LG G3, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Lollipop

Οι πρώτοι Έλληνες κάτοχοι του LG G3 μας ενημερώνουν ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop για την αγαπημένη τους συσκευή. Οι πληροφορίες καταφθάνουν μαζί με τα απαραίτητα “ντοκουμέντα” – screenshots και φυσικά επιβεβαιώνουν την LG Electronics Hellas που είχε δηλώσει νωρίτερα τον Νοέμβριο ότι η ναυαρχίδα τους θα αναβαθμιστεί έως το τέλος του έτους.

Κάτοχοι το LG G3 ενημερώστε μας αν έχει φθάσει και σε εσάς το update και από που έχετε αγοράσει τη συσκευή σας.

LG G3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G3 αναβάθμιση Android 5.0 Lollipop, LG G3, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Lollipop

LG G3 αναβάθμιση Android 5.0 Lollipop, LG G3, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Lollipop

LG G3 αναβάθμιση Android 5.0 Lollipop, LG G3, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Lollipop

Kudos to Chris, Konstantinos

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

95 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανδρέας Τζε

Μου ήρθε και εμένα πριν μερικά λεπτά, τώρα την κατεβάζω

Αντώνης Μαρίνος

LG G3 32GB ελληνικό, μου ήρθε ΟΤΑ αλλά επέλεξα να την κάνω μέσω Suite (για να πάρω και full backup), δεν πήγε τίποτα στραβά, και η Lollipop πετάει σε σχέση με την ΚitΚat !!!

kostas

τοποθετηθηκε!!!

Αχι Κ.

Ρε παίδες, μια ερώτηση, το lollipop περιλαμβάνει προεγκατεστημένο το νέο messanger app της google? Αν ναι υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες?

kostas

το εχω αγορασει απο Hellas Mobile LG G3 16gb και τοποθετηθηκε ευκολα και απλα!!

Δημήτρης

Αγορασμένο από Ελλάδα (skroutz). Το έκανα εγκατάσταση μέσω pc suite. Πάει πολύ καλά, λίγες αλλά καλοδεχουμενες αλλαγές.

Σπυρος

Αγορασμένο στην Ελλάδα 32gb μόλις ήρθε ειδοποίηση.

wrangler10

Εγώ βλεπω πολύ lag με το lolipop.Μαλλον θα υπάρξει και διόρθωση.(32gb)

Giannis

LG G3 32gb ιταλικό αγορασμένο από tokinito έκανα πριν λίγο την αναβάθμιση OTA

vyron

Χρειαζεται να κανω backup;

badboy1981

Καλα ειναι πριν κανετε την αναβαθμηση να κανετε επαναφορα ρυθμισεων παιδια!!!

George

σε εμας ποτε θα ρθει….:-(

Συμεών

Εμένα λογικά αυριο που θα το έχω στα χέρια μου!!!!

George

Άντε να παίρνει σειρά και το G2 !!!

Βασιλης

Εμενα αγορασμένο απο Ελλάδα έκδοση 32gb απο my tell προέλευση Τσεχία ακομα τιποτα παίδες
:(((

Stamos

Ήρθε και σε μένα. Το μεσημέρι το αναβάθμισα και τώρα τρέχει. Θα έλεγα είναι πολύ πιο γρήγορο από την προηγουμένη έκδοση.

kostas

Αγορασμενο απο το Βέλγιο ακόμα περιμένω δεν μου ήρθε κατι

Κωστας

Το δικο μου απο skroutz A6MP (μαλλον Πορτογαλικο) ακομα τιποτα!!

stelios90

Παιδιά ξέρει κανείς αν και πότε θα την πάρει το G3S?

KOSTASG

Πορτογαλικο δεν μου εχει ερθει ακομη………

chris01

Θα ήθελα να ρωτήσω ποια θεωρείτε πιο value4money συσκευή μέχρι max 100 euro!!

Sakis

Αγορασμένο απο e-shop την εβαλα μεσω wifi σήμερα..ελαφρως πιο γρηγορη αλλα με λιγα λαγκ να παραμένουν στη καρτελα smart tips..

αρης

Πειτε μας το διάφορες έχετε δει με την αναβάθμιση?

