LG G2: Τώρα εσύ διαλέγεις τι θα ακούσεις

Για την LG η ενίσχυση της συνολικής εμπειρίας του χρήστη αποτελεί βασική προτεραιότητα και κεντρικό κατευθυντήριο άξονα στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Ειδικά όσον αφορά στα smartphones και δεδομένης της ολοένα και πιο σημαντικής τους θέσης στη ζωή των καταναλωτών, η LG μελετώντας συστηματικά τις ανάγκες τους, συνεχίζει να ενσωματώνει νέες λειτουργίες που μπορούν όχι μόνο να βελτιώσουν το UX σε συνολικό επίπεδο, αλλά και να προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες και μαγικά συναισθήματα.

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι και το Audio Zoom του νέου LG G2, που δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους του να ακούσουν και να ηχογραφήσουν καθαρότερα το θέμα που τους ενδιαφέρει. Το Audio Zoom επιτρέπει στο LG G2 να αποδυναμώνει τους περιφεριακούς ήχους και ταυτόχρονα να ενισχύει τον ήχο που ενδιαφέρει το χρήστη. Έτσι για παράδειγμα, οι γονείς που παρακολουθούν την πρώτη θεατρική παράσταση του μικρού τους πρωταγωνιστή, μπορούν να επιλέξουν Audio Zoom και να ηχογραφήσουν καθαρά τη φωνή του ανάμεσα στις τόσες άλλες.

Και όλα αυτά απολαμβάνοντας ποιότητα ήχου εφάμιλλη της εικόνας, καθώς το LG G2 είναι το πρώτο ΗiFi smartphone με 24 bit/192kHz, ώστε να αναπαράγει ήχο αντίστοιχης ποιότητας ενός στούντιο ηχογράφησης, πολύ ανώτερο από τον αντίστοιχο ενός CD. Ακόμη, οι κάτοχοι του LG G2 μπορούν να καταγράφουν τις εμπειρίες τους χωρίς να ανησυχούν για την εξάντληση της μπαταρίας, καθώς το LG G2 διαθέτει μια “γενναιόδωρη” 3.000 mAh μπαταρία, που τους δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιούν το κινητό τους όπως και όσο θέλουν.

LG G2 Audio-zoom, LG G2: Τώρα εσύ διαλέγεις τι θα ακούσεις

LG G2 Audio-zoom, LG G2: Τώρα εσύ διαλέγεις τι θα ακούσεις

LG G2 Audio-zoom, LG G2: Τώρα εσύ διαλέγεις τι θα ακούσεις

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
anergos13

Ειναι οντως πολυ καλο το τηλεφωνο …αλλα ΕΛΕΟΣ οχι αλλη διαφημιση εδω…σε στυλ αρθρου…

Κώστας Βλαχάκης

Το ότι είναι διαδήμιση ξεχωρίζει από το Συντάκτης: Guest Post, το link του άρθρου που περιλαμβάνει τη λέξη “advertorial” όσο και από την ίδια τη γραφή του άρθρου. Τα πρώτα 4 είναι:
https://techblog.gr/mobile/lg-g2-knock-on-advertorial-0004
https://techblog.gr/mobile/lg-g2-camera-ois-advertorial-3348
https://techblog.gr/mobile/lg-g2-guest-mode-advertorial-3216
https://techblog.gr/mobile/lg-g2-guest-mode-advertorial-3216

Πρόκειται για το 5ο advertorial post που δημοσιεύεται για 5 λειτουργίες του LG G2.
Τέλος στα “βάσανά” σου!

tech21man

Ενα αυτο και δευτερον οση δειγματοληψια και να κανεις αμα ειναι το μικροφωνο σαν του g2 και κομπρεσσαρει τα παντα πριν πεσει ο κανονικος κομπρεσσορας αντι για audio zoom περιμενετε audio boom. Μην αποθεωνουμε και τους αριθμους μονο ελεος.

GiannisMix

Ωραία λειτουργία. Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πει αν και στη πράξη δουλεύει καλά;

Manos

Εκπληκτικο κινητο, θα το ειχα αγορασει ηδη αν δεν ειχε μονο 16GB χωρις MicroSD…
Κριμα…

stelios

Γεια σας ειμαι κατοχος του G2 να ρωτησω εχετε ακουσει αν θα παρει την Kitkat?Αγορασα το 32gb το κινιτο ειναι παρα πολυ καλο μονο η καμερα του εχει 8εμα χ8ες το βραδι πηγα να βγαλω μια φωτο το αμαξι μου κ η φωτο ηταν παρα πολυ α8λεια

Κώστας Βλαχάκης

Stelios, Καλή ερώτηση για το αν θα πάρει KitKat! Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση.

