LG G3, διέρρευσαν φωτογραφίες του που το απεικονίζουν καθαρά

Μεχρι στιγμής αυτό που έχουμε δει από την πολυσυζητημένη ναυαρχίδσα της LG, το LG G3 είναι μια όχι και τόσο καθαρή φωτογραφία από την πίσω όψη και φωτογραφίες που το απεικονίζουν σε θήκη. Τώρα κυκλοφόρισαν δυο νέες φωτογραφίες που μας δείχνουν το μπροστινό και το πίσω μέρος της συσκευής πεντακάθαρα.

Για μια ακόμη φορά η LG έχει εστιάσει στα λεπτά bezels και έχει κρατήσει τα φυσικά κουμπιά στο πίσω μέρος του κινητού, στην οθόνη δεν υπάρχουν καθόλου φυσικά κουμπιά. Ωστόσο η οθόνη είναι κλειστή και δεν μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το προσασροσμένο Android UI του LG G3.

Κατά τα άλλα, η φωτογραφία επιβεβαιώνει τα volume και power keys στην πίσω πλευρά, η κάμερα φαίνεται να είναι two-tone dual-LED flash και βλέπουμε microUSB 2.0 θύρα στο κάτω μέρος.

Το LG G3 αναμένεται να ανακοινωθεί σε επίσημο event που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου σε 6 πόλεις ανά τον κόσμο.

Για μια ακόμη φορά να πούμε ότι το LG G3 αναμένουμε να να έχει οθόνη αφής 5.5 ιντσών με ανάλυση 2560×1440 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, μνήνη RAM 3GB, μπαταρία 3000 mAh και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Το UI του νέου G3 αναμένεται να είναι flat.
, LG G3, διέρρευσαν φωτογραφίες του που το απεικονίζουν καθαρά

, LG G3, διέρρευσαν φωτογραφίες του που το απεικονίζουν καθαρά
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

59 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
andrew

Αν και ειμαι φαν της samsung το περιμενω πως και πως

Μιχαλης

Πάλι glossy πλαστικό ; Χάθηκε τουλάχιστον να βάλουν ένα ματ να φαίνεται πιο ωραίο

Μιχάλης Φ.

Θα ήθελα να υπήρχε και με αλουμινένια κατασκευή!

Αντώνης Μαρίνος

Ποτέ δεν μου άρεσαν τα άσπρα κινητά, και το G3 δεν θα είναι η εξαίρεση από ότι φαίνεται. Επειδή είναι unibody, η microSD θα μπαίνει λογικά όπως η SIM, δεν βλέπω κάποιο καπάκι ή άλλη υποδοχή στις photos. Α, και δεν ξέρω πόσο εύκολο ή δύσκολο θα ήταν να έχει USB3…

Nio

Αν είναι δίχρωμο αντε γεια. Μαύρο μπροστά άσπρο πίσω? Ξεκίνησε τις χαζομάρες που κάνουν οι άλλοι? Ξενέρωσα. Ευτυχώς που πρόλαβα και πήρα το G2… Θα πάρω άλλο ένα να έχω.

giog

Καλα εκτος απο τα πολυ καλα specs του φαινεται τα πισω πληκτρα να μην προεξεχουν για να βολευουν κ στο πιασιμο κ στις θηκες! Τιμουλα να μαθουμε ειδικα στο Ελλαντα!

Dalinos

Καθε περισυ και καλυτερα που λενε!! Και μιλαω για το σχεδιασμο και αυτο ισχυει για ολες τις κατασκευαστριες κινητης…Η LG θα μπορουσε να κρατησει τον σχεδειασμο του Optimus G και οχι του G2

jonjon

Στο άσπρο είναι χάλια πιο πλαστικό πεθαίνεις.

Ventura07

Στην μπροστινή εικόνα μου φαίνεται σα το άσπρο να είναι θήκη
Το πλαστικό πάλι μου θυμίζει λίγο νοκια

George

Τέτοιο πλαστικό έχει και η σκούπα στο σπίτι 😂😂😂😂😂😂😂

Island

Πραγματικά αντί να βάλουν κάτι mat η σε στιλ γόμας το κάνουν σχεδόν αηδία.