Chris

Καλησπέρα σε όλους, μόλις πέρασα και εγώ την αναβάθμιση. Την συσκευή την αγόρασα πριν 2 εβδομάδες. Αυτό που με πείραξε πολύ όμως, είναι το αδικαιολόγητο lag ακόμη και σε πολύ απλά πράγματα, και στην KitKat, αλλά και στη Lollipop. Το G2 με CloudyG3 ROM 2.0 τρέχει πολύ καλύτερα. Κάτι πρέπει να κάνει η LG…

Τάκης

g3s???

Δημήτρης

Badboy1981 γιατί καλό θα ήταν να κάνουμε επαναφορά στο κινητό πριν κάνουμε την αναβάθμιση?’

Dimos

G3s είναι το mini Τάκη!

Χρηστος

Αγορασμενο απο το πλαίσιο δε μου εχει ερθει κατι ακόμα..οσοι το κάνατε εχει καθολου κολλήματα το κινητό??

tom

Τι lag ρε παιδιά ηρεμήστε, αν θεωρείται lag αυτο που έχει το G3 τότε δεν είστε για τίποτα.
Μου ήρθε απο νωρίς χθες η αναβάθμιση και είμαι αρκετά ευχαριστημένος . Λίγες και καλές οι αλλαγές του lolipop στο G3. Εμένα αυτό που με ενοχλούσε απο το G3 ήταν ότι έπιαναν αρκετή μνήμη RAM οι εφαρμογές του συστήματος αλλά αφού μπορεί και τις τρέχει δεν με απασχολεί πλέον.

petros

Παιδιά εγώ έκανα εχθές την αναβάθμιση και από εκείνη τη στιγμή έχω πρόβλημα με την μπαταρία. Ξεφορτίζει πολύ γρήγορα.

Σωκράτης Κ.

Εγκαταστάθηκε χτές ΟΤΑ. Πρώτη αίσθηση πολύ καλή, χωρίς κάποιο κόλλημα.
Οι πρώτες διαφορές σε σχέση με την kit kat αφορούν τις ειδοποιήσεις και μερικές μικρο αλλαγές στο μενού. H μεγαλύτερη; Antutu απο 32583 σε 35777 με το κινητό αρκετά φορτωμένο!

Αντώνης Μαρίνος

Η βασική διαφορά LL και ΚΚ -πέρα από το art που μπορούσες να το ενεργοποιήσεις και στην KK- τουλάχιστον στο G3 είναι η ταχύτητα και η απόκριση του launcher. Παραβλέπω τα διάφορα γραφικά και γραφιστικά θέματα, καθώς δεν είναι ουσίας, και λέω κατευθείαν ότι ο launcher της LG πλέον είναι αρκετά γρηγορότερος και ομαλότερος από τον αντίστοιχο στην ΚΚ. Βέβαια, αν είναι έτσι αυτός, τι θα κάνει ένας πραγματικά καλός launcher στυλ Nova ή Apex ?!?! Πάντως γενικά το κινητό φαίνεται να πήρε τα πάνω του, αν κάποιος βλέπει lags τότε κάτι άλλο συμβαίνει και ίσως ένα factory reset να βοηθήσει….

Όσο για την μπαταρία, και εγώ το βλέπω, αλλά το πιθανότερο είναι ότι μηδενίστηκαν τα battery stats, όπως συμβαίνει σε κάθε major αναβάθμιση, οπότε το κινητό δεν “ξέρει” ακόμα τη συμπεριφορά της μπαταρίας και του συστήματος. Με 2-3 πλήρεις φορτίσεις-αποφορτίσεις, λογικά θα επανέλθει στα κανονικά του….

Manos K.

Τέλειο το lillipop. Πήγαινε που πήγαινε σφαίρα το G3, τώρα απογειώθηκε!

Άγγελος

Παιδιά εγώ το πήρα από το Skroutz κλασικά. Το κινητό ήταν για Γαλλία και δυστυχός προς το παρών δεν μου έχει έρθει κάτι. Ο κωδικός του είναι D855 κάποιος άλλος που έχει το ίδιο θέμα με εμένα ? Και σε όσους έχει έρθει τι κωδικό έχουν ?

kostas N.

Αγγελε και γω απο σκρουτζ το πηρα…απο πορτογαλια ειναι εμενα και ακομα τιποτα….δεν κοιτας αυτον τον κωδικο (το δ855 εννοω) κοιτας το suffix (το γραφει το κουτι καπου μετα το ιμει)…εμενα για παραδειγμα ειναι 6ΜΡ….και μετα κοιτας σε αυτη τη σελιδα https://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history

κωστας

Εχω το κινιτο με κωδικο 6GR απο κοτσοβολο και ακομσ τιποτα ουτε απο lg suite….

