LG G2 πλάι πλάι με το Galaxy S4 και live η παρουσίαση εδώ

Την ανακοίνωση του LG G2 θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από το live streaming που ακολουθεί και αναμένεται να ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδας, έως τότε μπορείτε να πάρετε μια ιδέα σχετικά με το μέγεθός του συγκρίνοντάς το πλάι-πλάι με το Galaxy S4. Να θυμήσουμε ότι το LG G2 αναμένεται να έχει οθόνη 5.2 ιντσών 1920×1080 pixels, τετραπύτηρο επεξεργαστή Snapdragon 800 και 2GB μνήμη RAM.

Update: Ανακοινώθηκε επίσημα το LG G2.
LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G2 live streaming, LG G2 πλάι πλάι με το Galaxy S4 και live η παρουσίαση εδώ

LG G2 live streaming, LG G2 πλάι πλάι με το Galaxy S4 και live η παρουσίαση εδώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos

Εξωτερικα το g2 φαινεται σαν ενα galaxy s4 χωρις home button.

Κώστας D.

Συμφωνώ Πάνο. Έχω μια απορία. Το ηχείο που το έχει?

Anthony

Κώστας D. , το έχει απο κάτω όπως το αιφον! Εμένα αδιάφορο με άφησε η παρουσίαση πάντως

Michalis

η παρουσίαση θεωρώ ήταν ελλιπέστατη… εκθείασαν τα δύο πίσω κουμπιά και δεν έγινε καμία αναφορά για τις περαιτέρω λειτουργίες του

kostas

σωστοι οι προλαλησαντες.επισης θεωρω πολυ μικρη τη μπαταρια

Λεωνίδας

Έξυπνο το πίσω πλήκτρο και ειδικά στην αυτοφωτογράφηση θα βολεύει. Και ωραίο σαν τηλέφωνο! Έξυπνο και το answer me που απαντάς με το που το βάζεις στο αυτί! Το μέγεθος όμως ξεφεύγει λίγο για μένα…

Λακης Ραπτακης

συνεχίζουν ο Κορεατης Μπόμπολας και ο Κορεατης Κόκκαλης να κοροϊδεύουν τον κόσμο με τον ψευτοανταγωνισμό τους

skace13

Μαλλον κάποιοι δεν είδαν την παρουσιαση.Μικρή μπαταρία με 3000mah?τι λέτε ρε παιδιά.Εγω ενθουσιάστικα δεν του λείπει τιποτα.Δουλειά δεν εχει το s4 μπροστά του το έχασε το παιχνιδι φέτος η Samsung.

NIKOS

Παιδιά έβλεπα το σ4 και το θαύμαζα για τα πολύ λεπτά μπεζελ του και για την ομορφη χωρητικότητα της οθόνης χωρίς να είναι παντόφλα οκ συγχαριτήρια στην lg ειλικρινά ως samsungfan της βγάζω το καπέλο…..

Nikos

Αν και δεν πρόλαβα να δω όλο το βίντεο της παρουσιασης, πραγματικά έγινε πολύ καλή δουλεία στο G2 σε φωτογραφική(οπτικός σταθεροποιητής!!!!) καθώς και επεξεργαστή, μέγεθος κτλ.
Η ένστασή μου (σιγά μη δεν έιχα χαχα) είναι ότι σε σύγκριση με το S4 όπως και σε άλλα κινητά τα touch button είναι μέσα στην οθόνη και όχι στο πλαίσιο με αποτέλεσμα να χάνονται πολύτιμες ίντσες (0,4in) οπτικής εμπειρίας.
Εντάξει το κουμπί επιστροφής-home button να είναι μέσα στην οθόνη αλλά κατέβασε την οθόνη έως τέρμα κάτω με το πλαίσιο να συνεχίζει στο ίδιο μέγεθος όπως στα πλάγια.
Ξέρω ζητάω πολλά αλλα ίσως να φταίει ο τετραπύρινος υπολογιστής που έχω και δουλέυει στα 2400hz και του χρόνου το LG G3 θα τον έχει ξεπεράσει.

Ακης

Δυστυχώς “κουμουτσα” ?… το όριο συσκευής τηλεφωνου για το ενα χερι εξαντλήθηκε στο s4…. Τωρα ως φαίνεται το παιχνίδι θα παιχθεί στα μεγέθη, δηλ συσκευες 5,2″ η 5,3″ με μεγεθος ίσο η μικρότερο του s4, ευκαμπτες δηλ οθόνες χωρίς bezels Και Ανθρακονηματα για μικρότερο βάρος ! Δηλ με λιγα λογια συνδυασμος τεχνολογίας και κατασκευής που προς το παρον μονο η samsung φαίνεται να εχει προχωρησει σχετικα και λογικά κάπως ετσι θα ειναι το S5 του χρόνου ! Τελος δηλ και στα πλαστικά κομμάτια που παρα τις άπειρες διαμαρτυρίες ωστοσο βοηθούν πολυ στην πτώση με απορρόφηση ( ήδη παθών πτώσης 2 φορες με το S4, ούτε γρατζουνια) .Και βέβαια απεριόριστη ισχύς, μνήμη και νέοι αισθητήρες ! Πεδίον δόξης Λαμπρόν , λεφτα να δουμε που θα βρούμε ετσι που μπλεξαμε τωρα με τα smartphones και τα Gangets ……

Nikiforos Nikolaos

Ωραια φτασαμε στο σημειο να θεωρουμε το κανονικο S4 – > MINI και το S4 mini θα το λεμε souper mini…….πραγματικα θεωρω αυτο το μεγεθος ΥΠΕΡΒΟΛΗ….ας εβγαζε ενα note η ενα one max….ελεος !….κατα τ αλλα καλα χαρακτηριστικα οπως καθε νεο τηλεφωνο που βγαινει….τπτ εντυπωσιακο κατα την αποψη μου…απλα ενα νεο 5,2 πλαστικο τηλεφωνο που ψαχνει τον χαρακτηρα του αναμεσα στο note και στο s4……htc one mini for ever!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.