LG G3, 5 χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερο

Το LG G3 από σήμερα είναι πλέον επίσημο. Η LG κατάφερε να φτιάξει μια πολύ καλή συσκευή, τις οποίας το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η QHD οθόνη ανάλυσης 1440×2560, η κάμερα με laser autofocus αλλά και το σασί της συσκευής που παραμένει σχετικά μικρό για την 5.5 ιντσών οθόνη.

Η συσκευή είναι σίγουρα αντάξια της φήμης που δημιουργήθηκε εδώ και καιρό και ήρθε να δημιουργήσει πονοκέφαλο στους ανταγωνιστές. Όπως και να έχει όμως πάντα θέλουμε περισσότερα από μια συσκευή έστω και αν είναι πολύ πιο πάνω από τον ανταγωνισμό και πρέπει να πούμε ότι αυτή είναι η ευκαιρία της LG να ξεχωρίσει.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα 5 χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να κάνουν το LG G3 τον απόλυτο κυρίαρχο στην αγορά, χωρίς να υποτιμάμε την ήδη μεγάλη επιτυχία της LG να κατασκευάσει μια τρομερή συσκευή σαν το LG G3.

1. Μεγαλύτερη μπαταρία
Το LG G3 έρχεται με μπαταρία 3000 mAh, η οποία είναι ακριβώς ίδια με τον προκάτοχο του. Η LG από την άλλη ισχυρίζεται ότι το κινητό θα είναι optimized όσον αφορά στην κατανάλωση καθώς τα μεταλλικά μέρη έχουν αντικατασταθεί με γραφίτη. Από την άλλη η οθόνη και η ανάλυση της σημαίνει ότι θα έχει αυξημένη κατανάλωση και ο Snapdragon 801 θα έχει περισσότερη δουλειά να κάνει.

, LG G3, 5 χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερο

2. Qualcomm Snapdragon 805
Πολλοί ήταν αυτοί που ανέμεναν να κάνει την εμφάνιση του στο LG G3 ο Snapdragon 805. Αυτό θα σήμαινε πολλά καθώς ο Snapdragon 805 είναι πιο ικανός να διαχειρίζεται QHD αναλύσεις. Η Adreno 420 GPU είναι αναβαθμισμένη και 20% πιο energy efficient. Η LG ανέφερε ότι απέφυγε αυτή την επιλογή καθώς τα Snapdragon 805 chipset δεν έχουν ενσωματωμένο LTE/HSPA modem αυτή την στιγμή.

, LG G3, 5 χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερο

3. Premium υλικά κατασκευής
Η LG κάλυψε εν μέρει αυτό το θέμα και αντικατέστησε το φθηνό σε όψη πλαστικό με metallic (όχι μεταλλικό) ματ τελείωμα.

, LG G3, 5 χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερο

4. Αντοχή σε νερό και σκόνη
Το LG G3 δεν είναι αδιάβροχο την ώρα που οι ανταγωνιστές ( Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2) μπορούν να “καυχιούνται” για αυτό. Σίγουρα το να κάνεις την συσκευή αδιάβροχη μπορεί να είχε αντίκτυπο στο σχετικά compact σχέδιο.

, LG G3, 5 χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερο

5. Fingerprint Scanner
Οι δύο κύριοι ανταγωνιστές της LG αυτή την στιγμή έχουν στις ναυαρχίδες τους fingerprint scanner. Δεν φαίνεται η LG να το έχει στα άμεσα σχέδιά της , αλλά θα μπορούσε να το πραγματοποιήσει ώστε να διαφοροποιήσει τον εαυτό της εφόσον το έπραττε σωστά, την ώρα που ο αισθητήρας αποτυπώματος σε συσκευές όπως το Galaxy S5 και το ΗΤC One max δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος.

, LG G3, 5 χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερο
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Συμφωνώ στα δύο πρώτα τα άλλα είναι για το θεαθήναι!

tech21man

Απο τα περισσοτερα μαλλον η απουσια του 805 και η ιδιας χωρητικοτητας μπαταρια μου φαινονται τα πιο μπαμ. Βασικα εχει κανεις φοβερους λογους να αλλαξει το g2?

Παρεμπιπτοντως μονο σε εμενα δεν μαρεσει η τσαχπινια στο design μπροστα?

