LG G3 Beat/G3 s, επίσημα με 5″ HD οθόνη, Snapdragon 400 και1GB RAM

Όπως το περιμέναμε η LG ανακοίνωσε επίσημα την mini και mid-range έκδοση της ναυαρχίδας της LG G3. Η συσκευή έχει δυο ονόματα, LG G3 Beat για Ασία και LG G3 s για Ευρώπη. Η LG επεσήμανε ότι η συσκευή απευθύνεται σε όσους θέλουν μια πιο compact συσκευή αλλά παράλληλα δυνατή.

Από άποψη χαρακτηριστικών το LG G3 Beat έχει 5 ιντσών HD οθόνη (1280 x 720), 294ppi και 74.1% αναλογία οθόνης συσκευής.

Έχει Snapdragon 400 chipset με quad-core 1.2GHz Cortex-A7 επεξεργαστή και Adreno 305 GPU, 1GB RAM όχι 2GB που είχε ακουστεί, 8GB ενσωματωμένη μνήμη η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Η κάμερα είναι στα 8MP με Laser Auto Focus, 1.3MP η μπροστινή κάμερα και η αποσπώμενη μπαταρία είναι στα 2,540 mAh.

Από άποψη συνδεσιμότητας το LG G3 Beat έχει Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS με Glonass και NFC. 4G LTE και HSPA+ με download speeds πάνω από 21Mbps.

Οι διαστάσεις του είναι 137.7 x 69.6 x 10.3mm και ζυγίζει περίπου 134 gr. Από άποψη software, είναι σχεδόν ίδιο με τον μεγάλο αδερφό και τρέχει Android 4.4.2 KitKat.

Το LG G3 Beat/G3 s θα κάνει το ντεμπούτο του στην Κορέα 18 Ιουλίου σε λευκό, μαύρο και χρυσό, όσο για την παγκόσμια αγορά, θα ξεκινήσει από την Ευρώπη μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η LG ανέφερε ότι η τιμή και η διαθεσιμότητα θα ανακοινωθούν από την κάθε αγορά.
lg g3 s επίσημα, LG G3 Beat/G3 s, επίσημα με 5″ HD οθόνη, Snapdragon 400 και1GB RAM

lg g3 s επίσημα, LG G3 Beat/G3 s, επίσημα με 5″ HD οθόνη, Snapdragon 400 και1GB RAM

lg g3 s επίσημα, LG G3 Beat/G3 s, επίσημα με 5″ HD οθόνη, Snapdragon 400 και1GB RAM

lg g3 s επίσημα, LG G3 Beat/G3 s, επίσημα με 5″ HD οθόνη, Snapdragon 400 και1GB RAM

lg g3 s επίσημα, LG G3 Beat/G3 s, επίσημα με 5″ HD οθόνη, Snapdragon 400 και1GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

1GB ram? Compact με 5 ιντσών οθόνη?

giorgos

δυνατα χαρ/κα τι εχουν στο μυαλό τους δεν μπορώ να καταλάβω παρε ενα s3 με 200 ευρω το ίδιο ακριβώς ειναι…

George E.

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Samsung…

jonjon

Τραγικό χωρίς νόημα υπάρξεις! Για μην κόψει πωλήσεις από το g2, βγάζουν αυτό έτσι για να πουν ότι υπάρχει και το compact.

Xaris

“mini”… με το galaxy s4 να ειναι πιο compact!

ΜΑΝΟΣ

@jonjon το θεωρεις λαθος λογικη αυτο; Σοβαρα τωρα;
@nikos οταν λες συνεχισε τις μ@λ@κ!ες τι εννοεις; Τι αλλες μ@λ@κ!ες εχει κανει η LG τα τελευταια 2 χρονια; Σε πληροφορω οτι ειναι απο τις λιγες που προσεχουν που πατανε το τελευταιο διαστημα.

Γενικα, αφου το προωριζει για MID-RANGE κινητο η LG, παραπονα δεν πρεπει να εχει ο κοσμος. Οταν λενε compact οι μεγαλες εταιρειες εννοουνε mid-range κινητα με χαμηλοτερο κοστος. Τουλαχιστον, θα το τιμολογισει σωστα η LG πιθανοτατα, οχι σαν καποιοες Samsung που το βαζουν πανω απο 400 λες και ειναι δευτερη ναυαρχιδα τους μετα απο το S5.

