Τιτανομαχία: LG G3, Galaxy S5, One M8, Xperia Z2 [Mega poll #2]

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε επίσημα το LG G3 και πλέον που γνωρίζουμε επίσημα και αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και όλες τις λειτουργίες του επαναλαμβάνουμε το Mega poll του Techblog και σας ζητάμε να επιλέξετε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο Android smartphone του 2014, G3, Galaxy S5, One M8 ή Xperia Z2.

LG G3, Galaxy S5, One M8, Xperia Z2 [Mega poll #2], Τιτανομαχία: LG G3, Galaxy S5, One M8, Xperia Z2 [Mega poll #2]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

82 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντρέας

Αυτή τη φορά θα βγει πρώτο. Εγώ είχα ψηφίσει ζ2 τώρα g3

Διονύσης

g3! !!! Για εμένα το καλύτερο !!!!!
και Πιο τίμιο σε Τιμή! !!!!!!

Αντρέας

Μου κάνει εντύπωση πως όλοι έχετε ξεχάσει την καλύτερη κάμερα και τα 3γιγα ραμ του ζ2 και ψηφίζετε ς5. Α ρε καημένα fanboys της Samsung δεχτητε το δεν είναι καλύτερο από όλα

techblogakias

Θέλω να ψηφίσω g3 αλλά δεν το κάνω γιατί στα χαρτιά όλα ωραία είναι στη πράξη πρέπει να δούμε τι θα κάνει.αν και δεν έχω αμφιβολίες ότι θα είναι εξαιρετικό, απλά για ιδεολογικους λόγους δεν αποφασίζω για κάτι που δεν το έχω δει να δουλεύει

Nio

G3 για την μικροτερη αρχικη τιμη, για τα φοβερα κουμπια απο πισω, που βελτιωσε την καμερα στα σημεια με ουσια, που δεν μας πουλησε fingerprints, καρδιακους παλμους και αλλα τετοια αστεια, για τα μικρα πλαισια που ειναι Must για τα smartphones, για την φοβερη οθονη, το καλυτερο design, αποσπωμενη μπαταρια, microSD. Μπραβο.

spam

Σιγα ρε αντρεας coolare αμα ειναι ετσι να μην γινονται polls να ερχομαστε να ρωτάμε μονο εσενα και οτι πεις να βάζουμε…. οσο για το σ5 μαμαει ασχέτως αν δεν σου αρεσει g3 και σ5 τα καλυτερα

Nio

Επισης οτι ειναι αποσπωμενο παιρνει και βελτιωση.
Οποτε στο μελλον μπορει να κυκλοφορησουν μεταλλικες πλατες!!! και μεγαλυτερες μπαταριες..!!!!!

andophon

Το s5 μια απο τα ιδια Το z2 με προβληματα σε οθονη οπως διαβαζουμε, το m8 κατωτερο απο τις προσδοκιες που δημιούργησε. Τα ιδια τωρα κ το g3. Φετος τα πραγματα ηταν ενα λιφτιγκ του 2013.Εν αναμονη του note4.

τασος

Nokia 930 το καλυτερο κινητο και με διαφορα μαλιστα!!!!!!!!!Για βαλτε το σε poll να δειτε αποτελεσματα..

tiamat

στο πρωτο MEGA POLL τη τελευταια φορα που ειχα τσεκαρει τα αποτελεσματα το G3 τους ειχε παρει μεχρι και τα σωβρακα με ενα 51%, τωρα που αποκαλυφτηκε και οχι μονο δεν απογοητευσε,αλλα γοητευσε (:P) ,νομιζω οτι η διαφορα θα εκτοξευτει υπερ του ακομη περισσοτερο…!!!!

οι λογοι που το ψηφισα:

– 32 giga storage (safeness…)
– 3 giga ram (future proofness..)
– ομορφος σχεδιασμος,με προσοχη στη λεπτομερεια (stylish..)
– οθονη στις 5,5′ στις ιδιες διαστασεις με τα υπολοιπα 5′,5,1′,5,2′ κινητα (ergonomics-engineering..)
– αποσπωμενη μπαταρια (simplicity-convenience..)
– καλοσχεδιασμενο,εξυπνο ui (maturity..)
– camera &OIS plus (reliability..)

