LG G2, Μόλις 2.3 εκατομμύρια οι συνολικές πωλήσεις ως τώρα

Ένα από τα smartphones που μας ενθουσίασαν φέτος με τις επιδόσεις του, με την αισθητική και τα καινοτόμα του χαρακτηριστικά είναι το LG G2. Από που να αρχίσουμε; Από την πολύ καλή και τεράστια οθόνη των 5.2 ιντσών που “χώρεσε” σε διαστάσεις 138.5×70.9×8.9 χιλιοστά, από τα ελάχιστα περιθώρια γύρω της; Να αναφέρουμε επίσης τα πλήκτρα στο πίσω μέρος με τις “διπλές λειτουργίες”, το KnockOn, την υψηλή απόδοση σε όλες τις εφαρμογές ή την πολύ καλή διαχείριση ενέργειας; Α, ναι, ξεχάσαμε και το OIS στην κάμερα των 13 Megapixel.

Μην παρεξηγηθούμε, το LG G2 έχει περιθώρια βελτίωσης, και έχει μειονεκτήματα (π.χ δεν διαθέτει microSD υποδοχή, η έκδοση που κυκλοφόρησε στην χώρα μας επίσημα έχει μόνο 16GB storage και άλλα) όπως κάθε smartphone άλλωστε που κυκλοφορεί σήμερα. Δεν υποστηρίζουμε ότι υπάρχει το τέλειο κινητό. Δεν υπάρχει, τουλάχιστον ακόμα.

Φαίνεται ότι τα παραπάνω ωραία χαρακτηριστικά, ενθουσίασαν περισσότερο τους… δημοσιογράφους και τους reviewers πάντως, παρά τους καταναλωτές, γιατί το LG G2 έχει πουλήσει περίπου 2.3 εκατομμύρια τεμάχια στους τέσσερις μήνες που έχουν περάσει από την κυκλοφορία του, και το συγκεκριμένο νούμερο είναι κατά 700 χιλιάδες τεμάχια μικρότερο από αυτό που είχε βάλει στόχο η LG (3 εκατομμύρια τεμάχια) για το τρίτο τρίμηνο. Μόνο στην Ν.Κορέα, το LG G2 έχει πουλήσει 600.000 μονάδες, λίγες μόνο περισσότερες από όσες είχε πουλήσει με το LG Optimus G Pro (540.000).

Η εταιρεία επίσης επένδυσε πολλά χρήματα για την προώθηση του LG G2 στην αγορά, ωστόσο δεν είμαστε σίγουροι αν τα χρήματα αυτά έπιασαν τόπο. Βεβαίως, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την Χριστουγεννιάτικη περίοδο, αφού παίζει καθοριστικό ρόλο στις πωλήσεις των κατασκευαστών. Σε κάθε περίπτωση το G2 αποτελεί μια γερή βάση για να συνεχίσει η LG να δημιουργεί αξιόλογα και ανταγωνιστικά smartphones με καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά

Όσο αφορά στην άποψη μας για το LG G2, να θυμίσουμε ότι έχουμε πραγματοποιήσει σχετικό hands-on review εδώ, ενώ τα πλήρη χαρακτηριστικά του θα τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G2, LG G2, Μόλις 2.3 εκατομμύρια οι συνολικές πωλήσεις ως τώρα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
κωστας

Απογοήτευση περίμενα πολύ παραπάνω τη φταίει δεν ξέρω μάλλον Καλό θα ήταν να κάνει καμιά διαφήμιση με πρόβατα ανάλογη αυτής που έκανε η Samsung για την Apple.

