LG G2 Pro, Επίσημα με οθόνη 5.9 ίντσες και knock-code

Το LG G2 Pro είναι εδώ επίσημα με μεγάλη οθόνη 5.9 ίντσες Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 13 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και λήψη βίντεο 4Κ και Android 4.4 KitKat. Το G2 Pro ενασωματώνει τη νέα λειτουργία Knock-code που επιτρέπει να ξεκλειδώνει η οθόνη χτυπώντας τη σε διαφορετικά σημεία σε σειρά που έχει επιλέξει ο κάτοχός του.

Το LG G2 Pro θα διατεθεί σε τρία διαφορετικά χρώματα λευκό, ασημί και τιτάνιο αρχικά στη Νότιο Κορέα. Θα το δούμε από κοντά σε μερικές ημέρες στην έκθεση MWC 2014.

LG G2 Pro
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 800 2.26GHz
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 3GB
4G/ LTE (LTE-A)
Οθόνη: 5.9 ίντσες, LCD IPS, 1920×1080 pixels
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, OIS+, 4K video,
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi ac, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, SlimPort, FM Radio, NFC
Μπαταρία: 3200 mAh
Διαστάσεις: 157.9×81.9×8.3 χλστ.
Βάρος: 172 γρ.

LG G2 Pro επίσημα, LG G2 Pro, Επίσημα με οθόνη 5.9 ίντσες και knock-code

LG G2 Pro επίσημα, LG G2 Pro, Επίσημα με οθόνη 5.9 ίντσες και knock-code

LG G2 Pro επίσημα, LG G2 Pro, Επίσημα με οθόνη 5.9 ίντσες και knock-code

LG G2 Pro επίσημα, LG G2 Pro, Επίσημα με οθόνη 5.9 ίντσες και knock-code

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Απλα τέλειο!
Το καπάκι του ειδικα πολυ ωραιο!
Και γενικα πολυ ωραια εικόνα!
Μπήκε σε πολυ καλο δρόμο η LG

Billeiro

Love with the first sight.. Απλα υπεροχο…πολυ πιο ωραιο απο το note 3 και προσωπικα το θεωρω ιδανικο μεγεθος για μενα.οριακα βεβαια αλλα η μεγαλη οθονη εχει το τιμημα της.αλλα απο τη στιγμη που εχουν μειωσει τοσο τα bezel παμε καλα.λιγο τις αναβαθμισεις να προσεξει η lg και το promotion και θα σαρωσει

ioannis

κινητό το λέτε αυτό?εγώ το λέω tablet…;έλεος!

Daheraser

Αντε να δούμε αμα θα πεσει η τιμη απο το optimus pro, να χαρουμε και εμεις την 1080p οθονη, δεν μπορω αλλο με το κινητά των 100$,συνεχια κολλάει

Dimi G

Αν του βαζανε θύρα hdmi, και 2-3 usb, θα το έπαιρνα και θα προσαρτουσα πανω του την οθονη, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι μου. Το pc μου δεν ειναι τοσο δυνατο…

Χρηστος

Καλημερα παιδια! Το κινητο ειναι απιστευτο! Κατοχος g2 και αυτο ειναι ισως ακομη καλυτερο, φανταστειτε μονο πωε τα ερθει το g3. Μηπως εχουμε καμια πληροφορια για το αν και το g3 θα φερει τα πισω πληκτρα; Ειναι απιστευτα βολικα.

Χρήστος

Παιδιά το κινητό είναι πράγματι φανταστικό. Απλώς μου φαίνεται λίγο βαρύ, από αυτά που γράφει.. Για να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά το G2 PRO φανταστείτε τι μας ετοιμάζουν για το G3… Kαι σε τιμή όχι 800-900 ευρώ, αλλά πολύ πιο φυσιολογική..

Chewmbacka

Ειναι ελαφρως μεγαλυτερο απο το Note 3 ( 151.2 x 79.2 x 8.3) .

Dimitrinho

Ενημερωση:το G pro 2 φοραει αφαιρουμενη μπαταρια τυπου Li-on ενω το G2 Li-Po και εχει 373 ppi ενω το G2 424 ppi.καλο ειναι δεν λεω αλλα και παλι ψηφιζω G2

GALAXY S3

6 inches το εφτασε κιολας !!!!Μιλαμε για δισκο σερβιρισματος , εχει καταντησει αηδια πια!!!

manolito

Ναι!!!! Micro sd επιτέλους!!! Μπράβο στην LG. Πολύ καλό σημάδι για εμάς τους καταναλωτές αυτή η μεγάλη άνοδος του ανταγωνισμού με LG, SONY, SAMSUNG, OPPO, HTC, XIAOMI. Αρχίζουν και “φτιάχνουν” κάπως τα πράγματα…

Beowolf

Προσωπικα θεωρω τις 4.7 μεχρι 5 τις ιδανικες ιντζες για Κ Ι Ν Η Τ Ο.

