LG G3, οι πρώτες ενδεικτικές τιμές του

Το LG G3 περιμένουμε να παρουσιαστεί σε 8 μέρες σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο και το Techblog θα είναι εκεί. Πριν την επίσημη παρουσιάσή του έχουμε δει φωτογραφίες, έχουμε μάθει κάποια από τα χαρακτηριστικά του και τώα βλέπουμε τις πρώτες ενδεικτικές τιμές του. Εμφανίζεται σε online καταστήματα στην Φινλανδία και παίρνουμε μια πρώτη γεύση για το που θα κυμανθεί.

Το φινλανδικό κατάστημα Kasuplanέχει το μοντέλο των 16GB σε χρυσό χρώμα στα 613 ευρώ και το μοντέλο των 32GB σε λευκό χρώμα στα 659 ευρώ. Άλλο ένα κατάστημα στην Φινλανδία, το Multitronic, έχει το μοντέλο των 16GB σε χρυσό και τα 32GB σε λευκό, στα 678 ευρώ και 730 ευρώ αντίστοιχα.

Το LG G3 περιμένουμε να έχει 5.5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1440 x 2560 (QHD), κάποιες πληροφορίες λένε ότι θα έχει τετραπύρηνο Snapdragon 801 χρονισμένο στα 2.3GHz ενώ άλλες ότι θα έχει τον Snapdragon 805, 3GB RAM και 16/32GB εσωτερική μνήμη, microSD, μπροστινή και πίσω κάμερα 2.1MP και 16MP αντίστοιχα και προ-εγκατεστημένο Android 4.4.2.

, LG G3, οι πρώτες ενδεικτικές τιμές του
, LG G3, οι πρώτες ενδεικτικές τιμές του
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

Ποσο εκανε οταν βγηκε το g2?

mitsakos

Ενταξει κινηταρα αλλα νομιζω οτι πλεον οι τιμες των smartphones εχουν ξεφυγει πλεον και αγγιζουν Το Θεό…

spirios

6 κατοσταρικα ηταν το g2…
παρολα αυτα σε σχεση με τους αμεσους ανταγωνιστες του και για αρχικη τιμη παραμενει σε χαμηλα επιπεδα.

spirios

σε 1-2 μηνες απο την κυκλοφορια του θα εχει πεσει στα 5 κατοσταρικα σε σκρουτζ κ ονλαιν καταστηματα
σορρυ για το νταμπλ ποστ

Nickolas

Αν ερχόταν στα 600 ευρώ στην Ελλάδα όπως το G2 θα ήταν μια καλή τιμή, τουλάχιστον σε σχέση με τα υπόλοιπα. Αν ισχύουν όμως αυτές οι τιμές το βλέπω για 700αρα χαλαρά σε εμάς.

Αντρέας

Bill 600 ευρώ
Mitsakos συμφωνώ

Βλέπω ότι μας τα γυρνάτε λίγο και χαίρομαι.Θα τα έδινα τόσα λεφτά εάν εκτός από τον 805 είχε μια καλύτερη μπροστινή κάμερα και δυνατή μπαταρία

moutafis1924

Και 700 να εχει ουτως η αλλως και καλυτερο και φθηνοτερο θα ειναι και απο το Ζ2 και το Μ8 οποτε θα μαχαιρονεται με το S5… αυτα ειναι…!!!

Tom

Spirios 500 θα κανει την πρωτη μερα πιστευω αντε 550.

Darth

μπα ξεφιγε και η lg οσο αφορα της τημες? (αν πεσει της προτες μερες στα 500 ολα οκ)

spirios

tom πρωτη μερα ελλαδα και να κανει λιγοτερα και απο το g2; δε το νομιζω αλλα μακαρι

εν τω μεταξυ φαση εχει που κανεις δε βγηκε να παρατηρησει οτι ενα απο τα μειονεκτηματα της qhd ειναι το οτι οταν ας πουμε θα βλεπεις ταινιες/βιντεο fhd θα εισαγεται μια θολουρα στα πιξελ λογω των παραπανω της οθονης απο αυτων του βιντεο….:/

Minas

Καλά έκανα και παράγγειλα το xiaomi mi3..

