LG G2, Επίσημη παρουσίαση

Ολοκληρώθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου LG G2, το οποίο δίνει έμφαση στον άνθρωπο. Για την LG το εν λόγω smartphone αυτό είναι ένα ορόσημο. Ένα από τα στοιχεία που το διαφοροποιούν είναι τo πλήκτρo power, του volume, του χειρισμού της κάμερας, του Quick Memo, της αυτοφωτογράφισης, το οποίο έχει μεταφερθεί στο πίσω μέρος, κάτω από τον φακό της κάμερας.

Είναι το πρώτο smartphone που λανσάρεται σε παγκόσμια κλίμακα με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800. Το μόνο φυσικό πλήκτρο της συσκευής είναι εκείνο στο πίσω μέρος της συσκευής, επομένως το εμπρός μέρος είναι μία μεγάλη οθόνη, χωρίς να υπάρχει κάτι στο πλάι. H κάμερά του έχει την ικανότητα να χρησιμοποιεί την τεχνολογία Optical Image Stabilizer σε μία κάμερα με πολλά megapixel. Στο θέμα του ήχου έχει δοθεί προσοχή με Hi-Fi ήχο στα 24 bit και τα 192 KHz.

Τέλος το interface της συσκευής έχει γίνει απλό, με σκοπό να βοηθά τον χρήστη να αυτοματοποιεί τις διαδικασίες απάντησης κλήσης, της αποστολής κειμένου και άλλων πολλών στοιχείων.

LG G2
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 800, 2.26GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 2GB LPDDR3 800MHz
4G/ LTE Advanced
Οθόνη: 5.2 ίντσες, IPS, 1920×1080 pixels, 423 ppi
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, OIS
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, GLONASS, Bluetooth 4.0, micro USB, FM Radιο, NFC
Μπαταρία: 3000 mAh
Διαστάσεις: 138.5×70.9×8.9 χλστ.
Βάρος: 143 γρ.

LG G2, LG G2, Επίσημη παρουσίαση

LG G2, LG G2, Επίσημη παρουσίαση

LG G2, LG G2, Επίσημη παρουσίαση

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

49 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marios

Δεν ειναι το πρωτο smartphone με Qualcomm 800 και η GPU ειναι η Adreno 330

KostasB

“Είναι το πρώτο smartphone που λανσάρεται σε παγκόσμια κλίμακα με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800”

Σε παγκοσμια κλιμακα…

Panagiotis G

κάποιοι εκεί στη Samsung κλαίνε με μαύρο δάκρυ γιατί πέρα του ανούσιου και βαρύ software στο S4 δεν μας έδειξαν κάτι νέο άσε που γέμισε ο τόπος παραλλαγές του S4. να δίνει πιο γρήγoρα τα updates η LG και θα τα πάει πολύ καλά.

ΑΡΓΥΡΗΣ

Ολο smartphones για τον ανθρωπο φτιαχνουνε! Ποτε θα φτιαξουν και ενα για τον σκυλο μου που παραπονιεται 😛

iceman

sam s4 τι;;;; αυτο (lg g2), ειναι απο αλλο πλανητη (τεχνολογια οθονης, μπαταριας, σασι, εμπειριας χρηστη). κλασεις ανωτερο. παντως μην τρελενεστε. 24 bit και 192 KHz, εχω και εγω στο nokia 808. επισης υπαρχει και στα lumia (πλην του 620,520), οσο για το ois, ε, ιεροσυλια…. nokia lumia 920, 1020, πρωτα,πρωτα!

Dimos

@Panagiotis G, στην Samsung ειδικά μάλλον γελάνε γιατί επιτέλους βλέπουν φέτος ανταγωνισμό…Βαρεθήκαν να παίζουν μόνοι τους..Αν κάποιοι ανησυχούνε αυτοί είναι οι SONY-HTC…Ούτε που ιδρώνει το αυτί στην Samsung…Θα είναι κορυφή για πολύ καιρό ακόμα…Μέχρι να στρώσει η LG στα updates και στο εμετικό UI της, έχει δρόμο ακόμα…

chris

Από τιμή, γνωρίζουμε κάτι; Μια εκτίμηση για την ελληνική αγορά;

Ζαφειρης

Ξερει κανεις αν ειναι unibody ή όχι? Και το πίσω μερος ειναι πλαστικο?

Chris

Πλαστκό και αποσπώμενο.