και φυσικα το value for money που προσφερει διαθετοντας ολα αυτα στα 649 ευρω..

κανοντας λοιπον μια σουμα αν εγω εφτιαχνα μια διαφημιση για το g3 τα επιθετα που θα το χαρακτηριζαν και θα το αναδεικνυαν περισσοτερο ειναι:
-secure
-future proof
-stylish
-ergonomic
(-so)simple
-mature
-reliable

αχ και να χε και τον 805…

SakisP

Lg g3 μακράν η καλύτερη επιλογη

George E.

Θα περιμένω να καταλαγιάσει η “σκόνη” πρώτα και μετά θα αποφανθώ….

Aris

Συμφωνω με Tiamat

Γιαννης

Ψηφίζω G3 , είναι το πιο ολοκληρωμένο , δεύτερο το S5, το Μ8 δεν έχει καλή κάμερα , το Ζ2 δεν έχει καλή εργονομία λόγω μεγάλων bezels και επίσης κατασκευαστικά προβλήματα (υπερθέρμανση κάμερας , αποσύνδεση wifi ,κακή συναρμολόγηση).

greg

Δεν είναι το ποιο ολόκληρο μένω φίλε

xristos

G3 με διάφορα το πιο όμορφο κινητό με τις καλύτερες λειτουργίες 😀

jimmy

lg δυναμη!!εχει γινει δουλιτσα!

Emmanuel

Όσες φορές και να το κάνεις το poll Κώστα, το αποτέλεσμα το ίδιο θα είναι…LG G3. Μπράβο στην LG, άφησε τα γατάκια να βγάλουν τις “μπαχατέλες” τους και τώρα του έστειλε για σάμαλι!!!

dark_master

Ρε παιδιά μια ερώτηση. Το κινητό παρουσιάστηκε χθες. Πως προλάβατε μερικοί να το πιάσετε,να το δουλέψετε και να το κρίνετε και είπατε πως είναι πιο ολοκληρωμένο?
Ας έρθει με το καλό και εδώ είμαστε.
Ήθελα να ήξερα πως μερικοί κρίνεται κάτι μόνο από τους αριθμούς και τις φωτογραφίες χωρίς να τα δείτε καν από κοντά. Σε άλλα θέματα τις ζωής σας αλήθεια έτσι αποφασίζετε?

nikos

Ειναι απλο. Ουτε απο τα αλλα εχουνε.

someone

Και πάλι G3 το καλύτερο απ όλα

temasek

M8 λόγο design,software, κορυφαίας ποιότητας ήχου και λόγου του ωραίου και οριμου Sense 6 δεύτερο το Ζ2, μετα ερχετε το G3 και μακράν τελευταιο το S5 με το lag σε όλου του το μεγαλείο και με την amoled που κανει το άσπρο πράσινο και με ενα design χειρότερο απο κινεζικής απομίμησης

Γιαννης

@temasek
Η οθόνη του S5 ανακηρύχθηκε κορυφαία για κινητό από το displaymate κατόπιν εκτεταμένων μετρήσεων. Εντάξει ο καθένας μπορεί να γράψει ότι αρλούμπα του κατέβηκε στο κεφάλι αλλά να μην κάνουμε και το άσπρο-μαύρο.

nikos

Αλλο τι ειπε το displaymate κλπ. Ειναι ασυμαντο. Ο κοσμος τι λεει μετραει. Γιατι ο κοσμπς θα ειναι αυτος που θα αγοραση θα δοσει τα λεφτα. Και η LG αποκτα δυνατο ονομα σιγα σιγα. Και ας μην αρεσει σε μερικους φανατικους εδω μεσα.
LG G3 ειναι πρωτο και με διαφορα.
Τσουζει? Χαχαχααααχαχαχααχα

