LG G2: Πέρασε από το Geekbench με Android Marshmallow

Σε πρόσφατο άρθρο είδαμε τα LG G3 και LG G4 να είναι τα μόνα μοντέλα που εμφανίζονται στο site της LG, το LG World, ως αυτά που θα αναβαθμιστούν σε Android Marshmallow. Πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται αν μόνο αυτά θα αναβαθμιστούν και τι θα κάνει η LG με τα παλαιότερα μοντέλα.

Ένα από αυτά είναι και το LG G2 το οποίο είναι 2 χρονών κινητό και η αναβάθμιση σε Marshmallow, θα μπορούσε να θεωρηθεί μια ευχάριστη έκπληξη για τους κατόχους του.

Το LG G2 πέρασε από το Geekbench με Android 6.0 Marshmallow, πράγμα που σημαίνει ότι η LG εργάζεται πάνω στην αναβάθμισή του. Βεβαίως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η διαρροή είναι έγκυρη. Aκόμη όμως και να είναι, υπάρχει πιθανότητα να μην γίνει η αναβάθμιση. Αυτό εξαρτάται από τις δοκιμές που θα κάνει η LG για να κρίνει την απόδοση που έχει το κινητό με τη νέα έκδοση του OS, ελπίζουμε όμως να πάνε όλα καλά.

Η LG ίσως δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένη με το Android 5.1 Lollipop, καθώς δεν έχει αναβαθμίσει ακόμη ούτε το LG G3 ούτε το LG G2, και μπορεί πάει απευθείας σε Android 6.0.

LG G2: Πέρασε από το Geekbench με Android Marshmallow, LG G2: Πέρασε από το Geekbench με Android Marshmallow

LG G2: Πέρασε από το Geekbench με Android Marshmallow, LG G2: Πέρασε από το Geekbench με Android Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rose

Αφου δεν ηταν ικανοποιημενη με την 5.1 , γιατι το g4 τρεχει αυτην ?

Nickolas

Εγώ πάντως με την 5.0.2 δεν είμαι ευχαριστημένος, τρώει αρκετά κολλήματα και η μπαταρία δεν είναι ότι καλύτερο.
Μακάρι να πάρει και την 6..0 μήπως και διορθωθούν κάποια θέματα.

Nick

@Rose
Δεν είναι ικανοποιημενοι με την έκδοση αυτή στις συγκεκριμένες συσκευές όχι γενικά με την εκδοση. Έχει διαφορά. Κάθε έκδοση γράφεται ειδικά για την εκάστοτε συσκευή και γιαυτό έχει την ευθύνη η εταιρεία. Στο G4 μπορεί να είναι οκ, άσε που οι νέες συσκευές “πρέπει” να έχουν πρόσφατη έκδοση (marketing)

Panosmed

Μετά από βλάβη της οθόνης έστειλα το g2 μου για service. Προχώρησαν σε αντικατάσταση και αναβάθμιση σε 5.0.2. Δεν έχω διαπιστώσει κάποια δυσλειτουργία. Το κινητό παραμένει γρήγορο και λειτουργικό όπως την πρώτη ημέρα που το αγόρασα πριν 15 μήνες. Η μπαταρία ακόμη και με το 4g ανοιχτό και σε χρήση εύκολα βγάζει διήμερο ενώ αν λόγω δουλειάς δεν κάνω έντονη χρήση ακόμη και τρεις. Τζεν έχω παρατηρήσει ίχνος lag και το κινητό είναι φορτωμένο και με εφαρμογές και αρχεία ( διαθέσιμος χώρος 3gb).

Giwrgos George

Και εμένα με 5.0.2 πετάει,έτρωγε κολλήματα λόγω οθόνης και νόμιζα ότι έφταιγε το lollipop αλλά τελικά όχι,μετά την αλλαγή της οθόνης εδώ και 3 μήνες δεν έχω δει το παραμικρό lag.

minas

παντως το δικο μου g2 με custom rom 5.0.2 εχει 954 και 2717

Nick 77

Το δικό μου g3 δεν έχει πάρει ακόμα το lollipop 🙁 με κιτ κατ τρέχει ακόμα…

mrliakoss

Με aosp 5.1.1 959 kai 2949 δηλαδε με 6+ η κατασταση πιστευω να γινει καλυτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ

παιδια εγω το G2 το πηρα το Μαη λογω απωλειας του προηγουμενου και χαμηλης τιμης πλεον…Ειχα ακουσει πολλα καλα γι αυτο κ ετσι το επελεξα εναντι του G3?Εκανα σωστη επιλογη?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.