LG G2 – Samsung Galaxy Note 3 – iPhone 5S – Sony Xperia Z1 – Nokia Lumia 1020 – HTC One Max – Δίκαρτος Κινέζος [poll]

Ο πιο καυτός μήνας της φετινής χρονιάς είναι ο Οκτώβριος με τους κατασκευαστές smartphones να έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους και να έχουν κατεβάσει στον πόλεμο ότι πιο τούμπανο μπορούσαν να δημιουργήσουν. Θέσεις μάχης έχουν λάβει τα LG G2, Samsung Galaxy Note 3, iPhone 5S, Sony Xperia Z1, Nokia Lumia 1020 και HTC One Max. Ποιο θα επιλέγατε και γιατί;

Update: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του μεγάλου poll του Techblog. Συνολικά ψηφίσατε πάνω από 4.000 φίλοι της τεχνολογίας και του Techblog.

LG G2 - Samsung Galaxy Note 3 - iPhone 5S - Sony Xperia Z1 - Nokia Lumia 1020 - HTC One Max - Δίκαρτος Κινέζος, LG G2 – Samsung Galaxy Note 3 – iPhone 5S – Sony Xperia Z1 – Nokia Lumia 1020 – HTC One Max – Δίκαρτος Κινέζος [poll]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

133 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

Ως (απογοητευγμενος) χρηστης HTC (sensation) αποκλείω το ONE.
To NOTE μου πεφτει υπερβολικα μεγαλο οπως και το Ζ1
Το lg G2 ειανι ενδιαφερον smartphone, αλλα κατι με χαλαει στο πισω μερος με τα buttons
Παρολο που μου αρεσει το android θα πηγαινα σε iphone για να το δοκιμασω!

Αστεριος Στέλιος

Μεταξύ ΝΟΤΕ 3 και Z1 , τελικά κατέληξα στο Ζ1 επειδή είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση- προσπάθεια. Είναι μια προσπάθεια να φτάσει στην κορυφή και πραγματικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό έδωσε ότι καλύτερο είχε…εκτός από την τιμή που έπρεπε να είναι 100-150 ευρώ πιο φθηνό επειδή όπως υποστηρίζουν εκεί στη ΣΟΝΥ θέλουν να “κλέψουν” πελάτες και κυρίως επειδή το κινητό αποτελείται από δικά της υλικά όπως και η ΣΑΜΜΥ.

arg

NEXUS 5 με κλειστά τα μάτια

και όλοι οι υπόλοιποι είναι απλα θεατές

nikos

lg g2. για το μεγεθος του, τις δυνατοτητες του, αλλα και επειδη ειναι value for money

Γιάννης

LG G2 λόγω διαφορετικής προσέγγισης στα buttons, πιστεύω έχει κάτι το πραγματικά καινοτόμο. Αγαπητέ arg συμφωνώ μαζί σου για το Nexus 5. Aν ήταν στη λίστα αυτό θα ψήφιζα και εγώ 🙂 Εγώ έχω ένα galaxy nexus με 4.3 και αναρωτιέμαι αν θα έχω kitkat 4.4… για να δούμε 🙂

Μιχάλης

Note 3 λόγω των δυνατοτήτων του software αλλά και της αποσπομενης μπαταρίας που είναι σημαντικό για μένα

k.boug

Note3 και ξεχωριζω απο τα υπολοιπα
1)Amoled
2)5.7″ γιατι δεν εχω tablet δεν θελω ΚΑΙ Tablet,θελω δυο σε ενα
3)sd card
4)αποσπομενη μπαταρια
5)τεραστιο ευρος για accessories
6)Διαστασεις σε συναρτηση με την διαγωνιο της καθαρης οθονης
7)οχι κουμπια να τρωνε 1-2ποντους μονιμα
8)s-pen

Ισχυ,camera,μπαταρια πανω απο το μεσο ορο
Τα 800ε ηξερα οτι ειναι πλασματικα ηδη σε ενα μηνα εχει 570..και καθε μερα πεφτει 3-10 ευρω..
θεωρω εχει το πακετο αν θες phablet και διαθετεις τετοιο ποσο..
περιμενω να πεσει κατω απο τα 500 να το τσιμπησω

δυο λογια για τα υπολοιπα
το g2 μου εκλεινε το ματι αλλα λογω απουσιας sdcard,μπαταριας και αναμφιβολης αναβαθμισης λογισμικου δεν περασε στην επομενη φαση
το z1 λογω διαστασεων τεραστιο για 5″επισης
το 5s λογω ios,οθονης και τιμης κλασσικα
το onemax ειναι τεραστιο
το 1020 λογω windows

εκφραζω προσωπικες αποψεις συμφωνα με το τι θελω για μενα οχι τι ειναι καλυτερο.

οστοσο να πω το οτι το μεθεπομενο κινητο θα ειναι κατι απο oppo,xiaomi,meizu!

Φίλιππος

Αν και HTC fun, LG G2 χωρίς πολλά πολλά! Το δοκιμάζω αυτή τη περίοδο και απλά τα σπάει!!! Το πρώτο μεγάλο σε μέγεθος κινητό που με έχει ενθουσιάσει!

KOSTAS

Είμαι ήδη κάτοχος νοτ 3 και δεν το αλλάζω με τίποτα με κανένα άλλο,λόγου πολλών επιλογών και πένας δεν παίζεται το κινητό,πολύ καλό είναι και το ζ1 ποιότητα απο άλλον πλανήτη,g2 που πας ρε με τούμπανο τεχνικά και μνήμη πάτο τι να την κάνω την ομορφιά και τα μπεζελ!δεν θέλω να παντρευτώ για δουλειά σε θελω να μου κάνεις χαχα,htc τα λόγια περιτα 0 .

Αλέξανδρος Σ.

Lg g2 γιατί πολύ απλά τα σπάει, και απίστευτο design και τα πάντα, μόνο του ui υστερεί αλλά διορθώνεται αυτό.

Ίσως και iphone 5s για να δοκίμαζα και το ios

GiannisMix

– LG G2, δε μου κανει αισθηση το πισω μερος κ δεν εμπιστευομαι τις καμερες των LG
– SAMSUNG Galaxy Note, Πολυ τεραστιο σε μεγεθος, δεν ειναι για εμενα
– iPhone 5S, Δεν αξιζει τα λεφτα του εχει ο πατερας μου το iPhone 5 και τον κοροιδευω
– SONY Xperia Z1, Υπεροχο και Αδιαβροχο. Ναι μου κανει!
– HTC One Max, Τεραστιο και Ultrapixel. αλλαργα!!
– Chinese Dual SIM, Δεν μου τραβαει το ενδιαφερον εκτος κ αν ειναι ποιοτητας σα το Huawei P6
– NOKIA Lumia 1020, μαρεσει εμφανισιακα, πληρες συσκευη, καλυτερη καμερα απ ολα.
RESULT: ΝΟΚΙΑ Ειναι πρωτη επιλογη για εμενα και μετα το SONY με κυρια διαφορα το μεγεθος, την οθονη, το Xenon Flash και το OFFLINE NOKIA DRIVE!!