Alex

Ένα θετικό με τα lg είναι και η τιμή τους, η οποία πεφτει πολύ γρήγορα ειδικ´α στα σκρουτσομάγαζα.. Το κινητό φαινεταί πολυ δυνατό παντως και όμορφο

ΜΑΝΩΛΗΣ79

To ui ειναι υπεροχο, ομορφο και μπορεις να το φερεις στα μετρα σου οπως θελεις. Το καλυτερο κινητο μεχρι στιγμης. Το ΝΟΤΕ 3 θα εχει παραπανω ραμ…εεε και…περισσευουν στα 2! ασε που θα ειναι τεραστιο. Το LG ειναι οριακο.

chris

Αν είχε και κάρτα μνήμης,το συζητούσαμε…

thomas22888

ναι dimos ενώ το iu της samsung που ακόμα κολλάει ο dialer δεν ειναι εμετικο .οκ ότι πεις ,πάντως έτσι πληροφοριακά στο λέω το iu της lg ειναι απο τα πιο γρήγορα και ελαφρύτερα

Dimos

thomas, θέλεις να κοροϊδέψεις τον εαυτό σου? κάντο….Μπροστά σε αυτή την αηδία, αιώνες μπροστά το touchwiz…Φυσικά εσύ μπορεί να μην έχεις δοκιμάσει και τα 2 και απλά να λες…Εγώ τα δοκιμάζω και τα 2 καθημερινώς 🙂

tech21man

Ηταν εκεινος ο πορωμενος (jimo κατι) με τα apple, προεκυψαν και sammy boys (μπλιαχ). Επι του προκειμενου το touchwiz κρατα το για τον εαυτο σου. Μεγαλυτερη χαζομαρα ολων των εποχων. Παλι καλα που βγαινει και google edition…αμα ειναι να ακουγονται ολες οι γνωμες. Πολυ ωραιο το LG, εννοειται πιο καλο απο το S4 σε ολα οπως ηταν και το G σε σχεση με το S III. Δεν εχει ουτε ενα σημειο που να μην αφησε τη samsung στα υπο, αλλα ποιος δεν το περιμενε? Περα απο το chipset (μετα την πατατα του exynos octa) ολο το smartphone ειναι καποιους μηνες πιο καινουριο. Και φυσικα δεν θα ειναι το μοναδικο που θα ειναι μπροστα. Οσο για το καλο audio στο android δεν ξερω γιατι η google επεμενε στο ALSA πλεον ολα να γινονται upsample στα 48 khz, ισως σπρωχνει προς το streaming audio α-λα youtube? Για τους σοβαρους ακροατες αυτο σημαινει οτι οσα 44ρια mp3 γινονται 48ρια εχεις απωλεια ποιοτητας. Το upsample δεν ειναι παντα θεμιτο. Παρα λοιπον το wolfson dac (μονο στα exynos S4, αλλα και το WD του S 600 πολυ καλο ειναι) το θεμα audio ειναι πονεμενο στο S4 αλλα και στο android απο την 4.1, ενω εχει… Συνέχεια »

JohnGR

@Panagiotis G
“γιατί πέρα του ανούσιου και βαρύ software στο S4”
Μάλλον δεν έχεις Samsung. Αν είχες, πιθανόν να έλεγες για software που θα έπρεπε να υπάρχει σε κάθε Android.

Strs Kafk

Ποιο συνφερει να παρω αυτο η το Sony Xperia SP

samsaucks

Ναι ε? Για πες κανενα. Γιατι εγω δεν βλεπω κανενα προσωπικα.

dimos

Όλοι λετε οτι παταει το s4…κανεις φυσικα δεν εχει πει οτι ανακοινωθηκε μισο χρονο μετα!!! Ας περιμενουμε να το συγκρινουμε με.το note 3 καλυτερα…

george k

Ναι οκ σε λίγο πηγαίνετε τις οθόνες στις 6 ίντσες και ονομάστε τα κινητά μαυροπίνακες

Κώστας D.

