LG G3, Νέα φωτογραφία παρουσιάζει το πίσω μέρος της συσκευής

Μία νέα φωτογραφία του επερχόμενου LG G3 έρχεται για να μας παρουσιάσει το πίσω μέρος της συσκευής, αποκαλύπτοντας μας κάποια στοιχεία για την εμφάνιση της. Ειδικότερα, τα πίσω πλήκτρα παραμένουν στην ίδια θέση έχοντας όμως υποστεί ανασχεδιασμό σε σχέση με το LG G2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αριστερό μέρος της συσκευής δίπλα στην κάμερα εμφανίζεται ένας αισθητήρας ο οποίος όμως δεν γνωρίζουμε ακριβώς για τι πρόκειται.

Ακόμα, οι χειρόγραφες σημειώσεις που αναγράφονται στην φωτογραφία κάνουν λόγο για OIS+, καθώς και για δύο εκδόσεις της συσκευής με 16 και 32 GB εσωτερικής μνήμης. Επιπρόσθετα, τα 2 και 3 GB που έχουν σημειωθεί υποθέτουμε ότι αφορούν την μνήμη RAM, χωρίς όμως να γνωρίζουμε αν η LG δεν έχει αποφασίσει ακόμα το μέγεθος της RAM ή αν πρόκειται να διαθέσει την επόμενη ναυαρχίδα της σε δύο διαφορετικές εκδόσεις.
, LG G3, Νέα φωτογραφία παρουσιάζει το πίσω μέρος της συσκευής
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος Ι.

Λιπών δινω το lg g2 τώρα.Αν έρθει με αυτα που λενε και μεγεθος s5 και z2 τοτε αμεσως 😉

Svigos

Οπως το βλεπω γραμμενο μου φαινεται οτι στην 16gb θα εχει 2gb και στην 32gb 3gb ram….

Φωτης

S5 κ ξέρω ψωμί..Ειδικα αν βγει το premium που θα εχει κ QHD ΟΘΟΝΗ amoled 3G ram παει δαγκωτο!!!Βεβαια γούστα ειναι αυτα..Παντος κ το τορινο s5 ειναι φοβερο κινητο..

Γιαννης

Μπράβο στην LG! Θα παρουσιάσει κάτι πραγματκά καινοτόμο που θα ξεφεύγει απ τα σημερινά δεδομένα. Απέδειξε ότι μπορεί να το κάνει μέσα από το LG G flex, αφήνοντας πίσω την κουρασμένη σε καινοτομία samsung.

greg

εγω για τα κινητα της lg θα πω οτι ειναι πολυ εβεστιτα στης γραζτουνιες !!!

Γιαννης

Φίλε greg… “εβεστιτα????” Μας πόνεσαν τα μάτια!

Μιχαλης

@γιαννης τι πραγματικά καινοτόμο θα παρουσιάσει που ξεφεύγει απο τα σημερινά δεδομένα ; Μήπως ξεφεύγει με τα 3gb ram ; Όχι . Μήπως με την φημολογούμενη QHD οθόνη ; Όχι και ειναι άχρηστη κι ολας ; Μήπως με τον sd 801 όχι πάλι . Άρα πάλι τα ίδια θα δούμε . Και να σε πληροφορήσω το πρώτο κινητο με καμπυλοτη οθόνη ειναι της samsung το galaxy round . Δεν είμαι καμιάς εταιρίας φαν και εχω και το lg g2 εδώ και καμένα 2μηνο και αυτό που παρατήρησα ειναι οτι το ui του ειναι μια κακή αντιγραφή του touch wiz . Οτι features έχουν τα s5,s4,note 3 ειναι μέσα στο g2 . Και κάτι σχετικό με την φωτογραφία το κουμπί το ασήμι ειναι κακάσχημο