Οδυσσέας

Πίσω διακρίνεται το galaxy mouse…:-)

gkoutsos

ωραιο ειναι!! απλο και ομορφο design! απ’οτι φαινεται θα εχει τρελη screen-to-size αναλογια παλι! δεν με νοιαζει το πλαστικο…το μονο που θα προτιμουσα ειναι matt πλαστικο τυπου nexus 5

frastgr

Άντε Γεια….!!!!!! Κινεζιά σκέτη από άποψη εμφάνισης, πλαστκούρα κουδουνίστρας για μικρά παιδιά ούτε κάτι ασημί γύρω-γύρω κάτι τελος πάντων, απλά ένα σκέτο πλαστικό. Νομίζω ότι η σχεδίαση του G δεν έπρεπε να εγκαταληφθεί από την LG.

blasito

Το μονο ομορφο κινητο της LG ειναι το nexus 5 (μαυρο). Απλο, λιτο και προσεγμενο για να κανει τη δουλεια του. Το logo της LG στην οθονη με χαλαει απιστευτα.

fanis

αντε να βγει κ αυτο μηπως παρουμε ακομα πιο φθηνα το G2.ολες οι φετινες ναυαρχιδες ειναι αδιαφορες μου φαινεται… με 300 ευρω το G2 ειναι super…

Enzo

Τίποτα το εντυπωσιακό από πλευράς εμφάνισης. Παρόλα αυτά, αν όντως τα bezels ειναι πολύ μικρά (γιατί σε αυτές τις φωτογραφίες δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο) και τα specs ίδια με αυτά που φημολογούνται, τότε σίγουρα θα ειναι καλό και πετυχημένο.

Ένα άλλο ερώτημα ειναι και σχετικά με το μέγεθος (μιας και η οθόνη του ξεφεύγει σε μέγεθος). Θα ειναι πιο κοντά στο S5 ή στο ΝΟΤΕ3? Κατά την γνωμη μου αν είναι τόσο μεγάλο όσο το ΝΟΤΕ3 δύσκολα θα μπορέσει να το ανταγωνιστεί.

Άποψή μου πάντα…

Boogey

5.5? 801? Έλα ρε lg. Καλύτερα να μην το έβγαζες καθόλου..

dark_master

Το κόψιμο του δεν με εντυπωσίασε. Μου θυμίζει one X μόνο που το τελευταίο ήταν πολύ πιο ωραίο. Το πλαστικό του πολύ glossy… Τα ηχεία μεταφέρθηκαν στο πίσω μέρος… Άρα αν το αφήσεις πάνω σε μαλακή επιφάνεια πχ κρεβάτι δεν νομίζω να ακούγεται…

giannogeorge

Θα ήθελα να πω στις εταιρείες ότι η Εξέλιξη των Ειδών συμβαίνει πάρα πολύ αργά και φυσικά στον άνθρωπο. ΔΕΝ έχουν μεγαλώσει τα χέρια μας τόσο, όσο οι οθόνες των κινητών, την τελευταία πενταετία.

tolkien

Οπως και να ‘χει θα ειναι ΚΑΙ παλι πολυ καλυτερο απο το S5 (το θεμα ειναι οτι τελικα οτι δεν πουλαει παντα το καλυτερο κινητο, αλλα η εταιρεια που βρισκεται απο πισω . Γι αυτο μαλλον θα πουλησει παλι περισσοτερο το S5 και ας μην ειναι καλυτερο).

arg

bezel που κόβουν την ανάσα.
σίγουρα τα αντιγράψανε απο το iphone 6.
απαράδεκτοι εκεί τα παλικάρια στην LG

greg

ωραια αλλα αμα ειναι σαν το note 3 δεν λεει επισης γιατι να παει σε κατι τοσο μεγαλο αφου εχει βγαλει lg g2 pro και g flex κριμα !!!

tiamat

φθηνη πλαστικουρα επιπεδου s3

Alexis

Θα προτιμούσα ματ πλαστικό τύπου γόμας! Η οθονη ομως με χαλάει άπειρα στις 5,5 ίντσες! Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ναυαρχίδα με 5 ίντσες γτι σε αυτες τις ιντσες θα λεγονται mini πλεον!

Το λογότυπο της LG λείπει από πίσω οπότε μήπως δεν πρόκειται για το τελικό προϊόν? μπορεί στην τελική έκδοση να χρησιμοποιήσει καλύτερη ποιότητα πλαστικού….θα δείξει…

Δημητρης.Κ

5,5 ναι αλλα μην ξεχνατε οτι μετρανε οι εξωτερικες διαστασεις και οχι μονο οι ιντζες της οθονης.ισως να ειναι ανεπαισθητα μεγαλυτερο απο το αλλο ενα ποντο ας πουμε.βεβαια δεν ειχε και το g2 μεγαλα bezels ωστε να εχει αυτο μεγαλα περιθωρια βελτιωσης αλλα ποτε δεν ξερουμε.και δεν ξερουμε αν θα ειναι 5,5.εγω παντως απο 4.8 και πανω θα μεγαλωνα την καθε ναυαρχιδα ανα 0,2 ιντζες να βλεπω και αντιδρασεις απο τον κοσμο και να μπορω να βγαζω περισσοτερα μοντελα.οχι να φτασω 6 και μετα να ξαναγυρισω σε μικροτερες γιατι αυτο θα γινει.