JohnWave

@spirios, σωστός, δεν το είχα σκεφτεί αυτό ! Και δεν είναι πρόβλημα αυτό μόνο με το στρετσάρισμα στα video αλλά και στα wallpapers πχ όπου θα πρέπει να βρίσκουμε όχι απλά 1440 x 2560 ανάλυση αλλά για όσους χρησιμοποιούμε portrait αντί για landscape θα πρέπει να βρίσκουμε wallpapers με ύψος 2560 προκειμένου να μη μειωθεί η ανάλυση του wallpaper μας ! Ούτε καν στο interfacelift δεν υπάρχουν wallpapers με ύψος 2560. Για μένα που πάντα κροπάρω εικόνες μεγάλης ανάλυσης στην ανάλυση του κινητού ώστε να εκμεταλλεύομαι πλήρως την ικανότητα της οθόνης, είναι πρόβλημα αυτό. Φαντάσου να πάει κάποιος να βάλει ένα wallpaper με πλάτος 720 και ύψος 1280 στην οθόνη του G3. Το wallpaper θα διπλασιαστεί και άρα η ανάλυσή του θα πέσει στο μισό.Θα νομίζει ότι το κινητό έχει μάπα ανάλυση. :p Και άντε πες στα wallpapers θα σημειωθεί πρόοδος στην ανάλυση τους στα διάφορα sites και θα βγαίνουν στην κατάλληλη ανάλυση. Στα video όμως, ακόμα κι αν σημειωθεί πρόοδος θα είναι πρόβλημα. Ήδη μια full ΗD ταινία πιάνει 8 GB…. Μια λύση στο G3 θα είναι να κάνουμε unzoom ώστε η ταινία να μην καταλαμβάνει όλη την οθόνη. Και πάλι όμως βλακεία το θεωρώ αυτό. Μεγάλο λάθος η… Συνέχεια »

Αντώνης Μαρίνος

Με την LG έχουμε φτάσει μια βδομάδα πριν την παρουσίαση, και μερικά πράγματα παραμένουν ακόμα μυστικά. Όχι όπως με Sammy ή Sony ή HTC, που ξέραμε τα πάντα 1 μήνα πριν. Καλώς ή κακώς, είναι μια διαφορά. Για το θέμα της τιμής, θεωρώ ότι όπως το G2 δεν είχε τεράστιες διαφορές στην MSRP όταν βγήκε (η “τιμή καταλόγου” ήταν πάνω-κάτω ίδια σε όλες τις χώρες στα 599), έτσι και το G3 δεν θα έχει μεγάλες διαφορές στην αρχική τιμή. Άρα θεωρώ ότι τριγύρω στα 600 θα είναι το 16αρι και τριγύρω στα 650 το 32αρι. Μεγάλη -προς τα πάνω- απόκλιση από αυτές τις τιμές θα είναι πλήγμα για τις πωλήσεις του (εκτός και αν έχουμε κάποια έκπληξη στα specs). Και όπως λένε και τα παιδιά, μέσα σε 1-2 μήνες με τις παραεισαγωγές και τα μειωμένη κόστη/κέρδη, το 600αρι θα γίνει πολύ γρήγορα 500αρι…. Όσο για την ανάλυση, τα έχουμε πει για το θέμα κατανάλωσης και αυτονομίας. Για το θέμα της ευκρίνειας και των photos/videos, λέτε κάτι πράγματα ρε παιδιά που δεν στέκουν ακόμα και αν τα πουν άσχετοι με τεχνολογία. Λες και δεν έχετε δει απλό VGA ή PAL σήμα σε FHD τηλεοράσεις. Σας κάνει τίποτα το περίεργο (εκτός ότι… Συνέχεια »

greg

Φιλε για την σαμμυ ξεραμε λιγα και μια μερα πριν ανακοινωθεί ειδαμε εμφάνιση και τα υπολοιπα και στο ζ2 μονο htc ειχε ολοκληρο hand on

Geo

Όσο πιο πολύ το βλέπω τόσο περισσότερο μου αρέσει. Πιστεύω από θέμα εμφάνισης είναι το καλύτερο , μετά είναι το S5 , μετά είναι το M8 και τελευταίο το Z2 (λόγω μεγάλων bezels τα τελευταία δύο χάνουν αρκετούς πόντους).