ΕΥΑ

Εντάξει δεν λέει και τίποτα ιδιαίτερο. Εγώ που έχω και το nexus 5 η lolipop στο nexus 5 είναι κλάσεις ανώτερη και πιο όμορφη.
Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά εγκατάσταση. Είναι καλύτερα .
Επίσης πρέπει να εγκαταστήσεται και της εφαρμογές της lg . Eγώ αρχικά δεν τις εγκατέστησα και το τηλέφωνο με 3 gb ram έμενε με 512 mb. χωρίς τίποτα φορτωμένο. Μόλις έβαλα και τις εφαρμογές της lg πήγε στο 1,6 gd ελεύθερο.
Δεν ενθουσιάστηκα, δεν πρόσθεσε κάτι ομορφότερο ,απλά είναι μου φαίνεται ελαφρά (μόνο ελαφρά) πιο γρήγορο.
Δεν ήταν αυτό που περίμενα.

kyriakos

kai emena galiko lg g3 akoma tipota,xerei kaneis pote ta pari amnavatmisi?

Άγγελος

@kosta N. σε ευχαριστώ δεν το ήξερα το site. Το κοίταξα αυτό που μου είπες και υποτίθεται πως έπρεπε να έχει κυκλοφορίσει, τώρα θα το κοιτάξω και από LG Suite

Βασιλης

Αγορασμενο απο skroutz 16gb δεν εχω λαβει ακομη αναβαθμιση. Αν καποιος μπορει να με ενημερωσει για το καιρο στο lockscreen εχει animation στο lolipop?

George Smirlis

Σε LG G3 16Gb D855 με αριθμό suffix 6NE δεν έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση, περιμένουμε?
Αγορασμένο από Kaizershop.gr. 6NE= Northern Europe. Έχει κάνει αυτό ακριβώς το μοντέλο?

TomG

@George Smirlis

Έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο με σένα και το πήρα και εγώ από το kaizershop. Δεν μου έχει έρθει μέχρι τώρα…

sakis

Μολις αναβαθμίστηκε!τελειο!

Άγγελος

Παιδιά ούτε στο PC Suite βρίσκει την αναβάθμιση. Κάποια περαιτέρω βοήθεια ?
Ή απλά υπομονή ?

nikos

Εμένα μου ήρθε χθες Δευτέρα, το κινητό αγοράστηκε στην Ρόδο, όχι από αλυσίδα, εισαγωγή από Ρουμανία το 16gb. Η αναβάθμιση εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, οι αλλαγές μικρές αλλά περισσότερη ελεύθερη ραμ. Το κινητό έτσι και αλλιώς πήγαινε καλά χωρίς κολλήματα και η μπαταρία είχε στρώσει! Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο, είχα πριν samsung s3 που δεν έπαιρνε πια αναβάθμιση και έτσι το έδωσα στο κατάστημα για ανταλλαγή ως μερος της πληρωμής του Lg g3 που το θεωρώ αυτή τη στιγμή value for money.

Γιώργος

Παιδιά και γω μία από τα ίδια ακόμα περιμένω την ευλογημένη την αναβάθμιση, ούτε ΟΤΑ ούτε Pc Suite μέχρι στιγμής. Lg g3 32Gb αγορασμένο από skroutz γαλλικής προέλευσης.

stam

Lg g3 d855 a6it απο κινητομανια καμια αναβαθμιση ακομα

gt77

Χθες το μεσημέρι μου ήρθε η αναβάθμιση του κινητού το οποίο είναι από σκούτερ κ είναι Ρουμανίας όλα καλά δίχως κανα πρόβλημα όχι τρανταχτες αλλαγές. ….

Mark

Εμένα είναι αγορασμένο απο STECHI ρουμάνικης αντιπροσωπείας, έχω πάρει την αναβάθμιση απο τη Δευτέρα όλα καλά αν και πιστεύω η Kit Kat ήταν πιο smooth. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι που με ρωτάει κάποιες φορές πατώντας το Home Button ποιο launcher να χρησιμοποιήσει παρόλο που είναι τικαρισμένη η επιλογή “Χρήση απο προεπιλογή για αυτή την ενέργεια” έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο κανένας άλλος;

panos296

Μόλις σήμερα παρέλαβα το G3 απο σκρουτζ, τα 3gιga ram και αμεσως εμφανισε ειδοποιηση αναβαθμισης της Lollipop

Νίκος

Lg g3 16gb Ρουμάνικο πήρε OTA σήμερα.