Το κινητό είναι πραγματικά τούμπανο. Δεν μου αρέσει το κουμπί που το έχει πίσω είναι πολύ άβολο και το ui της lg. Τώρα όσον αφορά το οθόνη ok είναι αρκετά λεπτή ε και. Μια ips lcd της lg τίποτε παραπάνω. Όπως το είδα από ξένα hands on υστερεί σε γωνία θέασης καθώς τα χρώματα αλλοιώνονται το μαύρο θα είναι το φυσικό των ips lcd της lg με υψηλή τιμή. Ούτε για αστείο δεν πλησιάζει τα επίπεδα της κορυφαίας οθόνης super amoled του s4. Δεν είναι φαν της σαμσουνγκ, το λέω αυτό για μερικούς που θα την πετάξουν…

thomas22888

κωσταςD στο θέμα μαύρο ναι θα συμφωνήσω ότι η super amoled απλά δεν εχει αντίπαλο ,αλλα σε όλα τα αλλα και όσον αφορά την πιστωτιτα χρωμάτων απλά τρώει σκόνη απο τις οθόνες της lg

Κώστας D.

Επειδή τα σχόλια μου με λινκ δεν εμφανίζονται θα πω μόνο ότι στα χρώματα η super amoled του s4 υπέρκαλύπτει το srgb και πλησιάζει τα επίπεδα της adobe όσον αφορά το χρωματικό εύρος! Μάλιστα οι μετρήσεις αυτές πέρα από μεγάλο γνωστό ελληνικό σαιτ μετρήσεων οθονών επιβεβαιώνεται και από τον μεγάλο αμερικανικό φορέα underwriters laboratories. Μιλάμε για κορυφαία οθόνη.

tech21man

Δεν εντυπωσιαστηκα ιδιαιτερα απο καμια amoled της samsung μεχρι τωρα…

Σωτηρης

το κινητο ειναι ασχημο απο πισω

Φώτης

Παιδια πολυ καλές κ εντυπωσιακές πάνω απ´ολα οι amoled με κορυφαίο μαύρο αλλα δεν..Τα χρώματα του κινητού ειναι σαν να βλέπω nickelodeon..Παρα ειναι cartoon τα χρώματα..Το lg g2 όπως κ το pro g στην φυσικοτητα ειναι πολυ καλύτερα κ πιο ζωντανά..Μαζι βεβαια με το επισης κορυφαίο htc one..(το συγκεκριμένο απο reviews εχει την καλυτερη οθονη κινητού).Τωρα το lg g2 μπορει μαλλον κ εχει τα φόντα να πιάσει αυτο κορυφή στον τομέα της οθόνης..

George K

Δίνει έμφαση στον άνθρωπο με 5.2 ίντσες οθόνη; No way

Αναστάσιος Γιαχαλής

Πολύ ωραία η συσκευή. Και τα πλήκτρα πίσω πρέπει να είναι αρκετά βολικά. Στην αρχή θα θέλει κάποια εξοικείωση, αλλά πιστεύω ότι εάν το συνηθίσεις θα είναι πολύ βολικό. Δοκίμασα στο κινητό που έχω (galaxy nexus) και τα δύο πρώτα δάχτυλα πάνε έτσι κι αλλιώς στο πίσω μέρος της συσκευής. Οπότε τουλάχιστον το πλήκτρο ενεργοποίησης της οθόνης μπορεί κάποιος να το χειρίζεται με το δάχτυλο. Στα υπόλοιπα απλά κορυφαίο. Αν το βάζατε και σε κλήρωση, τι ωραία που θα ήταν!!!

Last-in-line

Παιδιά, το LG G2 και το G Pro επιβεβαίωσαν την κατάρτιση και την ωριμότητα της εταιρίας για είσοδο στη νεα μεγάλη κατηγορία των all-in-one phablets. Ηδη άλλες εταιρίες που έβγαλαν πρώτες 6αρια έκαναν φοβερό βημα. Θελω από LG ή από την Google: Λειτουργικό σύστημα: Android 5 key lime pie Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 800, 2.26GHz τετραπύρηνος GPU: Adreno 330 Μνήμη RAM: 3GB 4G/ LTE Advanced Οθόνη: incell 6.3 ίντσες, IPS+, 1920×1080 FHD, Dragontail ή Gorilla Glass 3 Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB Κάρτα μνήμης: Ναι, και να μεταφερονται τα παντα. Wi-Fi n, GPS, GLONASS, Bluetooth 4.0, micro USB, FM Radιο, NFC, HDMI Μπαταρία: 4000mAh ή 20 ώρες videoplaybak, ή αυτονομία 3 μέρες γεματες. Διαστάσεις και αποσπώμενη μπαταρια: σαν του Galaxy Mega Form factor κατασκευή και καλά πλαστικά: Σαν του Huawe Mate (που εχει και λιγο bezel πάνω-κάτω) Βάρος: μικροτερο από 185 γρ. Καθολου μεταλλο, καλά πλαστικά-λάστιχα παντού Πενάκι απλά με βασικες λειτουργίες, όχι σα του Νοte 2 που χανεται η μπάλα. IP67 για σκόνη και νερό. Να σου πεφτει κατω και ν ανησυχεις σα να σου εχει πεσεσει κατω ενα Nokia 3310…! Στα 300 ευρώ 🙂 ….. Εκει θα πάνε, μη γελατε…απλα το… Συνέχεια »

