LG, εξηγεί την φιλοσοφία πίσω από το design του G3 [video]

Η LG κυκλοφόρησε ένα video στο οποίο εξηγεί την φιλοσοφία πίσω από το design της φετινής της ναυαρχίδας LG G3. Το κυρίως ζήτημα που είχε να αντιμετωπίσει ήταν να χωρέσει την 5.5 συσκευή στην παλάμη του ενός χεριού και δίνοντας έμφαση στην απλότητα.

Πράγματι κατάφερε να κάνει πολύ καλή δουλειά με την αναλογία οθόνης συσκευής με αποτέλεσμα τα ελάχιστα bezels. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο και τα κουμπιά τα οποία βρίσκονται στην πίσω πλευρά του LG G3.

Ωστόσο πέρα από την απλότητα στο design αφαίρεσε και τα πολλά γραφικά κάνοντας ένα εξίσου απλό GUI, καθαρό με flat γραφικά.

Η συσκευή είναι αρκετό καιρό διαθέσιμη στην Κορέα και έδειξε να τα πηγαίνει πολύ καλά στις πωλήσεις, άρχισε να διατίθεται και στην παγκόσμια αγορά και περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει.

lg g3 design, LG, εξηγεί την φιλοσοφία πίσω από το design του G3 [video]

lg g3 design, LG, εξηγεί την φιλοσοφία πίσω από το design του G3 [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης Μαρίνος

Δοκιμάζοντας δίπλα-δίπλα (κυριολεκτικά) τα S5, G3, Z2 και Μ8, δείχνει να έχει δίκιο η LG. Το κινητό με την μεγαλύτερη οθόνη είναι αυτό και με την καλύτερη αίσθηση και ευχέρεια χρήσης από τα 4 τρέχοντα ναυαρχοκινητά. Το S5 είναι σε “απόλυτη” αίσθηση το πιο manageable, αλλά έχει και πολύ πιο μικρή οθόνη, ενώ τα Ζ2 και Μ8 απλά δεν είναι εύχρηστα με το ένα χέρι.

Από την άλλη, δεν μπορώ να πω ότι το UI του G3 με ενθουσίασε, καθότι δεν είμαι και φανατικός του flat design (του simple ναι, του flat όχι). Χώρια που νομίζω ότι στα ίδια ακριβώς σημεία χρήσης που ψιλοκολλούσε το G2 φαίνεται να αργεί λίγο και το G3 (π.χ. κλείσιμο browser και άμεση μετάβαση από το desktop στο app drawer για εκκίνηση παράλληλης εφαρμογής).

Συνολικά όμως σαν πρόταση το G3 είναι στη κορυφή. Το 32αρι G3 το έχω ήδη (προ)παραγγείλει….

Nikos

Απο που το προπαραγγειλες?Εχει έρθει Ελλαδα?

Akn

@Nikos στα σκρουτζ μαγαζιά υπάρχει ήδη με τιμή γύρω στα 500

Και όντως το design μαρεσε πολύ και σε συγκριτικά κάμερας στο phonearena βγήκε πρώτη καλύτερο και του σ5..

nGavoun

# Nikos αν κάνεις μια αναζήτηση στο skroutz θα το βρεις σε ένα κατάστημα ήταν διαθέσιμο νομίζω, αλλά δεν το έχω ψάξει ψάξει παραπάνω γιατί δεν ενδιαφέρομαι να το αγοράσω άμεσα.

nGavoun

Το τσέκαρα ξανά το 16αρι το βρίσκεις άνετα και το 32αρι σε ένα κατάστημα λέει 1 έως 3 μέρες.

Loki

Συμφωνώ σε όλα εκτός από τη αίσθηση και ευχρηστία.
Με διαφορά το Μ8 είναι το πιο άνετο και το νιώθεις υπέροχα στο χέρι. Γλιστράει όμως.
Το G3 είναι αρκετά παχύ και δυσκολεύει πολύ το grip. Είναι ένα υβρίδιο ανάμεσα σε τάμπλετ και τηλέφωνο στο μέγεθος. Αν δεν έχεις μεγάλη παλάμη σε δυσκολεύει πολύ.
Το Ζ2 είναι μεγάλο από όλες τις απόψεις και κάπως δύσχρηστο.
Το S5 είναι λίγο καλύτερο σε αυτόν τον τομέα αλλά και πάλι αρκετά μεγάλο.