Δες εδώ φωτογραφία που τραβήξαμε το πρωί με το G2

Anthony

1) το εχω δοκιμάσει στη βρύση της κουζίνας με τερμα την τηλεόραση
2) kitkat στείλω Νοέμβρη – μεσα Δεκέμβρη

spiros

Το κινητό καλο αλλα μεγαλη πατατα της lg να μην εχει κάρτα μνήμης.Απο τα 16 gb εκμεταλλεύσιμα μονο τα 10.Αυτο γιατι.δεν το διαφημίζουν? ???Αλλο κουλο που ειδα και στο g2 ,g pro και στο tap 8.3 .Κατα την χρήση όταν ζεσταθεί χαμηλώνει η φωτεινότητα της οθονης με την δικαιολογία Λογο υπερθέρμανση.Εχουν περάσει αρκετά κινητά απο υα χερια μου και αυτό πρώτη φορα το συναντάω.
Αντίο Lg

Konstantinos

LG g2 η Galaxy s4?

ιδού η απορία

stelios

Ναι Κωστα η φωτογραφιες που τραβαει μερα ειναι πολυ καλες αλλα δοκιμασε σε παρακαλω σε πολυ σκοτεινο σημειο να δεις τι φωτογραφιες βγαζει.Παιδια οσο για την χωριτικοτητα ελεος το ιδιο κ το ιδιο λετε δεν υπαρχει μονο το 16αρι μπορειτε να παρετε κ το 32αρι οπως το αγορασα εγω ναι δεν υπαρχει στα μεγαλα καταστηματα αλλα οσοι μπαινετε εδω λογικα οτι ειναι να αγορασετε το περνετε απο σκρουτσομαγαζα αρα προς τι αυτη η τοσο επιθεση.κ μην ξεχναμε κανενα κινιτο δεν τα εχει ολα καπου πρεπει ξα ιστερει για να υπαρχει ανταγωνισμος.

Nikos21

@Konstantinos δεν τιθεται θεμα συγκρισεις το g2 υπερεχει σε ολα.

Konstantinos

@Nikos21 με προβληματίζει το όλο θέμα αναβαθμίσεων και η Super Amoled οθόνη , κατα τα άλλα όντως το G2 υπερέχει

stelios

Καλα απο την μια κ εγω το ειχα ενα θεμα με τις αναβαθμισεις πριν το αγορασω αλλα βλεπωντας ποση δουλεια ριξανε για να βαλουν τετοια οθονη σε τετοιο μεγεθος κ το ποσο διαφημιση ριχνουνε ευελπιστω οτι σιγουρα μαθανε τα λαθοι τους κ δεν θα αφησουν αλλο αυτον τον τομεα στην τυχη του

Kostas K.

@ stelios δεν ειναι έλεος φίλε μου.Το λέμε μπας και το ακούσει κανένας εκεί στην LG και θα το λεμε μεχρι να το φέρουν..Και εγώ αν είχε φέρει την 32αρα έκδοση θα το χα πάρει ήδη..Αν το δικό σου πάθει τίποτα (που δεν το εύχομαι) να ξέρεις η LG Hellas που δεν εχει φερει αυτη την εκδοση ΔΕΝ σου το καλύπτει και θα πρέπει να το στείλεις στην αντίστοιχη LG από την οποία έγινε η εισαγωγή του σκρουτζομαγαζου που το πήρες. Και φυσικά θα κάνουμε επίθεση..Όταν σε ολοκληρο expansys δεν φέρνουν την 16αρα εκδοσή γιατί οπως λένε η διαφορά με την 32αρα στην τιμή είναι τοσο μικρή που δεν αξίζει τότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μην υπάρχει και εδώ η 32αρα έκδοση.
Για αναβαθμίσεις είπανε οτι μεχρι τέλος του χρόνου θα πάρει Κit Kat. Κ εμένα λίγο νωρίς μου φαίνεται αλλά…ειδωμεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.