LG G3 σε δύο νέα χρώματα και υποστήριξη LTE-A

Σε δύο νέα χρώματα Violet Moon και Wine αλλά υποστήριξη για τα γρήγορα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας LTE-A (Advanced) θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες στη Νότιο Κορέα το γνωστό μας LG G3. Καμία άλλη ουσιαστική αλλαγή δεν πρόκειται να υπάρξει στα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Πως σας φαίνονται τα δύο νέα χρώματα;

Να υπενθυμίσουμε ότι η LG Electronics Hellas φέρνει επίσημα στη Ελλάδα το G3 σε λευκό και μαύρο χρώμα και στις δύο εκδόσεις, 16GB και 32GB. Οποιοδήποτε άλλο χρώμα δεν το υποστηρίζει με εγγύηση στη χώρα μας.

LG G3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G3 νέα χρώματα, LG G3 σε δύο νέα χρώματα και υποστήριξη LTE-A

LG G3 νέα χρώματα, LG G3 σε δύο νέα χρώματα και υποστήριξη LTE-A

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Την τελευταία φράση δεν την καταλαβαίνω! Αν είναι Ευρωπαϊκό και όχι μαύρο θα έχει θέμα εγγύησης;

dark_master

Κώστα πως είναι δυνατόν να μην το καλύπτει αν έχει αγοραστεί από την ΕΕ? Βάσει Ευρωπαϊκής νομοθεσίας έχει αυτό το δικαίωμα?

Loki

Είναι πονεμένη αυτή η ιστορία της εγγύησης από LG.
Ένας από τους λόγους που θα μείνω μακριά της.
Το ίδιο συνέβη και με το Nexus 5.
Είχα πάρει το 32άρι λευκό από UK Google Play και δεν το κάλυψαν. Ούτε τώρα που μιλάμε.
Βασικά, οποιοδήποτε 32άρι δεν καλύπτεται. Και ειδικά για αγορά απευθείας από Google Play, η εγγύηση καλύπτεται απευθείας από Google Play. Λόγια της LG.
Ενώ στο G3 καλύπτονται 16άρι και 32άρι σε λευκό και μαύρο.
Η δικαιολογία της LG Hellas για το Nexus 5 ήταν ότι το 32άρι έχει διαφορετικά ανταλλακτικά από το 16άρι οπότε, αφού δεν το εισάγουν, δεν το καλύπτουν κιόλας. Μόνο όλα τα 16άρια, με μια επιφύλαξη για το κόκκινο.
Θέλω να ακούσω τη δικαιολογία τους για το G3, το οποίο θα διαφέρει μόνο χρωματικά.
Πάντως, εφόσον χρειαστεί η εγγύηση, ο αγοραστής πρέπει να απευθυνθεί στο κατάστημα αγοράς.
Μην ασχολείστε με LG Hellas, εξάλλου πρέπει να σας απασχολεί από πού το αγοράσατε, αφού εκεί θα το στείλετε.

Μήνας

Αυτά είναι λίγο παράλογα για να τα λέμε όλα, πήρα LG g2 16gb και όχι 32gb για να καλύπτετε από την εγγύηση.. Γαλλικά και τα δύο μοντέλα… Υποτίθεται ότι η υποστήριξη και βάσεις νομοθεσίας στην Ευρώπη τα πάντα που αγοράζουμε εντός Ευρώπης έχουν εγγύηση 2 χρόνον και καλύπτονται από όλα τα επίσημα service.. Επειδή σαν Ελλάδα είμαστε ότι νάνε σε διάφορα θέματα η διάφοροι αρμόδιοι κάθε εταιρείας(γιατί δεν είναι μόνο η lg) κάθε λίγο και λιγάκι ανακοινώνουν ότι τα πάρα εισαγωγής δεν καλύπτονται από την εγγύηση.. Απλά πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον πιο αρμόδιο μιας και καλός η κακός και τα επίσημα service είναι ότι φάμε και μπορούμε, καλός η κακός είναι κληκες και αυτά και άκρη θα βγάλουμε αν ασχοληθούμε και το δίκιο μας… Δεν γίνεται σε όλο τον κόσμο να λειτουργούν η Web αγορές να υπάρχουν νομοθεσίες και να μας ρίχνουν άκυρο… Είναι η ιδέα της υπέρ κοστολόγησης και χάνουν από το μερίδιο της αγοράς τα 4-5 μεγάλα μαγαζιά που έχουμε..