Την λεξη την εννοω που σημανει, κατι που ευκολα και βολικα μετακινειται.

Για τους φιλους που ενισταντε με την διαρκη αυξηση των ιντζων, να διευκρινησω οτι οι συσκευές αυτες πλεον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. Ειναι φορητοι υπολογιστες, ειναι συμπιεσμενα λαπτοπ και ως γνωστον (εδω δεν υπαρχει νομιζω αντιλογος) – όσο μεγαλυτερη οθονη εχουμε, τόσο καλυτερη εμπειρια χρησης ή/και πλοηγησης.

Οπότε μην διαμαρτυρεστε για το μεγεθος όσοι ειτε δεν εχετε smartphone και δεν καταλαβαινετε γιατί διαρκως τα μεγαλωνουν, είτε γιατί την συσκευη την χρησιμοποιειτε απλά για κλήσεις.

Οι 6 ιντζες ειναι υπερβολικά αχρηστες για τηλεφωνο – οριακα λίγες για υπολογιστης.

Ο καθενας πρωτα “τα βρισκει” με τον εαυτο του, τι θελει να κανει,…και μετά επιλεγει συσκευη.

mpampis

Μπραβο ρε LG περιμενουμε lg g3 ….

Babis Briolas

Το αν είναι λίγες ή πολλές οι 5.9 ίντσες θα το κρίνει η αγορά, άδικα λοιπόν χτυπιέστε (όσοι χτυπίεστε) αδέρφια. Προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου και βρίσκω τις 5 λίγες (=χρειάζομαι και ταμπλέτα), αλλά είπαμε η αγορά χωρά πολλούς και θα δείξει τι θέλει.
Ανεξαρτήτως αυτού, οι φωτο δείχνουν κάτι που μου αρέσει εξαιρετικά.

Τέλος, μπράβο στον Κώστα για τη συνεχή ενημέρωση μας!

tiamat

καλα μας δουλευει η LG??

“pro” και το ξεκινα απο τα μολις 16giga??
,δηλαδη το note3 και το νοκια 1520, τι ειναι κοροιδα που το ξεκινανε απο τα 32????

και κατι αλλο.
στο G2 των 5,2 ιντσων καταφερε να χωρεσει μπαταρια 3000mah. στο G2 PRO των 5,9ιντσων το μονο καλυτερο που καταφερε ηταν να βαλει μια κατα μολις 200mah μεγαλυτερη??
κανονικα σε τετοιο μεγεθος επρεπε να ειχε βαλει 3700-4000 mah μπαταριαρα !!!

thumbs down ξανα LG …

Γιωργος

σε λιγο (που θα “φυγει” η μοδα αυτη) θα βλέπουμε αυτές της διαστασεις σε κινητα και θα εχει πολύ πλακα!! ελεος πια κινητο θελει καποις όχι ρακετες.!

stamatis21

Καλα πατε καλα;τι ειδατε το διαφορετικο κ το λετε κινηταρα κουκλι κ ολες τις βλακειες ε;ενα g2 πιο μεγαλο ειναι.απλα περασε το στοιχειο που ηθελε στο πισω μερος.τιποτα παρανω.α κ λιγη παραπανω ραμ.καταλλα ειναι ενα g2.δηλ δεν πιστευω καποιος που ρχει το προηγουμενο να προβει σε αγορα αυτου.ουτε οποιος εχει g2 αντιστοιχα.αρα εχει χασει ηδη η lg.βλεπω ενα g pro λιγο αλαγμενο.τιποτα το συγκλονιστικο.ουτε καν θ το κοιταξω κ σαν hands on.πανε εκει στην lg απο την μυγα ξιγκι.δηλ ειλικρινα υπαρχει καποιος που εχει αυτα τ δυο κινητα να παρει αυτο;ναι σιγουρα περιμενω το g3 που θα κανει την διφορα οπως εκανε κ το g2.αλλα υπαρχει καποιος που εχει το g2 που οπως βλεπω εδω μεσα ειναι αρκετοι να παεουν μεσα σενα χρονο το επομενο κινητο κ ενω εχουν δωσει 500 ευρω γθα το g2 θα δωσουν αλλα τοσα για g3;αν ναι μπραβο του αλλα να μην φοναζουμε ακριβα κ οικονομικη κριση οκ;γιατι οταν αλλαζεις κινητο σε τιμη δυο επιδοματων δεν πειναμε οκ;κ καλα κανουν κοι εταιρεις τα πουλανε τοσα γιατι υπαρχογν ακομα τυποι που καθε χρονο αλλαζουν κινητα.γιατι την δουλεια σου δεν την κανεις μενα κινητο παλιο δυο χρονων;τι αλλαζει καθε χρονο ε;η μακακια αλλαζει.αυτο ξερω εγω.