Πιστεύω η ευχρηστία του Μ8 έχει να κάνει με το αισθητά μικρότερο πλάτος του κινητού, σε σχέση με τα άλλα τρία, ώστε να κάθεται καλύτερα στην παλάμη.

Αντώνης Μαρίνος

Το 32αρι είναι σε προπαραγγελία σε όλα τα μεγάλα μαγαζιά, ενώ μερικά skroutzομάγαζα έχουν φέρει από Γερμανία και Αγγλία (από ότι ρώτησα και μου είπαν).

Σε απόλυτες διαστάσεις το G3 είναι κάπου στη μέση, με τα Ζ2 και λιγότερο το Μ8 να είναι μεγαλύτερα, και το S5 μικρότερο. Αλλά (α) επειδή έχει 5,5 οθόνη και (β) επειδή έχει ανύπαρκτα περιθώρια (ή bezels όπως τα λένε στο χωριό μου), ακόμα και χωρίς να ενεργοποιήσεις τα διάφορα single-hand use features που έχει προσθέσει η LG, είναι -για το μέγεθος της οθόνης- το πιο εύχρηστο (προτιμώ τον όρο manageable) κινητό.

Έκανα αυτή την άμεση και συγκριτική δοκιμή ειδικά για να δω την ευχρηστία του G3 συγκρινόμενο με τα άλλα ναυαρχοκινητά, και προσωπικά κατέληξα σε αυτά τα συμπεράσματα. Είχα και το G2 μου παραδίπλα για να κάνω άμεσα reference και στο πως δουλεύω σήμερα.

Επίσης κάτι που φάνηκε άμεσα και εύκολα είναι τα αστεία πλαστικά που έχει το S5, και η σχετικά “βαριά” (“καλή” -ή “καλύτερη” αν προτιμάτε) αίσθηση των Ζ2 και Μ8. Το G3 είναι στη μέση. Με θήκες όμως όλα θα είναι το ίδιο, γι’αυτό και λέω ως καλύτερη πρόταση συνολικά το G3…..

wrangler10

HTC δεν παιρνω που να βγαλει το καλυτερο του πλανήτη …λόγω Ελληνικής Αντιπροσωπείας.Το G3 32 gb γιατι το εχουν οι επίσημοι μεταπωλητές στα 659€?599 δεν ηταν η επίσημη τιμη της Ελληνικής αντιπροσωπείας?

Wrangler10

Αυταπαντηση..οι τιμες ειναι οι σωστές .Τωρα το δηλημα ειναι ενα..note 4 η G3?

nick2010

@wrangler10

599 € το 16αρι, 649 € το 32αρι, επίσημες τιμές για Ελλάδα.

Design, camera, οθόνη… εξωτερικά χαρίσματα που η LG τα τονίζει τα διαφημίζει και τα στοχεύει συνεχεια για τις πωλήσεις της. Και είναι πράγματι μια χαρά.

Εκείνο όμως για το οποίο όμως ΔΕΝ λέει κάτι είναι για τα ΒΑΣΙΚΑ, που είναι εντός του κινητού και δυστυχώς περιορίζουν την εξωτερική απόλαυση (βλ.cpu, μπαταρία).

Αντώνης Μαρίνος

@nick2010: μια χαρά είναι και η CPU και η μπαταρία, αφού σε όλα τα benchmarks (θυμίζω, με QHD ανάλυση έναντι της FHD όλων των υπολοίπων) το G3 είναι στην κορυφή ή πολύ κοντά σε αυτή, ενώ η αυτονομία του είναι ευθέως συγκρίσιμη -ή και καλύτερη- από του G2. Το μοναδικό “μειονέκτημα” που έχω δει και διαβάσει, είναι η μείωση της μέγιστης φωτεινότητας της οθόνης μετά από συνεχόμενη βαριά χρήση (από το 100% στο 90% νομίζω). Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι καν αν σε κάποιο κινητό μου είχα ρυθμίσει ποτέ την φωτεινότητα στο 100%, σίγουρα όχι στο G2.

