Τα ελληνικά LG G2 και L9 II θα αναβαθμιστούν σε Android 4.4 KitKat μέχρι το Μάρτιο

Πριν λίγο η LG Electronics Hellas εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση κάνοντας γνωστό ότι τα smartphones LG G2 και LG L9 II θα αναβαθμιστούν στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4 KitKat μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους. Πρόσθετες ανακοινώσεις αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του KitKat OS και για άλλες συσκευές κινητών της LG θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι παραπάνω δηλώσεις δεν είναι απόλυτα δεσμευτικές μιας και το δελτίο τύπου συνεχίζει κάνοντας σαφές ότι: “DISCLAIMER/ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ‘Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. Η LG ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΙΤΚΑΤ ΟS ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ LG SMARTPHONE.”

Με άλλα λόγια η LG Electronics Hellas θέλει να κάνει γνωστό ότι ενδιαφέρεται και εργάζεται προς την διάθεση της αναβάθμισης KitKat, κάνει όμως σαφές ότι υπάρχει και πιθανότητα για οποιοδήποτε λόγο αυτό να μην γίνει πράξη.

Πόσες φορές δεν έχουμε ζήσει αυτό το έργο από όλες τις εταιρείες στο όνομα της προστασίας της εμπειρίας χρήσης του καταναλωτή…

Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι και τα δύο μοντέλα θα αναβαθμιστούν. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος αν η LG θέλει να συνεχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των χρηστών smartphones βήμα-βήμα.

LG G2 και L9 II Android 4.4 KitKat, Τα ελληνικά LG G2 και L9 II θα αναβαθμιστούν σε Android 4.4 KitKat μέχρι το Μάρτιο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis G

Κλασική LG! τελικά μάλλον το μήνυμα δεν ελήφθη όπως μας λέγανε.

spyros

κλασικα η lg hellas αχρηστη.. για τα ευρωπαϊκά/ασιατικά μοντελά είχαμε καμια ενημέρωση??

grhgorhs

Και τα 2 ειναι γενικα καλα smartphones μακαρι να αναβαθμιστουν

Nikos X.

Θα χάσει πολύ κόσμο η LG αν δε το κάνει. Αν και πιστεύω ότι θα το κάνει, τουλάχιστον για G2 & L9 II.

Kostas-Doha

Κατοχος G2 αγορασμενο ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ενω μπορουσα να το παρω απο εξωτερικο….δεν νομιζω να τολμησει η lg hellas να κανει καμια μ@#@@#…..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

Denis

Μεσα στη μ@λ@κί@ αυτή η LG μια ζωή.Να θέλει να σε εξαναγκάσει να αγοράζεις από Ελλάδα τα κουτσουρεμένα και καπελωμένα τιμολογιακά κινητά της κ να μη στα υποστηρίζει μετά.
Συμπάσχω με τους υπόλοιπους κατόχους καθώς βλέπω ότι παρότι έχουν περάσει οχτώ ολόκληρα χρόνια τουλάχιστον από την εποχή που χρειάστηκα το σέρβις τους και παραμένουν ή καλύτερα εμμένουν στην πάλαι ποτέ ασέβαστη νοοτροπία τους απέναντι στους πελάτες τους.
Η τελευταία μου αγορά ήταν το καταπληκτικό για τοτε LG Renoir
που παρότι ηταν αγορασμένο από Ελλάδα κοσμοτε δε δούλευε το Ίντερνετ με κάρτα της Vodafone αφου είχε το σιχαμερό my view της Cosmote και αντί να μου το φλασαρουν για να μπορω να το χρησιμοποιώ μου είχαν προτείνει ευθαρσώς να αγοράσω είτε branded απο Vodafone είτε unbranded απο γνωστές αλυσίδες.
Δε γνωρίζω αν το service στη Θεσσαλονίκη δρα αυτοβούλως ή παίρνει γραμμή εξ ανατολής (που δεν το πιστεύω) ήλπιζα όμως η νοοτροπία τους πλέον να είχε αλλάξει προς το καλύτερο για τον πελάτη.
Αλλά δεν το βλέπω οπως φαίνεται