Lg, g3. Lg, g3. Lg, g3. Lg, g3.
Γιατι ετσι μας αρεσει.
Δωσε πονω LG.
Γουσταρω

Λευτέρης

Επικρατεί ένα κινητό λόγω των μικρών bees,της QHD οθόνης και τα 3gb ram.Τη στιγμή που το gs5 έχει πιστοποίηση IP67, έχει δαχτυλίδι αποτύπωμα, έχει καλύτερη κάμερα κτλ κτλ.Το μόνο που υστερεί το gs5 είναι η μνήμη ram αλλά αν πάρεις όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικα κάνει πλάκα στο g3.Και να δω όλους εσάς που το ανυποκονουσατε και θέλατε QHD οθόνη την αυτονομία της συσκευής με 3.000 mah μπαταρια και 5.5 ίντσες οθόνη! Περαστικά!

nikos

Απ οτι βλεπω, εδωσε πολυ πονω η LG. Χαχαχα

Ermolaos

Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε μια συσκευή που παρουσιάσθηκε μόλις χθες (27/5), αλλά οι προδιαγραφές του G3 είναι πολύ καλές και σε πολλά σημεία ανώτερες του ανταγωνισμού. Αυτό που δεν μπορώ, ειλικρινά να καταλάβω, είναι από την μια ο έντονος παρορμητισμός ορισμένων, με εκφράσεις του τύπου, “το θέλω τώρα”, “ζήτω η LG!!!” κ.α. και από την άλλη ο οπαδισμός που μας διακρίνει, ακόμα και σε ένα τομέα σαν αυτό των κινητών…, χαλαρώστε παιδιά για κινητά συζητάμε και όχι για κάτι σημαντικό για την ζωή μας, εκτός και αν το κινητό για κάποιους είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής τους, οπότε το πρόβλημα είναι μεγάλο και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε….

Panoulis

G3!!!!!! δαγκωτό για μένα μακράν καλύτερο σε όλους σχεδόν τους τομείς από τα άλλα.

nikos

Ζητω η LG, το θελω τωρα

Χαχαχαχααα

nikos

Δεν υπάρχει λόγος για 2ο poll.Το techblog έπεσε μέσα σε όλα τα specs του g3 και με αυτά έγινε το προηγούμενο poll με αυτά θα γίνει και τώρα!Το πολύ πολύ οι λίγοι δυσπιστοι για το g3,τώρα που παρουσιάστηκε επίσημα να το ψηψίσουν και αυτοί.

nikos

@nikos
Πλακιτσα εκανα για να πειραξω λιγω τους φανατισμενους σαμσουνακιδες.
Μπας και καταλαβουνε επιτελους τι μ…. που γραφουν εδω μεσα συνεχεια
Σαν το s5 κανενα. Η που λενε, τι ειπε η ταδε σελιδα για το κινιτο τους. Αχχχχχ

temasek

Ακόμα δεν βγεικε το διαπιστώσατε οτι είναι καλύτερο σε ολους τους τομείς.ποιοι είναι αυτοι οι τομείς performance που έχει qhd σε snap 801,3000mha με το optimus UI; ή μήπως στο build quality και στην ποιοτητα ήχου υπερτερεί από τα αλλά;

nikos

@temasek
Αυτα εχει η ζωη.
Καποιες φορες κερδιζεις, και καποιες θα χασεις.

tolis

Ενω το σ5????σκιζει απο εμφανιση ασχημιας ετσι δεν ειναι???μπαταριαρα 2800 και 2g ram?????με εκπληκτικο πιεσομετρο???και ολα αυτα στην τελεια τιμη των 750 ευρω????χαχαχα γελαει ο κοσμος…g3 με εμφανιση οθοναρα μπαταρια 3gραμ και 650 ευρω η 32αρα εκδοση!!!!!η σαμυ με το σ5 πλεον σεβεται μονο πως θα σας παρει τα ευρωπουλα και τπτ παραπανο!!!!!!

Dimitrinho

Ψηφισα το G3 αυτο ειναι για λιγο ομως μεχρι να παρουσιαστει το iphone 6 που θα ειναι το κορυφαιο κινητο με διαφορα

tolis

‘Παραπανω’

basilis

Ζ2 δαγκωτό αφού έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά αλλά και ξεχωριστά που δεν τα έχουν τα υπόλοιπα smartphones . είναι το μεγαθήριο των μεγαθήριων το Ζ2 από τη sony

Γιαννης

@Dimitrinhο
Θα γίνει το αντίστοιχο poll , iPhone 6 vs G3 mini , S5 mini και όλα τα υπόλοιπα mini.