JohnWave

Δυστυχώς το κόλλημα του μεγαλύτερου ποσοστού των καταναλωτών με το iphone και τα galaxy παραμένει ισχυρό και μην μου πει κανείς ότι το G2 δεν πουλά λόγω έλλειψης συχνών αναβαθμίσεων από την LG ή λόγω των 16GB.Ιδέα δεν έχει ο περισσότερος κόσμος γι’ αυτά κι απλά ψωνίζει iphone και galaxy λόγω τρεντιάς.Πόσοι καταναλωτές βλέπουν reviews για κινητά; Σίγουρα πολλοί λιγότεροι από αυτούς που δεν βλέπουν.Το ίδιο έγινε και με το ΗΤC One.Και τα δύο αυτά κινητά θα έκαναν πάταγο αν είχαν απλά πάνω τους το λογότυπο της Apple ή της Samsung.

manos.d

Τέλειο κινητό δεν θα υπάρξει καθώς αυτό δεν συμφερει τις ιδιες τις εταιρίες (δεν θα χουν τι να βγάζουν 😛 ) αλλά και από την άλλη το τέλειο κινητό για μένα είναι κάτι πολύ υποκειμενικό αφού ο καθενας μας έχει διαφορετικές ανάγκες, οι οποίες άμα ικανοποιούνται πλήρως πλησιάζουμε στο τέλειο κινητό… Το G2 ας πούμε είναι ένα μοντελο το οποίο εγώ το θεωρώ ορόσημο για την LG καθώς έχει χαράξει τον δικό του δρόμο,δρόμο που θα τον ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εταιρίες.

Darth

λογικό είναι

1. αρκετοί φοβούνται

2. αρκετοί αγοράζουν κινιτο σαν βασικοί κριτήριο αγέρας την μόστρα (και εκεί κανουν κουμάντο apple και applesung)

αν συνεχίσει ετσι και μάλιστα υποστηρίξει σωστά την συσκευή τα καλά λόγια που θα μαζέψει τώρα θα δέσουν τεραστία ώθηση στην συσκευή που θα βγάλει του χρόνου

Darth

+ ένα σοβαρό λάθος της LG ήταν να μην διαθέσει παντού την έκδοση με 32 gb……… ξέρω πάρα πολλούς που δεν επέλεξαν την συσκευή μόνο και μόνο γιατί δεν τους αρκούν 10 gb που δίνει η βασική εκδοσή του (και εγώ αν ήθελα να πάρω κινιτο θα έριχνα άκυρο αν είχαμε μόνο 10 gb έκδοση)

ΠάνοςΛ

Το ότι χαντακώθηκε ένα τόσο καλό κινητό από κριτικές του τύπου “έχει μόνο 16GB αποθηκευτικό χώρο” είναι αδικία. Ως κάτοχος nexus 7 (8GB) και nexus 4 (16GB) για πάνω από 1 χρόνο έχω να πω ότι ο χώρος αρκεί και περισσεύει (φυσικά εξαρτάται από τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη). Για ένα μέσο χρήστη (έστω και γκατζετάκια) πέραν του αρχικού ψυχολογικού σοκ ότι έχει μόνο τόσο λίγο χώρο και αφού περάσει το διάστημα προσαρμογής με τη συσκευής (όπου εγκαθιστούμε ότι σαβούρα υπάρχει χωρίς έλεγχο…και χωρίς νόημα), θα διασπιστώσει ότι για τις περισσότερες ανάγκες του ο χώρος είναι υπεραρκετός. Αυτή τη στιγμή στο nexus 4 έχω 11 GB ελεύθερα από τα περίπου 13 συνολικά. Δεν μου χρειάζεται να έχω στη τσέπη μου ανα πάσα στιγμή ούτε 10.000 mp3, ούτε 10.000 φωτογραφίες στα 13MP, ούτε 100 ταινίες full hd, ούτε εκατοντάδες εφαρμογές/games της πλάκας. Δόξα τω Θεώ υπάρχει και το google drive και άλλες cloud υπηρεσίες. Αν πάω κάποιο ταξίδι τότε επιλεκτικά βάζω μερικα mp3s (100; 200; πόση μουσική θα ακούσω πια;), 1-2 ταινίες για το αεροπλάνο όχι φυσικά HD (για μακρινές αποστάσεις τα αεροπλάνα διαθέτουν εξοπλισμό ψυχαγωγίας για κάθε επιβάτη, δε χρειάζεται καν να έχεις μουσική/ταινίες στο κινητό σου) και άντε κανά… Συνέχεια »

konstantine73

το κακο παρελθον δεν σβηνεται ευκολα….θελει πολλα ψωμια ακομη για να κοντραρει την “κακη” sammy….