antonis

σας θυμιζει κατι το σχεδιο? :p if you know what i mean αχαχα

Γιαννης

@Μιχάλη φίλε, οι samsung, sony, htc ήδη κυκλοφόρησαν τις ναυαρχίδες τους και κανένα απ’ αυτά τα 3 κινητά δεν έχουν ανάλυση οθόνης QHD. Επίσης τα S5 και one (M8) κολλήσαν στα 2 GB μνήμης RAM. Θεωρώ πως καλά έκανε και περίμενε η LG μέχρι να παρουσιάσει το G3. Αν το συγκρίνουμε με τα S5, Z2, One (M8), ξεφεύγει λίγο παραπάνω σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Όσον αφορά το ui του G2 που αναφέρεις παραπάνω δεν έχω άποψη επι του θέματος. Πάντως το LG G flex ήταν πραγματικά κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

χρηστος σαμ

η αγνωστη περιοχη διπλα στη καμερα λογικα θα ειναι θυρα υπεριθρων οπως και στο g flex..ας ελπισουμε δηλαδη και να μην ειναι κανενα heart monitor.
η “καινοτομια” θελω να πιστευω οτι θα ειναι το μεγεθος του. αν καταφερουν κ χωρεσουν 5.5inch στο μεγεθος του s5-z2 οπως κανανε με το g2.

Mimis

Ωραίο φαίνεται!
Αναμένουμε με ανυπομονησία περισσότερες πληροφορίες.
Την LG, την πάω με χίλια λέμε!
Κάνει σωστές κινήσεις.

Τομ

Εκτος τρελου απροοπτου παω πασο στο G3.

True

Οτι θα ειναι τουμπανο θα ειναι!το θεμα θα ειναι τοσο ομορφο οσο το g2, γιατι απο κατι τετοιες φωτο δεν το κοβω..//

tiamat

εγω βλεπω οτι θα μας πεθανουν με αυτα τα 16giga μνημης οι εταιρειες…

-ΟΝΕ PLUS ONE 64 GIGA ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 8 GIGA !!!!!!!!

ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ !!!!!!

**Never Settle**

Τομ

Γιατι ρε συ. Μονο στην περιπτωση που περναω επεισοδια η ταινιες γεμιζω 16gb σε οποιαδηποτε αλλη εχω πολυ χωρο left.

Chris

Πλάκα θα έχει να βάλει και αυτή κανα heart monitor ζηλεύοντας τις κινεζιές της samsung. Κατά τ άλλα ο σχεδιασμός των πίσω κουμπιών δεν με ενθουσιάζει καθόλου.Το πιό βασικό ομως για την lg έιναι το ui της ήταν ο λόγος που δεν πήρα το g2 το οποίο σε σχεδιασμό χαρακτηριστικά και τιμή εσκιζε μου θύμιζε UI απο μούφα android που πουλάνε πλανώδιοι.

TOm

Και γω για αυτο δεν εχω αγορασει ποτε LG. Γενικα το UI απο εμφανιση μεχρι υποστηριξη ειναι μια αηδια. Το G2 επισης μου αρεσε σχεδιαστικα τοσο και το βρισκω και πολυ μεγαλο. Τα δυο τελευταια ομως λογω τιμης θα μπορουσα να το δεχτω αλλα οχι το λογισμικο!

Tom

*δεν μου αρεσε σχεδιαστικα τοσο*

nikos

@Tom συγνώμη αλλά αν δεν κάνω λάθος εσύ έχεις το galaxy s3 που είναι στο ίδιο μέγεθος με το g2 αλλά με 0.4 μικρότερη οθόνη,οπότε γιατί σου φαίνεται μεγάλο το g2?

Ανδρεας Παναγή

Πραγματικα δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς.. Το κινητό απο design τελείως αδιάφορο! Το design της Samsung που κραζουν πολλοι ειναι μακραν ανώτερο!
Θα συφωνησω με ένα σχολιο πιο πάνω για το ui της lg ισως το ποιο ασχημο της αγορας για εμένα..

stamatis21

Καλα οτι ναναι.το κινητο δεν θα υπαρχει κ εσεις οτι ναναι.μια δεν σας κανει η πλατη μια η οθονη κ.τ.λ.ρε αντε γεια.μην αγοραζετε.εγω ενα εχω να πω.ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.