Χρήστος

Ανάμεσα σε αυτά θα ψήφιζα το G3, αλλά ήδη έχω πάρει το iNew V3, οπότε περιμένω κάτι καλύτερο.

Αντώνης Μαρίνος

Μετά την οριστικοποίηση των specs αλλά και την αναμενόμενη τιμή, ψήφισα και εγώ…και ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ για ποιο λόγο θα ψήφιζα κάποιος οτιδήποτε άλλο από το G3. Απλά το κορυφαίο κινητό σήμερα στην χαμηλότερη τιμή (δλδ δεν είναι καν του στυλ “ωραίο αλλά ακριβό”, ή “φθηνό μεν αλλά του λείπει το τάδε”). Τα πάντα όλα και χαμηλότερη τιμή από οποιοδήποτε άλλο ναυαρχοκιητό.

Ακόμα και όταν βρουν τα διάφορα Prime (που θα κοστίζουν ακόμα παραπάνω από τα ταπεινά αδέλφια τους που ήδη τα πάτησε κάτω το G3) η επιλογή θα παραμείνει η ίδια….

Dimitrinho

@Γιαννης μεγαλο κομπλεξ που εχετε με το iphone με το 6 θα δειτε που θα εξαφανιστουν ολα τα android

nantia

το καλύτερο από τα παράπανω είναι το Ζ2 αφού έχει την καλύτερη κάμερα με με δυνατότητες εγγραφής βίντεο 4K και μια 2MP κάμερα στο μπροστινό μέρος και σε συνδυασμό με την πολύ καλή οθόνη και τον επεξεργαστή quad-core Snapdragon 801 .

temasek

Dimitrinho@ να σε καλά μας έκανες και γελασαμε πρωι πρωι

dark_master

@Αντώνης Μαρίνος. Περίμενε να έρθει με το καλό και μετά εδώ είμαστε.
Μέχρι τώρα από τα reviews που έχω δει:
1 Η οθόνη δεν είναι τόσο φωτεινή Όσο θα περίμενε κανείς.
2 Η οθόνη ρίχνει τη φωτεινότητα μετά από ολιγόλεπτη λειτουργία απο τα παιδιά του phone arena λόγω υπερθέρμανσης του επεξεργαστή.
3 λόγω ανάλυσης της οθόνης τα περισσότερα benchmarks δείχνουν ότι το μοντέλο με τα 2GB έχει επιδόσεις ίδιες με του S4 ενώ του μοντελου με τα 3GB χειρότερη σε σχέση με ολους τους ανταγωνιστές του.
4 το μοντέλο με τα 3GB ακούγεται ότι θα αργήσει να κυκλοφορήσει Ευρώπη.
5 Το μενού δεν φαίνεται σε πολλά reviews να είναι τόσο σβέλτο Όσο των ανταγωνιστών του, ενώ δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει οτι είναι beta δεδομένου ότι κυκλοφορεί από σήμερα στη Νότιο Κορέα.
6 κανείς δεν έκανε αναφορά στη μπαταρία του που ήταν σημείο αναφοράς του G2.

Μέχρι να έρθει λοιπόν εδώ ας μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα…
6

johny

LG G3 προς το παρων.

mixalis

ρε παιδιά το g3 δεν έχει καν κυκλοφορήσει και πιστεύω ότι το μόνο που είναι ισάξιο του αλλά και ίσως και καλύτερο είναι το sony Z2 . αμά συγκριθεί το g3 με το Ζ3 τότε με μεγάλη διαφορά κερδίζει το Ζ3 σχεδόν σε όλα τα σημεία . S5 και M8 δεν συγκρίνονται με g3 και Ζ2

oldman

έχεις δίκιο dark_master ότι δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα για ένα smartphone που δεν το έχεις στα χέρια σου να ξέρεις πως είναι όπως το g3 . Μέχρι στιγμής σε smartphone που έχουμε δει από κοντά το καλύτερο είναι το Ζ2 από τη sony που έχει και πολύ φωτεινή οθόνη και ζωντανά χρώματα αλλά και πολύ δυνατή κάμερα 20,7 και τρέχει πολύγρήγορα τις εφαρμογές χωρίς κολλήματα .

