LG G2 Pro πλάι-πλάι με το LG G2

Νωρίτερα σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε το LG G2 Pro με οθόνη 5.9 ίντσες LCD IPS, 3GB μνήμη RAM και Android 4.4 KitKat. Το νέο tabletόφωνο της LG ουσιαστικά έρχεται να αντικαταστήσει το Optimus G Pro συνεχίζοντας όμως στη σχεδιαστική γραμμή και το έξυπνο πίσω πλήκτρο που έγιναν γνωστά από το LG G2. Σε αυτό το size comparison μπορείτε να δείτε πλάι πλάι το φρέσκο LG G2 Pro με το βραβευμένο LG G2 (οθόνη 5.2″).

LG G2 Pro, LG G2 Pro πλάι-πλάι με το LG G2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
simosxatzis

Απλα θεικα… ομορφια, αξιοπιστια, και τεχνολογια στο maximum

forneverarrow

Μα μόνο 5,9″?? Αλλά κατάλαβα γιατί το περιόρισαν… θα είχε να ανταγωνιστεί Nexus 7 και iPad mini και λένε που να μπλέξουμε τώρα… Αν συνεχίσουν έτσι, προοδευτικά, σε 2-3 χρόνια θα χρειαζόμαστε τσάντα μεταφοράς για smarpthone όπως έχουμε για τα laptops.

Σαν συσκευή πάλι, είναι state of the art από χαρακτηριστικά όπως ήταν αναμενόμενο. Άρα δεν έχω να πω κάτι άλλο.

LeTak

Αν εκαναν κάτι για την άσκημη (με κ) πλάτη με το κακόγουστο πλαστικό και τα κουμπάκια,θα έπαιρνα το g2 κατευθειαν…φοβερα χαρακτηριστικά,μπαταριαρα,οθοθοναρα κτλ…αντικειμενικα πολύ δυνατό…ομως! το χα δει πρώτη φορά με την κοπέλα μου σε ενα μαγαζί και μας άρεσε πολύ απο μπροστά…και το σηκώνω να κάνω και καλά ότι μιλάω και αρχισε να γελάει…και λέω γιατι γελάς;και μου είπε να κοιτάξω πίσω…ε και κοίταξα…και μετά δεν ξανακοίταξα 😛 χαχα…συγγνώμη αλλα αληθινη ιστορία…αυτοι οι κορεατες έχουν σοβαρά θέματα γούστου ,πραγματικά…

Antonis

Τα πισω κουμπια μια συνηθεια ειναι, οσων αφορα το μεγεθος μια χαρα για 5.9.

alxgiann

Εχω το G2 απο τον Δεκεμβριο, τα πισω κουμπια ΔΕΝ χρειαζονται, χρησιμοποιω το power κουμπι οταν θελω να το κλεισω και μονο. Για ηχο μια χαρα κανω την δουλεια μου με το pull down menu. Εχει τα παντα ολα εκει μεσα… τωρα φιλε LeTak αν εσυ αντιμετωπιζεις το κινητο σαν αξεσουαρ και οχι σαν μια χρηστικη συσκευη ειναι ενα θεμα που εχει συζητηθει εδω χιλιαδες φορες. Δικαιωμα σου ειναι φυσικα, αλλα απλα να θυμασαι οτι το γουστο ειναι κατι το εντελως υποκειμενικο.

chris

Πολύ ωραία συσκευή. Ακόμη και αν του χρόνου γίνουν ακόμα μεγαλύτερες οι ναυαρχιδες ξεχνάτε ότι πλέον υπάρχουνε και τα mini. Και ok με εξαίρεση την Sony τα υπόλοιπα mini είναι πιο κάτω τεχνολογικά από τις ναυαρχιδες άλλα του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερα. Άρα πάντα θα υπάρχουν επιλογές για αυτούς που θέλουν μικρότερες σε μέγεθος συσκευές.

Γιάννης

Έτσι όπως πάνε τα μεγέθη στα κινήτα θα φτάσουμε να λέμε τα κινήτα των 4.8-5 ιντσών mini….!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.