Kostas N.

Nokia lumia 1020 λόγω των wp8. Πλήρες, λειτουργικό, εξαιρετική κάμερα.

Chris

Νότε 3 λόγω οθόνης κ htc one max! Κάτοχος iPhone 3GS αθάνατο κινητάκι! Σκεφτομαι απο τα 3 κ iPhone 5s κ το iOS 7 απαιχτο..!!

Αντώνης Μαρίνος

G2 όχι λόγω μνήμης, iP5s όχι λόγω iOs (και το οικοσύστημα της Apple γενικότερα), One Max όχι λόγω τιμής (το σκοτώσανε πριν καν ξεκινήσει), Nokia όχι λόγω WP (σε 2 χρόνια ίσως)…άρα καταλήγουμε μεταξύ Z1 και Note3.

Και από τα δύο αυτά διαλέγω….Ν5 !!! Σοβαρά τώρα, μάλλον Note3 λόγω software, αντίστοιχο hardware βρίσκω και αλλού….

vassilis

Κι εγώ g2 για τις διαστάσεις του και τα απεχτα χαρακτηριστικά του

andreas kor

Note 3 και G2 για εμενα ειναι τα κορυφαια και αυτα που θα διαλεγα!
Το G2 για την τιμη του και γι αυτα που προσφερει ειναι οτι καλυτερο!!
Το iphone μου ειναι αδιαφορο και το one Μax παρα πολυ μεγαλο για τα γουστα μου.
Το Ζ1 παρολο που ειναι τουμπανο και πανεμορφο ειναι πολυ μεγαλο για 5ιντσο!

Dominikos

Το LG G2 δεν το σκέφτομαι καν. Κακή τοποθέτηση κουμπιών και χάλια software αν και διωρθώνεται με custom launcher. Το lumia 1020 έχει τέλεια κάμερα αλλά δεν μπορώ καθόλου τα WP. To sony xperia Z1 ( και γενικότερα τα smartphone της sony ) δεν με εντυπωσιάζει και πολύ. Το htc one max είναι πολύ μεγάλο και επίσης δεν μου αρέσει το sense UI. Το note 3 είναι άπεχτο και απο δυνατότητες , τεχνικά χαρακτηριστικά κλπ αλλά έχει μεγάλες διαστάσεις και μιας και είχα στο παρελθόν και iphone και αργότερα android ( s3 ) θα επιλέξω αυτή τη φορά το iphone 5s γιατί έχω βαρεθεί τα κολλήματα και το lag του android. Ότι τεχνικά χαρακτηριστικά κιαν έχουν , πάντοτε θα αρχίσουν να κολλάνε κάποια στιγμή ενώ το iOS είναι ελαφρύ και γρήγορο λειτουργικό. Και όπως πολλά video στο youtube δείχνουν το 5s παρόλο που έχει χαμηά τεχνικά χαρακτηριστικά ”τρώει” τα περισσότερα android.

stamatis21

Καλησπερα κ εγω εχω lg και ελεγα να μην ξαναπαρω.αλλα τωρα με το lg g2το σκεφτομαι χοντρα για αυτο.αλλα δεν ξερω με χαλαει που δεν εχει μνημη.κ που ρωτησα τηναντιπροσωπειαμου ειπε οτι η εγγυηση ισχυει για το ον μοντελο με τα 16gb.αμα φερω απεξω με τα τα 32gb δεν μου καλυπτει την εγγυηση.χοντρη. μαμακια απο lg.γιατι ξερει οτι κανεις δεν θελει με 16 κ αμα βρει τον τροπο θα παρει με τα 32 αρα με τα 16θα πατωσςι σε ελλαδα.κ το σονυ μου κανει.θα δω.αναλογα κ τιμης.ας. δουμε κ το hands on κ μετα αποφασιζω.μακαρι ο κωστας να μας πει πως το βλεπει με αυτη την μηνη το lg

λιανα

Το z1 από τη sony θα επέλεγα που έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από τα άλλα και υπερτερεί στην κάμερα .το είδα από κοντά το Ζ1 και ενθουσιάστηκα .

Sacerdos

Θα προτιμήσω το LG G2, διότι τα δίνει όλα ,είναι καινοτόμο και συμφέρει οικονομικά στη σχέση απόδοσης-τιμής.
Μια παρατήρηση: Το Note 3 ΔΕΝ υποστηρίζει ραδιόφωνο. Είναι λάθος η αναφορά αυτή στα τεχνικά του χαρακτηριστικά…

Sacerdos

Θα προτιμήσω το LG G2 ,διότι είναι καινοτόμο και έχει την καλύτερη σχέση απόδοσης-τιμής.
Μια παρατήρηση: Το Samsung note 3 ΔΕΝ έχει ραδιόφωνο.Κακώς αναγράφεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του…

tasosk

Galaxy note 3 λογω s-pen και μεγαλης οθονης 🙂

Στελιος

ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΟ ΧPERIA Z1 ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ,ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΦΕΣ Η ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.

Akis

Iphone 5S. είμαι κάτοχος android χρόνια. Θα επέλεγα το iphone λόγω του ότι διαθέτει 64-bit επεξεργαστή, της ποιότητας των φωτογραφιών που σύμφωνα με reviews που κυκλοφορούν δε συγκρίνεται ούτε με το z1, ούτε με το lumia. το μόνο (-) είναι η τιμή του. Να πω επίσης ότι είμαι apple hater, αλλά παραδέχομαι την πραγματικά καλή δουλειά που έχουν κάνει στο 5S με καινοτομίες που η samsung και οι υπόλοιπες εταιρείες δεν είχαν καν φανταστεί (64bit cpu).

Apostolis Vlv

Nokia Lumia 1020 είναι το καλύτερο smartphone, όπως και το λειτουργικό του.

Takis

To z1 είναι best phone 2013 και επίσης έχει την καλύτερη κάμερα σε κινητό περνάει και το lumia 1020 επειδή είναι πιο ωραίο εμφανισιακά και το lumia βγάζει σκοτεινές φωτογραφίες και επίσης δεν μπορώ τα WP.
Άρα επιλέγω το xperia z1.

JohnWave

LG G2 θα επέλεγα ανάμεσα σε αυτά γιατί :
1) Τα υπόλοιπα πέραν του 5s είναι πολύ μεγάλα για μένα, ενώ το 5s είναι στο άλλο άκρο δλδ πολύ μικρό ( η θεωρία των δύο άκρων, χαχα ) και με μεγάλα bezels.
2) Δεν θα περνούσα ακόμα σε windows λόγω κακού marketplace και ελάχιστης παραμετροποίησης.