Αρης

Η lg εχει δειξει μεχρι στιγμης πως οτι πληρωνεις παιρνεις για να δουμε εγω παντως θα το προτιμούσα απο το s5 mini

ΜΑΝΟΣ

@Xaris σε σχεση με το μοντελο απο το οποιο προερχεται το καθε compact πρεπει να συγκρινεις και σε σχεση με το G3 ναι, ειναι compact.

giorgos

ίδιο μέγεθος με το g2 μεγαλύτερο του s4 χαρ/κα του s3 έναν λόγο πειτε μου να το πάρει κανείς αφού θα ναι πιο ακριβό και από τα 3..

Dimitrinho

Καλυτερα το moto g απο αυτην την κοροιδια.η LG οταν εβγαζε το g2 το g flex και g pro φαινοταν οτι θα γινοταν αφεντικο στο μελλον αλλα μετα μας τα χαλασε με τις αναβαθμισεις αλα samsung κριμα πολυ κριμα.Το lg g3 δεν θα το επαιρνα ποτε δεν μου αρεσει καθολου αντιθετα το g2 ειναι υπεροχο.
Lg ντροπη σου.

nikos

@ΜΑΝΟΣ έτσι νόμιζα και εγώ για την LG αλλά τώρα τελευταία αρχίζει και μου τα χαλάει!Έβγαλε πέρυσι ένα καλό κινητό(g2) και ενώ είχε το χρόνο να βγάλει κάτι αντάξιο για το 2014 εκείνη βιάστηκε σαν χαζογκόμενα να προλάβει τους άλλους βγάζοντας ένα παρά πολύ καλό κινητό αλλά όχι αυτό που θα μπορούσε αν περίμενε ελάχιστα ακόμη!Αυτά δεν είναι δήγματα σοβαρής εταιρείας,κάτι σαν την Samsung ένα πράγμα! Και τώρα ενώ όλοι περιμένουμε ένα καλό mini,compact,beat ή s ή όπως αλλιώς θέλεις να το πεις,και ενώ από παντού φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει με 2gb ram βγαίνει αυτό!Και αυτό το πράγμα θα κοστολογηθεί 300€!Και αν δεν με πιστεύεις πάμε και ένα στοίχημα!
Υ.Γ Για να μην νομίζεις ότι είμαι κάποιο fan boy κάποιας άλλης εταιρείας πήγαινε διάβασε τα σχόλια μου στο προηγούμενο ποστ σχετικά με αυτό το τηλέφωνο.Μόνο που αυτό το ποστ έλεγε για 2gb ram και τότε ναι,θα άξιζε!Γενικώς αν διαβάζεις techblog θα έχεις παρατηρήσει ότι έχω υπερασπιστεί πολλές φορές την LG,ειδικά σε λογομαχίες με τον Ανδρέα πριν λίγο καιρό.Παρόλα αυτά του στραβού το δίκιο να λέγεται!

Johnny

“Η LG επεσήμανε ότι η συσκευή απευθύνεται σε όσους θέλουν μια compact συσκευή αλλά παράλληλα δυνατή.”

Με αυτή την περιγραφή που έδωσαν νόμισα ότι μιλούσαν για το z1 compact 🙂

To G3 S από την άλλη δεν το λες ούτε δυνατό ούτε compact

Δημήτρης

Δείτε προσεκτικά τα χαρακτηριστικα είναι τραγικά οθόνη 5 που δεν είναι fhd επεξεργαστή χάλια κάρτα γραφικών επίσης και πάχος στα 10,3 χιλιοστά μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας και με 200 ευρώ βρίσκεις πολυυυυυ καλύτερο τηλέφωνο.Το μόνο που αξίζει είναι η μπαταρία του. Αν θέλει να λέγεται g3 mini θα πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικα του μεγάλου τέλος.Μονο η Sony το έχει κάνει.