tech21man

Πανο μακαρι να ηταν ετσι, αλλα δεν ξερω ακριβως τον ορισμο του μεσου χρηστη (νομιζω ολοι αυτον ψαχνουν!) αλλα 16 δε νομιζω να φτανουν. Και εγω εχω γνωστους που το απερριψαν για τον ιδιο λογο.

Video, μουσικη, τα αναφερεις και εσυ, χαρτες, ταινιες, κανα παιχνιδι (ενα? Μονο?) ειναι πολυ παραπανω απο 10+ gb ο,τι και να κανεις.

Εμενα μου “τελειωσαν” μεσα σε …εβδομαδες και ειναι πολυ σπαστικο να αδειαζεις συνεχεια. SD 32 gb + εσωτερικη και αντε γεια.

Δεν νοειται “ναυαρχιδα” με τετοια τερτιπια.

Οπως δεν ηταν λυση να φερει φιλος απο korea το 32 ρι με sd και αποσπωμενη μπαταρια (γιατι LG>!) χωρις εγγυηση.

Η LG δεν ειναι αγνωστη εταιρεια και παει προς το καλυτερο, αλλα το καλυτερο παιζεται στις λεπτομερειες και στο g2 δεν ειναι καν λεπτομερεια ο αποθηκευτικος χωρος. Αν δεν μπορεις να εισαι all in one με τετοιες συσκευες, καλυτερα να εχεις ξεχωριστα compact camer, mp3 player, tablet για internet και ενα καλυτερο τηλεφωνο. Ολα θα αποδωσουν καλυτερα στους τομεις τους απο το g2 και αυτη ειναι δυστυχως η πραγματικοτητα.

Wolf

Έκανε το τραγικό λάθος η lg και δεν έβαλε υποδοχή για micro sd…! Αυτές οι συσκευές είναι μικροί υπολογιστές και κάνουν θαύματα στα σωστά χέρια. Χωρίς αποθηκευτικό χώρο όμως είναι σχεδόν άχρηστες κατά την ταπεινή μου γνώμη..!

Darth

@ΠάνοςΛ κάνεις κριτική βάση το τι ανάγκη εχεις εσύ και όχι όλον τον άλλον μια ναυαρχίδα πρέπει να καλύπτει ανάγκες τουλάχιστον 95% των χριστών και οπου δεν μπορει πρέπει να το καλύψει κάπως πχ δεν έχει αφαιρούμενη μπαταρία ….. οκ…. αλλά έκανε ένα καλό έβαλε τεράστια μπαταρία και έχει τεράστια αυτονομία….. (πάει καλύψαμε την μια έλλειψη) δεν έχει micro sd…… οκ….. βαζεις otg και βαζεις σαν βασική έκδοση τα 32 gb (βλέπε htc one) εμ εδώ τα σκάτωσε…. με βασικοί έκδοση να είναι στα 10 gb (γιατί τόσο είναι) για αρκετούς χρήστες δεν επαρκεί (ένα θα πω 5 λεπτά full hd video απο camera χτυπάνε 1,6 – 2 gb) και πχ εγώ δεν εχω πολλά μεν στο κινιτο (oppo find 5 αλλά είναι σχεδόν πάντα full 32 gb) 700 foto από την camera = 2.5 gb 70 τραγούδια σε flac (2 gb) και 200 τραγούδια σε mp3 άλλα 2gb navigator με 3 χώρες και κάποιους offline χάρτες άλλα 2 gb 2 games (παίζει μικρός ξάδελφος) asphalt 7 + real racing (3 gb) μερικά videoclips (2,2 gb) αρχεία δουλειάς (κάπου στα 4 gb) 4 5 video από την camera (4 gb) nandroid backup (2.3 gb) caching και κάνα διο επισοδεια από… Συνέχεια »

johnathan elizoglou

Ολα αυτα καλα darth αλλα ξεχασες τις αναβαθμισεις των εφαρμογων βαλε αλλα τοσα mb :p