Chris

Έναι ψέμα πως τα κινέζικα έχουν πιό καλαίσθητο UI?

JohnWave

Για όσους λέτε για το UI της LG , να σας ενημερώσω ότι εδώ και χρόνια κυκλοφορούν στο Google Play κάποιες εφαρμογές που λέγονται l a u n c h e r s.

Γιαννης

@Niko σε άλλο comment o Tom είχε πει ότι έχει S4 αν θυμάμαι καλά. Τι γίνεται φίλε Tom? Να υποθέσω πάμε για S5 τώρα με κλειστά μάτια? Πάντως ο Nikos έχει κάποιο δίκιο σ αυτό που σου λέει.

thomas22888

Ε καλά ρε Τομ φυσικά και πας πάσο , αφού σε άλλο ποστ σου έλεγες ότι πας για iPhone δαγκωτό , χωρίς βέβαια να έχεις δει καν αυτό το κιν ……….

Superuser

Επειδή το ακούω συχνά..

UI= user interface=όλη η απεικόνιση του συστήματος
Launcher=ο κεντρικός προωθητής του συστήματος δηλ.ένα μέρος του UI

Οπότε, όταν αλλάζουμε launcher δεν αλλάζουμε το UI του συστήματος, αλλά ένα μέρος αυτού

tiamat

εγω παρακαλαω το θεο ο tom να μη παρει ποτε iphone γιατι αν μας τα ζαλιζει απο τωρα για το ποσο γουσταρει την μισητη μου apple,αμα τελικα παρει θα το κανει Χ1.000.000 και θα με κανει να σταματησω να διαβαζω techblog μονο και μονο επειδη δε θα το αντεχω να το ζω αυτο !!!

φιλε @tom ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ να μη παρεις iphone καλο μου αγορι !!!!

καποιος παραπανω ειπε οτι αυτος ο δευτερος αισθητηρας μπορει και να’ναι τελικα ο κλοπη–paste το heart rate sensor της samsung. ετσι και ειναι τελικα αυτο ετοιμαστειτε ολοι για μεγαλους πανηγυρους στα blogs…μονο αυτο λεω!!…

Yiannis Fiotakis

Μετά το Vivo Xplay 3S…όλα τα άλλα μοίαζουν παιχνιδάκια απο το Jumbo !!!
Και σε ποιότητα κατασκευής και σε UI έιναι μακράν το καλύτερο….!

Chris

Τελευταίες ανακοινώσεις θέλουν απο την τρύπα που έχει το κεντρικό στρογγυλό κουμπί να βγαίνει βελόνα για τέστ σακχάρου. χαχαχαχαχαχαχ

Tom

Καλα γιατι πεσατε να με φατε! Το s3 αν ειχα γραψει πουθενα οτι εχω το τεσσερα ηταν typo. Φιλε tiamat το iphone το περιμενω αληθεια ειναι αλλα αν με πληρωσεις παω σε κατι αλλο no problem.

Οσο για αυτο που λεει ο νικος ναι δικιο εχει. Και το s3 οριακο μου φαινεται το εχω πει, αλλα το g2 δεν μπορω να το χειριστω το εχω δοκιμασει. Με το s3 φτανω ολη την οθονη με το g2 οχι. Μιλαω για χρηση με το ενα χερι παντα ετσι. Το τελειο μεγεθος για μενα ειναι 4,5-4,7.