Αντρέας

Χαίρομαι πολύ που είναι αδιάβροχο και dast resistance είναι κάτι επιπλέον και είναι σημαντικό

Aruganos

Εγώ θα ήθελα να έχει τα εξής:
Α) Το 1 ή το 2
Β) Το 3
Γ) Το 4
Και ίδιο μέγεθος οθόνης με το G2. Θα ήταν μακράν το κορυφαίο κινητό όλων. Λογικά αυτά όμως θα είχαν αντίκτυπο και στην τιμή του…

Αντρέας

Α χαζομάρα είπα δεν είναι αδιάβροχο

Ventura07

Μπαταρια θελω να την δω στην πραξη,
Τον 805 τον ηθελα πολυ αλλα δεν μας εκανε την χαρη…
Υλικα κατασκευης δεν με νοιαζουν αφου παντα εχω θηκη,
Αντοχη στο νερο= μεγαλα bezel και προσωπικα προτιμο μικρα bezel αρα μεγαλη οθονη
Fingerprint scanner ακριβως το αντιθετο, πολυ θετικο οτι δεν ακολουθαει αυτη την ταση της apple
οπως εκανε η samsung με τραγικα αποτελεσματα…

tiamat

αα καλαα… !ειπαν τετοια δικαιολογια γιατι δε χρησιμοποιησαν τον 805? ,μου ξεφυγε…
ειναι ομως πολυ γελοιοι αν πιστευουν οτι θα τρωγαμε τετοιο παραμυθι..!

Δυο πιθανοι λογοι -και μονο- παιζουν που δεν τον χρησιμοποιησε.

1) η qualcomm τηρει αυστηρα τα δικα της χρονοδιαγραμματα. αν ηθελε τον 805 η LG θα επρεπε να περιμενει αλλους 1-2 μηνες. ειδε ομως αδυναμιες στους ανταγωνιστες της (samsung-htc-sony) οποτε αλλαξε τα σχεδια της και εκανε νωριτερα την κινηση της με κοστος να μη προλαβει τον 805 ο οποιος ηταν το αρχικο σχεδιο.

2) ενδεχομενως, και λογω της κακης εμπορικης πορειας του G2 (δεν εφτασε τα 10 εκατομμυρια οπως περιμενε -πιθανον ουτε τα 5!…) η qualcomm εχει κανει συμφωνια με αλλη εταιρεια πλεον να διαθετει σ’αυτην πρωτη τα SoC της.

nikos

Θα συμφωνήσω σίγουρα με τα πρώτα 2.Όσο για το τρίτο σίγουρα θα μπορούσε να βάλει ακόμη καλύτερα υλικά όμως και πάλι υπάρχει βελτίωση σε σχέση με το g2.Τώρα για το 4 για τους 7/10 που τ αγοράζουν είναι αχρείαστο!Το 5 είναι απλά για γέλια!Δεν χρειάζεται ψευτοκαινοτομίες το στυλ fingerprint scanner και μετρητή καρδιακών παλμών!Υπάρχει το nock code που κάνει μια χαρά τη δουλειά του και δεν χρειάζεται επιπλέον κόστος!

Mimis

Εγω θα ήθελα να το έχουν κατασκευάσει ξωτικά στο Σχιστο Λιβάδι, να έχει ευλογηθει απο τον Ιησού Χριστό τον Αναστησαντα και να είναι το μυστικό υπεροπλο του Star Trek.
Με 250 € σε Σκρουτζομαγαζο.
Κρίμα.. Απογοήτευση..

Αρης

Fingerprint id δεν θελαμε ελεος!!!!!

gkoutsos

1. ειμαι σχεδον σιγουρος πως με το optimisation της lg θα αποδειχτει το ιδιο καλο με το g2 (και καλυτερο ισως) στον τομεα μπαταρια.
2. σε ολους θα αρεσε να ειχε τον 805 αλλα πιστευω πως απλα δεν ηταν διαθεσιμος οταν η lg τον χρειαζοταν για την διαμορφωση του g3 και την μαζικη παραγωγη του. δεν ειναι χαζη η lg… παντα εβαζε ο,τι τελευταιο υπηρχε στις ναυαρχιδες της σε επεξεργαστη.
3. προσωπικα δεν με ενδιαφερει εφοσον ειναι καλης ποιοτητας το πλαστικο και δειχνει ωραιο.
4. αυτο ισως ειναι το μονο μειονεκτημα του κινητου σε σχεση με τον ανταγωνισμο, να και εμενα δεν με πολυενδιαφερει γιατι μπορει να ειχε αντικτυπο στο μεγεθος και τα bezel.
5. μπραβο στην lg που δεν βαζει fingerprint scanner μονο και μονο επειδη το εχει ο ανταγωνισμος.

