LG G2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το LG G2 με οθόνη 5.2 ίντσες TrueHD IPS, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragn 800, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 13 Megapixel. Το G2 ενσωματώνει το καινοτόμο πίσω πλήκτρο power button που είναι και το μοναδικό επάνω στο σασί της συσκευής, NFC, ραδιόφωνο FM και θα το βρείτε με 599 ευρώ στην έκδοση με τα 16GB ενσωματωμένη μνήμη. Δείτε το βίντεο.

LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G2 hands-on video Techblog, LG G2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG G2 hands-on video Techblog, LG G2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG G2 hands-on video Techblog, LG G2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG G2 hands-on video Techblog, LG G2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG G2 hands-on video Techblog, LG G2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG G2 hands-on video Techblog, LG G2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG G2 hands-on video Techblog, LG G2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG G2 hands-on video Techblog, LG G2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fanis

το εχω ερωτευτει αυτο το κινητο…πιστευω μετα τις γιορτες η τιμη του στα skrouzoμαγαζα θα εχει πεσει γυρω στα 350Ε.ηδη απο τωρα εχει πεσει κατω απ τα 500…τι να πω,τα σπαει απλα!!!

Gblog_21

Μπράβο Κώστα πολύ ωραία παρουσίαση!Κορυφή το κινητό αλλά αυτό που με εντυπωσίασε είναι η μπαταρία του.Του έβγαλες την ψυχή μια ώρα,άνοιξες τα πάντα και αυτό βράχος.Μόλις 10% έχασε σε μία ωρα εντατικής χρήσης!Well done Lg.

Dimos

Το κινητό το έχω. Έδωσα το S4 για αυτό..Αλλά το πήρα στην 32GB έκδοση απο skroutzoμάγαζο. Το κινητό είναι απίστευτο σε ταχύτητα, σε οθόνη, σε κάμερα αλλά ένα πράγμα ερωτεύτηκα περισσότερο από τα άλλα: Την μπαταρία!!! Είναι απίστευτη παιδιά..Βγάζει ίσως και 2 μέρες με νορμαλ χρήση..Προσωπικα μου έδωσε 2 μέρες χρήση με 5,5 ώρες οθόνη..Πραγματικά απίστευτη…Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με τα 16GB πάρτε το με κλειστά μάτια..Όσοι θέλετε πάρτε το 32άρι…Μόνο τα καλύτερα έχω να πω…Πολύ ωραίο hands on Κώστα..Απλά μια ερώτηση..Κάπου είπες ότι στις εικόνες που βλέπαμε ότι ξεθωριάζουν τα χρώματα υπο γωνία θέασης αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν επαιζες κάποιο βίντεο..Είναι εφικτό αυτό που είπες?

antonis

οτι πιο φανταστικο εχω δει ποτε σε κην,αυτο με τα bezel ειναι αυτο που περιμεναμε νομιζω ολοι μας τοσο καιρο,η LG για μενα ξεπερασε και τον εαυτο της ενα τεραστιο μπραβο.

Christos

Ωραιο ομορφο κ χαρακτηριστικά! Πίσω μου θυμίζει 3gs.. Μ αρέσει πολύ το νότε 3 αλλα ακριβουτσικο!

Μάκης

θέλω το Ζ1 με τα bezels του G2 !!!Ζητάω πολλά;;;

sosimple

Καταρχήν πιθανότατα για να εχεις τοσο μικρα bezel, πρέπει να φύγουν τα πλήκτρα αριστερα, δεξια γιατι πιανουν χωρο. Οποτε τα κουμπιά δεν πηγαν πισω τοσο επειδή ειναι ποιο πρακτικά εκει, αλλά κυρίως για να φύγουν τα bezel. Οπότε z1 με τέτοια bezel, ξεχνα το..

Βασιλης

ειναι σιγουρα το πιο καλο και ομορφο android phone στην αγορα,πιστευω οτι αξιζει καθε δεκαρα του ειδικα η εκδοση της κορεας που δεχεται καρτες μνημης sd και αποσπομενη μπαταρια στα 500 ευρω,θα το αγοραζα΄με κλειστα τα ματια αλλα σαν χρηστης lumia 1020 αυτο ειναι αδυνατο !

vassilis7

απλά κινητάρα….

Nik

@Βασιλης
Δεν έχουν σχέση τα πλήκτρα με τα Bezel.
Το Galaxy Note 3 έχει πιο μικρά Bezel και είναι πιο λεπτό, αλλά τα πλήκτρα όπως μπορείς να δεις υπάρχουν.

