LG G3 (F400L), στα $635 στη Νότια Κορέα

Το LG G3 εμφανίστηκε στη λίστα κορεάτικης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας με κωδική ονομασία μοντέλου F400L και τιμή περίπου στα $635 (KRW650,000). Πριν από λίγες μέρες είχε εμφανιστεί σε αντίστοιχο φινλανδικό κατάστημα με τιμή στα 613 ευρώ για το μοντέλο των 16GB σε χρυσό χρώμα.

Το κορεάτικο LG G3 θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, χρυσό και titan και θα έχει Qualcomm Snapdragon 801 chipset, 3GB RAM, 5.5 ιντσών IPS QHD οθόνη και 13ΜΡ εξωτερική κάμερα με OIS. Η μπαταρία θα είναι 3,000mAh αποσπώμενη, όπως είδαμε και στην φωτογραφία που δημοσίευσε το Techblog.

Η κορεάτικη εταιρεία τηλεφωνίας LG U, επιβεβαιώνει τις διαστάσεις 146.3 x 74.6 x 8.95mm αλλά δεν ξέρουμε κάτι για το βάρος του.

Όσο πλησιάζει η Τρίτη για την επίσημη παρουσίαση της συσκευής, διαρρέουν όλο και περισσότερες πληροφορίες για το LG G3, ενώ και η ίδια η LG έχει κυκλοφορήσει promo videos για τον σχεδιασμό, την κάμερα, την οθόνη αλλά και την επίσημη θήκη.
, LG G3 (F400L), στα $635 στη Νότια Κορέα


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis G.

Για αυτά που έχει είναι πραγματικά πολύ καλή τιμή

Χρηστος

Κανα 700αρι θα ερθει Ελλάδα. ..

jonjon

Άραγε εδώ +100 εγώ το υπολογίζω μεταξύ 719-739 🙁

Ventura07

με επίσημη τιμή στην Ελλάδα το πολύ 650 θα πάει καλά…

jonjon

Άραγε Ελλάδα γύρω στα 729!

Τομ

Οσο κανουν τα αλλα θα εχει. Η LG πλεον μπηκε ατην μεγαλη λιγκα με τις ”κανονικες τιμες” και οχι 100 ευρω φτηνοτερα. Βεβαια αν αξιζουν τα αλλα 700 σιγουρα τα αξιζει και το G3 αρα δεδομενης της καταστασης η τιμη ειναι δικαιη. Το κακο ειναι οτι σιγα σιγα θα αρχισουν να ξεπεταγονται premium flagships ακομα πιο ακριβα. Και δεν βλεπω κανεναν να αγχωνεται. Οι αρχικες τιμες των ναυαρχιδων ειναι ηδη εξωπραγματικες.

LaFleur

@tom Εφοσον ακομα και με αυτες τις τιμες υπαρχει τεραστια ζήτηση γι αυτες τις συσκευες λογικο ειναι να αυξάνονται οι τιμες τον smartphones. Αμα οι πωλήσεις τους κοβόντουσαν στο μισο τοτε να θα έπεφταν οι τιμες τους.

Φώτης

Πρέπει να πάρει σαν παράδειγμα (αν κ το lg3 δεν ξέρουμε ποσο θα εχει στην χώρα μας)η Samsung την τιμή, που ειναι δίκαιη κ απο της καλύτερες (μιλάω για το lg g2)στην αγορα..Οταν εχεις πλαστικό δεν μπορείς να το εχεις 700+€..Η LG στο g2 είχε την πιο δίκαια τιμή..Ηταν τούμπανο είχε πλαστικό κ είχε την τιμή που έπρεπε..Μονο τα htc κ μιλάω για τα one κ m8 λες οτι ναι εχει 700€ αλλα ρε μάγκα δεν εδω ποιότητα κατασκευεις..Κ κάποιος που δεν ξέρει θα το καταλάβει μόλις το πιάσει στα χέρια του..Πιστευω έγινα σαφείς..Περα απο τα γούστα που σε κάποιους τους ´αρεσει το πλαστικό..Μιλαω καθαρα για τις τιμές..

jonjon

Tom@ οι τιμές εννοείτε ότι είναι στον Θεό! Με από 3 μήνες αξίζει να αγοράσεις.

greg

παιδια ένα 100ρικο πανω περιπου παει π.χ το s5 γερμανια εχει 649 και εδώ 769 αρα καπου εκει κοντα θα είναι το g3

Nik

599 ευρώ στην Ελλάδα θα έχει και σε 3 μήνες κάπου στα 400.

Γιάννης σε λέω

Πολύ καλή εμφάνιση, άψογα τεχνικά χαρακτηριστικά! Μπράβο στην LG!

Τομ

Ειναι πολυ ακριβα προιοντα. Οπως διαβασα ευστοχα ενα σχολιο απο ενα παιδι στο σαιτ πληρωνουμε υπολογιστες που ομως αντι για προσδοκιμο ζωης 4-5 χρονια εχουν 1-2. Γιατι τοσο κρατανε τα κινητα 1-2 χρονια. Και 700+ (και στο βραχυ μελλον 800+) ειναι ΠΑΡΑ πολλα.

Γιάννης σε λέω

@Tom+1. Αυτός είναι και ο λόγος που εταιρίες σαν τη Huawei έχουν αρχίσει και πουλάνε περισσότερο. Προσφέρουν ισχυρά specs σε πολύ καλύτερες τιμές. Ακόμα και το “πρόβλημα” του P7 με την αναπαραγωγή ορισμένων βίντεο στα 1080p στην ουσία είναι ασήμαντο. Πρέπει να είναι “ότι να ναι” ο άλλος για να κάτσει να δει μια ταινία στα 1080p σε μια οθόνη κινητού στις 5 ίντσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.