ΠάνοςΛ

@Darth, συγγνώμη αλλά δε νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις θεωρείται normal χρήση!!! 700φωτό; Για ποιο λόγο τις έχεις μέσα στο κινητό (δεν είναι από περιεργεια η ερώτηση, είναι λειτουργικής φύσης); flickr, google drive, dropbox, backup στον υπολογιστή σου; Εγώ έχω 10GB φωτογραφίες στο google drive μου και τις έχω ανά πάσα περίπτωση διαθέσιμες σε οποιοδήποτε android κινητό μου μέσω τις εφαρμογής fotos της google. 270 τραγουδια; Αλήθεια τα ακούς όλα κάθε μέρα; και σε flac; μήπως συνδέεις και κάνα DAC στο κινητό; Τα αρχεία δουλειάς οκ δεκτό, αλλά και εκεί υπαρχει το dropbox και ούτω καθ’ εξής και για τις υπόλοιπες ανάγκες που περιγράφεις. Με φιλική διάθεση εννοούνται τα παραπάνω (και τα παρακάτω), μη με παρεξηγήσεις. Το παράδειγμα σου πιστεύω ότι είναι ο ορισμός των πλασματικών αναγκών (ίσως όχι για σένα καθώς μπορεί να έχεις σοβαρούς λόγους να έχεις όλο αυτό τον όγκο συνέχεια μαζί σου, μπορεί η δουλειά σου σε κάνει να ταξιδεύεις συνέχεια) αλλά για τους περισσότερους από εμάς. Φυσικά αντιλαμβάνομαι την ευκολία του άπλετου αποθηκευτικού χώρου, τα πετάς όλα μέσα και ξεγνοιάζεις και εννοείται ότι άν είχε και αποσπώμενη sd το g2 θα ήταν ακόμα καλύτερο. Προσωπικά θα προτιμούσα ένα κινητό διαμάντι σαν το g2 με τα… Συνέχεια »

Nik

Όταν απογοητεύεις συνέχεια τους πελάτες σου, λογικό είναι να μην έχεις και πωλήσεις..
Optimus 2x, 4x, και G από υποστήριξη χάλι μαύρο και θέλουν να πουλήσουν μετά;
2 φίλοι θέλανε να πάρουν το G2 και με ρώτησαν μάλιστα αν αξίζει ή όχι. Τους είπα να μην το πάρουν με τίποτα. Και οι δυο πήρανε το Note 3. Εδώ η Samsung είπε οτι θα δώσει 4.4 σε S3, και τα Optimus 4X και Optimus G παίζει να μείνουν με 4.1.2
Ας μη μιλήσω για αναβάθμιση σε 4.1.2 που πήρε το Optimus 4x.

Sotiris

Καλά δεν θα βάλω την apple στο θεμα γιατι δεν τρέχει android αλλά εσείς που θέλετε android γιατι προτιμάτε την samsung απο την lg;; Η lg εχει παρουσιάσει και πιο όμορφα και πιο καινοτόμα και πιο φθηνά κινητά απο την samsung αλλά όλοι κολλάτε εκεί, τραγικό… Και μην λέτε βλακείες για τις αναβαθμισεις γιατι εφόσον η lg δεν πουλάει αρκετά τεμάχια γιατι να δώσει αναβάθμιση;; Λες και οι άλλες εταιρίες δίνουν νωρίτερα και περισσότερες αναβαθμισεις απο την lg……