JohnWave

Mακάρι όλες οι ναυαρχίδες να υιοθετήσουν την καινοτομία της LG βάζοντας πίσω τα κουμπιά και επιτρέποντας έτσι την ελαχιστοποίηση των bezels.Πολλά μπράβο στην LG για αυτά τα bezels, πολλά μπράβο για τη μπαταρία,την κάμερα και φυσικά τη βουτυρένια λειτουργία του λόγω της jelly bean και των φοβερών τεχνικών χαρακτηριστικών του.Το θέμα του μικρού εσωτερικού χώρου σε συνδυασμό με την απουσία κάρτας sd είναι ένα σημαντικό αντικειμενικό μείον αλλά τουλάχιστον υπάρχει και η έκδοση των 32GB.Το άλλο αρνητικό του κινητού είναι υποκειμενικό και αφορά καθαρά το γούστο μου-> Δεν μου πολυαρέσει το στρογγυλωπό design ( σε κανένα κινητό ) και δεν μου αρέσει καθόλου η glossy πλαστική πλάτη του.

Μπράβο Κώστα που μας χαρίζεις τέτοια αναλυτικά hands on 🙂

Βασιλης

φιλοι της τεχνολογιας θα αναφερω κατι που ισως ενδιαφερει πολλους.αν εχετε συγγενη στη γερμανια το amazon.de προσφερει το g2 16 gb 455 euro,και μπορειτε να βρειτε επισης να αγορασετε την εκδοση που κυκλοφορει στην κορεα το οποιο δεχεται καρτες sd και εχει και αποσπομενη μπαταρια στα 657 ευρω..κοιταξτε το οσοι ενδιαφερεστε..

tiamat

ωωω..τι βλεπουν τα ματακια μου!!!!επιτελους g2 hands on μπραβο ρε κωστα!!!!!!!!!σωστος και ωραιος!!!!.. τα ωραια και ψαγμενα hands on ειναι απ’οτι βλεπω η σπεσιαλιτε σου το κινητο που του κανα και το δικο μου επαγγελματικο hands on ( 😛 ) ,,ειναι σχεδον το τελειο μηχανημα!!!!!… ειναι γεματο με πολυ πολυ ωραιες και χρησιμες εφαρμογες μεσα (οχι ομως καλοσχεδιασμενο στο ματι ui,ειναι πολυ ασχημο, ειδικα τα εικονιδια ,τα 2 θεματα που παιζουν background και το menu για το mode των φωτο ειναι σκετος εμετος!!!!… μονο με nova launcher απο android market παλευεται αυτο το αισθητικο εκτρωμα…) η οθονη ομως ειναι απο αλλο πλανητη!!!! θες τη χαζευεις με τις ωρες!!!! ,ο ηχος πολυ καλος (θα τον ηθελα ομως στερεο σαν το htc one), εκληκτικα γρηγορο λογω του snap800 που ειναι η απολυτη επεξεργασταρα για το ’13 ,μπαταρια που απ’οτι ακουω διαλυει τον ανταγωνισμο, φωτογραφικη μηχανη α-ρ-ι-σ-τ-η και απο τα samples που εχω δει συγκρινεται ανετα ακομα και με το φωτογραφικο galaxy s4 zoom και το σημειο αναφορας σε αυτο τον τομεα sony z1. το πιο απιστευτο απ’ολα για μενα ειναι οτι οι μηχανικοι και οι σχεδιαστες της καταφεραν να εξαφανισουν εντελως τα bezel!!!!! ,ετσι μπορεις και εχεις μια απιστευτη 5,2 οθοναρα σε… Συνέχεια »

kostas

Καλησπέρα. Δεν εχει ουτε θυρα hdmi??