radiohead

Λοιπόν έπαιζα όλη μέρα με ένα S4 και ενα G Pro και έχω να παρατηρήσω τα εξής.

1)H LG έχει κάνει απίστευτη δουλειά στο στήσιμο και το interface και το τηλέφωνο είναι ό,τι πιό γρήγορο και αλαγκάριστο έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Θεωρητικά το G2 που είναι 50% γρηγορότερο πρέπει να τρέχει με ταχύτητες φωτός.

2)Τα air gestures και οι λοίπές πατέντες του S4 είναι απλά για λές οτι έχεις το πιο καινοτόμο και εξελιγμένο τεχνολογικά smartphone που υπάρχει σήμερα, αφου στην πράξη είναι απο άχρηστες εως ενοχλητικές.

3)Η amoled του S4 είναι πραγματικό διαμάντι και κάνει όλες τις IPS να μοιάζουν βαρετές και γενικώς κατώτερες, με μοναδική ίσως εξαίρεση την IPS του ιphone 5, η οποία όμως έχει κατώτερη ανάλυση και γελοίο aspect ratio.

4) Στο σχεδιαστικό τομέα είναι και τα 2 πλαστικούρες και εντελώς αδιάφορα.

fire-ice

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε. Το θέμα είναι τί θέλει κάποιος και τη σχεση τιμής-χρησης-ωφελειας. 1). Εαν εχει smartphone 4 με 4.7 ίντσες και εχει ήδη tablet δεν υπάρχει κανενας απολύτως λόγος να αγορασει ιντσαρίσματα 5+ με 6+. 2). Εαν εχει dumphone των πχ 50 ευρώ και δεν εχει tablet πραγματικά φορητό τσιμπάει ενα 6’αρι και ειναι αρχοντας, μαζι με το dumphone όμως! Εαν υπαρχει αναγκη απλά ξερεις ότι με το 6άρι tablet παιρνεις και τηλ. (ενταξει, ουτε το ipad, ουτε τα galaxy tab, oυτε τα sony tabs, oυτε τα κινεζικα προσφερουν καλό συνδυασμό “φορητότητα-τιμή-αυτονομία”. Υπό προυποθεσεις ας πουμε το νεο nexus κατι εκανε). 3) Η πλαστικουρα ειναι σχετική, επειδή πιστευω οτι το πραγματικό gadget της καθημερινοτητας πρεπει να ειναι δυνατό, ελαφρύ και ταυτοχρονα ν αντιμετωπιζει τις “κακουχιες” της καθημερινοτητας, ειμαι ΠΟΛΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του μεταλλου-αλουμινιου. Εχει να κανει βεβαια και πώς βλέπει καποιος την καθημερινοτητα του. Για μενα συσκευες-κοσμηματα που τρεμεις να τ ακουμπησεις κατω ειναι ξεπερασμενη νοοτροπια. Προσωπικα θεωρω οτι το G Pro όπως ειναι απλά σε 6.1-6.3 ίντσες θα πουλουσε σα νερό στη Σαχαρα! Οσον αφορά το LG G2 ειναι τερας από specs αλλα εντελώς μή πρακτικό 5.2 ιντσες….μεγαλο για τηλεφωνο, μικρό για mini tablet. Τα κουμπια πίσω… Συνέχεια »

radiohead

Συμφωνώ οτι οι πέντε ίντσες είναι το όριο στο οποίο πρέπει να διαχωρίζονται τα τηλέφωνα απο τις ταμπλέτες. Πραγματικά το μέγεθος του S4 είναι το μάξιμουμ που μπορεί να είναι πρακτικό σαν τηλέφωνο καθημερινής χρήσης. Μόλις και μετα βίας καταφέρνω να το χρησιμοποιήσω άνετα με ένα χέρι και έχω μεγάλες παλάμες.