Μήνας

Για να μην μην κανό ολόκληρη νέα ανάρτηση και βγαίνω και εκτός θέματος, έχει και κάποια καλά η Ευρώπη, ας κοιτάξουμε να τα αξιοποίησουμε σωστά..

jonjon

Με κάλυψαν πλήρως οι προλαλήσαντες , με βλέπω προς s5.

Λευτέρης

Συγγνώμη, στα σκρουτζομάγαζα που διαβάζουμε “Εγγύηση ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας”, αυτό πώς μεταφράζεται για τον καταναλωτή;
Πού θα πρέπει να απευθυνόμαστε για το όποιο service, αν χρειαστεί;
Και μη μου πείτε “στο κατάστημα που αγοράστηκε”, γιατί και το κάθε κατάστημα, που δεν έχει δικό του service, κάπου αλλού το στέλνει! Να το στείλουμε εκεί εμείς, επιτόπου, να μη χάνεται και χρόνος με τα ενδιάμεσα πήγαιν’ έλα!

Chris

“Καμία άλλη ουσιαστική αλλαγή δεν πρόκειται να υπάρξει στα τεχνικά του χαρακτηριστικά”. Δεν θα έχει τον 805 Αυτό;

Aggelos kioses

Ετσι ειναι παιδια θελουν να τα οικονομανε τα 4-5 μεγαλο καταστηματα.Παραεισαγωγης και πρασινα αλογα. Εχω φιλο που δουλευει σε σκρουτζομαγαζο και μου ανεφερε οτι η vodafone εχει τυχει και εχει αγορασει κινητα απο το συγκεκριμένο μαγαζι.δλδ. αν ενα κινητο εχει 400 το δινει 799 και να το κέρδος της.παιδια εγω πιστευω οτι δεν ειναι στην συσκευη που κολαει η lg αλλα στην αποδειξη στην επωνημια της. Δλδ αντι να γραφει Πλαισιο, VODAFONE κλπ γραφει kaizershop και επιτοπου σου λενε δεν την αναλαμβανουμε. Κακα τα ψεματα φοβερα κιν. Αλλα ειναι ενας βασικος λογος που επελεξα την Samsung.Συγγνωμη για τα πολλα που γραφω και δικη μου αποψη μην παρεξηγθω κιολας.

Sot11

Μπράβο lg… Τι να πω! Καλα κάνω εγω και παίρνω νοκια που η εγγυηση ισχύει για όλες τις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης! (Lumia 800 αγγλικό που χαλασε, μου το αντικατέστησαν χωρίς καμία επιβάρυνση!!)

Φώτης

Κ γω για nokia ειμαι μαλλον..Περιμένω κ ενα review απο Βλαχάκη για το lumia 930 κ μετα τσιμπαω..χαχα!!!!

tiamat

το να σου λεει μια αντιπροσωπεια δε σου καλυπτω το service επειδη δε πηρες το σωστο χρωμα, μονο σαν ερασιτεχνικη αντιμετωπιση μπορει να εκλαμβανεται….

σαν να γραφει πολλα φαουλ τελευταια και η lg

Chris

Σας ευχαριστώ κ. Βλαχάκη!

GiorgosM

Με μια λέξη…. Απαράδεκτοι!!! Κρίμα και είναι τρομερά τηλέφωνα

Διονύσης

Σήμερα 3/9 μίλησα με LG, τώρα δέχονται λένε όλα τα χρώματα και όλες τις συσκευές αρκεί να είναι απο Ευρωπαική Ένωση…Έφυγα για χρυσό:)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.