα, αλλιως θα το περνα με κλειστα ματια να το χαρω .

kostas-Doha

Νομιζω οτι το συγκεκριμενο τηλεφωνο ειναι ΚΥΡΙΩΣ (προσοχη το ξεκαθαριζω) καθαρα επαγγελματικο ”οπλο” Σωστο μεγεθος, κορυφαια χαρακτηριστικα και σχεδον κορυφαια ποιοτητα. Αν στοχευσει σε εταιρικες πωλησεις-προωθησεις και σε συνδυασμο με ”προσεγμενη” τιμολογιακη πολιτικη θα κανει θραυση. Ειναι τοσο καλη η συσκευη, που το μονο ΠΙΣΤΕΥΩ πως πρεπει να προσεξει η εταιρεια ειναι να ακολουθησει τις αναβαθμισεις. Ο μονος πολεμος που μπορει αυτη την στιγμη να δεχτει ειναι το nexus5……….ειδωμεν………εγω παντως το δοκιμασα και δεν εχω λογια

gian

kostas-Doha άσε αδελφέ να κυκλοφορήσει καλά καλά πρώτα να το πιάσεις στα χέρια σου, να βγάλει κανα δυο μήνες και μετά φέρε και γνώμη για το πόσο καλή συσκευή είναι και πόσο γουάου ποιότητα κατασκευής έχει.

sosimple

Αμα είχε sd και αξιοποιούσε τον κάτω χώρο για να βάλει τα softkey (να μην τρώγαν χώρο απο την οθόνη δηλαδή) θα πουλαγε και 20 εκατ. Αλλά η lg παντα φτιάχνει περίεργα κινητά.. Για κοιτάξτε τις 17 σελίδες στο myphone για το lg.. Όποιος το αγόρασε το παιρνει απο εξω την κορεατικη εκδοση για να έχει την sd. Στο κοινο που απευθύνεται η sd είναι must. Τι νόημα έχει να πάρεις ενα τέτοιο super κινητό και να μη μπορείς να το αξιοποιήσεις? Αμα το πάρεις με τα 16gb που το φέρνουν κυρίως Ελλάδα, χωρίς sd, με το bloatware που το συνοδεύει, μένουν γυρώ στα 8 για ελευθέρα.. Με 13αρα κάμερα, και τα μεγαλα αρχεία που σώζει τόσο φωτο όσο και βίντεο, βάλε και μερικές εφαρμογές και τον ειπιες.. Οπότε χωρίς sd, ακόμα και για τον εντελώς μέσο χρήστη (που έτσι και αλλιως δε θα αγοράσει ενα τέτοιο κινητό) τα 32 για είναι απολύτως απαραίτητα και είναι και παλι λιγα. (Γυρώ στα 20 ελεύθερα πρακτικά). Κατα τα υπολοιπα είναι σούπερ κορυφαίο σε επιδόσεις.

Tse

“sosimple” Σε βρίσκω απολύτως σωστό Η sd είναι απαραίτητη

anestis

πως να πιάσει αυτό τον στόχο όταν το g2 είναι πολύ χειροτερο από τους ανταγωνιστές του (Ζ1,Note 3) ……τότε τα άλλα 2 πρέπει να πιάσουν 100 εκ.πωλήσεις

vasileios

Anestis έχεις ακούσει τι φασαρία γίνεται ήδη για το z1?και τι παράπονα σκάνε?επίσης το νοτελι τι σχέση έχει με το g2?Είναι ιδια κατηγορία μήπως?

Anthony

Anestis, ας κράξουμε απλα για να κραξουμε

karkavelas

Πολυ καλο το κινητό.
Άνετα πιστεύω θα τα πιάσει τα 10 εκ.
Στην Γερμανία θα κοστίζει 499 ευρω το 16 και 599 το 32.
Οπότε είναι money for value πιστεύω.
Ίδωμεν.

Wolf

Καταπληκτική συσκευή από όλες τις απόψεις…! Άμα είχε home button και υποδοχή για microsd πιθανότατα θα ήταν η επόμενη συσκευή μου…!! Αλλά ρε Lg βγάζεις τέτοια συσκευαρα χωρίς microsd…?!!!!!!!!!!!!!!

JohnWave

Δεν ξέρω αν θα πιάσει τα 10 εκατομμύρια αλλά ξέρω σίγουρα και δοκιμασμένα ότι τα 2 τελευταία χρόνια η LG βγάζει τα πιο value for money κινητά σε κάθε κατηγορία.Μακάρι να τα πιάσει.Το θέμα των αναβαθμίσεων δεν με απασχολεί εφόσον το κινητό λειτουργεί άψογα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.