Μήπως ήθελες να πεις ή εννοούσες κάτι άλλο ?

nick2010

Φίλε Αντώνη, γιατί νομίζεις ότι μειώνεται η φωτεινότητα ?? Έτσι απλά ?? Γιατί πυρακτώνεται η cpu και δεν μπορεί να αντέξει τη “βαριά” QHD οθόνη. Γιατί λαγκάρει (πιο έντονα κι από g2, τό δα χτες) το κινητό ?? Έτσι απλά ?? Πάλι θέμα cpu και βάρους οθόνης σε συνδυασμό με τους υπολογισμούς που απαιτούν τα διάφορα processes που δουλεύουν από πίσω.

Παντού λένε ότι ο 801 σε αυτό το κινητό με τέτοια οθόνη είναι βαρίδι και αυτό φαίνεται και στην αυτονομία.

Το είχα χτες και το έψαξα για λίγο (φίλου μετά από τρίτη φόρτιση) κυρίως μενού και λίγη κάμερα και η μπαταρία (που κρίνεις ως εφάμιλλη του g2) έπεσε από το 96 στο 79 μέσα σε 25 λετπά. Που η σύγκριση με το g2 που περνούν 8 ώρες και η μπαταρία παραμένει ουσιαστικά στάσιμη (άντε παρά μία ή δύο μονάδες).

Μπορεί να το πήρες το κινητό ή να πρόκειται να το πάρεις, αλλά ας μην βλέπουμε μόνο τα καλά.

Είναι τυχαίο που η ίδια η LG δεν πρόλαβε καλά καλά να το κυκλοφορήσει, βγάζει άρον άρον το ίδιο κινητό με τον 805 ???

Αυτά και πάντα φιλικά.

Αντώνης Μαρίνος

Ασχέτως τι νομίζουμε ή τι αντιλαμβανόμαστε εμείς στην προσωπική μας ζωή με το κινητό μας ή αυτό του φίλου μας, τα απόλυτα και μετρήσιμα νούμερα για το G3 έχουν όπως τα είπα: – στα benchmarks το G3 είναι στην κορυφή ή κοντά στην κορυφή (θυμίζω, για να σπρώξει 4πλάσια ανάλυση). Αν μάλιστα κοιτάξουμε αναλυτικά τα νούμερα, στο CPU είναι στην κορυφή (έχοντας τον ταχύτερα χρονισμένο 801), ενώ στο GPU έχοντας 4x ανάλυση σε σχέση με τα άλλα κινητά με το 801/Adreno330, υπολείπεται περίπου μόνο κατά 15% στα αποτελέσματα των graphics tests (π.χ. 3DMark) – στο battery life, σε όποιο site και αν κοιτάξεις, το G3 έχει ίδια ή καλύτερη διάρκεια/αυτονομία με το G2. Δεν παραθέτω τα sites και τα νούμερα, είναι θέμα 10″ να τα βρούμε αν θέλουμε. Ως εκ τούτου, αδυνατώ να καταλάβω πως “δεν μπορεί να αντέξει την ανάλυση”, ή ότι “φαίνεται στην αυτονομία”, αφού τα αποτελέσματα από όλα τα τεχνολογικά sites/forums/blogs δείχνουν αυτά που γράφω παραπάνω (ότι είναι κοντά στην κορυφή στα benchmarks και ότι έχει ίδια ή καλύτερη αυτονομία από το G2). Όπως είπα, το μοναδικό πραγματικό μειονέκτημα έχει να κάνει με την μείωση της μέγιστης φωτεινότητας, κάτι το οποίο -ανεξαρτήτως του πότε και γιατί συμβαίνει-… Συνέχεια »