sosimple

Για να μη τρελαθουμε τελείως, ητε στο g2, ητε στο g3 βάλεις ενα wallpaper 1920×1080, ακριβως το ιδιο πραγμα θα δεις. Ουτε θολουρα ουτε τιποτα 100% θα δεις ΤΗΝ ΙΔΙΑ ποιοτητα. Οχι 99%, 100%. Αμα δεν καταλαβαίνετε τα αυτονοητα, μη γραφετε και παρασυρετε και άλλους που δεν καταλαβαίνουν.
Τώρα αν στο g3 βαλεις 2500χ wallpaper, ΙΣΩΣ δεις (γιατί ειναι κατα πολυ αμφιβολο σε τοσο μικρη οθονη αν θα μπορεις να δεις την καλύτερη ποιοτητα. Αναλογως και την οραση σου. Για το 90% αμφιβαλω αν θα καταλαβουν την παραμικρή διαφορα, αλλα ας περιμενουμε να δουμε), ΚΑΛΥΤΕΡΗ ποιοτητα απο το g2. Τα ιδια λιγο πολυ συμβαινουν για βιντεο κλπ.

Vasilis

Πολύ υψηλή τιμή, θα περιμένω λίγο ακόμα για το xiaomi mi3s όπου νάνε θα ανακοινωθεί και θα είναι ακριβώς ίδιο με το one plus one και σε τιμή αλλα με πολύ καλύτερη κατασκευή.

spirios

Παιδια μη λεμε οτι θελουμε, αν δεν ξερετε μη λετε τιποτα. Το να ξερει κανεις κατι μισο και να το διαδιδει μισο ειναι χειροτερο απο το να μην το ξερει καθολου.
Αν σε qhd οθονη βαλεις περιεχομενο fhd θα ειπεσερχθει θολουρα. Αρα σε fhd περιεχομενο δε θα ειναι τοσο crisp οσο το g2. Τελος. Τωρα αν το πιανει το ματι σου ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.

JohnWave

@Aντώνη Μαρίνο, πριν χαρακτηρίσεις ως άσχετο κάποιο μάθε ότι ασχολούμαι επαγγελματικά με photoshop σε φωτό πολύ υψηλής ανάλυσης και ξέρω σίγουρα απείρως καλύτερα από σένα αν δεν κάνεις το ίδιο επάγγελμα ( δεν σε χαρακτηρίζω ωστόσο άσχετο γιατί τυγχάνει να είμαι και περισσότερο ευγενικός από σένα ) να διακρίνω τη διαφορά ανάλυσης σε μια φωτό και τι συμβαίνει όταν απλώνεις pixels σε μια επιφάνεια με μεγαλύτερη αναλογία pixels. Σε μια 1080 ΤV , αν βάλεις ταινία 720p δεν καταλαβαίνεις το άπλωμα των 720p γιατί βρίσκεσαι κάποια μέτρα μακρυά. Στο κινητό τα pixels φαίνονται πολύ λεπτομερέστερα. Αν διαθέτω μια φωτό από το παλιό μου κινητό με πλάτος 480 pixels και ύψος 800 pixels και θέλω να τη βάλω στο νέο μου κινητό μου που έχει ανάλυση 720 pixels πλάτος και 1280 pixel ύψος τότε θα πρέπει στο photoshop να αλλάξω την αναλογία της 480Χ800 σε 720Χ1280. Αυτό επιφέρει σαφές χάσιμο ανάλυσης που στο δικό μου μάτι φαίνεται ξεκάθαρα. Αν το δικό σου μάτι δεν δει τη διαφορά τότε αυτό αφορά εσένα και δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις ως άσχετο όποιον δεν μπορεί να τη διακρίνει. @Sosimple, ομοίως. Θολούρα δεν θα δω αλλά διαφορά ανάλυσης θα δω.Δεν αμφισβητώ ότι πολλοί δεν θα τη… Συνέχεια »

Αντώνης Μαρίνος

@spirios: αυτό που λες περί “αν δεν ξέρετε μη λέτε τίποτα” κυρίως πρέπει να το πεις στον καθρέπτη σου. Αυτό που λες δεν στέκει από όπου και να το πιάσεις, τουλάχιστον μη το λες με τέτοιο τρόπο.

