LG G2, Ξεκίνησε η αναβάθμιση Android 4.4.2 KitKat – την περιμένουμε και Ελλάδα

Σύμφωνα με email που λαμβάνουν τα παιδιά από το GSMArena, ξεκίνησε σε κάποιες χώρες η αναβάθμιση σε Android 4.4.2 KitKat για το LG G2. Η αναβάθμιση έχει επιβεβαιωθεί ότι θα καταφθάσει και στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη Μαρτίου δηλαδή τώρα, από μέρα σε μέρα λογικά θα εμφανιστεί και στα δικά μας LG G2.

, LG G2, Ξεκίνησε η αναβάθμιση Android 4.4.2 KitKat – την περιμένουμε και Ελλάδα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

52 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Steve o Moglis

Την εκανα πριν 3 μερες παιδια στο δικο μου lg g2(ευρωπαικο) καλυτερο knock on σιγουρα ,τρ αλλες διαφορες δεν εχω δει ακομα …

alo_14

Παιδιά έκανα την αναβάθμιση χθες και είδα μερικές διάφορες πχ όταν κατέβαζα στην lock screen την μπάρα κολλούσε, τώρα πάει σφαίρα…. Είναι πιο γρήγορο στο ξεκλείδωμα και γενικά πλέον είναι όλα πιο smooth…

φωτης

και σε εμενα ηρθε χθες. δε παιζεται!!! τρελες ταχυτητες!!!!!!

mike

ωραια ειδηση! Καιρος ητανε! για το g pad κανενα νεο;

Πάνος

Εχει το knock code;

Δημήτρης

Λόγω του ότι πάει κατευθείαν απ την 4.2.2στην 4.4.2, βελτιωση στην οθόνη δεν παρατηρείτε;κανονικά θα έπρεπε λόγω του ότι εμπεριέχει τις αναβαθμίσεις της 4.3

greg

το μενου μεσα εξω αλλαζει ?

τασος_μιχ

ρε παιδια να εγω εχω το g2 αλλα ειναι απο αγγλια νομιζω γτ μ ηρθε με u.k charger..τσεκαρω καθε μερα μεσω οτα αναβαθμιση αλλα δεν γινεται τπτ..ξερει κανεις αν ειναι η 4.4.2 διαθεσιμη για την αγγλια μεσω lg update tool?

andrew

οριστε μεχρι και tog2 πηρε kitkat και εμεις παιρημενουμε s4

Αντώνης Μαρίνος

Για όσους θέλουν να ξέρουν αν η “δική” τους ΚΚ έχει βγει, εδώ https://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 μπορείτε να τσεκάρετε ποια ROM έχει βγει (ανεβαίνουν μετά από μερικές ώρες)…

jim

Η Lg νομιζω οτι φετος τους εχει κερδισει ολους κατα κρατος…αλλα παντα την συμπαθουσα ακομα και στις αναβαθμισεις..και οχι γιατι τις εκανε παντα…αλλα επειδη τουλαχιστον οτι ελεγε το τηρουσε…δεν υποσχοταν ποτε λαγους με πετραχιλια σαν τη sony που μας εταζε αναβαθμισεις και τελικα μας ελεγε οτι για την ταδε διακαιολογια δεν θα γινει τελικα….φετος ειδικα της βγαζω το καπελο σε ολα..χιλια μπραβο της αξιζουν!!!

Giorgos

Παιδια μια ερωτηση…Το κινητο το πηρα πριν μια εβδομαδα…Ειμαι κατοικος Γερμανιας αλλα απο οτι βλεπω δεν εχει παρει ακομα την καινουρια εκδοση το δικο μου…Μηπως κανω κατι λαθος…Μια βοηθεια…

PAP

file Giorgos…θα ακολουθησεις το path—ρυθμισεις—γενικες–σχετικα με το τηλεφωνο—κεντρο ενημερωσης—ενημερωση λογισμικου..-ελεγχος ενημερωσης λογισμικου.!αν υπαρχει αναβαθμιση για το κινητο σου,θα την κατευασει…αλλιως θα περιμενεις λιγακι ακομα.! ¨)

Διονυσης

περιμενω !!!!!!!!!!!
😳😳😳😳😳😳

Γιάννης

Μου ήρθε και μένα χτες. Το αστείο/περίεργο είναι ότι ήμουν με ένα φίλο με s4 Και οι ειδοποιήσεις ήρθαν και στους 2 μας σχεδόν ταυτόχρονα με διαφορά λεπτού. Πολύ συγχρονισμό η Κορεάτες!!!