manolis

Τελικα μονο nexus μου φαίνεται και τιμη super και υστερει σε λιγα πράγματα σε σχεση με πανάκριβες συσκευές

chris

@manolis ισχύει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιάννης

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι κάτοχος Nexus 5 και το λατρεύω αλλά… ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τα αρνητικά σχόλια! Παιδιά το G2 είναι ένα εκπληκτικό τηλέφωνο με πολύ βολικά τα πίσω πλήκτρα και πιστεύω πως το G3 θα είναι ακόμα καλύτερο! Για μένα τα πίσω πλήκτρα είναι αυτό το χαρακτηριστικό που κάθε συσκευή θα έπρεπε να έχει. Γνώμη μου πάντα…

JohnFil

Το πίσω κουμπί πρέπει να είναι οπτικό trackpad, σαν αυτό που είχε το HTC Desire πριν κάτι χρόνια!

chris

Βασικά για μένα κάτι που θα τάραζε τα νερά θα ήταν αν αυτή η συσκευή ήταν το πρώτο android silver.

minas

Πάντως φαινεται οτι είναι από τις πιό πολυαναμενόμενες συσκευές φέτος! Αν κρίνω και από τον ντόρο που γίνεται σε όλα τα τεχνολογικά site της Ελλάδας και του εξωτερικού!
Τώρα θα προτιμούσα μια όχι γυαλιστερή πλάτη, σαν του one x για να βελτιωθεί το πιάσιμο και να μην φαίνονται οι δαχτυλιές. Θα δούμε, είμαι κάπως συγκρατημένος στα specs. Κοντός ψαλμός αληλούια!

Giannis

Ασε ρε τα γατακια με τα πλαστικα της κακιας ωρας…..η χαρα των σκρουτζομαγαζων…..καθε 4 μηνες νεο μοντελο…..και ενα android που σε κανει να γελας……ΑPPLE FOR EVER ΤΕΛΟΣ!!!

Alexis

Και ένας Γιάννης που σ κάνει να γελας!

Chris

Ρε παιδιά τι καθαρά μας το δείχνει; Στο πίσω μέρος δεν υπάρχει πουθενά το λογότυπο της LG και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να απουσιάζει! Πιθανότατα να έχει κάποια θήκη.

Giannis

Και μονο που γελασες φτανει 🙂 προτιμω να γελαω παρα να κλαιω……!!! 😉

apostolos

@Giannis δηλαδή ρε γιαννη το ότι παίρνουμε φθηνά τηλέφωνα από σκρουτζ, καλύτερα από το iPhone είναι κακό? Εγώ προσωπικά, και τζάμπα να μου το δίνανε ντρέπομαι να κρατάω iPhone

Giannis

Φίλε Απόστολε…..Βιώνω τις τελευταιες 3 βδομαδες μια κατασταση που ουδεποτε πιστευα οτι θα ζησω….Ως κάτοχος iphone4s για 3 χρονια αποφασιζω να πάω σε android ετσι για αλλαγη και παιρνω το z1…Παθαίνω σοκ με τις δακτυλιες, το τεραστιος μεγεθος που χρειάζονταν και τα δακτυλα των ποδιων μου για να το δουλεψω….και κατι applications που αλλα πατούσα και αλλα άνοιγαν…..Το πουλάω λοιπόν και προβαίνω σε μια οικονομικη τουμπανίσια επιλογη android παλι…το τουμπανακι moto g…..πηγαινω να ανοιξω το κινητο μου ζηταει πιν…..το δουλευω…μετα απο λιγο ξανα πιν…..soft reboot συνεχεια…..μελαγχολια ….πελαγωμα….αυτην την στιγμη ειμαι με ενα νοκια 112 περιμενοντας το 5αρι για να κρατησω ενα σωστο τηλεφωνο στα χερια μου….ζητω συγγνωμη απο την apple που απιστησα!!!!

