LG G3, 3 νέα promo videos για την κάμερα, design και οθόνη

Πριν από λίγες ώρες είδαμε χάρη στην φωτογραφία που παρουσίασε το Techblog, ότι το LG G3 θα έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και τώρα βλέπουμε τρία νέα promo videos τα οποία επικεντρώνονται στην κάμερα, το design και την οθόνη της πολυαναμενόμενης και πολυσυζητημένης ναυαρχίδας της LG.

Τα video μας δίνουν μια μικρή γεύση για το τι θα δούμε σε 4 μέρες στο Λονδίνο. Στο δεύτερο video βλέπουμε κάτι σαν μεταλλική κατασκευή αν και οι πληροφορίες λένε ότι το LG G3 μάλλον θα είναι πλαστικό αλλά δεν αποκλείεται η LG να ετοιμάζει μια πλαστική και μια μεταλλική έκδοση. Σύμφωνα με φήμες η πλαστική έκδοση θα έχει 2GB RAM και 16GB εσωτερική μνήμη ενώ η μεταλλική 3GB RAM και 32GB εσωτερική μνήμη. Κρατάμε τις επιφυλάξεις μας ωστόσο, αλλά όπως και να έχει θα μάθουμε στις 27 Μαΐου τι έχει να μας παρουσιάσει η LG.

Προς το παρόν μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στα παρακάτω videos:

Κάμερα

Design

Οθόνη

, LG G3, 3 νέα promo videos για την κάμερα, design και οθόνη
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

Έχω την εντύπωση πως έχει πλάτη α λα g flex με self healing

sosimple

Τοσο μάρκετινγκ, ουτε η apple.. 🙂

stamatis

Μπορεί να βγάλει μια πλαστική κ μια αλουμίνιο που θα είναι κ αδιάβροχο.

gkoutsos

τελειο φαινεται στη φωτο…αντε να το δουμε απο κοντα!

παντως η lg δεν εχει βγαλει ποτε ναυαρχιδα χωρις τα τελευταια διαθεσιμα specs (π.χ optimus g, g2, g pro κτλ) γι’αυτο πιστευω πως αν ηταν διαθεσιμος ο 805 οταν τον χρειαζοταν θα τον ειχε βαλει..δεν ειναι χαζη! πολυ απλα οταν ξεκινησε η διαμορφωση και η μαζικη παραγωγη του g3 δεν ηταν ακομη διαθεσιμος. τα one m8 prime και s5 prime λογικα ξεκινησαν αργοτερα σαν project.

ελπιζω πως θα εχει κανει καλο software optimisation οπως στο g2 που εχει βαρυ μεν ui χωρις ομως κολληματα.

Nikolasss

επομενως θα βγαλει ενα G2 με micro sd και ενα G3!!

Gblog_21

Στις 5.2′ οθονη και με τον 805 θα ειχε διαλυσει τον ανταγωνισμο!Τωρα εχει μεγαλωσει πολυ.Φαινεται πολυ ομορφο και αναμενω το g3 mini με την ελπιδα να εχει 2gb ram και ας εχει και διπυρηνο.

Ντίνος

Εχω το g2 εδώ και μια εβδομάδα. Δεν παίζετε, πάει σφαιρα. Αν και όπως βλέπω το g3 τώρα μετανιώνω λίγο που δεν περίμενα. Θα δειξει…

Αντρέας

Ποοο βιντεαρες. Χαχα

Nio

Έχουμε δει τα περισσότερα….
Εγώ για το αλουμίνιο περιμένω. Και γενικά στο G2 έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημενος. Δεν την είχα σε πολύ καλή υπόληψη την LG. Στο G3 θα έχουμε τον Κώστα σε 4 μέρες να μας πει αν συνέχισαν την καλή δουλειά. Αν μπορείς Κώστα κλεφτο και καντου ένα hands on εκεί με την ησυχία σου να το ευχαριστηθουμε.

nGavoun

Αυτό το κινητό πραγματικά νομίζω ότι θα είναι καλύτερο από όλες τις ναυαρχίδες που έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα και ότι ο μόνος του ανταγωνιστής θα είναι το note 4 που θα βγει το Σεπτέμβριο.

nikos

Η γερμανικη lg δηλωσε οτι το πισω μερος θα ειναι αλουμινιο!

True

Εγω λεω το αλουμινενιο θα ερθει με 805 και θα ειναι διαθεσιμο σε κανενα διμηνο!

Τομ

Ενταξει. Δεν βλεπω κανεναν να σχολιαζει οτι πλεον ολοι πανω για ναυαρχιδες και premium ναυαρχιδες. Apple value for money! Εδω θα μαστε.. Εκτος αν ειναι ολα φημες. Η εποχη που τα κινητα κανουν 800 και ευρω ειναι προ των πυλων

Nielo

@Tiamat απλα και εμεις με τη σειρα μας δεν θα τα αγοραζουμε.. πολυ απλο. ας πεσουν οι πωλησεις και θα δεις αν η τιμη θα ειναι τοση! αλλα εχουν καταλαβει την ψυχολογια του Ελληνα.. βρακι στον κ@λο να μην εχει , τα 750-800 θα τα βρει για να κανει μουρη..

Chris

Αυτό το lg σήμα μπρος πίσω ρε γαμώτο είναι σαν να παίρνεις skoda αυτοκίνητο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.