Αντώνης Μαρίνος

Συγνώμη, γράφω συνεχώς το ίδιο λάθος, QHD = 1.7 x FHD

ΜΑΝΟΣ

Αυτο που ο καθενας εδω μεσα εχει εναν φιλο/μπατζανακη που εχει οποιο κινητο ανακοινωθει πριν κυκλοφορησει στην αγορα, με ξεπερναει! 😛

nick2010

Μάνο για ψάξτο λίγο καλύτερα. Το κινητό ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΉΣΕΙ εδώ στη χώρα μας το 16αρι (public πλαισιο και σκρουτζομάγαζα) και εντός αυτής της βδομάδας παραδίδεται και το 32αρι. Εγώ που μίλησα για φίλο, δεν γράφω να να γράψω έτσι απλά… το είχα το κινητό και το δούλευα χτες όλο το απόγευμα.

Φίλε Αντώνη, τα sites υπάρχουν αλλά δείξε μου ένα που λέει ότι το g3 είναι καλύτερο στην αυτονομία από το g2 και θα σου δείξω άλλο ένα που λέει ότι δεν τα πάει πολύ καλά. Ξέρω ότι gsmarena έκανε ένα battery test με test device, με δυθιραμβικά αποτελέσματα αλλά πολλοί βγήκαν άμεσα σχεδόν με την κυκλοφορία του και δεν τα βρήκαν σωστά. Εγώ πάλι πριν πιάσω κινητό στα χέρια μου και πριν το δουλέψω προσωπικά δεν ψαρώνω από το κάθε ένα που στο κάτω κάτω στηρίζεται στη χορηγία της κάθε LG και της κάθε Samsung… Αυτά και δεν επανέρχομαι.

Αντώνης Μαρίνος

To μοναδικό site που έχει βγάλει -και με μεγάλη διαφορά μάλιστα!!- χειρότερο το G3 από το G2 είναι το phonearena, αφού όμως “παραδέχτηκε” ότι η μεθοδολογία και το custom script που έτρεξε για το G3 ήταν λάθος. Τώρα αυτό το μεταφράζουμε όπως θέλουμε…..Όλα, μα ΟΛΑ τα υπόλοιπα sites, blogs, forums όμως (GSM, BGR, Techradar, Androidcentral κλπ) το βγάζουν ίσα ή καλύτερο του G2. Δεν τα βγάζω αυτά από το μυαλό μου, τα ξέρετε τα sites, μπορεί ο καθένας να τα δει και μόνος του. Στα ίδια sites θα δούμε και τα αποτελέσματα των διαφόρων benchmarks που ανέφερα, που επίσης είναι αδιαμφισβήτητα, και είναι εύκολο να τα δει ο οποιοσδήποτε. Όπως λοιπόν δείχνει η συντριπτική πλειοψηφία των tests που έχουν γίνει στο G3 (καθώς και των συγκριτικών με τα άλλα ναυαρχοκινητά), κάτι δηλαδή που δεν αποτελεί δική μου άποψη ή φαντασίωση, το G3 τα πάει μια χαρά (αν όχι άριστα) στα benchmarks, και αντέχει το ίδιο ή περισσότερο από το G2 σε θέμα αυτονομίας (που με τη σειρά του είναι κορυφαίο σε αυτονομία). Αυτό δεν είναι ούτε προσωπική άποψη ούτε εντύπωση ή “παραποίηση” επειδή το έχω (που δεν το έχω ακόμα, προπαραγγελία έχω κάνει). Είναι τα αποτελέσματα που μπορεί να βρει… Συνέχεια »

ΜΑΝΟΣ

nick2010 με αφορμη το σχολιο σου το εγραψα, δεν σημαινει οτι παει για εσενα το σχολιο ομως. Γενικα μιλαω και το ξερω οτι εχει ερθει στην αγορα.