Ανδρεας

Όπως και το g2 έτσι και αυτό είναι τρομερό.Τούμπανο και με τα όλα του.Και έχει επιτέλους θύρα micro-sd.Ανυπομονούμε να το δούμε και από κοντά.

νικος

που το ειδατε το ωραιο ειναι ενα g2 σε μεγαλυτερο μεγεθος και 3g ram

Johnny

@tiamat διαφωνώ μαζί σου για το ότι είναι κακό να ξεκινάει μια ναυαρχίδα από 16 gb . Το lumia 1520 και το note 3 κακώς ξεκίνησαν από τα 32 gb (lumia 1520 16 gb υπάρχει αλλά είναι μόνο για AT&T) διότι υπάρχει κόσμος ο οποίος αρκείται στα 16 (γνωρίζω κάποιον που θα προτιμόυσε τα 16 gb του note 3 αν υπήρχε τέτοια έκδοση με λίγα ευρώ φθηνότερα από την 32 gb έκδοση) άρα η lg καλά έκανε και έβγαλε 16 gb.Και στο κάτω κάτω αν δεν σου φτάσουν τα 16 υπάρχει και micro sd μέχρι και 64 gb.
Όσο για τη μπαταρία θα προτιμούσα κι έγω να είναι μεγαλύτερη αλλά και πάλι είναι καλή για τις ανάγκες του smartphone.Άλλωστε το note 3 την ίδια μπαταρία έχει ενώ το lumia 1520 μόλις 200 mAh περισσότερα

tiamat

ποτε επιτελους θα ΞΕ-ΚΟΛ-ΛΗ-ΣΕ-ΤΕ με την παρωχυμενη εξωτερικη micro sd??

,οσο καλη και αν ειναι KANEI TA KINHTA NA LAGΑΡΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο στην apple και την htc που την εχουν στειλει στον αγυριστο!!!!…και στη τελικη ρε φιλαρακο ειδικα η μητρικη LG ειναι τιμια και τιμολογει το G2 32giga στα ιδια περιπου λεφτα με το 16giga.

θα μας πεις τωρα οτι οταν δινεις ενα 600αρι (μιλαμε παντα για official price) ,σκεφτεσαι μετα το 50αρικο να παρεις τη διπλασια χωρητικοτητα και να’χεις το κεφαλι σου ησυχο???

ΕΛΕΟΣ….

thomas22888

Tiamat εγω πάντως που εχω 64 κάρτα στο smartphone μου δεν εχω δει το παραμικρό lag . Ούτε κάν όμως

dofi

Το g pro με SD ούτε καν αυτα που λέει ο tiamat..μαλλον στα Samsung φταει η SD που λαγκαρουν.. 2δευτερα έκανε προχτές το s4 του αδερφού μου να ανοιξει τις επαφές μόλις πάτησε το κουμπί..!!

tsiou

ναι ρε τσακμακια. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ G2
ερωτηση:ειστε σοβαροι;
οθονη ΛΙΓΟ μεγαλυτερη ραμ 3 αντι 2 και προσθηκη καρτας μνημης.τπτ δλδ εε;
τι προσθηκη επρεπε να κανουν δλδ ρε μαγκες για να χει διαφορα; να του βαλουν μοτερακι να κανεις φραπε;

tsiou

Tiamat εχω το note 3 με καρτα μνημης 64 class 10 φουλ 4k videos και το κινητο δεν νιωθει.δεν ξερω για τι πραγμα μιλας φιλε

tazos

Πολυ καλο αλλά ξεφεύγει το μεγεθος…Ταμπλετ σχεδόν!
Εχω το G2 με 5.2 οθονη και ειναι μια χαρά…

tazos

Βασικα το G2 συγκεκριμενα,αναλογικα με το μέγεθος της οθόνης και αυτό της συσκευής…είναι πιο μικρό απο τα περισσότερα!
https://www.entertaintheking.com/tech-news/2014/2/12/which-smartphone-has-the-largest-screen-to-phone-size-percentage
Το iPhone πχ με το μεγεθος που εχει ή θα μπορούσε να έχει πιο μικρά περιθώρια πάνω και κάτω από την οθόνη ή απλά να είχε λίγο μεγαλύτερη οθόνη!
Αυτά περί μεγεθών :p

Γιώργος Μ

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονται μερικοί εδώ μέσα.οταν βγήκε το note 3 όλοι το λέγανε κινηταρα.τώρα που η lg βάζει κάτι ισάξιο και πιθανός καλύτερο θίχτηκαν μερικοί που βγήκε κατι καλύτερο από το note 3 τους.όσο κι αν δεν σας αρέσει η lg πλέον είναι μέσα στο παιχνίδι και βγάζει πολύ αξιόλογα κινητά.αυτός είναι ο λόγος που Πήρα και το g2 άλλωστε.μην γίνεστε πρόβατα σαν τα isheep’s..γιατί Κακά τα ψέματα και οι sammy fans εκεί τείνουν..