Κάντε το εξής απλό για να καταλάβετε: αλλάξτε την ανάλυσή σας στο PC από ότι είναι τώρα σε κάποια μικρότερη (αν μπορείτε και υπάρχει τέτοια ρύθμιση, βάλτε το στη μισή). Εγώ το έκανα μόλις τώρα για να βεβαιωθώ ότι ξαφνικά δεν άλλαξαν οι νόμοι της τεχνολογίας, και ευτυχώς διαπίστωσα ότι όλα είναι όπως τα άφησα πριν το post του spirios: από FHD το έβαλα σε 1280 και σε 1024, και πέραν του ότι όλα μεγάλωσαν :-D, ούτε θολούρες είδα ούτε τίποτα άλλο περίεργο…

Αντώνης Μαρίνος

@JohnWave: Δεν αντιλήφθηκα ότι ήμουν εριστικός ή προσβλητικός, νόμιζα ότι ανέφερα μόνο τα προφανή, αλλά ευτυχώς είμαι στο χώρο του ΙΤ περίπου 30 χρόνια, οπότε τουλάχιστον ξέρω ότι δεν είμαι άσχετος. To παράδειγμα που αναφέρω παραπάνω με την αλλαγή ανάλυσης ισχύει και για την δική σου περιπτωσιολογία, όπως επίσης ισχύει ότι με interpolation μπορείς να αλλάξεις την ανάλυση σε οποιαδήποτε photo και video, χωρίς να χάσεις σημαντικά σε εμφανή ποιότητα. Προφανώς αυτό που λες περί αλλαγής ανάλυσης θα επιφέρει χειροτέρευση της ποιότητας αν δεν κάνεις κάτι για αυτό (δεν κάνεις ένα απλό resize).

spirios

@αντωνης μαρινος τωρα τι να σου πω..εδω κανουμε διαλογο και συ κοντευεις να μας φας… ασχολουμαι εδω και πολυ καιρο με τεχνολογια τωρα τι να σου πω. εχεις αδικο απλα δε ξερω πως να στο κανω να το καταλαβεις, ειναι σαν να τεντωνεις τα πιξελ ψηφιακα αν η οθονη εχει περισσοτερα πιξελ απτο περιεχομενο της. τωρα αν θες να κανεις τον εξυπνο και να την λες γινομενος εριστικος τι να πω. πηγαινε σε καποιον που ασχολειται με οθονες να σε ξεστραβωσει

sosimple

@johnwave: Δεν αμφισβητει κανείς τις γνωσεις σου, ουτε οτι έχεις δικιο γενικα σε αυτά που γραφεις. Εδώ μιλαμε για λιγο διαφορετικη περίπτωση. Για οθονες 5.2-5.5 ίντσες και αναλύσεις 1920×1080 ++ Η αναλυση ηδη είναι πολυ μεγαλη για τέτοιες διαστασεις. Σε οθονη υπολογιστη θα δεις διαφορες λογω του κοκου, αλλα αν μπορεις να δεις εσυ διαφορα μιας εικόνας 1920χ σε οθονη με ιδια αναλυση δηλ 1920χ και οθονη μεγαλυτερη 2500χ οκ παω πασο.. (Διαφορα ισως δεις αν στην μια οθονη εχεις 1920χ και στην αλλη 2500χ wallpaper. Οχι αν εχεις 1920χ wallpaper και στις 2, ο κοκκος ειναι υπερβολικά μικρός..)
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεις το photoshop συνέχεια. Το κινητο μπορει να απλωσει αυτοματα την χαμηλοτερη αναλυση wallpaper σε full screen.
Σε καθε περιπτωση η διαφορα ακομα και αν υπάρχει περισσότερο θα οφειλεται στη διαφορα κατασκευης των 2 οθονων παρα σε οτιδήποτε αλλο, και θα είναι τοσο μικρη που ενα 10% και αν θα την καταλαβουν.. Πρεπει να ψαξεις για να βρεις δηλαδη.. Σε νορμαλ χρηση που δε θα εχεις μετρο συγκρισης το αποτελεσμα θα ειναι μια χαρα..
Σε καθε περίπτωση ας περιμενουμε να το δουμε με τα ματια μας.