nick2010

@Αντώνης Μαρίνος Τελικά το ψαξα και γω απ’ τα sites TECHRADAR: Against Lightweight chassis isn’t premium enough QHD doesn’t wow Battery life is lower than expected (longer battery life would have been a better selling point than the first QHD display) ANDROIDCENTRAL: It might not boast the multi-day battery life of the Sony Xperia Z2 (we’ve managed to get more than four hours of screen-on time per charge out of the G3) BGR: Δεν έχει κάνει ακόμη review του g3. GSMARENA: το πρώτο test με θετικά σχόλια (το ανέφερα ήδη κι εγώ) ANANDTECH: the LG G3 has a major regression in battery life. While the LG G2 had around 11 hours of battery life on WiFi and was competitive with the Galaxy S5 and One (M8), the G3 is around the iPhone 5s (after taking into account the dimming function it’s rather concerning how the G3 fails to keep up with the rest of the competition in this critical area) THE VERGE: At 3,000mAh, it’s a smidgen short of the Xperia Z2 and performs accordingly (Test confirmed these findings with a time of 7 ½ hours before reaching the 10 percent battery warning. It took 8 hours and 16 minutes… Συνέχεια »

νικ

@nick2010 απλα συμπληρώνω το phonearena είχε κάνει το λάθος με τις μετρήσεις του g3 όπως κ του galagy s5 κ μετά αφου τα διόρθωσε με νέο τεστ ζήτησε κ συγνώμη απο τους αναγνώστες αφου έφαγε κράξιμο απο χρήστες που ψιλιαστηκαν ότι κάτι δε πήγαινε καλά…

JohnnyZ

Ο επεξεργαστής υποστηρίζει οθόνες με έως και 2Κ ανάλυση. Το γράφει και στο site της Qualcomm. Όλα τα κινητά ανεβάζουν θερμοκρασία ανεξαρτήτως cpu. Και τον 805 να είχε πάλι θα ζεσταινόταν μετά από λίγη ώρα χρήσης.

Επίσης, η αυτονομία εξαρτάται από τη χρήση που κάνει ο κάθε χρήστης. Όποιο κινητό και να πάρεις αν όλη τη μέρα το χρησιμοποιείς και παίζεις παιχνίδια, σερφάρεις στο ίντερνετ, βλέπεις βίντεο κλπ, τότε δεν πρόκειται να κρατήσει η μπαταρία του ούτε μισή μέρα. Σε κάποιους θα κρατήσει μισή μέρα, σε άλλους 1 και σε άλλους 1.5 – 2 ημέρες. Επίσης, η μπαταρία βελτιώνεται μετά από 3-4 φορτίσεις, ενώ με κανένα update μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Μην ξεχνάτε πως ακόμα δεν έχει πάρει κάποιο update και το κινητό μόλις κυκλοφόρησε.

tiamat

#nick εκανες πολυ καλη δουλεια και στο ποστ σου υπαρχει συμπυκνωμενη γνωση απο reviews που καλο θα ητανε να μεταφερθει στο hands οn του κωστα.

ο κωστας καλα κανει και το καθυστερει ωστε να δουλεψει καλα το κινητο και να βγαλει ασφαλη συμπερασματα και για την οθονη και τον επεξεργαστη και για τον ηχο και την αυτονομια.
υπαρχει και το oppo find 7 με αυτο τον συνδυασμο επεξεργαστη-οθονης-μπαταριας και η αληθεια ειναι οτι δε ξερω αν τα συμπερασματα αυτων των 2 συσκευων ταυτιζονται ωστε να ειμαστε κατηγορηματικοι οτι 801 – QHD δε πανε μαζι..,,το μονο σιγουρο ειναι ομως οτι σαν αναλυση ειναι αχρειαστη και εφοσον η LG ηθελε σωνει και καλα να την ενσωματωσει στο g3 ,θα επρεπε να το κυκλοφορησει με τον 805 εξ’αρχης που περα απο δυνατοτερος ειναι και οικονομικοτερος σε ενεργειακες αναγκες

wrangler10

Λοιπων…μολις γύρισα απο το πλαίσιο που ειχε το 16gb και έκατσα και ασχολήθηκα.Δεν ξερω τι λενε τα διαφορα saits εχω ενα εχω να πω, η συσκευή ειναι απίστευτη,έπαθα πλακα λεμε ,οτι αμφιβολία είχα εξαφανίστηκε,το θεμα της μπαταρίας (εαν όντως υπαρχει δεν ξερω) θα το λύσω έχοντας μαζι μου μια δεύτερη,και φυσικά θα χτυπήσω το 32gb οπως και ασε τον κοσμο να λεει το μακρύ του και το κοντό του.