Sotiris

Καλά δεν θα βάλω την apple στο θεμα γιατι δεν τρέχει android αλλά εσείς που θέλετε android γιατι προτιμάτε την samsung απο την lg;; Η lg εχει παρουσιάσει και πιο όμορφα και πιο καινοτόμα και πιο φθηνά κινητά απο την samsung αλλά όλοι κολλάτε εκεί, τραγικό… Και μην λέτε βλακείες για τις αναβαθμισεις γιατι εφόσον η lg δεν πουλάει αρκετά τεμάχια γιατι να δώσει αναβάθμιση;; Λες και οι άλλες εταιρίες δίνουν νωρίτερα και περισσότερες αναβαθμισεις απο την lg……

Sotiris

@nik το λες και μόνος σου “είπε ότι θα δώσει” δεν εχει δώσει και για το galaxy s2 και το s3 mini είπε ότι θα δωσει την 4.2 και την 4.3 αλλά δεν τις έδωσε ποτέ και έμειναν με την 4.1. . Να θυμάστε ότι τα λόγια απο τις πράξεις απέχουν πολύ…….

Νικος

Το καλυτερο κινητο του 2013 θα πιασει μες τις γιορτες τον στοχο των 3εκ,
Απλα αυτη τη στιγμη στην μοδα ειναι apple samsung (οπως καποτε που μπαινε στο μαγαζι ο μεσος ελληνας και ελεγε θελω νοκια, δεν με νοιαζει τι αλλα να ειναι νοκια) και ολοι οταν διξουν 500αρια θελουν να πουλησουν μουρη και πανε προς τα εκει,
Η lg εβγαλε μια απιστευτη συσκευη και ριναι στο χερι της να φτιαξει το band της, μην ξεχναμε που ηταν η samsung πριν λιγα χρονια.

tolkien

Κριμα που δεν πουλαει αν και εγω που εχω το LG G2 32gb ουτε τα μισα gb δεν εχω γεμισει. Το κινητο αυτο το θεωρω πολυ πιο δυνατο απο το S4 και κυριως πολυ πιο ομορφο απο τα κινητα της samsung (OK το HTC One ειναι η κορυφη για μενα σε ποιοτητα κατασκευης).
Εγω πριν το αγορασω διαβαζα ξενα sites που ελεγαν οτι εχει χαλια interface. Μπορω να πω οτι ολα ειναι τελεια (ειδικα παιδια η μπαταρια ειναι τρομερη. Μιας και δεν γουσταρω γενικα android επαθα πλακα με την καταναλωση της μπαταριας. Εκει δινω αριστα στην LG) εκτος βεβαια απο το OIS της καμερας , που απο την συγκριση που κανω με nokia lumia 920 ή 925 πιστευω δεν πιανει ΜΙΑ. Τα Lumia υπερτερουν ετη φωτος στην καμερα.
Τα android γενικα υπερτερουν, λογω της περισσοτερης ελευθεριας που δινουν στον καταναλωτη (Αν και συνεχιζω να πιστευω οτι οι περισσοτεροι αγοραζουν android ΚΑΙ με το σκεπτικο οτι θα μπορουν να κατεβαζουν παρανομες εφαρμογες ενεργοποιωντας την αντιστοιχη επιλογη).
Ασχετο αλλα οποιος θελει ενα υπεροχο Launcher για android να δει βιντεο για το: Next Launcher 3D 3.0.1. Ειναι λιγο ακριβο, αλλα παιδια ειναι πολυ καλοφτιαγμενο.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gtp.nextlauncher