Πάντως ούτε το G2 είναι το ιδανικό κινητό για μένα καθώς ενώ εκτιμώ πολύ τα ελάχιστα bezels και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, δεν μου αρέσει από την άλλη το σασί του και το σχήμα του.

Φίλιππος

Ρε παιδιά, μια ερώτηση…Όσοι λέτε για τα πλήκτρα του G2 το δοκιμάσατε;;; Γιατί κι εγώ στην αρχή έλεγα “τι μ@λ@κία είναι αυτό;” και τελικά αποδείχτηκε ότι είχα μεγάλο λάθος!!!Τα πλήκτρα του, μόλις το συνηθίσεις λίγο, είναι ότι πιο βολικό υπάρχει!!!

Γιαννης

Sony experia Z1 γιατι εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα και πολυ καλη καμερα.

JamesC

Nokia Lumia 1020 λόγω άψογης ποιότητας, εκπληκτικής κάμερας και πολύ καλού λειτουργικού.

Darth

Note 3 όχι λόγου μεγέθους, υλικόν και της samsung που τα έχει καβαλήσει το καλάμι (σιχαίνομαι κάτι τέτοιο)

LG G2 Θα έλεγα ναι αλλά 16 gb αποθηκευτικός χορος(στιν πραξη 10 gb είναι) είναι απαγορευτικός (εκτός και αν θα είναι ευρεία διαθέσιμη 32gb εκδοσή)

Z1 είναι οκ αν και κάπως μεγάλο χωρίς λόγο (δεν λέω όχι πάντως)

HTC One Max (υπερβολικά μεγάλο και προφανώς ακριβό)

Iphone 5s όχι καθαρά και μόνο λογού του ios

Nokia Lumia 1020 με τα χίλια την πάω την συσκευή σε όλα άλλα…….. έχει όμως ενα απαγορευτικό…. τα WP …μόνο και μονο λόγου του WP δύστυχος άκυρο τρώει

δικαρτο κινέζικο αν είναι κάτι σαν το huawei p6 dual sim με τα χίλια

ετσι έχουμε και λέμε xperia z1 και δυκαρτος Κινέζος (πχ huawei p6)

Darth

sorry για διπλό post αλλά όσοι κράζετε τα πλήκτρα του g2 δοκιμάστε το πρώτα
τα δοκίμασα και λέω ότι είναι άψογα εκεί που τα έβαλαν
α ναι μην το δοκιμάσετε σε κάνα κατάστημα με καλώδιο από πίσω ετσι όπως το βάζουν το καλώδιο είναι σχεδόν αδύνατο να τα δοκιμάσεις σοστα

Nio

G2, Z1, Note3 ολα τα θελω. με οποια σειρα να ναι. Το καθενα για διαφορετικο λογο. Αναποφασιστος.

sosimple

G2 με 32 Gb και μονο, απο σκρουτζομαγαζο. Καλυτερα αυτο χωρίς εγγύηση, παρα η 16 gb εκδοση με εγγύηση.. Φυσικά όποιος το απορρίπτει λόγω της τραγελαφικης πολιτικής της lg στο θέμα εγγύησης, 1000 δίκαιο θα έχει.
Για όποιον δεν έχει πρόβλημα μεγέθους, δεν βάζει το κινητό σε τσέπη δηλαδή κατά την μεταφορά, αλλά έχει τσαντακι ή κάτι άλλο, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή απο το note 3. Πραγματικα το κινητό δεν παίζεται, πανίσχυρο, πανέμορφο, κινητό και tablet μάζι, οθοναρα, στυλό. Προσωπικά το απορρίπτω γιατί βάζω τα κινητά στην τσέπη..

JohnWave

Aν το δίκαρτο κινέζικο είναι το Huawei P6 τότε συμφωνώ απόλυτα με τον Darth.Mε τα 1000 και μονόκαρτο! Όταν ψήφισα δεν είχα στο νου μου το θεϊκό P6 γιατί δεν ήξερα ότι κυκλοφορεί σε δίκαρτη version.

anergos13

1.Το G2 ειναι παρα πολυ καλο αλλα με τα σημερινα δεδομενα 10gb ελευθερα δεν πας πουθενα
2.Το Z1 ειναι ενα πραγματικα πολυ μικροτερο κινητο στο σωμα γιγαντα (bezel problem)
3.HTC one max πληρως αποτυχημενη προσπαθεια , ακλαυτο.
4.Iphone 5s ενας Παραδεισος …. στην Φυλακη.
5.Nokia Lumia 1020 περασμενα μεγαλεια με την microsoft να κλαις…
6.Note 3 Ναι ειναι Μεγαλο αλλα οχι μονο στις Διαστασεις..και ταυτοχρονα το ποιο ολοκληρωμενο…

tarif16

το g2 εκτος συναγωνισμου(τι σχεση εχει με αυτη την κατηγορια??????)-για τον ιδιο λογο το iphone….τα υπολοιπα τεραστια για τηλεφωνα!!!…για μπασκετμπολιστες ισως???
τεσπα…απο τα μεγαλα ξεχωριζει το note,ειναι ποιο παιχνιδιαρικο και αν δεν το γραφα θα μ εκραζαν οι σαμυφαν!!
Υ.Γ.σε αυτη την κατηγορια σε αυτες τις διαστασεις δεν παιζω…ισως αν επαιζα κρικετ???

Αποστολίδης Α.

LG G2 από μένα. Το έχω μια βδομάδα τώρα και είμαι άκρως εντυπωσιασμένος από την οθόνη του, την κάμερα, την ταχύτητα και απόκριση παντού και πάντα αλλά πάνω απ’ όλα την απίστευτη μπαταρία που δεν τελειώνει… Όσο για την έλλειψη κάρτας μνήμης, αγόρασα την έκδοση με τα 32GB και είμαι καλυμένος 100%.

-Όχι
στο Ζ1 για το απαράδεκτα μεγάλο μέγεθός του σε σχέση με την 5άρα οθόνη του

στο ΟΝΕ ΜΑΧ γιατί φοβάμαι το αλουμίνιο και την επαφή του με ξένα αντικείμενα

στο ΝΟΤΕ ΙΙΙ, το πήρα, το κράτησα 3 μέρες αλλά δεν μπόρεσα να συνηθίσω το μέγεθος. Κατά τα άλλα είναι super συσκευή.

στο ΝΟΚΙΑ λόγω λειτουργικού που τρέχει

tiamat

θα ψηφιζα note3 γιατι πραγματικα ειναι ετη μπροστα ,αλλα επειδη μου την εχει δωσει με τη samsung ψηφισα τελικα 2καρτο κινεζο που ναι και τιμιος και πολυ αποδοτικος

el-delamounpan

Note 3 γιατι πολυ απλα ειναι με διαφορα οτι καλυτερο υπαρχει σε software/hardware θελουν η δεν θελουν αυτοι που λενε τα λογια τους…πρεπει να το παραδεχτουν οτι ειναι σαν να ληστευει εκκλησια με ολο αυτα που κανει μπρος τους αλλους

ilias

Samsung galaxy note 3. Epeidi μου αρεσουν τα μεγαλα κινιτα. Επισης επειδη τα σπαει το s pen και η 4κ καμερα σε σχεση με τα αλλα που δεν εχουν. Τελος και το design ειναι πολυ καλο.