Μιχαλης

@Gianni αυτά η τα λες έτσι για να αποδείξεις οτι τα αντροιντ ειναι μούφα ή είσαι άτυχος και έπεσαν σε ελαττωματική συσκευή . Σε ένα φίλο μου το πρότεινα το moto g το πήρε και δεν κολλάει σχεδόν καθόλου

apostolos

@giannis καλα κανεις και να χαιρεσαι το iphone σου που θα ξανα παρεις. σαν κατασκευη ειναι οντως ποιοτική
και εγω ξερω πολλους που φυγανε απο το iphone και δεν ξανα πανε πισω, επισης πολλους που φυγανε απο ανδροιντ και το μετανοιωσαν.
εγω εχω ανδροιντ απο το htc magic και ξερω πια τι να αγορασω. και ποτε δεν ειχα προβλημα.
z1 ποτέ δεν θα αγοραζα. κανεις δεν ειπε οτι ειναι ολα τελεια, θελει και λιγο μυαλο.
παντως απλα πραγματα που εκανα στο ανδροιντ, με το iphone ηθελε παρα πολυ προσπαθεια

George

@Giannis Μην ανησυχεις σε λιγο καιρο με το ρυθμο που μειωνονται οι κατοχοι των iphone διοτι καταλαβαν τι λαθος εκαναν τοσα χρονια θα νιωθεις ξεχωριστος διοτι θα εισαι ο μονος που θα εχεις πληρωσει 1000€ για κνητο.

Giannis

@Mιχαλη Δεν μπορω και δεν θελω να αποδειξω τιποτα 🙂 και το ατυχος παιζει μαλλον….Αλλα πραγματικα το os της Αpple ειναι ασυναγωνιστο για μενα (περι ορεξεως οπως λεει) @Αποστολε σε ευχαριστω για τις ευχες και σε σενα ευχομαι τεχνολογικη και γκατζεταδικη ευτυχια και ευρωστία…:) Για μενα iphone for ever!!! Have fun.

Alexis

@gianni το 4s έχω και γω αυτήν την περίοδο από σπόντα (μεγάλη ιστορία) και αμέσως το έβαλα για πώληση! Αδύναμο wifi, πολύ μικρή για τα σημερινά δεδομένα οθόνη, μπαταρία που τελειώνει ακόμα και με απλή χρήση σε 12-14 ώρες και για να φορτίσει από το 20% στο 100% χρειάζονται 2 ώρες για μπαταρία 1430 mah! Δεν είναι για να σερφάρεις (μονο fb και email) βίντεο δεν μπορείς να δεις και στα παιχνίδια είναι μόνο για κάνα fruit ninja! Δεν κάνει για multimedia! Με 512 ram αν έχεις ανοίξει 2-3 εφαρμογές και ανοίξεις 2 σελίδες στο σαφαρι σε κάθε εναλλαγή φορτώνει πάλι από την αρχή! Μόνο το ηχείο του μου αρέσει πολύ αλλά και πάλι από την στιγμή που δεν μπορώ να βάλω τα τραγούδια που μου αρέσουν και δεν έχει και ραδιόφωνο μου είναι άχρηστο! Και η φωτεινότητα που είναι υψηλή! Με την εμπειρία μου έχοντας αλλάξει συσκευές (zte blade 3, motorola atrix hd, galaxy s3, s4, xperia sp, l9 II, note 2, optimus g, huawei p6 ) μπορώ να πω ότι είναι το χειρότερο κινητό που είχα ποτέ(εκτός του zte blade 3). Δεν ξέρω αν το i5 5s έχουν χαοτική διαφορά από το 4s γτι δεν τα έχω δοκιμάσει!… Συνέχεια »

τασος_μιχ

αχ…αυτο ειναι παιδια…καθε leak ενος τηλεφώνου που φαινεται ξεκαθαρα λιγο πριν την παρουσιαση του ειναι αληθινό…για μενα χανει ηδη απ την οθόνη…που θα ειναι 5.5..δε θελω phablet θελω smartphone. .αν ηθελα phablet θα επαιρνα το original του ειδους δηλαδη το note 3..επισης αν εχει 801 ε…να μη πω τωρα..g2 και παλι g2 αν ισχύουν ολα αυτα..