Denis

G3 για μένα
Ειναι η πρώτη φορα μετα απο πολλές συσκευές που με ενθουσιάζει ετσι android κινητο.
Προσωπικά παντως νοιώθω και βλέπω πως δεν του λείπει τπτ, αντιθέτως αυτη τη φορα η LG έδωσε ρέστα!!!

Οταν με το καλο πέσει η τιμή του, αν και η αρχική του ειναι τίμια σε σχέση με τον ανταγωνισμό , σκέφτομαι σοβαρά να το αποκτήσω!

κωστας

Εχει δικιο ο darkmaster.
Το g3 δεν ειναι το πιο βελτιστο βλεπε Μ8 ,εχει κατωτερη καμερα απο σ5 ζ2 Βγηκαν φωτο υπερθερμενεται ο επεξ,ξεπλημενα χρωματα κ πεφτει η φωτεινοτητα μετα απο λιγο απο μονη της.
Μπαταρια αμφιβολου διαρκειας.ποιοτητα αδιαφορη.Αυτα ολα κυκλοφορουν στο διαδυκτιο.
Νεξους ΜΟΝΟ.-

KAFROS

Στο πρώτο poll, με ακόμα υπαρκτή την πιθανότητα το g3 να φοράει τον 805, να ειναι μεταλλικό, να ειναι αδιάβροχο με αυτά τα bezels, να έχει 3200mah μπαταρία και να κυκλοφορεί με 3 gb ram, μάζεψε το 51% των ψήφων.

Στο δεύτερο poll, που γνωρίζουμε ότι φοράει τον 801, δεν ειναι μεταλλικό, δεν ειναι αδιάβροχο, δεν έχει 3200mah μπαταρία και θα κυκλοφορεί με 3 gb ram μόνο στην ακριβή έκδοση, παίρνει μέχρι στιγμής το 58% των ψήφων.

Μετά εμείς είμαστε τα πρόβατα.

Nik

LG G3 χωρίς δεύτερη σκέψη.
Μη μας κάνει μόνο καμιά βλακεία η LG Hellas (είναι ικανή) και φέρει μόνο την έκδοση με 16GB/2GB.

gpower

Εγω ψηφισα το S5 (το οποιο και εχω) λογω οθονης και εμφανισης.Θα το αλλαζα μονο με Note 4 αμα βγει οπως το θελω η με prime που λενε οτι θα βγει..

Αντώνης Μαρίνος

Επειδή είπα “δεν μπορεί, κάπου θα τα έχουν δει όλα αυτά που λένε”, έκατσα να δω τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα reviews, hands-on, tests, videos κλπ για να δω που λένε ότι το G3 δεν είναι το καλύτερο διαθέσιμο κινητό. Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου, αλλά δεν μπορεί όλοι αυτοί να γύρισαν videos με “μαιμού” G3. Σχεδόν σε όλα όσα είδα (από όλα τα σχετικά sites) έχουμε και λέμε: – τα καλύτερα specs για το G3 (best available προφανώς), – προφανώς την καλύτερη οθόνη για το G3 (τα “ξεπλυμένα” χρώματα όλοι τα λένε “ρεαλιστικά”, αλλά πείτε όπως θέλετε για να νιώσετε καλύτερα), σχεδόν όλοι είπαν κάτι του στυλ “γουάου”, “φανταστική”, “βγάζει μάτι”, “κάνει τις άλλες να μοιάζουν θολές” κλπ…. – πολύ καλή κάμερα (κανένας δεν έχει πει “την καλύτερη” γιατί αυτό θέλει πιο πολλά tests, αλλά είναι η πιο γρήγορη και με καλύτερα αποτελέσματα από το G2), – την καλύτερη ποιότητα κατασκευής όσον αφορά τα πολυκαρβονικά κελύφη (κάπου είδα το S5 ως “παιχνίδι” σε σύγκριση με το G3), όλοι είπαν ότι προτιμούν το μέταλλο του Μ8 – φυσικά σε θέμα μεγέθους και διαστάσεων/βάρους υπερτερεί συντριπτικά έναντι των άλλων (ειδικά σε μια σύγκριση με το Μ8 ο reviewer γέλασε και… Συνέχεια »