Για το ui ειναι αυτο που λεει ο superuser. Αν θες κατι αλλο τελειως θελει root κλπ αλλα δεν θελω να μπλεξω με αυτα.

minas

Το UI είναι θέμα γούστου. Και εγώ μετά το sense 5 του htc one x παραξενεύτηκα με το G2 αλλά γρήγορα το συνήθισα.
Πάντως χωρίς root, βάζεις έναν launcher πχ nova και ότι σετ icons θές και έχεις όχι μόνο επιφανειακή αλλαγή αλλά και διαφορετικό app drawer! Τι μένει; τα settings που δεν αλλάζουν (τα θεωρώ αισθητικά καλύτερα από το touchwiz) και το dialer που επίσης μπορεί να αλλάξει κατά το δοκούν!
Αυτό είναι το android, τεράστιες δυνατότητες παραμετροποίησης 🙂
Για την LG τι να πω, 3 updates σε 8 μήνες (gps, kitkat, knock code κλπ.) νομίζω οτι πρόσεξε πολύ τους κατόχους του G2. Δεν έχω άποψη για άλλα μοντέλα.
Περιμένω με ανυπομονησία το G3!

Nio

Ένα μόνο LG……
Τα 32gb να είναι η standard έκδοση.
Και η εναλλακτική τα 64.

JohnWave

Mε κάλυψε ο minas ως προς τις απαντήσεις που μου δώσατε και περιμένω από τον Superuser και τον Tom να μου απαντήσουν αν UI θεωρούν μόνο το UI των ρυθμίσεων , δλδ ούτε το 10% του συνολικού UI. Ο launcher αλλάζει τις home screens, αλλάζει τα εικονίδια, αλλάζει το app drawer. Oι εφαρμογές του Google Play αντικαθιστούν άλλες stock εφαρμογές ( ταμπλό κλήσεων, επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις, πληκτρολόγιο και ότι άλλο θες ).

Συμπέρασμα : Αν έχεις android κινητό δεν μπορείς να θεωρήσεις ως αρνητικό το UI ενός κινητού γιατί μπορείς να το αλλάξεις δραματικά. Αυτό άλλωστε είναι και ένα από σημαντικά προτερήματα του android έναντι των άλλων λογισμικών.

Tom

Ενταξει δεν εχεις αδικο ετσι ειναι απλα μιλαμε για το τι σου προσφερεται στην αγορα. Εγω δεν αντιρρηση οτι γενικα το g2 εινι η καλυτερη προσπαθεια της lg αλλα σαν εταιρια εχει πραγνατα που με χαλανε. Βεβαια δεν θα κρυψω οτι ημουν πολυ κοντα ατο να παρω το optimus g αλλα παλι κατι με χαλασε.

Alexis

Και μένα δεν μου αρέσει πολύ ο launcher της LG και επειδή δεν θέλω να μπλέκω με custoμιες θα άλλαζα launcher! Είμαι ένα κλικ πριν το πάρω. Άλλα περιμένω το g3! Αν είναι σαν το z2 σε μέγεθος δεν θα το επέλεγα (αν και είχα note 2 και το είχα συνηθίσει) θα προτιμούσα κάτι σε μέγεθος s4 οριακά g2 που είναι σχεδόν ίδια! ! Πάντως στο geekbench 3 το G2 βγάζει πολύ μικρότερα αποτελέσματα από το note 3 π.χ που έχει ίδιο επεξεργαστή! Όπως και το nexus 5 βγάζει πολύ μικρότερα στο antutu και quadrant!

JohnWave

@Tom, ναι αλλά αν πχ μια εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων βγάλει ένα πολύ καλό μοντέλο , το διαθέσει σε χρώμα ροζ σε όλες τις αντιπροσωπείες κι εσύ ξέρεις ότι με 10 ευρώ μπορείς να το κάνεις ότι χρώμα θες , θα κάτσεις να ασχοληθείς με το τι χρώμα λανσάρεται το αυτοκίνητο στις αντιπροσωπείες ;

Τα 10 ευρώ τα είπα γιατί τόσο πχ κοστίζουν ένας nova prime + swype + exdialer + πακέτο εικονιδίων + κάποια εφαρμογή σημειώσεων, καιρού, κάμερας κτλ αν δεν σου αρέσει το interface τους.