θοδωρης

το LG g2 γιατι πριν βγει η ανακοινωση οτι “τρωει΄’ Lock το Note 3 σε καποιες χωρες , ουτε καν , κανεις δεν ξερει τη εχουν σκοπο να κανουν αργοτερα …. και το LG g2 λογο ποιοτητα οθονης που ενταξει αυτα κατα τη γνωμη μου ειναι βλακειες αν σου πεσει το κινητο κατο ι Note η LG θα σπασει αρα την εμπιστευομαι διοτι το Note 3 απο το Note 2 εχει λιγεσ διαφορεσ … οθονη , επεξεργαστη κ.α. h LG εκανε κατι που δεν ειχε ξανακανει ενο η Samsung κανει τα ιδια και τα ιδια…

Giorgos

Note 3 ως 100% ικανοποιημενος κατοχος note 1.

Kratos

Λοιπόν κατά προσωπική μου άποψη, έχουμε και λέμε.: – LG G2 το απορίπτω λόγο έλειψης SD cart. – Note 3 καλό και άγιο αλλά, αυτό το δέρμα με ραφές που όμως είναι πλαστικό, εγώ το θεωρώ κοροιδία. Δε θεωρώ πως είναι δικαιολογία. Είναι άποψη. Το πενάκι του ok τρομερό δεν αντιλέγω, δεν είναι χαρακτηριστικό για να με τραβήξει όμως. – 5s Μοίαζει λίγο μικρό πλέον για μένα + του ότι δεν μπορείς να αλληλεπιδράσεις με άλλες συσκευές. – Ζ1 το έπιασα στα χέρια μου και έμεινα παγωτό, είναι πανέμορφο με χαρακτηριστικά που το κατατάσουν στα top. Πραγματικά περίμενα να πιάσω ένα κινητό σε διαστάσεις Ζ Ultra με όλα αυτά που διάβαζα, όμως έμεινα ικανοποιημένος από το μέγεθός του. – 1020 αυτά τα wp δε τα συμπαθώ… Σχεδόν τα μισώ. – One max λίγο η κάμερα, λίγο το μέγεθος, λίγο ο επεξεργαστής του, λίγο η κάρτα γραφικών. Απλά το αφήνω στην άκρη. – Για τα κινέζικα δε ξέρω ρε παιδιά. Πρέπει να αλλάξει πρώτα όλη η φιλοσοφία μου περί κινέζικων συσκευών για να μπορέσω να κρίνω κάτι. Πρέπει να με πείσουν πρώτα. Ζ1 λοιπόν γιατί έχει όλα αυτά που θέλω σε μία συσκευή και με τιμή που πλησιάζει τα 500 euro… Συνέχεια »

Nik

G2 ή Note 3.
Sony? Υπάρχει κάτι χειρότερο;
Θα έπαιρνα και το Lumia, αλλά θα περιμένω ακόμα λίγο να δω πως θα πάνε τα WP.
Όσοι λέτε για εγγύηση του G2 σε περίπτωση 32gb , μη φοβάστε. Αν δεν τη δίνει η αντιπροσωπεία, θα έχετε εγγύηση του καταστήματος που το αγοράσατε το κινητό.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

LG G2 ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ(ΤΗΛΕΦΩΝΟ=ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 1 ΧΕΡΙ)
ΝΟΤΕ 3 ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ 1 ΧΕΡΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Η 2η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Nokia 1020 γιατί:
α)Μακράν η καλύτερη ποιότητα κατασκευής σε κινητό σε όλα τα επιμέρους στοιχεία (οθόνη ,ηχεία,ποιότητα υλικών , συναρμολόγηση)
β)Μακράν η καλύτερη κάμερα σε κινητό με κορυφαίες εφαρμογές για τους λάτρεις της φωτογραφίας
γ)Κορυφαίες εφαρμογές πλοήγησης με OFFLINE λειτουργία για τις περισσότερες χώρες του κόσμου
δ)ΠΛΗΡΗΣ εφαρμογές γραφείου
ε)Εάν κρίνω από το σήμα του φίλου μου που έχει το 920 και είναι πολύ βασικό όταν αγοράζεις κινητό , κορυφαίο και σε αυτόν τον τομέα.
ζ)πολύ γρήγορο internet
η) πολύ απλό και γρήγορο λειτουργικό χωρίς κολλήματα
Για όλα τα παραπάνω επιλέγω nokia 1020 γνωρίζοντας κάποιες χαζοελλείψεις σε θέματα εφαρμογών ,παιχνιδιών και γενικά στην πληρότητα του microsoft store που και αυτό με τον καιρό θα γίνει πλήρες

ilias

Note 3.Μακραν το καλυτερο κινητο για οσους δεν εχουν θεμα με το μεγεθος…

Κώστας D.

Ανάμεσα σε z1 (κορυφαία κάμερα, ποιότητα υλικών) και note 3 (κορυφαίο σε όλα τα υπόλοιπα) θα διαλέγα το note 3 αν μου το έδιναν τζάμπα εννοείτε γιατί πάνω από τις 4.3 ίντσες δεν τις αντέχω στα κινητά.

jonjon

Darth , +1

Vasilis

LG γιατί είχα άλλα δύο και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Αντωνης

Φουρνο μικροκυματων και κλιματιστικο εχω! Sony, nokia & htc ειναι μεγαλα σαν παντοφλες…αρα 5s μονοδρομος.

Alexis

LG OPTIMUS G2 Παίδες για την Οθόνη 5,2 ίντσες σε διαστάσεις 5 ιντσου κινητού! Αν και θα το προτιμούσα όντως να ήταν 5 ίντσες και σε διαστάσεις μικρότερο από το Galaxy s4! Και φυσικά μιλάω για την 32gb έκδοση! Είναι πολύ ολοκληρωμένο κινητό για μένα και δεν ξέρω γτι αλλά πιστεύω πως θα βγει η πρώτο η δεύτερο στις προτιμήσεις! Πλέον μιλάμε για κινητά θαύμα από όλες τις εταιρίες, εκτός του iphone 5s (για μένα πάντα) και θα φανεί ότι πλέον η πλειοψηφία στην Ελλάδα δεν προτιμάει το iphone.!

azriel84

5S λόγω του πιο ολοκληρωμένου και ασφαλούς οικοσυστήματος αυτή τη στιγμή και της μινιμαλιστικά απλής εμπειρίας χρήσης από το backup-restore μέχρι τις καθημερινές εργασίες.