JohnWave

@Αντώνη Μαρίνο και Sosimple , δεν μπορούμε να βρούμε κοινό τόπο σε αυτό το θέμα γιατί το μάτι μας έχει μάθει να βλέπει διαφορετικά. Προσωπικά αν σε ένα κινητό με ανάλυση 720Χ1280 βάλω μια φωτό με ανάλυση 480Χ800 τότε την απώλεια ανάλυσης τη βλέπω όσο και interpolation να γίνεται από την τεχνολογία του κινητού. Ναι συμφωνώ ότι η διαφορά σε μικρές οθόνες δεν είναι το ίδιο μεγάλη όσο σε ένα laptop πχ, αλλά για μένα είναι ορατή και με ενοχλεί. Τώρα αν εσείς δεν τη βλέπετε, δεν σας κατηγορώ, απλά σας ζητώ να μην αποκαλείτε ως άσχετους όσους έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε διαφορετικά και να το ψειρίζουμε περισσότερο το πράγμα. Και ένα tip για όσους δεν ασχολούνται καθόλου με το θέμα ανάλυσης φωτό : Σε πολλά sites με wallpapers πλασάρουν ως full HD κάποια wallpapers επειδή απλά τα έχουν κροπάρει σε 1920Χ1080. Όχι δεν είναι full hd και αν βάζετε αυτά στις full hd οθόνες των κινητών σας τότε δεν αξιοποιείτε την οθόνη σας. Ένα από τα ελάχιστα sites που προσφέρουν εικόνες πραγματικά υψηλής ανάλυσης είναι το interface lift με φωτό τραβηγμένες με επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές. Αυτές να κατεβάζετε σε ανάλυση μεγαλύτερη αυτής της οθόνης του κινητού σας και να… Συνέχεια »

Τομ

Spirio εννοω τιμη στο internet. Στα σκρουτζομαγαζα. Εκει θα κανει 500-550 day one σιγουρα. Τωρα σε public πλαισια κλπ και σε μαγαζια που θα πουλανε ελληνικα και οχι εισαγωγες θα αργησει να πεσει η τιμη του ναι.

Alex

JohnWave για να εισαι τοσο απόλυτος στο οτι μπορεις να δεις την διαφορα (θολουρα) με μεγάλη ευκολία, μεταξύ full-hd και QHD wallpaper σε κινητό με QHD οθονη, τοτε πρέπει να είσαι και κάτοχος κάποιου τέτοιου κινητου. Επειδή δεν υπάρχει στην Ελλαδα ακόμα και εμένα με ενδιαφέρει γενικά, θελεις να μας πεις πιο έχεις εσυ? Πες μας καποια πραγματα πχ απο που το πηρες, ποσο και δυο πράγματα απ την εμπειρία σου με αυτο αν εχεις χρονο. Ευχαριστω

JohnWave

@Alex , δεν χρειάζεται να έχω τέτοιο κινητό. Για να καταλάβω τη διαφορά μεταξύ του 4 και του 8, μου αρκεί να γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ του 2 και του 4. Αν δεν σου έγινα κατανοητός, την ίδια επίπτωση έχει το να βάλω ένα wallpaper 480Χ800 σε μια οθόνη 960Χ1600 με το να βάλω ένα wallpaper 720Χ1280 σε μια οθόνη 1440Χ2560. Πιστεύω ότι έχεις την ικανότητα να καταλάβεις ότι έχουμε διπλασιασμό και στις δύο περιπτώσεις, άρα ίδια επίπτωση.