john

Τη διαφορες εχει απο το g2…?
Στην ουσια μονο οθονη…
Ε και…?
Το s5 τη διαφορες εχει απο το s4…?
Ειναι πανω απο 10 διαφορες…
Παρτε πρωτα ενα κινητο να το δουλεψετε και μετα πειτε τις διαφορες…
Εγω που ειχα το s4 και πηρα το s5 ειναι μερα με τη νυχτα η διαφορα στα παντα…

thor

ψηφισα g3
για μενα ειναι το καλυτερο αν κ ολα εχουν τα υπερ κ τα κατα τους
(εχω δουλεψει το s4 κ το g2, μου αρεσε περισσοτερο το lg)
τηλεφωνα ειναι κ καθε 2-3 μηνες βγαινει κ κατι καλυτερο οποτε υπαρχει ενα για ολους (κ για ολες τις τσεπες)

Γιαννης

@Αντώνης Μαρίνος
Respect σε όσα γράφεις ρε φίλε , συμφωνώ 100%.

Tom

Ψηφιζω S5. Φοβερη οθονη φοβερη καμερα και το πιο μαζεμενο σε μεγεθος. Αν ημουν παρορμητικος θα ψηφιζα το HTC (το κανα στο πρωτο poll)

dark_master

@ Αντώνης Μαρίνος Εγω θα σου κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Σύμφωνα με μία φήμη που κυκλοφορεί στα sites αρχικά θα είναι διαθέσιμο το μοντέλο με τα 16GB και 2GB Ram και αργότερα με τα 3GB Ram και 32GB εσωτερική μνήμη. Άρα έχουμε και λέμε: 1 Όταν θα έρθει να είσαι σίγουρος ότι η Samsung θα έχει ρίξει τα επίπεδα του S5 μέσω προσφοράς στα ίδια χρήματα. Επίσης Αύγουστο αναμένεται το Ζ3 οπότε και η Sony θα ακολουθήσει κατα πόδας. Επίσης ακόμα και οι τιμές να παραμείνουν όπως έχει η διαφορά είναι μικρή σε αυτή τη κατηγορία τιμής. Με την ίδια λογική τα iphone θα έπρεπε να μην πουλάνε γιατί είναι πιο ακριβα,με μικρότερη οθόνη και με χαμηλότερα χαρακτηριστικά αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό…. 2 Επειδή αναφέρεσαι στο review του phone arena ο ίδιος αναφέρει ότι λόγο υπερθέρμανσης της κάρτας γραφικών η φωτεινότητα της οθόνης έπεσε μετά από λίγη ώρα. (Σημείωση το μοντέλο που δόθηκε στους δημοσιογράφους ήταν το Ασιατικό μοντέλο με τα 3GB Ram το οποίο κυκλοφορεί από αύριο – άρα δεν είναι beta η Rom). 3 Αν δεις το ίδιο review η οθόνη δεν είναι τόσο άμεση όσο του One M8. Σε αυτό είναι αναμενόμενο να παίζει… Συνέχεια »

gkoutsos

και οι τεσσερις συσκευες ειναι σε παρομοια επιπεδα χαρακτηριστικων το καθενα με τα δικα του δυνατα σημεια… ομως πιστευω πως το g3 ειναι το πιο ισορροπημενο και ολοκληρωμενο αυτη τη στιγμη (χωρις features που ειναι μονο για τα ματια του κοσμου) και με την καλυτερη τιμη!