Kostas GLENTOUSAKIS

Htc one is the better than all.

Chrisanthos Nonis

iPhone 5S
1 Second best camera
2 Finger Print reader
3 Faster than any android phone because is running iOS and not a crappy android rom
4 Isn’t running android!!!
5 High quality material, classic design

Conx

1η θέση lumia 1020 για software και κάμερα και 2o το note 3 γιατί απλά είναι τερας χαρακτηριστικών και οθόνης!

emmanouil

Το Z1 γιατι ειναι ericsson!

Makis

Lumia 1020 απλα γιατι οτι χαρακτηριστικα και να εχουν τα android δεν παυουν να εχουν τα παρα πολλα προβληματα που εχουν τα andoid με την ταχυτητα τους μετα απο λιγο καιρο χρησης και πρεπει να εισαι power user για να μπορεσεις να τα κρατησεις σε καλη ”φορμα”.Τα apple απλα δεν τα παω καθολου λογω των απιστευτων περιορισμων που εχουν, οποτε το μονο που μας μενει ειναι τα WP8 που ειναι απιστευτα γρηγορα οτι και να τους κανεις και δεν τους λειπει απολυτος τιποτα.Και οσοι λενε για τις εφαρμογες της καθε πλατφορμας ας μου πει ενας αν χρησιμοποιει πανω απο 15-20 εφαρμογες στην καθημερινοτητα του και που υπαρχουν μονο στην μια πλατφορμα

kostas

LUMIA 1020 λογο wp καμερας και αναβαθμισεων και NOTE 3 για οθονη ματαρια και πιστευω ειναι οτι καλητερο σε android!!!

JohnWave

@Makis, θέλω Boat Browser ( όπως πχ θέλω firefox στο PC μου και όχι IE ) , θέλω swiftkey πληκτρολόγιο ( δεν νομίζω ότι οι εφαρμογές πληκτρολογίου είναι ασήμαντες ),θέλω launchers ώστε να οργανώνω και να σχεδιάζω όπως θέλω εγώ το UI του κινητού μου ,θέλω video player που να παίζει ότι του δώσεις απροβλημάτιστα, θέλω εφαρμογή του παρόχου μου που να μου δείχνει ανάλυση υπολοίπου και να κάνω ανανεώσεις μέσω αυτής.’Εχω βαρεθεί να ακούω όσους έχετε φανατιστεί με τα Windows ότι από το store τους δεν λείπουν εφαρμογές.Ακόμα κι αυτές που έχουν κοινές με το android ( βλέπε UC Browser πχ ) δεν λειτουργούν το ίδιο καλά.Αν πχ εσείς βολεύεστε μια χαρά με Internet Explorer γιατί πρέπει ντε και καλά να βολεύει και όλους τους άλλους?Αν εσείς έχετε βολευτεί με το windows πληκτρολόγιο σας γιατί πρέπει ντε και καλά να βολεύει κ τους άλλους?Αν εσείς το μόνο που θέλετε να παραμετροποιείτε στο κινητό σας είναι το μέγεθος των κουτακίων γιατί πρέπει και οι δικές μου ανάγκες παραμετροποίησης να σταματούν εκεί? Aπό πότε οι browsers,οι players, τα πληκτρολόγια,οι εφαρμογές υπολοίπων κτλ έγιναν κάτι αμελητέο? Όποιο λειτουργικό σύστημα έχει το κινητό σας πρέπει να το θεοποιείτε με το ζόρι και να… Συνέχεια »

tiamat

johnwave ,,τα πες ολα.
καλως η’ κακως το android ειναι το μονο πληρες λειτουργικο και τωρα στην τελευταια εκδοση του ωριμοτερο απο ποτε οδηγει τις εξελιξεις και στα υπολοιπα οικοσυστηματα.
τα windows τωρα ειναι πιο πισω ακομα και απο το σημειο που’ταν το android στην 2.3…

Darth

Δυστυχώς Οπός είπατε το android είναι το μοναδικό ποιο πλήρες και ποιο παρσμετροποιισημο mobile os….. Και δυστυχώς τα άλλα δύο os που ήταν μάλιστα καλύτερα τα σκότωσαν πριν καλά καλά γεννηθούν (meege. Web os)

Τώρα βλέπω κάποιους ναθθεοπιουν τα wp μόνο και μόνο επειδή δεν κολλάνε.. Εδώ παραδινομαι αν κάποιος κρίνει από αυτό και μόνο ένα OS τότε ανάγκες του και απαιτήσεις του είναι ελάχιστες
Από την άλλη οκ να το κρίνουν στους άλλους γιατί προσπαθούν να το επιβάλλουν??
Το ίδιο θέμα περίπου γίνεται με συσκευές ειδικά Samsung και Apple κλείνουν ματιά μπροστά στο σιν και πριν της κάθε συσκευής και απλός την θεοποιουν

ΚΚ

Ζ1 θα επελεγα λογω συνδυασμού χαρακτηριστικών, ομορφιας και ανθεκτικόυητας. Ειδικό ενδιαφερον έχει αδιαβροχη ανοιχτή θηρα και φυσικά αντοχη σε νερό, σκονη και χτυπήματα. Ειμαι κάτοχος ενος sony xperia go και εκτιμώ απιστευτα την ανθεκτικότητα ενος κινητού.

Βαγγέλης

Z1 Ολοκληρωμένο και αδιαβροχο!

prince

G2 the BEST, τα σχόλια περιττεύουν !!!!!!

GiannisMix

@Darth “…Εδώ παραδινομαι αν κάποιος κρίνει από αυτό και μόνο ένα OS τότε ανάγκες του και απαιτήσεις του είναι ελάχιστες…” Με τη κουβεντα σου αυτη εμεσως πλην σαφως λες ξεκαθαρα οτι το android στα χερια ενος user με ελαχιστες απαιτησεις laggarei!!… Ποσο καλο μπορει να ειναι αυτο χωρις να ψαξουμε τα υπολοιπα;;; Οποτε για πολλους τρωει ακυρο μονο κ μονο γ αυτο γτ κακα τα ψεμματα αλλος ουσιαστικος λογος δεν υπαρχει!! Anyway κ εγω WP εχω 3,5 χρονια τωρα. Και android ειχα. Kai ιΟS δικος μου ανθρωπος κ το βλεπω καθε μερα. Το καθε ενα τα υπερ του αλλα μη βγαζεις τοσο χολη ρε φιλος γιατι με την ιδια λογικη ολοι εχουν να πουν κατι για καποιο OS… (κ εγω εχω βαρεθει να πιανω το κινητο της κοπελας μου των 250 ευρω adroid αγορασμενο πριν 1,5-2 μηνες το πολυ με 50 φωτο και κανενα προγραμματακι να δυσκολευεται στο gallery να ανοιξει τις φωτο!! ενω το 2+ χρονων LG optimus 7 που αγορασα 199 καποτε ανοιγει κυριολεκτικα σε μισο δευτερολεπτο χωρις κανενα προβλημα 2700 φωτογραφιες!) ΥΓ Επισης στο poll συγκρινουμε κινητα τα οποια εχουν υπερ κ κατα οχι μονο OS. βλεπε αδιαβροχο Z1!!!βλεπε καμερα 1020 και offline nokia drive, Πενακι του… Συνέχεια »