redtfsi

Παίδες μη χαλιέστε το κινητό αυτό θα το πάρει κάποιος για αντοχή στο χρόνο. Μη ξεχνάμε ότι η ανάλυση αυτή είναι κάτι καινούργιο, σιγά σιγά θα βγούν τα σωστά wallpapers και αναλύσεις ταινιών για την συσκευή αυτή που θα την αναδείξουν. Όπως ακριβώς συμβαίνει με όλες τις καινούργιες τεχνολογίες (βλέπε 64bit, πιο δυνατοί επεξεργαστές κτλ)

spirios

Τι αντοχη στο χρονο…εδω θα βγουν 64μπιτοι επεξεργαστες πριν το 2015.. θα μου πεις ολα εξαρτωνται απο το ποτε το αντροιντ θα γινει 64μπιτ

Alex

Ως μη “ειδικός” , απ’ οσα διάβασα απ τα σχόλια κατέληξα στα εξής: Στη QHD σε μεγεθος οθονης πανω κατω 5,5″ ο κόκκος (μεγεθος πιξελ) ειναι τοσο μικρος που για να το δεις θέλεις μεγέθυνση με κάποιο μέσο, αρα στο μάτι η κατάλληλη εικόνα θα ειναι <>. Αμα του βάζεις να δείχνει FHD περιεχόμενο ίσως (παίζετε το πράγμα απ το scaller που δε ξερουμε ακόμα) να μην ειναι και τοσο τέλειο το αποτέλεσμα, θα έχει τα ψεγάδια του και δε θα αρέσει και τοσο στους ειδικούς της εικόνας. Το υπόλοιπο 95% των μη ειδικων ας πουμε δε θα πάρει καν χαμπάρι κατι σε διαφορά. Οσο θα περνά ο καιρός θα βγαίνει στο ιντερνετ περιεχόμενο QHD με το κιλο και κάποια στιγμή θα είναι όλοι ικανοποιημένοι απο τα wallpaper και τα video… Συνεπως το κινητο αυτο θα έχει το future proof στοιχείο στα υπερ του. Γενικα για σήμερα 5/2014 δεν ειναι απαραίτητο το QHD αλλα ειναι και το μαρκετινγκ στη μεση. Ας ειναι και στα αλλα του χαρακτηριστικά “τουμπανο”, να βγει σε λογική τιμη και θα ειναι κορυφή το κινητο.

JohnWave

Μα κι εγώ δεν μίλησα για το αν θα έχουν θέμα όλοι και συμφωνώ μαζί σου ότι το 95% δεν θα παρατηρήσει αλλοίωση σε εικόνα ανάλυσης μικρότερης από την ανάλυση της οθόνης. Και επίσης για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι είμαι expert σε θέματα εικόνας απλά λέω ότι το μάτι μου λόγω εργασίας έχει συνηθίσει να ψειρίζει τους κόκκους και την τυχόν έλλειψη sharpness. Τίποτα παραπάνω. 🙂 Προσωπικά δεν θα έπαιρνα το G3 αλλά με πολύ μεγάλη χαρά θα έπαιρνα το G2 🙂

spirios

συγγνωμη το future proof στοιχείο ειναι η qhd ?? οχι γιατι θα τρελαθουμε μαυτα που ακουμε δω μεσα

Alex

Γιατι ρε Spirios δεν ειναι future proof το QHD? Στο αμεσο μελλον δεν θα έχουν τα περισσότερα καλα κινητα αυτη την ανάλυση? Αρα ….?
Και John τωρα δε θες να το παρεις (και πολυ καλα κανεις), σε 6 μηνες με ~340 ευρω και αφθονο QHD περιεχόμενο θα το έπαιρνες? Σε ρωταω ετσι για τη κουβεντα μιας κι εγω καπως ετσι το σκεφτομαι.

spirios

ρε αλεξ η qhd βγηκε για μαρκετινγκ…και στο κατω κατω qhd περιεχομενο θα αργησει να βγει…και ουτε σημαντικη διαφορα θα δεις σε 5,5” οθονη ειτε αυτη ειναι qhd ειτε fhd.
και επισης ο sd801 μπορει απλα να μην επαρκει οχι μονο για την αναλυση τη συγκεκριμενη αλλα και για εφαρμογες στο εγγυς μελλον. η lg εβγαλε το πολυαναμενομενο g3 ενα 3μηνο απο την ανακοινωση του 801 τη στιγμη που ερχεται ο 805 σε 1 μηνα απο τωρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.