Gbl

Aγορασμένο από skroutz Ρουμάνικης προέλευσης, εχθές 16/12 έκανε την ενημέρωση χωρίς προβληματα. Μικρές αλλάγες στο GUI, performance το ίδιο χωρίς όμως να το έχω τεσταρει πλήρως.

κωστας

Σημερα το πρωι στις 12 μου ηρθε η ενημερωση οχι πολλες αλλαγες ειναι αρκετα πιο γρηγορο στις εναλλαγες των οθονων ο κωδικος ειναι 6GR…..

κωστας

καλησπερα παιδια εγω εχω αγορασει το lgg3 απο σκρουτζ και συγκεκριμενα απο το καταστημα my tel, το τηλεφωνω εχει την εκδοση 4.4.2 δεν εχει την 4.4.4 και ακομα δεν εχει παρει την 5 . ειπαρχει καπιο προβλιμα που δεν εχω την 4.4.4 και εχω την 4.4.2;;

κωστας Λ

Μολις πηρα την αναβάθμιση. Εκανα επαναφορά πριν την περασω. Δεν ξερω γιατι μερικοι βλεπουν προβλήματα. Πολυ πιο ομαλη η κυλιση με το android 5 εχει εκμηδενιστει το lag το οποιο κακα τα ψεμματα μας ειχε σπασει τα νευρα στο 4.4.2. Η μπαταρία εχει ενα θεματάκι αλλα πιστεύω οτι θα λυθει με μερικούς πλήρεις κύκλους λειτουργίας. Οι εργοστασιακη επαναφορά ειναι απαραίτητη παιδια απο οτι φαίνεται.

Tomas

Εχω την εκδοση A6GR εκανα την αναβαθμηση αφου πρωτα εκανα ενα factory restore,εχω να πω σε αυτο το σημειο που εχω ξαναβαλει ολες τις εφαρμογες μεσα ,οτι το κινιτο ειναι εμφανως πιο γρηγορο.

miltos

Καλησπέρα. Και σε nexus 5 ήρθε.

kostas N.

εγω που περασα το λολλιποπ αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων τωρα θα χαθει το λολλιποπ?

κωστας Λ

Κώστας Ν οχι δεν θα χαθεί τίποτα. Οτι εγκατασταθηκε ειναι στη rom οποτε με την επαναφορά δεν χανεται.

Nikos

Ειδα κάποιους που λένε για το μοντελο με το 6ΝΕ
Λοιπόν αυτό το μοντελο είναι Σουηδικό
Μήπως μπορείς Κώστας Βλαχάκης να μας δώσεις τα φώτα σου

andreas kor

Εγω το αγορασα χτες το κινητο ενα για εμενα και ενα για την κοπελα μου και οι 2 συσκευες ειναι 32g.. Στο δικο μου με το που το ανοιξα ηρθε η αναβαθμιση αμεσως και μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ!Στο αλλο δεν ηρθε τιποτα εχει την kit kat ακομα..

George Smirlis

Σουηδικό εεε?? Θα έρθει ποτέ το lollipop σε εμάς???

Nikos

Δεν έχω ιδέα George Smirlis παρόλο που κοίταξα αρκετά

κωστας

lgg3 απο σκρουτζ και ειναι απο γαλια ξερουμε ποτε θα παρουμε το νεο λογισμικο΄;;

Κωστας

παιδια εχει κανεις προβλημα με το wifi μετα την αναβαθμιση, καθυστερηση η αποσυνδεσεις η και μεγαλο ping? Εχω τρομερο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω, πατωντας ενα link αυτο ανοιγει -αν ανοιξει- μετα απο 20 δευτερολεπτα και με μικρες ταχυτητες, 20-40kb/sec! αποσυνδεεται αν μπει σε κατασταση αναμονης και δεν στρωνει ουτε με ανοiγμα/ κλεισιμο wifi!

kyriakos

Για το γαλικο lgg3 δεν ξερει να πει κανεις ποτε θα παρει αναβαθμηση?

Αλέξανδρος

Εγω με Γαλλικο LG G3 16GB ακομα δεν ηρθε το update !