Mpakas

Το lumia 1020 λόγο κάμερας και wp8
Android τα βαρέθηκα τα ίδια όλα με λίγες διάφορες κούρασαν …
iPhone δεν βρήκα κάποια αλλαγή από το 5 …

GiannisMix

@Darth @Johnwave
Μονο το πρωτο μερος ειναι απαντηση σε εσενα φιλος.
Με συγχωρεις ετσι οπως τα εγραψα.
Το μη βγαζεις τοσο χολη πηγαινε για το σχολιο του JohnWave λιγο παραπανω που προφανως εχει αγανακτησει για να αντιδραει ετσι! Τσπ!! Relax Peace δεν εχω σκοπο να προσβαλλω κανεναν προφανως. Darth συμφωνουμε σε ολα μονο να τονισω τη συγκεκριμενη προταση που εγραψες ηθελα. JohnWave Φιλικα χαλαρωσε ολα καλα ειναι για τη δουλεια που τα θελει ο καθενας (κολλανε τα adroid σας παντως!! :P)

antonis

LG G2 ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΕ ΟΛΑ. ΤΟ z1 ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

kostas

z1 λόγω κάμερας και πολλών άλλων πραγματών

0legri0

Note διοτι κανει παπαδες το πενακι.

gpoly7

επειδη μ αρεσει να τραβαω φωτογραφιες ειδικα τα βραδια οταν ειμαι εξω με παρεα, nokia 1020 γιατι απλα τα αλλα ειναι πολυ πολυ πισω σ αυτον τον τομεα…

Χρηστος

Εγω ψηφίζω Note 3 λόγω οθονάρας, spen, μπαταριας και υποστηριξης Samsung. Απο κει και περα και το G2 ακουγεται πολυ καλη προταση αλλα ρε παιδια πραγματικα η LG δεν υποστηριζει Ελλαδα το 32GB? Εχει κοιταξει να τους παει καποιος νομικα? Αν το κινητο ειναι ευρωπαικο εχει κανονικα εγγυηση βαση νομου…

tasos

Φυσικά..Nokia lumia 1020, λόγο κάμερας, ποιότητας συσκευής και λειτουργικού.

nik0s

Iphone 5s.πολυ καλη κατασκευη, αριστη οθονη που ειναι και παρα πολυ φωτεινή, αναβαθμισεις,απιστετα ομαλη λειτουργια.

Nickolas

Αν και μου αρέσουν τα wp και θα ψήφιζα 1020, άλλωστε έχω ένα 920 αυτή τη στιγμή. Nokia δε θα ξαναπάρω (ή όπως θα είναι το όνομά της :p ), πολύ κακό after sales, κάνουν πάνω από μήνα για να φτιάξουν ένα κινητό (αν το φτιάξουν).
Οπότε για μένα LG G2, όμορφο καλή κατασκευή και τοπ τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά πολύ καλό after sales.

Αποστόλης Ρόδος

Sony Xperia Z1 … χαλαρά …
Άλλωστε ήταν η δεύτερη επιλογή μου, πριν λίγες μέρες, πριν τελικά καταλήξω στο HTC one για τον επόμενο χρόνο, λόγω μεγέθους περισσότερο.
Η συσκευή αυτή είναι μια κατηγορία μόνη της για μένα.

Γιώργος Τ.

Galaxy Note 3… Αν και αρκετά μεγάλο, προσφέρει αρκετές δυνατότητες σε κάποιον που χρειάζεται κάτι παραπάνω από τηλέφωνο.

nasos

To z1 επέλεγα σαν πρώτη επιλογή που έχει εντυπωσιακή κάμερα και οθόνη

Enzo

Note 3. Είναι μεγάλο για τα γούστα μου (εγώ έχω το S3) αλλά είναι κορυφαίο από όλες τις απόψεις. Και μπορεί σε επίπεδο hardware όλα (εκτός του iphone) να είναι παρόμοια, το παραπάνω που έχει το Note 3 είναι το ότι είναι Samsung.
Οι ναυαρχίδες τις Samsung κάνουν πολύ μεγάλες πωλήσεις γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα, αφενός οι developers να κάνουν προγράμματα που σίγουρα δουλεύουν άψογα στις ανώτερες συσκευές της Samsung και αφετέρου η Samsung παρέχει κορυφαίο support με τις συνεχείς αναβαθμίσεις.

Giorgos

Εγώ θα επέλεγα το iphone 5s . Εξαιρετικό design αρκετά καλό σε χαρακτηριστικα και με την εγγύηση της Apple που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά πάνω στο νέο της μοντέλο.

chris

ΝOTE 3.Ιm love in it!!!!!!!Υπεροχο τηλεφωνο καλυπτει ολα τα γουστα(αν δεν εχει καποιος προβλημα με το μεγεθος).Ιδιο μεγεθος με το note2,και συναμα 5,9 οθονη,χαρμα οφθαλμον.
Το μονο ”προβλημα”κατ’εμε,ακουει στο ονομα knox.
Και δευτερο……..το G2.Υπεροχη οθονη,λειτουργικα τα back batton,και το ασπρο,ασπρο.Οχι κιτρινιασμενο ασπρο.Μονο problem,να δουμε τι θα κανει με τις αναβαθμισεις για να υποστηριξει αυτο το υπεροχο τηλεφωνο.
Για την sony,ενα εχω να πω.Παλι τα ιδια.

christos

Τίποτα σε android. ( Απλώς λειτουργικό για τα σκουπίδια)

iphone 5s Υπερβολικά πολλά χρήματα για ένα περιορισμένο λειτουργικό. Αξίζει μόνο αν έχεις mac και ipad. Τότε είναι μονόδρομος και αποκτάς ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα με φοβερή ποιότητα.

Lumia 1020 Το κορυφαίο κινητό με το καλύτερο λειτουργικό. best of the best.