Giorgos

PAP σε ευχαριστω πολυ φιλε…Εκανα αυτο που μου ειπες αλλα ακομα δεν εφτασε σε εμας…Και κατι ακομα να πω για την μπαταρια…Με χρηση του κινητου καθε μερα απο το μεσημερακι μεχρι το βραδυ την περισσοτερη ωρα στο ιντερνετ, η μπαταρια αυτην την στιγμη ειναι στο 6% της 3ης μερας…Προσωπικα ειμαι ευχαριατημενος…

diamantis

Μια ερώτηση ρε παιδιά…. Άμα κάνω την αναβάθμιση θα χάσω τις εφαρμογές;;

Lp

Και ναι μ ήρθε.. Το κινητό ειναι αγορασμένο απο BirdPhone και όταν το ανοίγω έχει το λογότυπο T-Mobile. Φιλε @diamantis τπτ δν πρόκειτε να χάσεις.!

Αντώνης Μαρίνος

Αν η αναβάθμιση γίνει ΟΤΑ ή μέσω LG tool, τότε τίποτα απολύτως δεν θα χαθεί. Προσοχή μόνο αν έχετε custom recovery, γιατί τότε θα πέσει σε bootloop και δεν θα γίνει ποτέ η αναβάθμιση.

Πιο smooth UI, κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις εδώ και εκεί, κάποια επιπλέον features (π.χ. Tap-to-Pay), εγώ προσωπικά έχω δει πολύ χειρότερα αποτελέσματα σε benchmarks αλλά γενικά το κινητό “νιώθει” το ίδιο, αν όχι πιο γρήγορο. Και από ότι βλέπω, έχει βελτιωθεί -και άλλο!- η αυτονομία.

Καλή αναβάθμιση γενικώς.

N1KOS

Μετά την αναβάθμιση σε 4.4 πρέπει να κάνουμε hard reset? Είναι αυτό που λέμε clean install?

Αντώνης Μαρίνος

@N1KOS: Όχι, γιατί να κάνεις hard reset ? Αυτό γίνεται μόνο αν περάσεις από κάποια major custom ROM σε μια εντελώς διαφορετική -επίσης major- custom ROM, για να μην μείνει τίποτα από την παλιά και έχεις προβλήματα. Εδώ περνάς την official πάνω από την υφιστάμενη official. Μάλιστα το ΟΤΑ είναι περίπου 560ΜΒ (ενώ η full ROM είναι 1,8GB) ακριβώς γιατί αλλάζει μόνο τα αρχεία που αναβαθμίζονται.

Τώρα αν θες να το κάνεις για κάποιους δικούς σου λόγους, εύκολα γίνεται. Τραβάς ένα full backup, κάνεις clean install, και μετά επαναφέρεις…

Σωτηρης

Με το Antutu που έκανα στην 4.2.2 με είχε βγάλει 36151 τώρα όμως στην kit Kat με βγάζει 29476 τη έγινε και μειώθηκε έτσι?

tolis

Μόλις την πηρα και εγώ παιδιά.το κινητό μου είναι γερμανικό t-mobile μέσω υπολογιστή!!!

Geo

Γτ το αργουν τοσο ρε???????? μας εχουν κουρασει μιλαμε …

εχω d80210f-eur-xx .. αν εχει καποιος την ιδια ας ενημερωση αν την πηρε..

ευχαριστωω..!!

Alexis

Δεν ξέρω για τα δικά σας , εμένα με το 4.5 kinder bueno πάει κρέμα ….

tolis

Παιδιά μην περίμενετε μέσω ΟΤΑ .Κατεβάστε στον υπολογιστή σας το lg pc suite Και κάντε την αναβάθμιση.