Νεκταριος

Εγώ το δικό μου είναι 32GB σουηδικό ακόμα τίποτα δεν έχω πάρει αναβάθμιση. Γιατι αργεί τόσο πολύ? Ξερει καποιος να μας πει κατι?

alexandros

καλημερα σας. Πηρα το G3 απο το πλαισιο 16gb. Εγινε η αναβαθμιση κανονικα με το που το ανοιξα.
Κολλαει καμια φορα μετα απο καμια ωρα χρηση.. δενξερω τι φταιει αλλα δεν ειναι λογικο..

kyriakos

Εχω το γαλικο lg g3 16g και εκανα μόνος μου την αναβαθμηση απο την lg το κοινοιτο την πρωτη μερα ειχε καποια κοληματακια μετα εστρωσε και τωρα παει σφερα .θελη οποσδηποτε να κανετε εργοστασιακες ρυθμίσεις πριν την εγκατάσταση για να μην εχεται θεματακια με lag

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Παιδιά ξέρει κάνεις για το σουηδικό το lg g3 32gb θα πάρει τελικά την αναβάθμιση?

spyros

Πήρα το lg g3 12 Δεκεμβρίου και 15 Δεκεμβρίου μου ήρθε η αναβάθμιση lollipop..Δεν έκανα κάποια εργοστασιακή επαναφορά και εχω αρκετά lag..γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω ώστε να στρώσει το κινητό;

κωστας

καλησπερα παιδια οποιος εχει παρει γαλικο g3 ασ μπει lg suite και να κανει αναβαθμηση εγω την εκανα εχθες αλα ξεχασα να κανω επαναφορα σε εργοστασιακεσ ρυθμησεiς πριν κανω την αναβαθμηση τι γυνετε τωρα;; πρπει να κανω τωρα επαναφορα για να μυν εχω προβληματα σοσ παιδια απαντυστε οποιος το κατεχει

Άγγελος

@κωστας Και εγώ το γαλλικό έχω και μπήκα στο pc souite και τίποτα. Πως γίνεται να το έχεις εσύ ? Επικοινώνισα με την LG Γαλλίας και μου είπαν πως δεν έχουν κάποια ενημέρωση για την αναβάθμιση αλλά τους ζήτησα να γίνουν πιο σαφείς. Ποιο μοντέλο έχεις εσύ ? Εγώ το D855.

τομ

Σήμερα μου ήρθε μία νέα ενημέρωση (επιδιόρθωση Google) v20f-DEC-22-2014 περίπου 12 Mb

κωστας

αγγελε μπες στην σλιδα τησ lg και κατεβασε το συγκεκριμενο προγραμα για το μοντελο 855 λγγ3 . εγω αυτο εκανα μετα συνδεσα το τηλεφωνο και οταν εκανα ελενχο για αναβαθμηση τσουπ την βρυκε και την εκανα και ειναι απο γαλια το τηλεφωνο

giannis

Εμενα ρε παιδια ακομα να μου ερθει.τι συμβαινει;

γιαννης

Εμενα ειναι γαλλικο κ ακομα τιποτα…τι συμβαινει;

πανος

Καλησπέρα παιδια και καλή χρονιά! πριννλίγες μέρες αγόρασα απο “tokinito.gr ” ενα ιταλικο lg g3 που ειναι απομτην Tim. Μουνηρθαν καποιες αλλες ενημερωσεις αλλα όχι το λόλλιποπ. Ξέρει κανείς αν είναι απλά θέμα χρόνου ή κάτι άλλο;

Κωστας

απο οτι φαινεται και απο τον ιστοχωρο της LG τα ιταλικα AHIT , A6WI ,A6IT,A6TΙ ειναι τα μονα που ακομα εχουν την 4.4.2 εκδοση, τσεκαρισε και κοιτα αν οντως εχεις καποιο απο αυτα τοτε καλη αναμονη!

nikos k

χρονια πολλα και καλη χρονια..λοιπον παιδια εχω το g3..απο γαλλια μου ηρθε και η αναβαθμιση σε λολιποπ γινετε μονο απο εδω https://www.lg.com/gr/support-mobile/lg-D855#software
κατεβαζετε το προγραμα στο λαπτοπ συνδεεται το κιν και ακολουθειτε τα βηματα ειναι πανευκολο..πριν ομως καντε επαναφορα