Γιωργος07

ενοειτε g2 γτ απλα το τηλεφωνο τα σπαει!

roecb

Lumia με μεγαλη διαφορα…τα υπολοιπα ειναι απλα “τοστιερες” με αντροιντ…:)

lebron21

ANDROID και μονο Νote 3 τα λογια ειναι περιττα …………………….!!

angelis xidakis

lg g2. για το μεγεθος του, τις δυνατοτητες του

Σωτήρης

Γιατί τέτοια απαξίωση για το Blackberry Z30 ρε Κώστα; Ούτε καν στην ψηφοφορία; Και να υπάρχει επιλογή “Δίκαρτος Κινέζος”; Είπαμε έχει πέσει πολύ η RIM αλλά όχι κι έτσι…

antreas

Xperia z1 γιατί είναι ότι καλύτερο υπάρχει

yiannis

Προσωπικά με καλύπτει περισσότερο το xperia z1 (αδιάβροχο,πολύ καλή κάμερα,υπέροχη οθόνη,υπέροχη κατασκεύη).Τα bezels αν και μεγάλα, δεν με ενοχλούν. Αν και μου αρέσει το ios 7 το iphone 5s με αφήνει αδιάφορο λόγω των κατώτερων τεχνικών χαρακτηρίστικων. Το nokia lumia 1020 αν και έχει(κατά την άποψη μου) την καλύτερη κάμερα απο όλα τα smartphones υστερεί σε εξωτερική εμφάνιση και πίστευω πως τα wp8 είναι πιο κάτω από android και ios λόγω έλλειψης εφαρμόγων. Το htc one max με αυτή την τιμή και αυτά τα χαρακτηριστικά δεν πάει πουθενά Το lg g2 μου αρέσει αρκετά (ειδικά τα πλήκτρα στην πλάτη της συσκευής διότι είναι αρκετά βολικά) αλλά με χαλάει το γεγονός ότι η ενσωματώμενημνήμη είναι μόνο 16 gb και η 32 gb δεν θα έρθει στην Kύπρο(Κύπριος είμαι) Το galaxy note 3 και κατ’ εμένα το νούμερο 2(πρώτο το z1) είναι τέλειο από πλεύρας τεχνικών χαρακτηριστικών και με βελτιωμένες λειτοργίες στο s pen αλλά χάλια στα υλικά κατασκευής.Αυτό το πλαστικό (δήθεν δέρμα) που έχει σην πλάτη πολύ με χάλασε.Βρε samsung δεν έιπαμε να βαζείς παντόυ premium υλικά κατασκευής αλλά τούλαχιστον οι ναυάρχιδες σου να μην είναι πλαστικόυρες!!! Υ.Γ.είδα πολλόυς να κράζουν τα bezels του xperia z1 αλλά κανένα να λέει ενα… Συνέχεια »

alxgiann

Note 2 – Φυσικά, εκτός αν δεν ενοχλεί το μέγεθος. H τιμή του έπεσε πλέον σε γήινα επίπεδα, θα πάρει την 4.3 και μαζί αρκετές από τις δυνατότητες του Note 3, τόνοι φθηνά αξεσουάρ (πχ μπαταρία 4.200 mah στο ίδιο μέγεθος με 8 ευρώ). Και μη μου πει κανένας ότι είναι παλιό μοντέλο και δεν μπορεί να κάνει την δουλειά του με αυτό..έλεος. Τώρα, αν περισσεύουν ~ 800€, πάρε πακέτο Note 3 και το ρολογάκι της Sammy, τι ψυχή έχουν άλλα 250€ .. 🙂

Antonis

Το note 3 φυσικά. Έχει την καλύτερη κάμερα σε Android, εκπληκτική οθόνη και τα καλύτερα features. Θα περιμένω το nexus 5 όμως ή κάτι νέο από oppo.

spiros

Nokia 1020 για τα w8

Tasos

Sony Z1 γιατί τα έχει όλα

Παναγιωτης

Κινεζος 2καρτος THL W8S με 180 εουρος…Αυτο ειναι σχεση αποδοσης/τιμης.

jacob

z1, the best of sony.

ALEX MAGIOROS

SONY XPERIA Z1 θα διαλεξω κυριως λογω ποιοτητας κατασκευης και χαρακτηριστικων (αδιαβροχο, επεξεργαστης,καμερα).
θεωρω οτι αυτη την στιγμη ειναι το καλυτερο απο ολες τις ναυαρχιδες που κυκλοφορουν. μοναδικο μειονεκτημα το αρκετα μεγαλο μεγεθος του και η τιμη του που θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 80-100 ευρω πιο κατω.
δευτερη επιλογη μου ειναι το note 3. ενα πραγματικο θηριο, αλλα με τεραστιο μεγεθος το οποιο με ενοχλει να κουβαλαω ως πρωτη συσκευη συνεχεια πανω μου. θα το προτιμουσα ως αντικαταστατη ενος επταιντσου tablet και οχι ως κινητο για καθημερινη χρηση.

Σταυρος

Ημουν ετοιμος να επιλεξω το g2 αλλα μολις ειδα το 16 gb ειπα αντε γεια.Επισης ειμαι αποοητευμενος απο sony τελειος επειδη ειμαι κατοχος του xperia u.Επομενος με βλεπω για κανενα note 3.

Γιωργος

Ανετα το Xperia Z1.Λατρευω το ποσο γρηγορο ειναι αυτο το κινητο και οτι ειναι αδιαβροχο με πολυ καλη καμερα.Εχω δουλεψει ενα Xperia Z1 και το κινητο απλα φυσαει!

Panos_Lemnos

Εγώ επιλέγω Xperia Z1. Λατρεύω το UI της Sony! Eίναι πανέμορφο και απλό! Ειδικά το από το Android Jelly Bean 4.1.2, έχει γίνει πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα. Είμαι κάτοχος Sony Ericsson εδώ και 7 χρόνια και μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Θα συνεχίσω σε Sony! Έχω χειριστεί Sony κινητά και έχω δει ότι έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλό service! Τώρα για το Z1, αδιάβροχο,20MP κάμερα, πολύ δυνατό! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!
ΟΛΟΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ SONY XPERIA Z1 !!!!!!!

Πάνος 7

SONY XPERIA Z1 παιδιά! Απλά το καλύτερο. Μόνο και μόνο που είναι Sony, δεν θέλετε κάτι άλλο. Αδιάβροχο με πάρα πολύ καλή κάμερα… ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!