Τώρα, όσον αφορά την “πλαστικούρα” που είπα, δέν είναι τόσο το υλικό που με ενοχλεί, ούτε έχω κανένα κόλλημα με το αλουμίνιο και θέλω οπωδήποτε να γυαλίζει για να νιώθω οτι είναι “ποιοτικό, αφου και τα πολυμερή πλαστικά μπορούν να προσφέρουν ποιότητα και ασφάλεια”. Το πρόβλημα μου είναι η παντελής έλλειψη πρωτοτυπίας των κορεατών, ειδικά οταν πρόκειται για την “ναυαρχίδα” τους και το συνεχές λανσάρισμα της κλασσικού design “παντόφλα” που η μοναδική τoy διαφορά στο πέρασμα των χρόνων είναι οτι λέπτυνε σε πάχος. Είτε ενα Huawei των 100 ευρώ κρατάς στο χέρι είναι, είτε το S4 των 600 είναι η ίδια ακριβώς αίσθηση. Νομίζω οτι πρέπει επειγόντως να προσλάβουν εναν σοβαρό ευρωπαίο σχεδιαστή αλλιως τους βλέπω να τρώνε πολλές ακόμα ήττες απο την Apple.

fire-ice

@radiohead,

H Apple εχει τον πιο ξεπερασμενο, στειρο και μή πρακτικό σχεδιασμο πια.

To wow factor εχει σταματησειεδω και καναδυο χρονια. Εαν δεν αλλαξει αμεσα θα χτυπαει τριτοτεταρτες θεσεις με πτωτικες τασεις.

A

Σχετικά με το σχεδιασμό που αρκετοί αναφέρουν οτι είναι ανέμπνευστος, θα ήθελα να επισημάνω πως τις περισσότερες φορές δε φταίνε οι σχεδιαστές αλλά τα τμήματα μαρκετινγκ, τα των οικονομικών και φυσικά οι ατέλειωτοι τεχνικοί περιορισμοί. Ειναι πραγματικά δύσκολο μέσα σε ένα τόσο περιοριστικό περιβάλλον κάποιος να εξελίξει νέα σχήματα και φόρμες.
Οσο για την apple, η ανωτερότητα και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά της δεν έγκειται στη ποιότητα των σχεδιαστών αλλά στο γεγονός οτι η εταιρεία ΠΛΗΡΩΝΕΙ για τη μηχανολογική εξέλιξη των προϊόντων της, άρα και για τη πραγματοποίηση των καινοτόμων ιδεών των σχεδιαστών της.
Παρόμοια σχόλια γίνονται και για τους σχεδιαστές αυτοκινήτων αλλά αν είχατε τη δυνατότητα να δείτε σε διάφορες βιομηχανίες τι ιδέες και τι υλικό υπάρχει και τι τελικά παράγεται θα αναθεωρούσατε απόψεις και κριτικές.

Teo

Τούμπανο το νέο LG..Το καλύτερο κινητό..Πατάει όλα τα Samsung..
Και μόλις περάσουν 3-4 μήνες..Πωλείται η ανταλλάζετε με S4/HTC..!
θυμηθείτε με,κοντά στην παρέλαση όλα θα μπούν στις αγγελιες για πώληση η ανταλλαγή με αυτές τις πλαστικούρες τις Samsung

Bara bas13

Μονο εγω βλεπω οτι τουλαχιστον οι μισες απο τις δυνατοτητες του ειναι αντιγραφες των δυνατοτητων
που εχει η samsung στα τηλεφωνα της…..και προβλεπω οτι με το Note 3 (που για μενα είναι άμεσος ανταγωνιστης..αφου οι διαστασεις του λογω μικροτερου bezel του note θα είναι κοντα)
η sammy θα ξεφυγει παλι σε specs και σε δυνατοτητες….as always!
Οσο για τα πλαστικα της LG ειναι απο σπανιο διαστημικο υλικο….