Nio

Αντε να το ξανα πω αλλη μια. Fingerprint ευτυχως που δεν εβαλε.
Μπαταρια ειναι αποσπωμενη οποτε στο μελλον μπορει να δουμε καμια μεγαλυτερη…..
Πλατη αποσπωμενη και αυτη οποτε μπορει να δουμε καμια μεταλλικη να κυκλοφορει σε λιγο καιρο. Αδιαβροχο καλα θα ταν αλλα δεν τρελαινομαι κιολας.
Μονο η ελλειψη 805 με χαλασε αλλα λιγο και αυτη. Δεν πειραζει γαιτι στο G4 τι θα βαλουν?? τον λιγο καλυτερο 810??? Πρεπει να εχουν κατι να πουλανε και αυτοι??? Κλεφτες θα γινουν?? 😛

Ανδρέας

Κώστα ενημερωτικά επειδή έχω το s5 πήρε αναβάθμιση και πλέον η συσκευή με πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να ξεκλειδωθεί με δαχτυλικό αποτύπωμα μπλοκάρετε..!

phoenix

1),2) ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ… 3),4) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ Κ ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ… ΤΟ 5) ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΝΟΥΣΙΟ… ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Κ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ Κ ΝΑ ΕΙΧΑΝ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ 3GB RAM…

giannogeorge

@jonjon +1

Νικος

Μάλλον δεν έχετε πετάξει τηλέφωνο τον 650 ευρώ γιατι του έπεσε ενα ποτήρι νερό επάνω κ γιαυτό κρίνετε αρνητικά που είναι κάποια αδιάβροχα!

Manos

@Νικος, τετοια κινητα τα προσεχουμε φιλε μου, ας ειναι αδιαβροχα και σε βαθος 1χλμ. 🙂

Αντώνης Μαρίνος

1) Το έχω αναλύσει διεξοδικά, στην χειρότερη να δούμε μικρή μείωση της αυτονομίας σε σχέση με το G2, αλλά τελικά μπορεί η ίδια μπαταρία να προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία στο G3.

2) Καλός θα ήταν, και λογικό λόγω QHD, αλλά τελικά μπορεί απλά να μην ήταν εφικτό να μπει στο G3 λόγω ημερομηνιών

3) Πάντα το έχω σε θήκη, άρα ουδόλως με ενδιαφέρουν τα “premium” υλικά. Και για μένα το G2 είναι μια χαρά από άποψη υλικών και κατασκευής, οπότε το G3 θα είναι καλύτερο.

4) Καλό και χρήσιμο σαν feature, ειδικά για τους απρόσεχτους (έχω 2-3 τέτοιους φίλους και συγγενείς). Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω πάθει ποτέ κάτι τέτοιο, και φυσικά δεν πρόκειται να μπω στη θάλασσα με το κινητό, οπότε ούτε κρύο ούτε ζέστη.

5) Όπως λένε και άλλα παιδιά, ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν έβαλε sensor.

Ότι και να λέμε, στην τιμή που θα το βγάλει, είναι απλά το καλύτερο κινητό στην καλύτερη τιμή. Έτσι απλά…

Kostas K.

Για τα 4 πρωτα συμφωνω..Για το fingerprint scanner καλυτερα που δεν εχει. Επίσης θεωρω fail η 16αρα εκδοση να εχει 2 gb Ram. Απο που κi ως που η Ram να ειναι αναλογα με την χωρητικότητα του κινητου.

True

Τα πιο σημαντικα κατ’εμενα ειναι να εχει τον sd805 και μια πιο καλη μπαταρια!Θα το κανε τουμπανο!

Τομ

Κλαιν ολα εκτος απο την μπαταρια. Επισης εγω θα το ηθελα full HD. Νομιζω οτι το G3 θα ειναι πιο αργο απο το G2 (no kidding)

iikostas1

Μπορεί να μην έχει fingerprint scanner, άλλα έχει laser για autofocus και knock code για κλείδωμα.. 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.