LG G2 mini, Πρώτη επίσημη εμφάνιση

Μέσα από το επίσημο Facebook Fan Page της η LG Mobile έκανε την πρώτη επίσημη παρουσίαση του LG G2 mini σε φωτογραφία πλάτη πλάι-πλάι με το μεγάλο LG G2 (οθόνη 5.2 ιντσών). Σύμφωνα με πληροφορίες που πρώτοι αποκαλύψαμε τον περασμένο Δεκέμβριο, το mini της LG θα έχει οθόνη 4.7 ίντσες κάτι που κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεται σε αυτή τη φωτογραφία “συγκριτικό”.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν συζητηθεί μέχρι σήμερα για το LG G2 mini έχουμε ακούσει για τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 και μνήμη RAM 2GB. Σχεδιαστικά θα είναι ίδιο με το μεγάλο G2 με το καινοτόμο πίσω πλήκτρο και ευχόμαστε… ελάχιστο bezel!

To G2 mini όπως αποκαλύπτει η LG θα ανακοινωθεί στις 24 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης MWC 2014 στη Βαρκελώνη, το Techblog θα είναι εκεί!

, LG G2 mini, Πρώτη επίσημη εμφάνιση

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
βρασιδας

Τελειο σαν το μπαμπα του…Αλλες λεπτομεριες δεν εχουμε;;;

Dimitris Papantonakis

Τωρα ρε lg? Που πειρα το 2?????

Dimos

@Dimitris Papantonakis δεν σε χάλασε..κι εγώ το G2 έχω…Νομίζω πρέπει να είσαι κατ’ευχαριστημένος ε? 😛

Νικος Ιωαννίδης

Lg g2 mini:Λιπών αν εχει οθόνη 4,7 σε σασι τηλεφωνου 4,3-4,5 να φοραει τον 800 αυτονομια lg g2 και 13 megapixel οχι 8 να εχει 13 και τιμη 400-450 ευρω θα μαι από τους πρώτους που θα το πάη
Υ.Π
ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ!!!

Λευτέρης

Μετά την απογοήτευση του One mini 2, που τα μισά του χαρακτηριστικά ήταν ίδια με του 1, in this we trust!

Γιώργος Μ

Αν ισχύουν αυτές οι διαστάσεις με αυτή την 4.7 οθόνη και αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τότε θα μιλάμε για κινητό φαινόμενο!ως κάτοχος του g2 δεν θα το αγόραζα τώρα αλλά αν δεν το είχα δεν θα το σκεφτόμουν καν

Μιχάλης Φ.

LG2 Mini vs Sony Xperia Z1 Compact!

Nio

Το G2 mini θα ναι καλυτερο απο το compact…
Εγω παω για το μπαμπα G2 αλλα δεν ξερω ποιο να παρω το 16αρι η το 32αρι.
70 ευρω ειναι 70 ευρω…..
Δεν εχω προβλημα με τα 10 gb. Αλλα δεν ξερω στο μελλον μην θελω περισσοτερα…

stamatis21

Δεν παω ουτε για g2 τωρα ουτε για g2 mini με την καμια.θα περιμενω λιγους μηνες για να σκασει η ναυαρχιδα που θα κανει την διαφορα.το g3 .αυτο θαναι κινηταρα.με 20 mp καμερα με 2κ οθοναρα κ 3gb ram.το απολυτο καινοτομικο κ δυνατο κινητο.αυτο περιμενω.τωρα g2 περασε η μπογια του.που πας πας γαμωτο ρε lg;αντι να δειξεις το g3 στην εκθεση θα δειξεις το lg g2 mini;ελεος.δηλ τι διαφορετικο θα δουμε απο οτι με το g2 ε;ενα πιο μικρο κινητο.σιγα τα αυγα.κατι καινουργιο θελω να δω οπως θα κανει η σαμσουνγκ.τι θα κανεις στην εκθεση αμα δςν εχεις κατι να δειξεις;

JohnWave

Εμένα η φωτό με φοβίζει γιατί το κόβω για 4.3 το mini. Ξέρω τι φοβερή δουλειά κάνουν τα μικρά bezels στο ύψος αλλά στη συγκεκριμένη φωτό μου φαίνεται πολύ πιο μικρό από το G2. Ελπίζω να βγει στις 4.7 κι αν αυτό συμβεί τότε μπορεί κ να με χάσει η Huawei.

Eκ των προτέρων ξέρω ότι δεν θα μπω σε καμία διαδικασία σύγκρισης με το Z1 compact καθώς η φωτογραφική δεν είναι κύριο κριτήριο επιλογής κινητού για μένα. Προτιμώ ελάχιστα bezels και βουτυρένια ROM.

Dimitris Papantonakis

Οχι δε με χαλασε.. αλλα θα προτιμούσα το μικρότερο εαν εχει το ιδιο Hardware με το g2. Φαντασου το 4,7 πως θα ειναι με τα bezel του g2… οι 0,5 ιντσες παραπανω για μενα δεν ειναι τοσο σημαντικές.
Τις 4,7 ιντσες με τα bezel και το HW του G2 το θεωρώ το ιδανικό κινητό..

Aggelos

Επιτελους ενα τελειο κινητο που να μην ειναι τεραστιο. Αν ειναι 4,5 η 4,7 η οθονη ελαχιστη σημασια εχει. Αν επιβεβαιωθουν αυτα τα χαρακτηριστικα με καποια απο τις παραπανω οθονες μιλαμε για super μεγεθος και συσκευη super spec.

Χρήστος

Συμφωνώ με τον Σταμάτη, υπομονή λίγους μήνες και πάμε, full για αγορά LG G3!!

Λάζαρος

Πολύ ωραίο το μικρό ιδιαίτερα αν έχει τα χαρακτηριστικά του μεγάλου αδερφού!
Πλέον διευρύνει το target group ακόμη και σε γυναίκες η LG.
Έκανα μια αναλογία διαστάσεων και προκύπτει ότι το μικρό LG G2 mini (ή όπως θα λέγεται), θα έχει διαστάσεις 115mm * 57.7 mm.
https://s26.postimg.org/sp7cxiw0p/lg_g2_vs_mini.png

Λάζαρος

Επίσης το κινητό θα έχει οθόνη MAXIMUM 4.3″. Και αυτό φαίνεται από τις αναλογίες, αν έχουν τηρηθεί τα bezels του G2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.