LG G2, Δες πως θα τρέχει Android 4.4 KitKat και το δικό σου [video]

Στην Νότιο Κορέα χώρα “καταγωγής” του LG G2 ήδη έχει διατεθεί η αναβάθμιση στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4 KitKat και οι τυχεροί κάτοχοι γεύονται σοκολάτα στο super κινητό τους. Όσο ο υπόλοιπος κόσμος μαζί και η Ελλάδα περιμένει υπομονετικά το update, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το μενού της KitKat στο LG G2. Δείτε το βίντεο.

LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G2 Android 4.4 KitKat, LG G2, Δες πως θα τρέχει Android 4.4 KitKat και το δικό σου [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Προσωπικά, περισσότερο περιμένω μια stable έκδοση του Cyanogen Mod 11 παρά την Official LG 4.4 ROM. Την βρίσκω αρκετά καρτουνίστικη και βαριά…

Darth

CM11 και τα μυαλά στα καγκελα

tech21man

Σιχαινομαι τη cyanogenmod

TechBuster

Ούτε εμένα προσωπικά με ξετρελαίνει η LG 4.4 ROM καθώς μου φαίνεται ότι χαλάει την εμφάνιση του κινητού. Ίσως να κατέβαζα και εγώ μία άλλη ROM ή Launcher.

Δημήτρης Μ

Ήλπιζα να υπηρχαν αλλαγές-βελτιώσεις στο ui κυρίως αισθητικού περιεχομένου αλλά μάλλον ήταν όνειρο απατηλό με βάση τις φωτογραφίες που έχω δει μέχρι τώρα.Η lg Είναι η μόνη που έχει καταφερει να φτιάξει ένα ui απείρως πιο χρηστικό Απ τους υπόλοιπους με φοβερά καλούδια που ταυτόχρονα είναιπολύ ουσιαστικά και όχι μόνο για φιγούρα(εχει και από αυτά).πονάει σε ένα σημείο όμως.έχει κάνει μια μίξη ρετρό και μοντέρνου στυλ Στο ui με το συνολικότερο αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπανω απι κιτς.πέραν του ότι αντί να ακολουθεί κορεατική αισθητική θα έπρεπε να το σχεδιάσουν έτσι λίγο πιο ευρέως αποδεκτο.Για εικονίδια φακέλους κλπ τι να πω…η ασχήμια προσωποποιημένη.

Nick

Για μια ακομα φορα η LG θα δωσει το παραδειγμα στις αναβαθμισεις. Παλι τελευταια να ενημερωσει την ναυαρχιδα της και σαν να μην ηταν μονο αυτο ενω ολες πι εταιριες θα δωσουν 4.4.2 στις ναυαρζιδες τους αυτη θα δωσει την 4.4. Κατοχος LG G2 λυπαμε που μια τεταια συσκευη θα παρατηθει για μια ακομα φορα απο την LG και δεν θα υποστηριχθει οπως πρεπει.
Για android 5 ουτε κατα διανοια….

Billyss

Πραγματικα ελεος..Ποιες ειναι οι αλλες ναυαρχιδες που εχουν ενημερωθει πρωτες κιολας;
Δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα θα εχει η 4.4 απο την 4.4.2;
H Lg αποφασισε να στηριχτει στην 4.4 για την αναβαθμιση,που οντως δεν φερνει κατι καινουργιο τουλαχιστον στο ui..