Χρήστος Σαμ

Τελικα ανακοινώθηκε..οπως το περιμέναμε αλλα με μεγαλη απογοήτευση το να εχει 1 gb ram..ουτε 1.5…να δω ποτε θα ξεκολλησουν με αυτο το 1 gb..για εμενα μονο αυτο με χαλαει .ο cpu δεν ειναι κακος για midrange + οτι εχει και μια αξιοπρεπη gpu. Απο εμφανιση γ@μαει οπως κ ο μεγαλος αδερφος.
Αυτο με το αν ειναι μινι ελεος ποσες φορες πρεπει να το πουμε..

tiamat

ελα ενταξη οποιος το παρει θα ειναι ο φτωχος συγγενης του μεγαλου. ουτε ιδια specs ,ουτε ιδια κορυφαια αναλογια οθονης-πλαισιου με το μεγαλο.
ειναι ενα καλο μεσαιας ταξης κινητο και τιποτα περισσοτερο.

nikos

Παιδιά αυτο για το”μίνι” το είπαμε εκατό φορές,μην λέμε συνέχεια τα ίδια…

stratos

Αυτο που με χαλαει σε πολλα κινητα της LG ειναι οτι στις μινι εκδοσεις των ναυαρχιδων τις τα χαρακτηριστικα που βαζει μεσα πιστευω που δεν ειναι ανταξια οπως βαζουν οι αλλεσ εταιρειες ασπουμε τον Snapdragon 400 chipset με quad-core 1.2GHz Cortex-A7 επεξεργαστή και Adreno 305 GPU, ενω αλλα μινι εχουν πολυ πιο δυνατα αποψη μου αμα το αλλαξει αυτο στα επομενα κινητα θα ειναι τελεια

i love rihanna

@George E. Ποιο δρομο χαραξε η samsung γτ εμενα μου φαινεται πως το μινι της lg ειναι σχεδον ιδιο με το μεγαλο της samsung!

Michkost

Moto G specs…

charris

Ιδια specs με το g2 mini εκτος απο οθονη. και το g2 mini ειναι πιο μικρο 4.7″ αντι για 5″.καλο θα ειναι αλλα δεν νομιζω οτι θα αξιζει την αγορα του για μενα προσωπικα.

Αλεξανδρος

Δεν με χαλανε οι διαστασεις καθολου κα φενεται να εχει τρομερη μπαταρια αλλα για τι snap 400.. ελεος !!!! ειναι αθλιος επεξεργαστης πια. Ηθελε τουλαχιστον τον 600αρη και ανω…Επισης τα 720p σε 5 ιντσες ειναι μια χαρα, περισσοτερα απο 210ppi αρα “retina”

JohnWave

Κάτι καπνίζουν εκεί στην στην Κορέα και την Ιαπωνία φέτος…και πρέπει να είναι πολύ βαρύ το άτιμο…

ΜΑΝΩΛΗΣ79

ΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Κ Α Ρ Β Ο Υ Ν Ο ! ! ! ! ! ! ! ΤΙ ΚΑΑΑΑΝΕΤΕΕΕΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕ
1GB RAM?????????????????????????????????????????????
MH TO ΛΕΤΕ G 3 ! ! !

ΜΑΝΩΛΗΣ79

“Η LG επεσήμανε ότι η συσκευή απευθύνεται σε όσους θέλουν μια πιο compact συσκευή αλλά παράλληλα δυνατή.”
ΚΟΜΠΑΚΤ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ…ΤΙΙΙΙΙΙ ΛΕΕΕΕΕΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ!
Σορρυ για το διπλο ποστ….

Γιάννης

Την μια βλακεία πίσω από την άλλη KAI η LG (μετά το Ζ3 της Sony που είναι ίδιο με το Z2 και τις παλινωδίες της Samsung με το Prime/Alpha). Προβλέπω Huawei , Lenovo και Xiaomi να κάνουν πάρτι στις πωλήσεις.

omg

Δεν τρελάθηκα για να το πάρω.

ΜΑΝΟΣ

Για 300 ευρώ Αρχική μια χαρά είναι το κινητό. Στο κάτω κάτω mid range Είναι πάντα τα mini των ναυαρχίδων. Και μην λέμε ο,τι θέλουμε, από το Moto G Είναι πιο καλό. Και ο επεξεργαστής μια χαρά είναι. 150 θα κάνει σε λίγο στο skroutz. Και αυτό που λέτε ότι κάνει συνέχεια βλακείες, δεν έχει καμία βάση. Εχετε δοκιμάσει το g3 Για να έχετε άποψη; Άσε που παντού λένε ότι πετάει το κινητό. Τέλος, το mini της Sony Ούτε αυτό ήταν κανονικό μίνι, μιας και το καλούπι του είναι για 4,7-4,8 ίντσες, άσε που η οθόνη του είναι χάλια μαύρα. Αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.