@dark_master ρε παιδια μην υπαρχει παραπληροφορηση! η οθονη του g3 δεν εχει κανενα προβλημα με την φωτεινοτητα!
αυτο που εχω δει μεχρι τωρα σε βιντεο ( https://www.youtube.com/watch?v=d6605kiXmm8 ), ειναι απλα οτι μετα απο αρκετη ωρα χρησης του δεν σε αφηνει να ανεβασεις την φωτεινοτητα στο 100%, αλλα στο 95% για να μην υπερθερμαθει πολυ η συσκευη. (πραγμα που δε θεωρω σημαντικο αφου προσωπικα δε εχω ανεβασει ποτε τη φωτεινοτητα σε κινητο πανω απο το 80% και πιστευω λιγοι το κανουν)

επισης μεχρι τωρα οι πρωτες ενδειξεις της μπαταριας δειχνουν μεγαλη αντοχη επιπεδου g2 με 6μιση και 7μιση ωρες βιντεο σε 100% φωτεινοτητα! ( https://www.phonearena.com/news/First-improvised-LG-G3-battery-life-tests-show-promising-results_id56590 )

νικ

@darkmaster+1 τα ίδια είπε κ ο reviewer Brownlee για την οθόνη ειδικά με τη φωτεινότητα.

Αντώνης Μαρίνος

Προφανώς ρε παιδιά, συζήτηση κάνουμε εδώ, με επιχειρήματα και παραδείγματα, δεν θα μπορούσε να γίνει άλλωστε αλλιώς 😉 Απλώς διάβασα εδώ και σε άλλα blogs απανωτά posts του στυλ “αστεία αυτονομία”, “υπερθερμαίνεται και σβήνει”, “μηδέν φωτεινότητα”, “τραγικά benchmarks”, και λέω δεν μπορεί, να κάτσω να τα δω όλα για να δω μήπως όντως υπάρχει κάποια αλήθεια σε όλα αυτά….γι’αυτό και έκατσα και έφαγα σχεδόν 1,5 ώρα να βλέπω videos, και άλλα 15 λεπτά για να γράψω αυτό το κατεβατό. Το μοναδικό που όντως βλέπω να έχει κάποιο θέμα (ρύθμισης ίσως ?) είναι η μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης. Κρίνοντας από την φωτεινότητα του G2 στη μέγιστη ρύθμιση (που σε τυφλώνει), πιθανολογώ ότι είτε το max της οθόνης είναι απλά χαμηλότερο από του G2, είτε ότι όντως υπάρχει κάποια εσωτερική ρύθμιση που ελλατώνει το max για λόγους ευστάθειας ή κατανάλωσης. Για την υπερθέρμανση του επεξεργαστή, όλα τα τελευταία SoCs υπερθερμαίνονται σε καταστάσεις benchmarking, ακόμα και του G2 που είναι από τα πιο “ψυχρά” σε αυτό το τομέα. Αν βέβαια δεν το πιάσω στα χέρια μου να νιώσω πόσο υπερθερμαίνεται, δεν μπορώ να κρίνω, αλλά μόνο και μόνο τα 2,5GHz ίσως είναι μια ένδειξη. Και πάλι, καμία διαφορά από όλα τα υπόλοιπα ναυαρχοκινητά.… Συνέχεια »

mitsaras

Γράψετε ότι θέλετε, αλλά όπως και περισσή βγήκε το one m7 το καλύτερο τηλέφωνό στο κόσμο έτσι και φέτος το one m8. Που είναι και premium κατασκευή.

kiriakos

Η καλύτερη επιλογή είναι το Ζ2 αφού είναι πολύ μπροστά στο θέμα κάμερας, αδιάβροχου σε συνδυασμό πάντα ότι τρέχουν πολύ γρήγορα οι εφαρμογές

mixalis

το g3 δεν το εχω δει από κοντά . είδα όμως τα υπόλοιπα και πιστεύω ότι αυτό που είναι το καλύτερο είναι το Z2 sony που έιναι πιο μπροστά από τα υπόλοιπα σε κάμερα κυρίως . Η οθόνη παίζει πολύ καλά και γενικώς έχει καλύτερα χαρακτηριστικά