Γιάννης

Μην ειμαστε υπερβολικοι.Εχω το nexus 4 και η 4.4.2 με την 4.4 ουσιαστικα δεν εχει καμια διαφορα.Εχει ενας φιλος μου το lg g2 και νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το nexus 4.Το ειχα παρει για 3 μερες και 1ον ταχυτερο απο το nexus 4 ,2ο καμια συγκριση στην καμερα ,3ο καμια συγκριση στην μπαταρια, 4ο καμια συγκριση στην οθονη (αναλυση),5ο παραμετροποιηση, κανεις οτι θελεις με το g2.Το λεω που εχω nexus 4 και το εχω παρει για τις αναβαθμισεις.Επειδη ομως δουλεψα το g2 ειναι πολυ ανωτερο.Και τι εγινε που εχει 4.2.2.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Αν μπορουσα θα το επερνα τωρα.Ενα απλο παραδειγμα , περιμενα με την 4.4.2 στο nexus 4 να ειναι διαφανα τα κατω κουμπια πλοηγησης το οποιο δεν ισχυει (μονο στο nexus 5) , ενω το g2 το εχει σαν επιλογη απο την 4.2.2. Οποτε επαναλαμβανω μην ειμαστε υπερβολικοι.Νομιζω οτι το g2 ειναι οτι καλυτερο σε αυτο το μεγεθος και ας εχει 4.2.2.

Δημήτρης Μ

Τι την θέλετε την 4.4.2 ακριβώς;για να βλέπετε απλά ότι την έχετε στις πληροφορίες η απλά για να λέτε οτι έχετε ότι πιο τελευταίο υπάρχει;ψαξτε και λίγο πριν μανουριασετε.οι 4.4.1 και 4.4.2 βελτιώνουν την stock. Εφαρμογή της Κάμεραςκατά κύριο λόγο και έχουν και ελάχιστες security βελτιώσεις σε stock εφαρμογές.Η lg χρησιμοποιεί τις δικές τις εφαρμογές και όχι τις stock Οποτε αυτά τα fix Είναι παντελώς άχρηστα. Εσείς λοιπόν τι στον κορακα την θέλετε την 4.4.2;επειδή θα την διαθέσει η samsung χωρίς κανένα απολύτως λόγο αλλά μόνο για marketing;μη Χαλατε τη ζαχαρενια χωρίς λόγο.υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα Για να στεναχωρηθεις φίλε μου nick.

nick

Η 4.2.2 δεν ειναι μονο bugfixes της 4.4 που ειναι επισης σημαντικο αλλα εχει και security updates για παντε δειτε και κανενα changelog της καθε εκδοσης γιατι ο καθενας οτι θελει λεει. Η ασφαλεια ειναι το A και το Ω. Γιαυτο η Apple εχει ξεφτυλισει το android στο θεμα fragmentation το android ειναι για κλαμματα. Και ναι για τα λεφτα που δινω απετω αναβαθμισεις και υποστυριξη οποιος δεν θελει ας παει να παρει alcatel με 15€

Φάνης

Κι εγω ετσι κολλημενος με τα τελευταια update ημουν, χρονια τωρα. Αλλα αμα την πατησεις με κατι ακυρα, ανουσια, βιαστικα update που βγαζουνε, και μετα γυρνας πισω σε καποιο ωραιο, σταθερο που ησουνα, βαζεις μυαλο. Εχω το G2, και ειμαι τοσο ευχαριστημενος με την παρεμετροποιηση, διαρκεια μπαταριας και την ελλειψη bugs, που θα ηθελα οταν βγει update, να υπαρχει λογος, και να μην κανει το κινητο χειροτερο απο οτι ειναι, αλλα καλυτερο! Με λιγα λογια, εμαθα να απολαμβανω την συσκευη μου, και να μην σκαω για γρηγορα updates, απλα και μονο για τα νουμερα!

Διονυσης

Εχω το g2 απλα τελειο οπως ειναι!!!!!
Συμφωνω με τον φανη !!!!!!!

Δημήτρης Μ

@nick με ακόμα πιο απλά λόγια,η lg Δεν τις χρησιμοποιεί τις εφαρμογές(αρα και τις γραμμές κώδικα που υπήρχαν τα bug.χρησιμοποιεί δικές τις και για την κάμερα και για τα μηνύματα και για τον dialer κλπ.σε τι ακριβώς να κάνει fix λοιπόν;αν βγει καμία αναβάθμιση που να χρειάζεται και δεν την διαθέσει lg μαζί θα κράζουμε μην αγχωνεσαι.να είσαι απαιτητικός στο πόσο εξελίσσει τη δική της rom και το ui Για καλύτερη εμπειρία χρήσης και όχι για αυτά τα update.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.