LG G2, Πρώτες πληροφορίες για την τιμή

Το είδαμε στην επίσημη παρουσίασή του, καιρός τώρα να μάθουμε και το πόσο θα χρειαστεί να ξοδευτούμε για να το αγοράσουμε. Ο λόγος για το LG G2, για το οποίο κυκλοφόρησαν οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες για την τιμή στην οποία και θα ξεκινήσει να πωλείται, αρχικά για την αγορά της Γερμανίας, αλλά και στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Στη Γερμανία, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 599 ευρώ για την έκδοση με τα 16GB και 629 ευρώ για το μοντέλο με την μνήμη των 32GB. Οι τιμές στις ΗΠΑ θα είναι αντίστοιχες, με τη διαφορά ότι θα είναι σε δολάρια. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στη Γερμανία, η τιμή πώλησης του Samsung Galaxy S4 είναι 520 ευρώ για το μοντέλο των 16GB.

Παράλληλα, η LG ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να δούμε κάποια ειδική έκδοση του G2 ως Google Play Edition.

LG G2, LG G2, Πρώτες πληροφορίες για την τιμή

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

δλδ 600 ευρω αρχική τιμή vs 740 αρχική τιμή του s4 δεν το λες και μικρή διαφορά να φανταστώ σε κάνα 3 μηνο θα το βρίσκουμε στο skroutz 450 ευρω και κάτω

εκτός και αν τιμή είναι προ φόρον τότε………… να την χαίρονται μόνοι τους

MANOS

@Darth
” Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στη Γερμανία, η τιμή πώλησης του Samsung Galaxy S4 είναι 520 ευρώ για το μοντέλο των 16GB. ”

Εάν η τιμή του S4 στην Γερμανία είναι 520 και του G2 στα 600 τότε στην Ελλάδα που η τιμή του S4 είναι 740, το G2 θα παίζει κοντά στα 800 (Για τα μεγάλα-ακριβά μαγαζάκια πάντα εννοείτε).

Darth

@MANOS στιν γερμανια όταν βγήκε το s4 ήταν 719 ευρώ τάρα έπεσε μην κοιτάς τα μεγάλα μας μαγαζιά που δεν ρίχνουν τιμές………. επίσημα γερμανικά μαγαζιά (από θέμα τιμής) = δικό μας skroutz

αν βγει στα 800 το πολύ πολύ κάνα 2 3 άτομα άσχετα να το πάρουνε που έχουν $$ και θέλουν να τα δείξουν

NIKOS

Κανείς δεν θα το πάρει γιατί θα λένε είναι lg οπότε το βλέπω να πέφτει ενώ αξίζει… (όχι 800 βέβαια)

Hlias

Το S4 όταν βγήκε στην Γερμανία είχε 647 ευρώ, το ξέρω επειδή το πήρα. Στην Ελλάδα είχε 749 αλλά μετά από λίγο καιρό έπεσε πολύ η τιμή του.

Panagiotis G.

ωραίο τηλέφωνο και είναι και λογικό να μην βγει Google edition αφού έτσι θα είναι το επόμενο Nexus! και η τιμή είναι πολύ καλή για όλα όσα προσφέρει. σε λίγο που θα σας έρθει το S4 με τον S800 στα 750+ εκεί να δείτε τιμές!!! το μόνο κακό που έχει η LG είναι τα πολύ αργά updates εώς καθόλου updates και είναι κρίμα γιατί βγάζει λίγες συσκευές σε σχέση με την Samsung και θα έπρεπε να τις αναβαθμίζει πολύ πιο γρήγορα. ειδικά τις ναυαρχίδες

Technewz

Ελπίζω αυτή τη φορά η LG να βάλει μυαλό και να είναι εντάξει στις αναβαθμίσεις για το G2 φαίνεται πραγματικά ένα πολύ καλό κινητό.

radiohead

Πότε θα το δούμε στα ελληνικά e-shops του σκρούτζ? Πιστεύετε οτι αξίζει να το προτιμήσει κανείς απο το S4? Μου φαίνεται λίγο πιο λεπτό και στυλάτο, αλλα η οθόνη θα μπορεί να ανταγωνιστεί αυτη του S4?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.