Υ.Γ. Ασχολήθηκα μεχρι που ήρθε μια πωλητήρια και το τηλέφωνο πέρασε σε δεύτερη μοίρα χαχαχα :Ρ

JohnnyZ

@wrangler10 – Μόνο έτσι μπορείς να έχεις μία κάπως πιο ολοκληρωμένη άποψη για ένα smartphone. Και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα και περιμένω τώρα να φέρουν το 32αρι σε λευκό.

Αντώνης Μαρίνος

Τώρα που μπόρεσα να βρω χρόνο για να μεταφέρω τα δεδομένα, για να παραθέσουμε και μερικά πραγματικά (quantitative) νούμερα από αυτά που ανέφερα πιο πριν, γιατί τα qualitative σχόλια (“καλό”, “καλύτερο”, “χειρότερο” κλπ) δεν είναι μετρήσιμα. Antutu: G3 32657, S5 36018, Z2 33182, M8 37009, G2 35444. Κοινώς 12% κατά μέσο όρο χειρότερο συνολικό αποτέλεσμα για 70% περισσότερα pixels/μεγαλύτερη ανάλυση 3DMark Unlimited: G3 88/64/40fps, S5 104/69/49, Z2 106/72/48, το Μ8 έχει “εξοριστεί”. Οπότε κατά μέσο όρο 16/8/16% (αντίστοιχα) χειρότερα frame rates για 70% περισσότερα pixels/μεγαλύτερη ανάλυση. Battery Time: G3 69h, G2 62h, Z2 89h, S5 72h, M8 71h. Με την εξαίρεση του Ζ2 που έβγαλε μεγάλη αυτονομία σε browsing (αλλά χειρότερο talk time), το G3 είναι ευθέως ανταγωνιστικό σε συνολικό rating με όλα τα ναυαρχοκινητά, και καλύτερο από το G2. To περίεργο με το Phonearena είναι ότι στην πρώτη του μέτρηση έβγαλε -με μεγάλη διαφορά- πρώτο το G3, και στην επόμενη “διορθωμένη” μέτρηση, το έβγαλε -με μεγάλη διαφορά- τελευταίο. Εγώ αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω (έκαναν λάθος αντιγραφή τα νούμερα ?), αλλά όλα τα υπόλοιπα sites αναπαραγάγουν με απλό copy-paste το ίδιο test από το PhoneArena. Όπως είπα και πιο πριν, τόσο σε απόλυτα νούμερα, όσο -ακόμα περισσότερο- λαμβάνοντας… Συνέχεια »

nick2010

Κώστα, άργησες κάπως, θα έλεγα, αυτή τη φορά.

Nikos

Για δώστε λιγο τα φώτα σας.Θελω να βαλω κάρτα μνήμης micro sd στο κινητό (note 3) και ψάχνοντας βρηκα τύπου micro SDXC uhs-i και micro SDHC ποιος τυπος ειναι συμβατος?Sorry για το off topic.

Χρήστος

Παιδια στο 16άρι πόση ελεύθερη μνήμη υπάρχει για να χρησιμοποιήσουμε ;Ρωτάω γιατι στα σκρουτζομαγαζα η διάφορα στα ανάμεσα στο 16 και 32 ειμαι σεβαστή..

JohnnyZ

@Χρήστος – Γύρω στα 10 – 12 GB είναι διαθέσιμα

Kwnstadinos

Εγω παντως το εχω παραγγειλει ηδη απο τον Κωτσοβολο , την εκδοση με τα 3 Gb ram + 32 MB, μου ειπαν περιπου σε 10 μερες θα το εχω

greg

@Akn τι λες? δες καποιο αλλο video η καμερα του lg g3 δεν ειναι καλητερη απο του s5 καταρχην τεραστια διαφορα στα χρωματα και εχεις 16 mp στα σε ολη την οθονη και οχι 4:3 στα 13 τουτο g3 απλα ειναι ενα ομορφο κινητο αλλα ισως εισαι φαν λγ 3 και ειναι λογικο να το υποστιριζεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.