Το θεωρώ κουφό όταν κάποιος αγοράζει android κινητό να ασχολείται με το stock ui του κινητού. Για εμένα η ύπαρξη των launchers στο android είναι ένας από τους λόγους που δεν θα περάσω ποτέ σε ios ή windows mobile.

Tom

Ναι αλλα εγω δεν μιλαω μονο για το χρωμα. Μιλαω για αρκετα πραγματα τα οποια καθιστουν πολυ πιο ευκολο να παρω απλα ενα αλλο μοντελο αυτοκινητου. Το optimus με χαλασε λογω γυαλιου και επειδη ειχε μια ιδιατεροτητα να μειωνει την μεγιστη φωτεινοτητα λογω θερμοκρασιας. Το G2 το βρισκω πολυ μεγαλο και με αδιαφορη εμφανιση. Το UI ειναι το σταθερα κακο της LG απο κει και περα παντα με ψιλοχαλαει κατι. Οπως και στα HTC. Να μου πεις γιατι στα samsung δεν σε χαλαει κατι; Ναι αλλα τα βρισκω πιο ολοκληρωμενα και εν πασει περιπτωσει με λιγα λεφτα (οταν τα galaxy φτηναινουν φτηναινουν πολυ κοιτα και το note 3 τωρα ποσο κοστιζει ελαχιστα περισσοτερα απο το G2) παιρνω επωνυμη συσκευη. Το HTC One X μου αρεσε αλλα δεν το πηρα λογω μπαταριας. Το optimus G για αυτο που σου πα. Το One λογω καμερας. Κου ουτω καθεξης.

JohnWave

Nαι αλλά δεν μιλούσαμε γενικά αλλά συγκεκριμένα για το υποτιθέμενο θέμα της LG με τo ui. Στα άλλα πράγματα δεν μπορώ να σου πω κάτι γιατί είτε είναι θέματα γούστου είτε προσωπικών αναγκών/απαιτήσεων.

Πάντως επειδή ανέφερες το θέμα φωτεινότητας/θερμοκρασίας να ξέρεις ότι σε συνεργασία που είχα με ένα developer, είχα βρει την πηγή του προβλήματος στο σύστημα τουλάχιστον του Οptimus 4X κι εκείνος έφτιαξε μια εφαρμογή που να τη διορθώνει. Η εφαρμογή λέγεται Tegra Overclock ( η πράσινη – θα δεις στα special thanks το ονοματεπώνυμό μου ). Φαντάζομαι ότι θα κάνει δουλειά και στο Optimus G μιας και το αρχείο του κόφτη φωτεινότητας είναι το ίδιο.

Chris

Ναι και πάλι αντί να ασχοληθεί η εταιρία με το να φτιάξει κάτι καλό πρέπει ο αγοραστής να αρχίσει τις customies επειδή η εταιρία δεν μπορεί να το κάνει. Και φυσικά δείχνοντας ανοχή και δικαιολογόντας το, εκείνη γιατί να το αλλάξει αφού είναι χάλια το αλλάζουν οι users. Ωραία λογική. Aν δεν μπορούσε ας το έδινε με cyanogenmod αλλά όχι έτσι, προσβολή στην λέξη αισθητική ήταν αυτό το UI.

stelios

@Ανδρεας Παναγ φαινεται οτι η σχεση σου με το design ειναι οτι και τις Samsung μια διαφορα εδω και χρονια σε design προς οτι κυκλοφορει σε σαμσουνγκ σε μικρο μεγαλο δεν εχω δει στο s5 και ειναι πολυ πιο ασχημο απο το s4

Akn

Θα ήθελα να το δω από κοντά αλλά με χαλάει η μεγάλη οθόνη του. Κατοχος οθόνης 5 ιντσών.

spirios

Ρε παιδια αφου η lg θα βαλει το optimus ui γιατι κλαιγεστε; Πολυ ανωτερο απο την αηδια που ειχε μεχρι τωρα οποτε δεν χρειαζεται νομιζω να μιλαμε πλεον γιαυτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.