LG G2, Αποτελέσματα μετρήσεων benchark

Τα παιδιά από το PhoneArena είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διεξοδικά το νέο LG G2 και να το περάσουν από τις σκληρές όσο και αποκαλυπτικές δοκιμασίες των δημοφιλέστερων λογισμικών benchmark. Quadrant, AnTuTu, GFXBench και Vellamo έτρεξαν στο σασί του LG G2 με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, την μνήμη RAM 2GB και την οθόνη 5.2 ιντσών Full HD. Δείτε τα αποτελέσματα.

Quadrant: 16.333
AnTuTu: 22.518
GFXBench Egypt HD 2.5 onscreen: 47 fps
Vellamo HTML5: 2.623
Vellamo Metal: 946

LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G2 benchmark, LG G2, Αποτελέσματα μετρήσεων benchark

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos21

Στο antutu ακριβως στην προηγουμενη μετρηση του ειχε βγαλει 27542, λογικα δεν εχει κλεισει ολες τις εφαρμογες….

Nikos21
tech21man

Εριξε κανονικοτατα. Θυμαμαι που 2000 στο quadrant ηταν μεγαλη υποθεση…

sounik

Τι 22κ ρε παιδια ειμαστε σοβαροι;;Τοσο κανω με το g1!Τουλαχιστον 30κ κανει ο 800αρης μη λεμε οτι θελουμε!Οπως δειχνει και το βιντεο παραπανω.Για πιο λογο δεν μπορω να καταλαβω εβγαλαν στη δημοσιοτητα αυτα τα σκορ.Νομιζω οτι μιλαω σε ανθρωπους που γνωριζουν 5 πραγματα για τα κινητα.Εχω και τα φιλαρακια με τα s4 που βλεπουν κατι τετοια και περνουν θαρρος!!

Γιώργος Κ.

Σημασία και προτεραιότητα έχει κατα τη γνώμη μου να δούμε ένα κινητό που τρέχει άψογα σαν λειτουργικό χωρίς το παραμικρό κόλλημα (βλέπε το S4 με τα λαγγαρίσματα του), παρα να βασιζόμαστε σε benchmarks,ειδικά το quadrant. Η συγκεκριμένη συσκευή δείχνει ότι τρέχει τα πάντα άψογα πάντως.

Φιλικά,

Γιώργος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.