Darth

@ΠάνοςΛ σιγά μην πληρώσω ένα κάρο λεφτά ένα κάτι ψορο mb (τα data plans στην Ελλάδα κοστίζουν όσο και χρυσός)
όσο περίεργο και να σου φαίνεται με το player pro και καλά ακουστικά τα τραγούδια σε flac παίζουν πολύ καλύτερα (γενικός τα βάζω σε τυχαία αναπαραγωγή τα τραγούδια και είμαι οκ ετσι ακούω ότι εχω μέσα)
τα αρχεία της δουλειάς τα διαμοιράζω κάθε μέρα σχεδόν με το τοπικό ftp server (μερικές φορές και από samba server) που τρέχει απευθείας από το κινιτο στο δίκτυο της δουλειά που πρόσβαση με έξω είναι αρκετά περιορισμένη ετσι με διευκολύνει άπειρα

και πες είμαι παράλογος (δεν θα θιχτώ) αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι μια ναυαρχίδα πρέπει να καλύπτει αρκετές ανάγκες και μια από της βασικές ανάγκες είναι αποθηκευτικός χώρος

τώρα αν μιλάγαμε για ένα κινιτο που κοστιζει κάνα 200 ευρώ max οκ εδώ δεν λέω κάτι

@!Sotiris γιατί ενα μεγαλο ποσοστό του κόσμου σαν κριτήριο αγοράς έχει την μόστρα και στις μέρες μας samsung και apple προσφέρουν μόστρα (είναι αρκετά γνωστά κλπ μετράνε κοινός στης καφετερίες)

sakis kits

ΟΤΙ το συγκεκριμένο για μερικούς σαν εμένα είναι μεν πάρα πολύ καλό κινητό αλλά είναι και πάρα πολύ μεγάλο δεν μετράει????σε λίγο θα θέλουμε ιμάντες προσδέσεως για την μεταφορά κινητού αμάν!!!!!!!!!!!

Nio

ΠανοςΛ δεν κοστιζει τιποτα το ιδιαιτερο να βαλει στανταρ 32gb. Ελεος. Το εκανε ηδη μια φορα στο optimus g. Μπορουσε να το κανει ανετα κ τωρα. Κ ας μην εβαζε sd slot. Κ μενα μου αρεσει το κινητο κ θελω να το παρω Χριστουγεννα αλλα δεν την δικαιολογω με τιποτα. Εχω πει χιλιες φορες τουλαχιστον στα high end το στανταρ πρεπει να ειναι 64gb.

sosimple

Το 32αρι εχω και δε με φτανει ο χωρος, θα φτασουν τα 16 (10) γιγα? Αμα διαβασεις τα φορουμ για το g2 θα δεις οτι το 90% ρωτάει πως μπορει να παρει το 32αρι. Οι περισσοτεροι απογοητεύονται που περα απο το οτι δεν κυκλοφορει επισημως, έρχεται καπακι η εταιρία να επισημανει οτι ΔΕΝ παρεχει εγγυηση για το 32αρι. Με αυτα τα δεδομενα, και εμεις που το αγορασαμε μαλλον μ@λ@κι@ καναμε.. Ειναι εντελως βεβαιο οτι αν έβγαινε με 32 γιγα αντι 16 ή με sd, θα ειχε τουλάχιστον 2πλασιες πωλησεις.
Βαλε και το κακο ονομα που σωστα εχει μεχρι σημερα η lg, και το παζλ ολοκληρώνεται. .
Αυτοι που λενε οτι τα 10 ειναι αρκετα, δεν ειναι καν μεσοι χρηστες αλλα εντελως newbie που απλα τους αρεσουν οι καλες συσκευες.
Ποσο μαλλον οταν επικαλούνται το γνωστο εντελως αστειο επιχειρημα cloud servers , dropbox κλπ. Για βαλε ενα game του 1 γιγα στο dropbox (γίνεται αν εισαι root) και πες μου αν θα το τρεξεις εστω 1 φορα. Τα data δεν ειναι τσαμπα, δεν εχουν παντα καλη ταχυτητα, δεν πιανουν παντου, οποτε ΔΕΝ αντικαθιστουν την sd. Κοψτε αυτη την παπαρια με τα dropbox καταντατε αστείοι.

tiamat

με καλυψαν οι προηγουμενοι.
οταν στο g δινεις 32giga ,δε μπορεις στο g2 να δινεις λιγοτερα, επισης εχει βγαλει πολυ κακη φημη οτι δε δινει αναβαθμισεις οπως ειχε βγαλει παλια και η htc και τον ηπιε μετα και παει για φουντο και κλεισιμο!!!, επισης το ui της LG ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΚΙΝΕΖΙΑ ΤΩΝ 59 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!!