Apostolis

Διπλό ταπ στην οθόνη, εννοείται από Nokia N9 πρώτα…Τέλειο βίντεο Κώστα και ΠΟΛΥ ωραίο κινητό.

mpakas

ωραίο βίντεο κωστα μπράβο αλλα λίγο κουραστικό 1 ώρα για τα κουμπιά που έχει από πίσω…
το κινητό από τη άλλη δεν μου άρεσε καθόλου

Chris

Θα παρακαλουσα να πουνε τις εντυπωσεις τους και αλλα παιδια που το εχουν. . μου αρεσει πολυ το κινητο και σκεφτομαι να το παρω!! Ειμαι μεταξυ αυτου και του galaxy s4, στο μονο που κολλαω ειναι η μνημη των 16 gb. Θα μπορουσα βεβαια να παρω το 32 αρι αλλα δεν ξερω τι γινεται μετα με την εγγυηση (αφου δεν εισαγεται επισημα) και δευτερον το κοστος στο 32 αρι ειναι μεγαλουστικο σε σχεση με το galaxy s4. . για τιμες skroutz παντα μιλαμε!

tiamat

φιλε μου mpaka αμα δεν σου αρεσει καθολου σα συσκευη το g2 ειναι λογικο ειναι να μη μπορεις να παρακολουθησεις μια αναλυτικη παρουσιαση οπως αυτη ,αλλα για τους υπολοιπους που ενδιαφερονται να την αγορασουν πιστεψε με ειναι μεγαλη βοηθεια το να βλεπουν απο καποιον εμπειρο καθε πτυχη της συσκευης

Dimitris

Βλαχάκη είσαι κορυφή.Ευτυχώς που έχεις δημιουργήσει αυτό το εξαιρετικό σάιτ και ενημερωνόμαστε.

ελενη

μπορεις να μου πεις ποσα mb ειναι η καθε φωτογραφια?ισχυει κατι που ειδα για 5mb η καθεμια…

George

το τραγουδι που επαιζε απο Astral projection θυμαμαι στο Αλσος τι χαμος γινοτανε ..1995..παλιες καλες εποχες..

Tasos

43:24 ΧΑΧ0ΑΧ0ΧΑ0ΧΑ0ΧΑΧ0ΧΑ0ΧΧ0Α0 !!!! Τρομερή γκριμάτσα Κώστας !!!

Ωραίο Hands-on Κώστα, ευχαριστούμε !
Παιδιά όντως τέρας και υπέροχο τηλέφωνο με καταπληκτικές δυνατότητες. Βέβαια, 16gb και απουσία SD Card Slot είναι μαχαίρι στη καρδιά. Αν και είμαι σίγουρος πώς τουλάχιστον και την 32gb έκδοση στην Ελλάδα.
Μια ερώτηση μόνο, το G2 έχει Air Gestures ?

Κυριακος

καλησπέρα και από εμένα,

Κώστα μέχρι τώρα δεν είχα κάτι να παραπονεθώ, αλλά σχεδόν 1 ώρα είναι πραγματικά υπερβολή. Και για να είμαι ειλικρινής, άντεξα τα πρώτα 15′, και ας με ενδιαφέρει το κινητό.

θέλει κάτι πιο μαζεμένο και με μεγαλύτερη συνοχή.

όλα τα παραπάνω χωρίς ίχνος κακίας ή προσπάθεια υποβάθμισης της προσπάθειας σου.
το techblog εξακολουθεί να είναι και θα παραμείνει από τις βασικές πηγές πληροφόρησης.

κατά τα άλλα το κινητό φαίνεται (και μάλλον είναι) πραγματικά κορυφαίο.

Mixalis

Κωστα,οι Astreal τα σπανε…lol

Γιώργος

Κώστα, γνωρίζεις αν θα έρθει στην Ελλάδα τελικά η έκδοση των 32 GB;

Nikos21

Ολοι αυτο θελουμε και η απαντηση που εδωσαν για την φτωχη ελλαδα δεν με καλυπτει,
μεγαλο φαουλ αν δεν το φερει και συντομα μαλιστα!

Demis

Ρε παιδιά ξέρετε τι παίχτηκε και σταμάτησε η κυκλοφορία του LG G2 μέσω του skroutz? Εχθές το έβρισκα κανονικά και σήμερα λέει ”To προϊόν δεν είναι πια διαθέσιμο στα καταστήματα που συμμετέχουν στο Skroutz.gr”

Νίκος Τσαχουρίδης

Χωρίς να έχουμε υπόψη μας τα χρήματα,μεταξύ του G2 και του Nexus ποια συσκευή θεωρείται καλύτερη?

Γιώργος Πάλμος

Καλησπέρα Κώστα,
Θελω να εκφράσω μια απλη και άμεση απορία για την αγορα του επόμενου smartphone.
5s ή g2?
προηγούμενα κινητά htc wildfire και samsung galaxy s advance!

zinos

iphone 4s h lg g2 pite mou sas parakalo

Στελλα

Σβηστικαν ολα. Πως μπορω να κανω format μονη μου. Ευχαριστω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.