Geo

ειναι το ιδιο πραμα?? μεσο pc suite? θελει να κατεβασεις κ την ρομ απο καπου ωστε να κανεις αναβαθμιση.. το κατεβαζεισ απο το site της lg?

spirosG2

Τι να πω εχω το G2 δυο μηνες..ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με μοναδικο παραπονο το user interface..πηρα την αναβαθμιση 4 μερες πριν και δεν ειδα διαφορα..εκανα το antutu arketes fores kai panw apo 29000 δεν εβγαλε ενω πριν ημουν 34 με 36000 αν ειναι δυνατον τετοια πτωση… δεν ξερω αν αυτη η αναβαθμιση ηταν για καλο.. ποιο γρηγορο στο ιντερνετ σιγουρα.. τα υπολοιπα ιδια!

tolis

Geo Ναι το ίδιο πράγμα είναι.το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις στο Google lg pc suite Θα σου βγάλει την σελίδα θα κατεβάσεις το προγραμματάκι θα συνδέσεις το τηλ σου θα ακολουθήσεις τα βήματα που τα λέει αναλυτικά και θα πάρεις κ συ την κιτκατ.

tolis

Παιδιά πήρα την 4 4 2.όντως πιο γρήγορο το κινητό Αλλά τίποτα παραπάνω.γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να εξαφανίσουμε τα πλήκτρα αφής όπως είδαμε στο ριβιου του Κώστα που έκανε στο g flex???Δηλαδή τόσο δύσκολο ήταν να το κάνουν μέσω της ενημέρωσης στο g2???έλεος!!!

alex

Παιδιά Εγώ έκανα update Κ από D802A σε D802B Κ Μετά το 4.4.2 Μου έβγαλε T mobile logo Στο restart Κ δεν ανοίγει το 3g.πέρασα manual Τις ρυθμίσεις κ έχω 3g πλέον.το έχει πάθει άλλος σε T mobile?

ovios

Ρε παιδιά το πήρα απο σκρουτζ για ποια χωρα πρέπει να κοιτάζω
Ειμαι LG80210a-EUR-XX και τίποτα ουτε OTA ουτε με το pc suite

andreas

Ovios, μπορείς να κάνεις το εξής που μόλις έκανα.

Ανοίγεις το LG Mobile Support Tool. Θα σου πει ότι δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Δεν πειράζει. Θα πας στη δεύτερη επιλογή του menu Options που είναι το Upgrade recovery. Εάν το έχεις στα Ελληνικά πάλι θα καταλάβεις. Το πατάς και ακολουθεις οδηγίες.

ovios

@Andreas προφανώς αναφέρεσαι στην διόρθωση σφαλμάτων αναβαθμίσης ;

andreas

@ovios: Στα Ελληνικά το μενού Πρόσθετα Χαρακτηριστικά -> Σφάλμα επαναφοράς αναβάθμισης

Μετά κατεβάζει το αρχείο firmware (1.6GB) που παίρνει αρκεή ώρα και στη συνέχεια το γράφει στο κινητό. Στο τέλος θα έχεις s/w version D80220B.

alex

Ρε παιδιά Εγώ πως θα καταλάβω από ποια χώρα είναι το δικό μου?Έχω μπερδευτεί

Lp

@Alex Ούτε και σε μένα ανοίγει το 3G! Τι πρέπει να κανω?

alex

Lp πήγαινε στις ρυθμίσεις δικτύου,ΑΡΝ κ εκεί πρέπει να βάλεις manual Τις ρυθμίσεις του παρόχου σου.googlare ρυθμίσεις mobile data ελληνικών παρόχων κ βάλε ότι ακριβώς σου λέει…είναι πολύ εύκολο

alex

Παιδιά ξέρει κανείς πως θα βρω από ποια χώρα είναι το δικό μου?

alex

Αν το βάλω με LG mobile support tool Κ βάλω σφάλμα επαναφοράς αναβάθμισης….τί θα κάνει το τηλ…είμαι ήδη σε 4.4.2

Geo

Τι εννοεις δεν σου ανοιγει το 3g? δεν εχεις καθολου ιντερνετ?