κωστας

ρε παιδια λετε να κανουμε επαναφορα πριν κατεβασουμε το νεο λογισμικο . εγω απο την βιασινη μου το κατεβασα και μετα εκανα επαναφορα εχει διαφορα;; νικολα απαντα μου φοιλε σ επαρακαλω εχει διαφορα που δεν εκανα πριν επαναφορα αλα μετα;; αα να σας πω οτι στον oti sto antutu πριν περασω το νεο λογισμικο μου εδυχνε επιδοσεις 39 χιλιαδεσ με 40 χιλιαδεσ και με το νεο λογισμικο απο 43.500 μεχρι 44.88 στο antutu benmarch με το τηλεφωνο φωρτομενο μεσα με 98 εφαρμογες και λαουντσερ νοβα . γιατι τοσο μεγαλη διαφορα ;;και αν αλιθεβει κιολας . εκανα 7 φωρες επαλιθεφση και η μεγαλιερη ηταν 44.800 και η μικροτερη που μου εδυξε 43.500

Παναγιωτης

καλημερα παιδια…εχω αγορασει το κινητο απο skroutz (γαλλια) και ακομα δεν μου εχει ερθει καμια ενημερωση… ειναι κανεις αλλος με G3 που ακομα δεν εχει ενημερωθει???

Νεκαριος

Εμένα είναι το κινητο από σουηδια και μου ήρθε χθες η ενημερωσει.

Νεκταριος

Εμένα το κινητο είναι από σουηδια και μου ήρθε χθες η ενημερωσει.

Γιαννης

Ρε παιδια που καταλαμβενετε απο που ειναι το κινιτο

Γιαννης

Απο που ειδατε απο που ειναι το κινιτο

Τασος

Εχω το g3 ενα μηνα αλλά δεν μου εχει ερθει ενημερωση για το νέο λογισμικο lollipop 5.0.Πρέπει να κάνω κατι?

Κωστας

@ Τασος
Φιλε μου μηπως το τηλεφωνο σου ειναι branded πχ Ιταλικης TIM η κατι παρεμφερες? στις Ρυθμισεις/Γενικες/Σχετικα με το τηλεφωνο/πληροφοριες υλικου ποιον αριθμο μοντελου σου λεει? D855 ειναι το συνηθες και αυτο αναβαθμιζεται, τωρα αν γραφει κατι αλλο εχεις θεμα!

κωστας

καλησπερα παιδια εγω εδο και 3 δομαδες τα χριστουγγενα για την ακριβια μου ειρθε η αναβαθμηση λολιλοπ . εχθες μος μου ειρθε νεα αναβαθμηση λογισμικου ετσι ελεγε και θα εφτιαχνε κατι εμ το google. οταν ανθξε το τηλεφωνο τα κουπλικτρα ααφης της στην αρχικη οθονη αυτα ξερετε που παμε πισω η βγενουμε απο το μενουν απευθιας αυτα που εμφανυζονται κατω κατω ειχαν αλαξει σχυμα. εσας ειρθε νεα αενυμερωση;συγνωμη για την ορθογραφια που βγαζει ματια

ioanna

Το εχω αγορασει απο skroutz εδω και ενα μηνα και μου εχει τ λογισμικο 4.4.2. Μπορω να κανω κατι για να το αναβαθμισω; (lg g3 16gb)

thom

Δοκίμασε μέσα απ’ το μενού του κινητού στο Κέντρο ενημέρωσης (μπλέ κουτάκι) να κάνεις έλεγχο για Ενημέρωση λογισμικού. Αλλιώς να κοιτάξεις στο σαιτ της LG μήπως μπορείς να κάνεις κάτι απο εκεί

nick

Ioanna εχω ακριβως το ιδιο προβλημα το κινητο ειναι ακομα στο 4.4.2 το πηρα πριν ενα μηνα κ εγω απο σκρουτζ

nikos k

Όποιος έχει πρόβλημα με αναβάθμιση ας μπει εδώ. https://www.lg.com/gr/support-mobile/lg-D855#software. από υπολογιστή όχι από κινητο..κατεβάζει το πρόγραμμα στον υπολογιστη..συνδέει το κινητό και ανοίγει το πρόγραμμα..Είναι πανεύκολο..

nikos

Agorasmeno apo to iternet.ekana anavathmish.to kiniti ekane epanekinish kai den xanaanixe.h lg mou eipe oti to provlhma to exoun polla lg g3 meta thn anavathmisi.to esteila kai mallon arxeia opos kai photo peripou 1300 ton paidiwn mou tha svistoun

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.