Δημήτρης Μ

Δε νομίζω ότι έχει την πολυτέλεια η lg να μη προχωρήσει στις αναβαθμίσεις με πρόσχημα την καλύτερη εμπειρία χρήσης.Στο χέρι της είναι να φτιάξει μια απροβλημάτιστη rom Δε μπορεί να αποτελεί δικαιολογία αυτό.ήδη το να αναβαθμίσεις την flagship συσκευή σου Μάρτη μήνα είναι ένα μεγάλο Φάουλ από μόνο του.ήδη ξεκίνησε η διάθεση της 4.4 για htc one και τις επομενες μέρες έρχονται οι αναβαθμίσεις από την samsung.Δεν υπάρχει χειρότερο πραγμα από το να κάνεις ολόκληρη καμπάνια βγάζοντας προς τα εξω οτι πας να αλλάξεις προσωπο ως εταιρία,να ζητάς απ τον κόσμο να εμπιστευτεί τις συσκευές σου και στο τέλος να τους κρεμας.Εγώ είχα πολύ κακη εντύπωση-εμπειρία με την lg μέχρι που έβγαλε το g2 το οποίο μου κίνησε απίστευτα το ενδιαφέρον γι αυτό συμμετείχα κιολας στο Πρόγραμμα ανταλλαγής δίνοντάς το s4.ικανοποιημένος απολυτα με το g2 μέχρι στιγμής αλλά είναι μια συσκευή που χρειάζεται μέσω των αναβαθμίσεων και Open gl3 και immersive mode.κακα τσα ψέματα πρέπει να ξεκινήσει να στηρίζει τις συσκευές της σε βάθος χρόνου.είναι Μονόδρομος.αλλιώς δε βαριεσαι… cm11 και και ποτέ ξανά lg.

Δημήτρης

Θεωρω σιγουρο οτι θα παρουν την αναβαθμιση. Η αποποιηση ευθυνων ειναι τυπικη για να ειναι καλυμμενοι νομικα αν κατι δεν παει καλα. Το l9 ii φοβερο τηλεφωνο για τα λεφτα του. Για το G2 δεν το συζηταμε.

Τάσος

Το l9 II έχει 1 γιγα ραμ, διπύρινο επεξεργαστή snapdragon 400, HD οθόνη (άσχετο) οπότε δικαιολογίες τύπου “να διατηριθει η εμπειρία χρησης ομαλή” και πράσσειν άλογα δεν μου λένε εμένα τίποτα , κατα την γνώμη μου θα ‘ταν μεγάλη γκάφα να κανει κάτι τέτοιο δηλαδή να διακόψει την αναβάθμιση σε κιτκατ.

stelakos

τασο το lg optimug το flagship απο τελη 2012 μεχρι μεσα 2013 εχει 4πυρηνο s4 pro με 2 gβ ram και για την 4.4 κανουμε προσευχες…

konstantine73

Οσο η lg θα παραταει τα περσυνα της μοντελα εγω θα την κραζω….δεν ειναι δυνατον να μην δωσει κιτκατ σε optimus g και 4x….μετα εχουμε την “κακια” σαμμυ (που εχουν πεσει ολοι επανω της το τελευταιο διαστημα) η οποια θα δωσει την 4.2.2 σε s3 και note2 (συσκευες του 2012….) ειπε κανεις κατι μηπως???

Κωνσταντίνος Αρχ

Κάτοχος Optimus 4X… Με κάλυψε ο @konstantine73… Είμαι τρομερά απογοητευμένος από την υποστήριξη της LG, ειδικά όταν σε PM της ζητάω εξηγήσεις και μου λέει πως δεν έχει πληροφορίες αυτή την στιγμή, να περιμένω σχετική ανακοίνωση στην σελίδα της και κουραμπιέδες μπλε… Η Samsung παίδες τα στηρίζει τα κινητά της… Τι να πω… Ακόμα ελπίζω σε θαύμα…

@konstantine73 στο τέλος θες να πεις 4.4.2 😉

konstantine73

Ναι 4.4.2 ηθελα να γραψω….πριν το note2 ειχα το 4Χ και ξερω καλα τι εστι βερυκοκο….μια συσκευη που παρολο ειχε τα φοντα την εκαψε η μαμα εταιρεια, ενω η htc εκανε οτι μπορεσε μετο one x που φορουσε και αυτο tegra3….τεσπα….ιδια και αμετανοητη η lg…..

Matheos

Παιδια lg g2 ή sony xperia Z1?

nikos

Παιδες, εχω νεα απο μεσα !!!
Ξερετε γιατι ετσι γρηγορα πεταει το g2 και παει για το………….g3?????
Δοκιμες που κανει η κοινοτητα developers της google στο Αμερικα στα κορυφαια Androids εννοειται…… το G2 εκαιγε ΠΛΑΚΕΤΕΣ!!!!! Και ισως συντομα σε εμας κατοχους g2 θα εχουμε τετοια κολπα και αλλα…..
Αυτο ειναι ΕΙΔΗΣΗ…!!!

dimitris

δηλαδη @niko λεσ καλυτερα να περιμενω το g3?

Panos

Εγω την δευτερα θα εχω το LG G2 εννοειτε θα περιμενω για 4.4 απο LG αλιως ας ειναι καλα το CyanogenMod 11 😉

miselakos

ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΣΚΡΟΥΤΖ ΤΟ G2 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ..ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ updates?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

δημητρης

πριν απο λιγο εκανα αναβαθμηση το g2 μου!!σε 4.4.2!!!!ειναι απο γερμανια το κινητο!!

dimitris

@δημητρης

Απο που το αγόρασες απο Γερμανία?

Kωσταντίνος

https://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2FKitKat+4.4.2+Firmwares%2FKDZ%60s%2F

εδω παιδια θα βρειτε την 4,4,2 και για 16 GB και για 32 GB

geo

Εχει και ελληνικα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.