Τομ

Θυμιζει καπως htc one x? Ελαχιστα; Η μονο ιδεα μου ειναι; Πιο ομορφο φαινεται απο το g2 σιγουρα παντως. Αλλα ειναι τεραστιο και glossy. Αν βαλουν κανα ματ στο μαυρο χρωμα κατι γινεται.

john

Μ αυτα και μ αυτα παλι το σ5 θα ειναι το καλυτερο απ ολα…
Τη νομιζετε οτι δεν ηξερε η σαμσουνγκ τη θα βγαλουν οι αλλες εταιριες αφου αυτη φταχνει τα τσιπακια τους…
Γι αυτο δεν ξεφυγε οπως περιμεναμε του χρονου παλι το σ6 θα ειναι καλυτερο απ ολα…

panagos2006

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ; γιατί τρελαίνεστε τόσο με την ποιότητα κατασκευής ; έχετε δει κανένα iPhone 5 note 3 g2 HTC κτλ χωρίς θήκη ; νιώθετε την premium ποιότητα κατασκευής κάτω από την θηκη;ποιο σημαντικά δεν είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά; μπαταρία οθόνη επεξεργαστής ;φούστα δεν θα έπρεπε να μιλάμε τόση ωρα;

John

Ποιοτικό κινητό σαν κατασκευή το iphone αλλά με μια οθονούλα 4″ δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για καμία σοβαρή εργασία , ακόμη και τα email για να δεις ζορίζεσαι. Βέβαια επειδή έχω φίλους με iphone το χρησιμοποιούν μόνο για τηλέφωνα και SMS , έτσι και αλλιώς δηλαδή για “μούρη” το αγόρασαν.

True

fake ειναι..δεν νομιζω να ειναι το τελικο design tης LG!Μαλλον καποιο προτοτυπο θα ειναι! Εξαλλου απο κατι αναφορες και φημες, λεγεται οτι το καπακι απο πισω θα ειναι στυλ αποβουρτσισμενο πλαστικο, χωρις να ειναι glossy οπωs δεiχνει η φωτογραφια!

Petros

καλα κανετε πλακα. το πλαστικο ειναι οτι καλυτερο απο οτι φαινεται στην συγκεκριμενη συσκευη.
ειναι και λιγο ματ και οσο πρεπει γυαλιστερο. δεν σας καταλαβαινω μερικους αμεσως πλαστικουρα. ασε που το εχει γυρισει και φαινεται ετσι.

stavros

Εκεί στη Κορέα δε μπορούν να φτιάξουν κάνα ποιοτικό smartphone?

chris

Και ναι τώρα μπορώ να είμαι σίγουρος πως το s5 θα πάει απο πωλήσεις καλύτερα και απο το s4.Ξέρει τελικά η samsung ήδη κάτω απο 600 Ε και πάει προς 550 και 600Ε να το τιμολογήσουν το G2 πάλι η sammy θα πουλήσει.

Tom

Απο 10 τετραγωνικα μετρα που ειναι το Z2 προσωπικα προτιμω πλαστικο. Απο μεταλλο οχι αλλα δεν καιγομαι κιολας. Ας πουμε το HTC One X και το nokia 920 ειναι πλαστικα κινητα αλλα πανεμορφα κατα τη γνωμη μου. Μην σνομπαρετε το πλαστικο. Μεχρι πριν το iphone 5 που ολοι κραζετε το πλαστικο ηταν το στανταρ. Αρα η μην σας νοιαζει τοσο να ειναι μεταλλικο το κινητο η μην κραζετε το iphone 5 γιατι εθεσε ενα στανταρ το οποιο τωρα θελετε.

Καλα για το γυαλι δεν το συζητω οτι χειροτερο.

ΜΑΝΟΣ

Θα ηταν πολυ καλυτερα τα κινητα της LG αν ηταν το “σουλουπι” τους οπως του LG Optimus G. Premium look και καλα σπεκς, οχι απλα οθονη με λιγο πλασικο(και με μικρα bezels εννοειται).

TOm

Πιο πανω εννοω απο τα 10 τετραγωνικα μετρα γυαλι** Αλλιως δεν βγαινει νοημα

JohnWave

Έχω πει του κόσμου τα καλά λόγια για το G2 όσο αφορά το τεχνικό κομμάτι. Όσο αφορά το σχεδιαστικό το μόνο πράγμα που μου αρέσει στα G2 και G3 είναι τα bezels. Κατά τ΄άλλα είμαι εντελώς αντίθετος με τη χρήση γυαλιστερού πλαστικού και δεν μου αρέσουν οι καμπύλες. Γενικά δεν έχει υπάρξει ναυαρχίδα του 2014 που να μου αρέσει σχεδιαστικά με εξαίρεση το Oppo Find 7a.

greg

μαλλον δεν θα ειναι αδιαβροχο δεν εχει προστασια στη θυρα

Ανδρέας

Design 0!
Μπροστά το LG που τοποθέτησαν στο κάτω μέρος της συσκευής την χαλάει πολυ!
Πίσω ειδικά η κάμερα θυμίζει mid με low end smartphone το πολυ των 300€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.