Baira13

Μονο εγω βλεπω οτι τουλαχιστον οι μισες απο τις δυνατοτητες του ειναι αντιγραφες των δυνατοτητων
που εχει η samsung στα τηλεφωνα της…..και προβλεπω οτι με το Note 3 (που για μενα είναι άμεσος ανταγωνιστης..αφου οι διαστασεις του λογω μικροτερου bezel του note θα είναι κοντα)
η sammy θα ξεφυγει παλι σε specs και σε δυνατοτητες….as always!
Oσο για τα πλαστικα της LG ειναι απο σπανιο διαστημικο υλικο…..

tarif

η lg αντιγραφει την samsung???……..ενω η samsung ειναι η εταιρια παναγια……χαχαχαχαα!!!
και βεβαια θα βαλουμε το νοτ3 απεναντι στο g2 γιατι το s4 ειναι πολυ λιγο για να το φτασει!!!
οτι μπορει ο καθενας.
τωρα θα μου πεις χωρις ανταγωνισμο δεν υπαρχει προοδος,αλλα,απο την αλλη,εμεις ειμαστε τα προβατακια που μας πουλανε ενα κινητο οσο εχει ενα τετραπυρηνο τουμπανο λαπτοπ η μια 50αρα τηλεοραση….

anergos13

H σειρές Galaxy (1,2,3,4…) αλλα και Νote (1,2,3 ) καθόριζαν και θα καθορίζουν τα standards στις
κατηγορίες τους .και εχουν μια λογικη συνεχεια Ειδικά η σειρά (κατηγορία) Note ειναι δημιούργημα sammy 100%.
Η Lg φαινεται να κάνει καποια βηματα.
Αλλα να μου πει καποιος παλιος κατοχος ναυρχιδας LG αν
θα επαιρνε ανετα και απροβληματιστα παλι LG μετα το καζο που εχει φαει με τις αναβαθμισεις.
Αρα δεν ειναι μονο να βγαλει ενα λουσατο κινητο με τρομερα specs αλλα και να το υποστηριξει τοσο η εταιρια οσο και η κοινοτητα των developers…πραγματα στα οποιa η sammy είναι πααααρα πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο (lg,htc,sony).
Kαι να θυμισω στον φιλο tarif οτι το s4 εχει διανυσει ήδη 5 μήνες ζωης (χρονος μεγαλος τεχνολογικα) και ειναι λογικο οτι θα βγουν κινητα τα οποια θα εχουν απο πλευρας hardware καλυτερα specs οπως θα εχει και το s5 τον ερχομενο Μαρτη…
Το βασικο ειναι οτι οι διαφορες σε κινητα εξαμηνου ειναι πολυ μικρες….μετα τον 1 – 1,5 χρόνο ομως θα δουμε την αποδοχη και την υποστηριξη συνολικα τοσο του S4 οσο και του G2….
Και σ αυτον τον τομεα η Sammy παιζει ως τωρα ΜΟΝΗ ΤΗΣ……

Wolf

Παιδιά η συσκευή αυτή είναι η καινούργια ναυαρχίδα της LG και θα αργήσει να κυκλοφορήσει στην αγορά. Η lg παρουσιάζει κλασικά πρώτη τη ναυαρχίδα της κάθε χρόνο μήπως και κάνει καμία πώληση τραβώντας τα φώτα πάνω της και εντιπωσιαζοντας με τα specs που θα παίξουν μπάλα τη φετινή χρονιά, οπότε οι συγκρίσεις με s4 είναι άκυρες αφού ουσιαστικά θα τα βάλει με το s5..! Και όταν απαντήσει η Samsung με το s5 θα ξεχαστούν παραδοσιακά όλες οι υπόλοιπες συσκευές..!

nikos

καλα βρε παιδια,μερικοι ησαστε κλασικη περιπτωση samsungfan(οπως οι μηλοφαν)….αυτο δεν σημαινει οτι αυτο που δεν το φτανει τωρα η σαμυ δεν το συγκρινουμε με το παρον μοντελο αλλα με καααποιο μελλοντικο!!!!!!!!στο κατω κατω της γραφης ουτε στο htc one δεν στεκεται καλα διπλα το s4 γιατι το htc ειναι απλα διαστημικο μπροστα του!!!!!!!!!
καποτε πρεπει να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι και οχι οπαδοι.
και να τονισω οτι δεν εχω κανενα απο τα παραπανω,ομως επειδη τα εχω παρει στα χερια μου,πλην του g2,απλα γελαω,διοτι και τα δυο,htc και s4,λαγκαρουν….ποιο πολυ το s4.ακομα και το nexus 4 που εχω,ανοιγεις,κλεινεις εφαρμογες,πας τις οθονες δεξια αριστερα και δεν λαγκαρι ΚΑΘΟΛΟΥ….κι ας ειναι υποτιθεται εκτος συναγωνισμου,φθηνο και αμελητεο.-

tarif

Οπως φαινετε παντος το g2 θα ειναι η καλυτερη συσκευη για την χρονια που διανυουμε….και η σαμυ ας τρεχει να προλαβει κανενα huawey,zte κτλ……

dimos

@tarif αυριο η Lg ξαναπερναει σε.δευτερη μοιρα…το note 3.φερνει ξανα την πρωτια 🙂 αντε.στο καλο!