Darth

@tiamat καλα to ui top δεν είναι δεν λέω αλλά σε σχέση με το ui της samsung είναι αρκετά ποιο χαρούμενο και ποιο φωτεινό (εγώ προτιμώ UI του νεου sense πλην το launcher του και το MIUI)

δημητρης

εχω το g2 στην κατοχη μου εδω και 1 μηνα!!!και ειμαι υπερευχαριστημενος με την επιλογη που εκανα!!δεν λεω ειναι λιγα τα 16giga!αλλα απο θεμα μπαταριας δεν νομιζω να μπορει να συγκριθει καποιο αλλο κινητο!!με νορμαλ χρηση κραταει 2 μερες!!με εντατικη χρηση σιγουρα 1 μερα και κατι παραπανω!!!(note 1..1 μερα με το ζορι iphone 3gs-4…το ιδιο, πρωην κατοχος)οθονη απλα υπεροχη!!το ηχειο θα ηθελα λιιιγο δυνατοτερο!!και κανενα μα κανενα lag…βλεπε note με 4.1.2 που εκανε εναν αιωνα να ανοιξει τις επαφες και τα μηνυματα!!και μια απο τις καλυτερες καμερες που εχω δει σε κινητο!!ειμουν μεταξυ αυτου και του note 3!!!και ολοι οι φιλοι μου μου ελεγαν μην παρεις το ψυγειο(lg)!!και τωρα που το εχω στα χερια μου και το περιεργαζονται καποιες φορες,μονο καλα λογια εχουν να πουνε!!

tiamat

προς το φιλο μας τον #πανο λ.

πανο, ειναι σαν να μας λες οτι αμα φαμε μια φορα την ημερα (16giga), μπορουμε να συνεχισουμε να ζουμε χωρις να πεθανουμε, ενω εμεις σου λεμε “ναι δε θα πεθανουμε, αλλα εμεις θελουμε να τρωμε 2 (32giga) και 3 η’ 4(64giga) φορες την ημερα”

.ελπιζω τωρα να μας καταλαβες περισσοτερο πως το εννοουμε

ΠάνοςΛ

Καλημέρα σε όλους, φίλα tiamat καταλαβαίνω τι εννοείς και δεν είμαι τελείως αντίθετος σε αυτό, ούτε είπα ότι καλά έκανε η LG και δεν έβαλε παραπάνω GB. Απλά λέω ότι είναι κρίμα να μην κάνει πωλήσεις το συγκεκριμένο κινητό λόγω του περιορισμένου αποθηκευτικού του χώρου, που τελικά δεν είναι τόσο περιορισμένος (π.χ. το nexus4 βγήκε με 8 και 16 και πούλησε σα ζεστό ψωμί) καθώς με λίγο έξυπνη διαχείριση των δεδομένων μας, φτάνει και περισσεύει. Αν κάποιου του κάνει σαν συσκευή, θα βρει την άκρη με τα 16gb δεν είναι και λίγα! Και για να κάνω και εγώ μια παρομοίωση σα τη δική σου που έχει να κάνει με το φαγητό, πες ότι πας στο εστιατόριο. Τι προτιμάς από τα 2, η μερίδα που θα σου φέρουν να είναι π.χ. μια κακοψημενη τεράστια μπριζόλα γεμάτη ξύγκι, ή ένα πεντανόστιμο φιλέτο προφανώς μικρότερων διαστάσεων; Εγώ θα ήθελα ένα τεράστιο νοστιμότατο φιλέτο αλλά ίσως το πορτοφόλι μου να μη μπορει να το αντέξει, οπότε θα προτιμήσω το 2ο. Όπως λένε τα ακριβά αρώματα είναι σε μικρό μπουκάλι αν και τα πάντα είναι θέμα προσωπικού γούστου τελικά 🙂 Για τον φίλο παραπάνω (sosimple) που με αποκαλεί έμμεσα αστείο (δεν θίγομαι, το παίρνω ως…αστείο),… Συνέχεια »

