LG G3 A, Νέα έκδοση για το Νότιο Κορέα

Η LG Electronics ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του δημοφιλούς LG G3 για την αγορά της Νοτίου Κορέας, ονομάζεται LG G3 A και έρχεται με οθόνη 5.2 ίντσες Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.26GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel και μπαταρία 2610 mAh.

Το LG G3 A έχει 32GB ενσωματωμένη μνήμη, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και όπως μαρτυράει το όνομά του συδεσιμότητα με τα γρήγορα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας LTE-A (Advanced).

Πρόκειται ουσιαστικά για μια “αναβαθμισμένη” έκδοση του LG G2 με υποδοχή για κάρτες μνήμης και design a la G3.

LG G3 A revealed, LG G3 A, Νέα έκδοση για το Νότιο Κορέα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Αρχίζει κ Samsungιζει επικίνδυνα η LG.
Ελπίζω με τόσα μοντέλα να μην ξεκινήσει να ξεχνά τους κατόχους των παλιότερων συσκευών όσον αφορά τις αναβαθμίσεις. (Ακόμα να δώσει το UI του G3 στους κατόχους του G2, ενώ τα προβλήματα του G3 ακόμα επιμένουν πχ τυχαίες επανεκκινησεις,μείωση της φωτεινότητας της οθόνης μετά από λίγο κτλ).

ilias

Μ’αρέσει που κοροϊδεύαμε την Samsung….Εκατό εκδόσεις της ναυαρχίδας…

Dalinos

Δυστυχως η LG ενω μεχρι το 2013 εκανε μικρα και σταθερα ανωδικα βηματα, τωρα βιαζεται και δεν θα της βγει σε καλο…Τα προβληματα ηδη αρχισαν να φενονται (lg g3)..

giannis13

Μπραβο στην LG … αντι να δωσει το UI του G3 sto G2 , βγαζει καινουρια συσκευη !!!
κατα 90% ιδια σε hardware … ευγε ρε , μπραβο ! και στην Κορεα το G2 ειχε και αποσπωμενη μπαταρια και δεχοταν sd καρτες !!!

Κορεατες σοβαρευτειτε , δεν ειστε samsung για να κανετε τετοιες αηδιες … και να μην υπαρχουν επιπτωσεις

ακουτε τον κοσμο ; χαχααχαχαχαχ

kostas13

Το πρόβλημα του he έχει. Ονοματεπώνυμο,λέγεται qhd. Δεν μπορεί το flex να πάει μπάλα και το he να ρεταρη, η βιασύνη τους έφαγε να μην περιμένουν τον 805 μια και καλή αλλά ας είναι καλά ο ανταγωνισμός Δεν έβαλαν μυαλό τότε που έβγαλαν πρώτοι δυπηρινο με τη βιασύνη και τα όσα προβλήματα που είχαν.

Κωστας

αφου σε επεξεργαστη και μπαταρια ειναι πιο κατω απο το g2 πως ειναι η αναβαθμισμενη εκδοση του g2 που λενε?

Georgos

Είναι γνωστό ότι η LG αντιγράφει ότι κάνει η Samsung , δεν είναι κακό αυτό όμως αυτό καθώς ο ανταγωνισμός είναι υπέρ του καταναλωτή.

tiamat

ειναι αληθεια οτι 100 οι παραλλαγες της ναυαρχιδας ειναι προσον της samsung. δεν ειναι η πρωτη φορα που την ακολουθει η lg ,απλα ηταν σε αλλα μονοπατια… (λογισμικο κυριως) ,τωρα πια εχουν και κοινη στρατηγικη με τις κυκλοφοριες και τον καννιβαλισμο των μοντελων…μαλιστα!

σαν συσκευη ειναι η ιδανικη για μενα. ειναι ενα g2 στις 5,2 ιντσες με 1080p matrix ,32giga μνημη, και που παιρνει καρτα μνημης. εχει αποσπωμενη μπαταρια και την νεα αναβαθμισμενη καμερα !!!

ολα τα εχει..!!

Darth

Βρε την samsung ωραία κοπέλα στην διαφήμιση έβαλε!!!
.
.
.
οχχχχχχ LG είναι τώρα είδα οτι γράφει LG………………

giannis13

@tiamat ,

ιντως τι κινητο ειναι τελειο αν το σκεφτεις ετσι !
και με το καινουριο ui που θα επρεπε να δωσει και στο g2 !

ta bezels δεν σας φαινονται μεγαλυτερα απο του g2 ;;;

δυστυχως δεν μπορουμε να εχουμε 2 και 3 κινητα οποτε g2 solo ..
μακαρι να φτασει κι αυτο σε 6-8 μηνες στην μιση τιμη !

JohnWave

Όσο υπάρχει στα ράφια το G2 ας βγάλει και G3 Β C D E F…Ζ.
Του χρόνου ελπίζω να δούμε επιτέλους το ονειρεμένο κινητό = ένα μεταλλικό G2 με κάρτα μνήμης.

Γιάννης σε λέω

Θάψτε όσο θέλετε. Design, οθόνη και ui σαν του LG G3 δεν έχει καμία άλλη φετινή ναυαρχίδα. Κάποιος dark τύπος πιο πάνω ανέφερε για ποιο λόγο η LG δεν δίνει το νέο πανέμορφο ui στο G2. Όταν η HTC αλλάξει την μετριότατη σε ανάλυση κάμερά της στις ναυαρχίδες της, τότε ίσως δώσει και η LG το καινούριο ui σε προηγούμενες συσκευές. Επίσης όταν το G3 βγει smartphone της χρονιάς, μην ξαναβγάλετε την υπερβολή σας, ούτε την χολή σας μερικοί.

Γιάννης σε λέω

Λοιπόν για να σταματήσει εδώ η κακόβουλη προπαγάνδα κάποιων, βρήκα ένα σχόλιο στο Skroutz όσον αφορά το G3. Όποιος με αμφισβητεί μπορεί να το τσεκάρει στη σελίδα του Skroutz. To παραθέτω εδώ λοιπόν: περασε απο τα χερια μου και το galaxy s5 και το lg g3 … κατεληξα στο g3 στο τελος +design: υποκειμενικο μεν, αλλα το g3 ειναι πολυ πιο ομορφο, εχει καλυτερη, πιο premium αισθηση στο χερι, παρολο που ειναι λιγο μεγαλυτερο στο μεγεθος και ειναι πιο στιβαρο. +οθονη: το g3 εχει πιο εντυπωσιακη οθονη. απιστευτη αναλυση, εχει πιο ρεαλιστικα χρωματα, πιανει σχεδον ολη τη μπροστινη επιφανεια του και γενικα το μονο που υστερει λιγο σε σχεση με το s5 ειναι η φωτεινοτητα. +λειτουργικο ui: και τα δυο ειναι γρηγορα και πλουσια σε δυνατοτητες (μονο καφε δεν φτιαχνουν). του g3 ομως ειναι αρκετα πιο οργανομενο, πολυ πιο παραμετροποιησιμο και εμφανισιακα το προτιμω. +επιδοσεις: και τα δυο με τετοια τελευταια χαρακτηριστικα ειναι αριστα σε αυτο το κομματι και δεν κολλανε πουθενα. και τα δυο ζεσταινονται στο πισω μερος μετα απο λιγη ωρα βαριας χρησης, σε λογικα επιπεδα ομως. +καμερα: και τα δυο εχουν απιστευτες καμερες, βγαζουν πολυ καλες φωτογραφιες και βιντεο και δεν προκειται να σε απογοητευσει κανενα. το… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.