dark_master

Αυτές τις μέρες είχα την ευκαιρία να επεξεργαστώ και τα 3 τηλέφωνα. Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου: Note 3, απίστευτο τεχνολογικά. Η καλύτερη υλοποίηση του Snapdragon 800 σε κινητό. Αλλά, δεν έχει ραδιόφωνο, ο browser δεν παίζει fash, το κινητό lagαρε στο ιντερνετ. Ζ1 φανταστική κάμερα, μεγάλο όμως στο χέρι. Ο Browser ούτε και εδώ έπαιζε flash. Διατηρώ ενδιασμούς για τις αναβαθμίσεις και την υποστήριξη που θα έχει σε ένα 6μηνο από τώρα. G2 απίστευτη οθόνη. Ωραία κάμερα. Τα μείον του: Πολύ μικρή ενσωματωμένη μνήμη, ελλειπής υποστήριξη στις αναβθμίσεις τους.Το είδαμε και στο G2 Athens Day όταν απέφυγαν να απαντήσουν για μελλοντικές αναβαθμίσεις. To 5S το αγόρασε φίλος μου από το εξωτερικό. Ο συνδιασμός γραφίτης-μαύρο μου άρεσε. Θα ήθελα να δω και τα υπόλοιπα χρώματα. Το κινητό ήταν πολύ γρήγορο αλλά δεν θα δει κάποιος διαφορά σε σχέση με το 5. Θα ήθελα να δω το Max. Μπορεί ο επεξεργαστής του να μην είναι ίδιος με τα προηγούμενα μοντέλα όμως έχει τη μεγαλύτερη τη μεγαλύτερη μπαταρία (και θεωρητικά την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του επεξεργαστή). Θα ήθελα να δω το Fingerprint reader γιατί σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η HTC δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της σε κάποιο server όπως η Apple… Συνέχεια »

pavlos

iPhone 5s.Για την υποστήριξη που δίνει η apple στα προϊόντα της για πολλά χρόνια

κατοχος ipad

ειμαι ειδη κατοχος ipad και iphone και πλεον θεωρω οτι τα samsung ειναι πιο ωραια . Πιο ωραιο λειτουργικο πιο πολλες επιλογες . samsung galaxy note 3 τα xperia ειναι συνιθισμένα!!

chris

Δίκαρτο κινέζικο με mtk6589t 32gb rom/2gb ram χωρίς δεύτερη σκέψη.

kostas

πιστεύω ότι το z1 είναι η καλύτερη επιλογή γιατί καλος επεξεργαστεις καλη καμερα 20,7mp

Villakos

Samsung Galaxy Note 3, είμαι κάτοχος του galaxy s3 και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, αρκεί να κάνουμε και το update της 4.3 σύντομα γιατί η αγαπητή Samsung μας γκάστρωσε δίχως συνουσία.

Xaris

Τα είδα και τα 3 από κοντά (Note 3, G2, Z1) και ένα έχω να πω : XPERIA Z1
Το κινητό είναι πανέμορφο, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, απίστευτα γρήγορο και με πάρα πολύ καλή κάμερα.
Αν έδινα το S 4 θα έπαιρνα σίγουρα το Z1 και όχι το Note 3 που πίστευα πριν.

Θάνος

Εγώ διαλέγω το Sony Xperia Z1 γιατί εδώ και χρόνια υποστηρίζω την Sony και με αρέσει πολλή το UI της Sony και με έχει εντυποσηάση η κάμερα 20.7 Megapixel και ο σχεδιασμός του ειδικά το μεταληκο περίβλημα γύρο γύρω

HRISTO YMCMB

HTC one

Strs

Παιδια θελω καποιος με πολυ μεγαλη εμπιρια και ειλικρινα να μου διευκρινισει αν το τρομερο κινητο Samsung Galaxy Note 3 ειναι το καλυτερο

Δημητρης

Επιλεγω samsung galaxy note 3 λογο τενολογικης υπεροχης και χαμηλου sar…

Νικήτας-Ρόδοςς

Σίγουρα το xperia z1 και λόγω κατασκευής και πολλών δυνατοτήτων!!!

sokel

ΗΤC 1 max από αυτά αν υπήρχε της sony z1 ultra τότε θα ψήφιζα αυτό

agelos moschato

Επιλέγω το lg g2 γιατί είναι ενα τίμιο κινητό με καλά λεφτά καί είναι τούμπανο

Παναγιώτης

iPhone 5S. Απλά για δοκιμή του iOS. (χρήστης android εως και σήμερα) και πολύ ευχαριστημένος από το galaxy S4 που έχω τους τελευταίους 3 μήνες!!!

Παναγιώτης

Sony XPERIA Z1 :1ον ειναι sony 2ον πολυ καλα χαρακτηριστικα 3ον τελειο design 4ον αδιαβροχο…απλα το τελειο κινητο.Ειμαι χρονια χρηστης sony kai samsung και αν αγοραζα κατι σιγουρα αυτο θα ηταν sony και κατα πασα πιθανοτητα το Ζ1!!!

Δημήτρης

Lumia 1020. Τα windows phone είναι πολύ καλά και γίνοται ακόμα καλύτερα.. +την καλύτερη κάμερα…

χρηστος

Iphone 5s Για τα υλικα κατασκευης και για το ios

stavros

Z1 είναι και το πρώτο σε όλα,κάμερα,επεξεργαστής,αδιάβροχο και πάνω από όλα sony.

manos

iphone 5s….ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ το καλυτερο σε ολουσ τουσ τομεις.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ smartphone στον κόσμο! Και του χρόνου θα το πουλήσω 500 ευρώ εσείς 300 και πολλά σας είναι!!

vaggelisp17

galaxy note 3

geotri

iPhone 5s για την υποστήριξη που δίνει η apple στα προϊόντα της για πολλά χρόνια.Μπορείς και κάνεις απόσβεση των χρημάτων που έχεις δώσει!!

Giokal

LG G2 λογο οθονης bezels και το smart key που με βολευει απιστευτα!

Ilias Ele

Προσωπικά επιλέγω το LG G2 λόγω της της μεγαλύτερης δυνατής οθόνης που μπορεί να μπεί σε αυτές τις διαστάσεις χωρίς να κάνουν την συσκευή αντιαισθητική και άβολη να την κυκλοφορείς μεσα στην τσέπη σου

vaggelis

iphone 5s γιατι μ αρεσει ο σχεδιασμος και ειναι πιο βολικο στο να τ κρατας .

επιλέγω Νokia Loumia 1020.Εχει μια δυνατή κάμερα με φακό προδιαγραφών κατ’εμέ. Ψηφϊζω Nokia,γιατί απλά εϊμαι νοκιάκιας.

teo

Nokia Lumia 1020 γιατι απλα ειναι NOKIA συν την καμερα που διαθετει το εργαλειο!!!!

Nikitas

Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρα το xperia z1 και μεχρι στιγμής δεν με εχει απογοητεύση!! Super smartphone

ARIS
Χριστόδουλος

Galaxy note 3 χωρίς δεύτερη σκέψη

tsou re

Στην ψηφοφορία ειχα πει το νοτε3 αλλα οταν έπιασα το lg g2 που συνδυάζει μικρό μέγεθος με μεγάλη οθόνη με ωραίο κράτημα στο χέρι κατέληξα να παω σε δυο μέρες να το αγοράσω και εχει και καλη τιμη αυτό τον καιρό κατω απο 400 καινούργιο σε γενικές γραμμές είναι ισάξιο με το νοτε το μόνο μείον ειναι το να μην πάρει αναβάθμιση αν και πιστεύω ότι την κιτκατ θα την πάρει σίγουρα εφόσον την έχει πάρει στο εξωτερικό για αργότερα δεν ξέρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.