Η διαφήμιση του LG G3 που έβαλε την LG στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness

Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το design μιας συσκευής, εξίσου σημαντικό ρόλο για τις εταιρίες παίζει το marketing και το πως θα την προωθήσουν. H LG επέλεξε να διαφημίσει τη φετινή της ναυαρχίδα LG G3 μπαίνοντας στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

Συγκεκριμένα η πινακίδα με τη διαφήμιση του LG G3 είναι η μεγαλύτερη που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα.

Βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο και έχει μήκος 240 μέτρα και ύψος 12 μέτρα, σύνολο περίπου 3,000 τετραγωνικά μέτρα. Για να κατασκευαστεί χρειάστηκαν 1,800 τόνοι ατσάλι και θα τη δουν πάνω από 20 εκατομμύρια άνθρωποι που θα ταξιδέψουν από και προς το αεροδρόμιο King Khalid. Αυτό σύμφωνα με την LG θα της φέρει επιπλέον κέρδη ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Προς το παρόν διαφημίζει το LG G3 αλλά λογικά στο μέλλον θα χρησιμοποιηθεί για τα νέα προϊόντα της.

Η LG δείχνει να θέλει να προωθήσει όπως μπορεί τα προϊόντα της ξοδεύοντας αρκετά χρήματα προκειμένου να τα κάνει γνωστά. Το LG G3 είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με Quad HD (1440 x 2560 pixels) οθόνη και αναμένεται να γίνει η πρώτη συσκευή της LG που θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια σε πωλήσεις.

lg guiness world record, Η διαφήμιση του LG G3 που έβαλε την LG στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness

lg guiness world record, Η διαφήμιση του LG G3 που έβαλε την LG στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness

lg guiness world record, Η διαφήμιση του LG G3 που έβαλε την LG στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Ρε παιδιά πείτε μου τι λέει στην πινακίδα γιατί δεν βλέπω και καλά…LG g3,καλά το διαβάζω? 😛

Alex

Άκυρο guiness τελείως…

Antonis

Τόσο ατσάλι πήγε χαμένο καλυτερα να το βαζε στα g3 :p

αντωνης

Έξυπνη κίνηση. Κάνει εντύπωση και τραβάει την προσοχή,οποτε πολλοί θα μπουν στην διαδικασία να το ψάξουν και στη συνέχεια ολο και καποιοι θα προβούν σε αγορά..

giannis

Δεν θα έπαιρνα ποτέ ενα smartphone επειδή είχε έξυπνη διαφήμιση , όπως το G3 που υπάρχουν πολύ καλύτερα smartphones απότο g3 .

George

@giannis To G3 ειναι το καλυτερο smartphone του 2014 οποτε ποιο ειναι καλυτερο;

Κώστας

@George Το OnePlus One θα πει. 😛

μιχαλης

@george μηπως λεω εγω τωρα το note 4 ειναι καλυτερο ? εχω και επειχηρηματα αλλα βαριεμαι να γραφω τωρα

Aris Pateras

@giannis αν έφτανες στο σημείο να καταλάβεις ότι είναι διαφήμιση, έχει αποτύχει αυτός που τη δημιουργεί. Η διαφήμιση πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο που δεν το καταλαβαίνεις και υποσυνείδητα σου περνάει μηνύματα… Όσο για το G3, δεν υπάρχει καλύτερο, όπως και πέρσι για το G2. Λυπάμαι φίλε που σε στεναχωρώ! Έχω το G Pro και απόλυτα ευχαριστημένος!

George

@μιχαλης Mηπως λεω εγω το note 4 δεν ειναι smartphone αλλα phabet, εχω και επιχειρηματα αλλα βαριεμαι να γραφω τωρα.

Α.Ν.

μπορούμε επίσης να πούμε ότι το g3 το 32αρι πάντα με τα 3gb ραμ ήταν από τα καλύτερα όταν βγήκε και το νοτε 4 από τα καλύτερα όταν θα βγει και τα 2 είναι phablet παρόλα αυτά δεν έχουν καμιά διαφορά από καμιά ναυαρχίδα καμιάς εταιρίας σε δυνατότητες ή χαρακτηριστικά .

Mixalis

Εφόσον ειναι καλυτερο το note 4 γιατί δεν βγηκε καλύτερο κινητό της χρονιας οεο???

Τομ

Εχω πολυ προχειρα ενα κινητο το οποιο ειναι καλυτερο απο το G3. Το G2 😀

Η διακριση αυτη αναφερεται στην διαφημιση επισης μια υπενθυμιση προς τους οποιους δεν διαβαζουν και απλα πλητρκολογουν.

Πολυ καλο κινητο το G3 παντως απλα το σκοτωνει (ναι θα το πω) η οθονη του. Η οποια περα απο την αναλυση δεν εχει κατι το ιδιαιτερο και επισης η αναλυση σκοτωνει το performance του. Ειναι απο τους περιπτωσεις που απλα γινονται πραγματα για να γινουν. Αν εβγαινε το G3 ακριβως οπως ειναι με αλλο panel (1080p με καλυτερα χρωματα και φωτεινοτητα απο το παρον πανελ) θα το παιρνα αυριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.