Mixalis

Εχω το updt εδω και μια βδομαδα… μπηκα να.δω τα σχολια να δω αν κανεις σας.ειδε τα ασχημα…
Ναι παει σφαιρα
Ναι αυτονομια τρομερη
Ναι απιστευτο knock
ΑΛΛΑ…
Μετα το updtate το τηλεφωνο μου ψηνει γρηγορα…
Και η καμερα ειναι ακομη χειροτερη…
Μονοδρομος η customia με τα modakia πιστευω…

tolkien

@andreas εκανα κι εγω αυτο που ελεγες με το LGMobile Support Tool.
Εκανε download ενα αρχειο που ητανε βεβαια 1,9 gb (παραπανω απ οτι λενε οτι ειναι το αρχειο της εκδοσης 4.4.2 και αυτος ηταν λογος να κταλαβω οτι κατι θα παει στραβα 🙂 ) και οταν τελειωσε ηταν σαν να εκανε παλι εγκατασταση την 4.2.2
Τι να πω. Ωραιο ειναι γενικα το κινητο αλλα η LG ειναι για φαπες. Ακομη τιποτα στο lg g2 32gb που εχω αγορασει. Με βλεπω να βαζω εκδοση απο την cyanogen μολις βγει σταθερη εκδοση για το G2. (παντως μιας και παντα ειχα iphone και windows phone8 μπορω να πω οτι στο android επικρατει CHAOS σ’ αυτο το θεμα των αναβαθμισεων).

alex

@Geo…έχουν διαγραφεί οι ρυθμίσεις ΑΡΝ κ τις έβαλα manual.Δεν άνοιγε καν 3g Κ δεν είχα mobile internet.Αλλά ρε παιδιά ας μου πει ένας πως βλέπω από ποιά χώρα είναι η συσκευή μου….κάνεις δεν ξέρει?

Dimitris

Καλημέρα. Έχω λίγες μέρες που πήρα το G2. Δεν έχω ξανά δει τόσο γρήγορη απόκριση σε εφαρμογές και μετακίνηση μεταξύ διαφανειών. Πολύ γρήγορη κύλιση. Γενικά πολύ ευχαριστημένος.
2 προβλήματα εμφανίστηκαν.

Το 1ο είναι με το ακουστικό. «Μπουκώνει». Σαν να σκάει… Και είναι 2-3 επίπεδα πριν το τέρμα. Στο τέρμα ειδικά δεν ακούς τίποτα. Δεν ακούγεται καθόλου καλά ο συνομιλητής. Είναι αυτό γενικό το κακό ή το δικό μου κάνει έτσι.

Το 2ο είναι με την κάμερα. Πολύ αργή κάμερα και τα πρόσωπα κορεσμένα με χρώμα. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Είχα το S3 και μπορώ να πω μέρα με την νύχτα η κάμερα!!!! Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ιδέα για το μπορεί να γίνεται???

Ελπίζω με την αναβάθμιση ίσως φτιαχτούν.

stratis

εμενα ακομα !!!! τι γινεται ???

Jimmok

παιδια ενα ελληνικο απο wind ενος φιλου μου πηρε το update…εμενα ειναι 6ne δηλαδη Ολλανδικο και δεν πηρε ακομα…ξερει κανεις τι γινεται?

Γιάννης

Καλησπερα παιδια εχω παραγγειλει το κινητο και απο το τηλεφωνο μου ειπαν οτι ειναι το lg optimus g2, ειναι το ιδιο μοντελο με το g2?

Jimmok

Δεν υπάρχει optimus G2….Ίσως έκαναν λάθος.

Basilis Bili

εγω δεν το πειρα αλλα το εχω ιποψι μου πια ειναι η αποψι σασ γιατι απο.ι εχω ακουσι περνει νανο σιμ θελω να ξερω αν αλιθευει

tolkien

Γεια χαρα guys. Εμενα χθες μου ηρθε και μια αλλη νεα αναβαθμιση που αλλαζει απ οτι ειδα λιγο την εμφανιση του LG G2. Τωρα για κατι αλλο δεν ασχοληθηκα να δω.
Sorry αλλα @Basilis Bili κανε μαθηματα ελληνικων, γιατι δολοφονησες την Ελληνικη Γλωσσα και τα ματια μου.

andreaarben

Enimerosi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.