Δευτέρα
29/07/2013

LG G2, Υψηλοί στόχοι πωλήσεων και ευρεία διαθεσιμότητα

Όλα δείχνουν ότι η LG είναι διατεθειμένη να κινηθεί επιθετικά με το λανσάρισμα του G2, για το οποίο θέτει ως στόχο πωλήσεων τις 10 εκατομμύρια μονάδες, ενώ προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, ευρεία θα είναι η διαθεσιμότητα της συσκευής σε συνεργασία με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και παρόχους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Έτσι, γίνεται λόγος για την επίτευξη συμφωνίας με 100 παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο τους πρώτους 2 με 3 μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση της συσκευής, η οποία τοποθετείται για τις 7 Αυγούστου. Οι πρώτες αποστολές θα γίνουν στη Νότια Κορέα και θα ακολουθήσουν οι ΗΠΑ και επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές τον Σεπτέμβριο. Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

Περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση, λοιπόν.

LG G2, Υψηλοί στόχοι πωλήσεων και ευρεία διαθεσιμότητα

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

  1. Ο/Η Manos λέει:

    Απ’ ό,τι έχω συμπεράνει από αυτά που έχω δει σε βιντεάκια και φωτογραφίες στο διαδίκτυο το μέγεθος του είναι περίπου σαν του Samsung Galaxy S4, μέγεθος που κατά τη γνώμη μου είναι compact(τα compact μεγέθη κινητών πιστεύω είναι μέχρι 5 ίντσες οθόνη, χωρίς τα capacitive πλήκτρα που μπορεί να είναι μέρος της οθόνης τους). Όσον αφορά τις επιδόσεις, βέβαια, καμία σχέση, καθώς είδα σε ένα site ότι ο Snapdragon 800 θα είναι χρονισμένος στα 2.3GHz! Επίσης και σε εμφάνιση φαίνεται πανέμορφο! Αν έχουν ως είπα τα πράγματα, πιστεύω πως θα το αγοράσω χωρίς δεύτερη σκέψη! ;-)

  2. Ο/Η Johntsia84 λέει:

    Θά έχει κάρτα επέκτασης micro sd , εάν ναι το παίρνω με την πρώτη.

  3. Ο/Η Wolf λέει:

    Σωστός ο Johntsia84..! Ελπίζω να μην κάνουν πάλι το λάθος εκεί στην LG να μην δέχεται κάρτες Micro sd…!!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.