tarif16

τι σχεσει εχει το νοτε με το g2…????????????οτι να ναι….απλα να λεμε….το νοτε συγκρινεται με λαπτοπ χαχχαχαχαχα
το σ4 δεν χωραει διπλα στο g2???αν οχι βαλε διπλα ενα εξαπυρινο λαπτοπ,σταθερο υπολογιστη,οτι βολευει τελος παντων…..οτι υπαρχει πιο δυνατο…η samsung βγαζει και ψυγεια,τηλεορασεις…μηπως να συγκρινουμε το g2 μ ενα ψυγειακι????????

nikos

φιλε dimo…δεν μπορεις να συγκρινεις ανομοιες κατηγοριες.
μερσεντες σειρα Ε μονο με αουντι Α6,ΟΧΙ ΜΕ Α4.
αν καταλαβες,καταλαβες..δεν εξηγειτε διαφορετικα

anonymos

Για να μην το κουραζουμε με τις κατηγοριες και τις υποκατηγοριες…..
Κινητο ανω τον 5 ινστων ειναι μια κατηγορια …ανω 4 αλλη …ανω 3 αλλη…
Δηλαδη αυτος που εχει τα 500 -600 ευρα του φαινονται οι 5,2 normal και οι 5, 5 5, 6 σαγιοναρες……ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ,!!!!
Και οσοι ειναι στις επαλξεις και εξαπολυουν πυρ κατα βουληση κατα samsung …..και πανυγηριζουν οτι ειναι καλυτερο το G2 ή το ΟΝΕ να τους θυμισω οτι μετα απο ενα εναμησι χρονο ξυριζουν το Γαμπρο….Αμα φανε Πορτα στις αναβθμισεις και κλαινε με Μαυρο δακρυ
να δω τι θα κανουν.
To s2 δυομησι χρονων μοντελο και πηρε πριν μερικες μερες αναβαθμιση…..
Να σας θυμισω 2Χ , one s………ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑ.
Τι να το κανω το κινητο που ανοιγει την εφαρμογη 1, 5 sec γρηγοροτερα και αργοτερα να βριζω….
Για αυτο η sammy ειναι πολυ μπροστα….δημιουργει+διαφημιζει+πουλαει+υποστηριζει καλυτερα απο τις αλλες εταιριες…..
Οταν και οι αλλες τα κανουν ΟΛΑ αυτα συνολικα Καλυτερα….Το Συζηταμε…..

tarif16

αλλος ενας samsungfan…..δηλαδη εγω με το νεξους ν αρχισω να κραζω για τις αναβαθμισεις???εμπειρια χρησης ειναι μονο οι ανβαθμισεις???ολα τ αλλα(ποιοτητα κατασκευης,ομορφια κτλ)στον καιαδα???….ενταξει παραδινομαι,οι σαμμυφαν ειναι πιο πολλοι,δεν τα βγαζω περα!!!
και μιας και αναφερεσαι με τις κατηγοριες,αν ηταν οπως τα λες,οι εταιριες δεν θα εμπαιναν στον κοπο ν αλλαζουν τα μεγεθη,θα εφτιαχναν ενα στις 3 ενα στις 4 κτλ.
αλλα ειπαμε,εφοσον το περιβοητο S4 δεν μπορει να παρει πρωτια τα ισοπεδωνουμε ολα(μεγεθη,κατηγοριες,κτλ.)αρκει να λεμε οτι η σαμμυ ειναι πρωτη!!!

george 43

το κινητό γενικα δεν μου αρεσει επειδή δεν μου αρεσουν τα κινητα με κουμπια αφης επισης όσοι λενε οτι το g2 ειναι καλύτερο απο το s4 ειναι λογικο αφου παρουσιαστηκε μισο χρονο μετα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.