Aris Pateras

Η LG είναι, ήταν και θα είναι… ΠΑΝΤΑ στο παιχνίδι! Έχω το G Pro και είμαι κατευχαριστημένος! Το 2άρι πετάει! Και πάλι θα βγει καλύτερο από G3! Πάλι!!!

tazos

Παιδιά πραγματικά το G2 έχει οθονάρα,καλή μπαταρία,τρέχει σφαίρα χωρίς κολλήματα κλπ…τέλη Μαρτιου με 4.4 ελπίζω να γινει ακομα πιο σούπερ…
Γιατί ήμουν διστακτικός με Lg στην αρχή,αλλά τώρα μια χαρά!
Γενικά δεν βρίσκω λόγο να το αλλάξω (απλά είμαι άρρωστος με smartphones και αλλάζω ανα διαστήματα).
Αν κάτι με καθυστερεί από το να αλλάζω συχνότερα,αυτό ειναι το οικονομικό κομμάτι φυσικά!

jacob

Καλο που βαλανε micro sd, την μπαταρια θα ηθελα παραπανω.
Οι ιντσες αυτες βεβαια δεν ειναι για τα γουστα μου, αλλα καλο ειναι που μπαινει η Lg και σε αυτην την κατηγορια. Το λευκο μου αρεσει πολυ, αν και γενικα η σχεδιαστικη γραμμη της εταιρειας δεν με τρελαινει.

dimis

https://www.amazon.de/Wiko-Darknight-Smartphone-HD-Touchscreen-Frontkamera/dp/B00FXRTJRU

Κωστα αυτο θα αρεσει πολυ δεν μπορεσα να βρω παραπανω πληροφοριες.

Antigoni

Υπερβολικά μεγάλο για κινητό και πολύ μικρό για τάμπλετ.Αυτο οταν βάζεις στο αυτί σου για να μιλήσεις φαίνεσαι πολύ αστειος

Nio

Γιατι εχετε φαει κολλημα με το να το βαζετε στο αυτι σας????
Ποιος αρχαιος βαζει το κινητο του στο αυτι κ να τρωει στην μαπα ολο τον καρκινο???
handsfree περασμενο το καλωδιακι μεσα απο την μπλουζα κ οποτε παρει κανενας τηλ βαζεις το ακουστικο στο αυτι.
Αυτος που αγοραζει phablet τα ξερει τα κολπα. Τωρα οποιος θελει το βαζει οπου θελει….. Στο αυτι, στην τσεπη, το κρεμαει μεσα απο την ζωνη για καραμπινα… ελεος πια…!!!!
Ποιος σας ειπε να το αγορασετε να το βαλετε στο αυτι σας?????

Beowolf

Oύτε handsfree, ούτε καλωδια και πλεξούδες, ούτε μπλε δόντι, τίποτα!……ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ κυριοι.

Χρόοοονια τώρα έτσι μιλάω,…και…1-2 φορες το χρόνο που με καλεί,…η CIA και το FBI το βάζω στ’ αφτί. 🙂

Cp

Γεια σας παιδια.. Κι εγω συμφωνω οτι ειναι απιστευτη συσκευη και ακομα απλα ενα ισιο και οχι κυρτο Lg G Flex..!

**(Ακομα νομιζω πως εχει γινει ενα μικρο λαθακι καθως οπου και αν εχω κοιταξει τη συσκευη την ονομαζουν G Pro 2 και οχι G2 Pro)**

sotos

@tsiou είσαι Θεός! Μετά από πολύ δύσκολη ημέρα έλιωσα στο γελιο!!!! Θέλω και εγώ προσαρτώμενο μοτεράκι για φραπέ σε microusb!!!
Ο καθένας με τις ανάγκες του ρε παιδιά, προσωπικά πιστεύω πως το κάτω ταβάνι είναι οι 4.7 ίντσες για να μη σου βγαίνουν τα μάτια και να στελνεις ανετα ενα mail.
Τώρα εαν φοράς σακάκι 2 νούμερα μικρότερα από το νούμερο σου (δηλαδή είναι “τσίτα”) και καραμέλα να βάλεις στην τσέπη θα φουσκώσει….

ts

Lg g2 the best

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.