ΔημήτρηςΤ

Ρε παλικάρια, εδώ διάβασα κάτι άλλο χοντρό και πρέπει να πω ότι ξενέρωσα αλλά θα ήθελα απάντηση από κάποιον/ους που να είναι κάτοχοι του εν λόγω εργαλείου…Διάβασα λοιπό ότι όταν βαστάς κανονικά τη συσκευή χάνει 1-2 παύλες/μονάδες σήματος.

Ισχύει κάτι τέτοιο;

Εννοείται πως και το “κανονικά” είναι σχετικό, καθώς σε οδηγίες άλλων συσκευών έχω προσέξει πως ενημερώνουν (και με εικόνα) να μην βαστάς το τηλέφωνο στο πάνω μέρος.

tiamat

πανο!! το βλεπεις απο την αλλη μερια εσυ το θεμα!.

κοιτα ολοι εδω συμφωνουμε οτι το g2 ειναι μαγεια σε εμφανιση,πισω πληκτρα,οθονη,καμερα,λειτουργιες,αυτονομια δε τιθεται αμφισβητηση οτι ειναι κορυφη το εργαλειο. αλλα το αρθρο ειναι γραμμενο αναφορικα με τις μη αναμενομενες πωλησεις του, οποτε και εμεις με την οποια εμπειρια μας εξηγουμε τους πιθανους λογους που συμβαινει αυτο.

αν ανατρεξεις μεσω search σε παλιοτερα αρθρα του techblog για τη συσκευη θα μας δεις ολους να το εκθειαζουμε και να παραπονιομαστε μοναχα για τη λιγη μνημη που το φερε η lg στην ελλαδα.

sen1

Η νοοτροπια του καταναλωτικου κοινου δεν αλλαζει σε μια μερα για την γνωμη που εχουν για καποια εταιρεια…το g2 ειναι οροσημο οτι κατι αλλαζει…ειναι το κουδουνι ας πουμε…

Johnny

παιδια το κινιτο εμενα μου εχει βγαλει τρομερα προβληματα…το σημα ειναι χαλια η μπαταρια το φορτισα σημερα πειγε στο 20% μετα απο ολλο το βραδυ που το φορτιζα με περνουνε τηλεφωνο και οταν παω να το σηκωσω μου το διχνει λες και κοιματε η οθωνη ακουω μουσικη και καμια φορα δεν εχει καθουλου ειχω καμια φορα ανεβενει απο μονος του ο ηχος και η LG αντι να μου το αλλαξει το κινιτο μετα απο τοσα προβληματα κανουνε τις παπιες μη το αγορασετε σας το πρωτινο !!!

The Jester

Παιδια έχω το G2 περίπου 2 μήνες…γενικά μια χαρά!
Οταν το έλιωνα(ξέρετε,στην αρχή που παίζεις με τις ώρες με το κινητό) ήθελε φόρτιση ή μετά απο 24 ώρες ανοιχτό ή το βράδυ…πλεόν κρατάει 1μιση μέρα και 2 μου κρατάει,αναλόγως.
Το μόνο θέμα που έχω είναι οτι ώρες ώρες χάνεται το σήμα! Αυτό με απασχολεί για την ώρα.

Υ.Γ: Πολύ βολικό το διπλό tap για κλείδωμα/ξεκλείδωμα οθόνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.