LG G2, Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις μέσα από ένα βίντεο

Ο άνθρωπος είναι η πιο θαυμαστή τεχνολογία αναφέρει η LG στην εισαγωγή του βίντεο με τα key features του πολυαναμενόμενου LG G2. Με μεγάλη οθόνη Full HD 5.2 ιντσών, ελάχιστο περιθώρειο μόλις 2.65 εκ., τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 2.26GHz, πίσω πλήκτρα, κάμερα 13 Megapixel με αντικαχαρικτό γυαλί και ήχο 24-bit/ 192kHz το G2 είναι ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα η LG στα smartphones. Δείτε το βίντεο.

LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G2, LG G2, Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις μέσα από ένα βίντεο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gblog_21

Αυτο το glossy καπακι να μην ειχε πισω και θα ηταν τελειο.

Nikos

Πολυ καλο με βαζει σε σκεψεις!

Nickolas

Όλα τέλεια με αυτό το κινητό, το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το περίπλοκο user interface, θα προτιμούσα κάτι σε Htc sense.

Γεωργία Κ.

Πολύ ωραίο κινητό… πραγματικά με εντυπωσίασε. Τώρα μένει να δούμε τιμή, αν και η LG γενικώς είναι πιο οικονομική με βάση τον ανταγωνισμό.

Chris

Η έκδοση των 32GB θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα; Η επίσημη ελληνική σελίδα της LG αναφέρει μόνο για 16GB, δεν γίνεται λόγος για 32.

Χρήστος

Λέτε να βάλει κάτω τον ανταγωνισμό? Προς το παρόν βέβαια γιατί περιμένουμε και άλλες προτάσεις. Λίγο να φτιάξει το θέμα με τις αναβαθμίσεις η lg και θα είναι εντάξει.

xristos

απλά τέλειο το κινητό δεν υπάρχουν λόγια!!

Gmis

εγω τετοιο καταπληκτικο κινητο περιμενα μονο απο Sony η Samsung αλλα απο LG oχι … Δεν υπαρχουν λογια να το περιγραψω!!!!!

kostas

ενταξει παιδια δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που πιστευει ”εεειι μηπως αυτα ηταν της sammy?”

Johntsia84

Τέλειο το τηλέφωνο αν όμως το φέρουνε μόνο με 16g θα είναι μεγάλοι απογοήτευσι για εμένα, πιστεύω τα 32g είναι ότι πρέπει για ένα τηλέφωνο της κατηγορίας του αφού κιόλας δεν δέχεται micro sd, αν είναι έτσι τα πράγματα πάω αναγκαστικά για z1 γιατί κάτι άλλο δεν μου αρέσει, είχα το s4 μεγάλη απογοήτευσι από θέμα ποιότητας και κάποιον άλλον προβλημάτων που είχα ας κάνουν κάτι ολοκληρωμένο μια εταιρεία γιατί δεν βλέπω να πέρνω τίποτα.

GeeZe GORGEOUS

Λίγα χρόνια πριν, 1η ήταν η HTC. Τώρα είναι η Samsung. Eh, από το 2014 πιστεύω να είναι η LG. 😛

τασος

κωστα αυτο που ειναι στο πανω μερος της συσκευης και μοιαζει με s pen ειναι κεραια για το LTE? και αν ναι θα υπαρξουν και μοντελα χωρις αυτο?

Baira13

Μονο εγω βλεπω οτι τουλαχιστον οι μισες απο τις δυνατοτητες του ειναι αντιγραφες των δυνατοτητων
που εχει η samsung στα τηλεφωνα της…..και προβλεπω οτι με το Note 3 (που για μενα είναι άμεσος ανταγωνιστης..αφου οι διαστασεις του λογω μικροτερου bezel του note θα είναι κοντα)
η sammy θα ξεφυγει παλι σε specs και σε δυνατοτητες….as always!

Nikos

οι διαστασεις του ειναι μολις ενα χιλ. πανω απο s4, οποτε απο θεμα μεγεθους δεν ειναι σε καμια περιπτωση ανταγωνιστης του note 3, το οποιοι οσο bezel και να εχει με 5.7 inches θα ειναι πολυ μεγαλο!

Nikos21

Κωστα θε φερουν μονο την εκδοση με τα 16gb: Για εμενα απο τι στιγμη που δεν υποστηριζει καρτες μνημης υπαρχει μονο μια εκδοση αυτη των 32gb.

Johntsia84

Για πότε λένε ότι θα έρθει το G2 Ελλάδα ελπίζω να μην καθυστερήσει όπως το G PRO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.