mitikas

Ζ2 είναι η καλύτερη επιλογή που κερδίζει σε πολλά σημεία τα υπόλοιπα

nikos

για την πρωτια του g3,το καλαβαινω,ειναι φρεσκαδουρα και πυραυλος…για το sony καπως το καλαβαινω,εχει premium χαρακτηριστικα…για το htc που θεωρω οτι ειναι κορυφαιο σε κατασκευη και χαρακτηριστικα υστερει λιγο στην καμερα και στα bezel!!!!!!!!
εκεινο που δεν καταλαβαινω με τιποτα ειναι το πλασαρισμα του πιο συνηθισμενου σχεδιαστικα samsung,με το hansaplast στην πλατη.να υπηρχε κατι λιγο διαφορετικο θα το καταλαβαινα….η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα η μαλλον τα γουστα μου ειναι για τα μπαζα???
anyway,γενικοτερα πιστευω οτι για τα χρηματα που ζητανε ολοι για τις ναυαρχιδες επρεπε το πλαστικο να χρησιμοποιητε λιγοτερο,γιατι λιγο πολυ τα εσωψυχα των συσκευων ειναι λιγο πανω λιγο κατω τα ιδια.

Vaggelis

5.5″ και QHD οθόνη. Να δω τη μπαταρία πόσο θα αντέχει!
Αν θέλετε σοβαρό κινητό, μόνο το Galaxy S5

Z2 δε το συζητάω. Έχει θέμα με τη θέρμανση του επεξεργαστή
Μ8 Πολύ όμορφο, αλλά δεν συγκρίνεται με το S5 σε θέμα touchwiz και features!!

Mars

πραγματικα βαρεθηκα σε ολα μα ολα τα αρθρα να αναπαραγονται τα ιδια και τα ιδια σχολια. εχουμε και λεμε:

S5: “χαλια σχεδιαση. που πας ρε samsung με το πλαστικο. ελεος με το touchwiz”

HTC M8: “μα καλα ειναι καμερα αυτη εν ετη 2014”

Ζ2: “τεραστια bezels. τεραστιο κινητο”

G3: “χαλι μαυρο..δεν ειναι αδιαβροχο…(εμαθε και η κουτση μαρια το αδιαβροχο γιατι μεχρι τωρα ολα τα κινητα του ηταν αδιαβροχα ενα πραγμα). με τετοια οθονη ας εβαζε μεγαλυτερη μπαταρια”

και γενικα…πολλα μα παρα πολλα τετοια! καντε κανα copy/paste μην τα γραφετε ξανα και ξανα! λες και ολοι εμεις εδω μεσα το εχουμε σπουδασει το θεμα hardware/software/designing/ενεργειακη καταναλωση και αλλα τετοια!

παμε σε κανα Public τα βλεπουμε,τα πιανουμε στα χερια μας για 4-5minutes και μετα αμεσως techblog γιατι πλεον εχουμε ΑΠΟΨΗ επι του θεματος!

ps: οσο περι πλαστικου….ας τσιμπησουν ακυρο τωρα ολοι περι G3. ολοι θελουν αλουμινιο/μεταλλικο φινιρισμα γιατι?? για να φαινεται πιο ωραιο στην διαφανη θηκη που θα το βαλουν για να μην εχει γρατζουνιες?

αραξτε! παρτε ενα κινητο που σας ταιριαζει απο οποια εταιρεια ειναι, με οτι OS εχει και απολαυστε το!

Τομ

Mars αν πας σε κανα public και παιξεις με ολα κανα μισαωρο (συνολο) εννοειται εχεις αποψη επι του θεματος. Αυτη ειναι η καλη περιπτωση. Η συνηθης περιπτωση ειναι να βλεπεις φωτογραφιες και spec sheets και να εχεις γινει εξπερ πανω στο θεμα.

Mars

το θεμα ειναι Τομ πως σχεδον το 99% αναπαραγει οτι διαβαζει απο αλλου. δες πχ WP. ποσοι απο αυτοι που τα θαβουν εχουν καθισει και ασχοληθει με το συγκεκριμενο OS?

δεν λεω πως πρεπει να αρεσει σε ολους. απλα θιγω το θεμα του copy/paste comments.

αμα αρχισω και εγω ειναι πολυ ευκολο να λεω:

Android… μακρια!!! ολο lagg και τιποτα αλλο. (δλδ πρεπει να το εχουμε φουλαρισμενο το κινητο με apps και μετα αναρωτιομαστε γιατι laggαρει!

WP… μακρια!! No apps at all!!!

iOS…φτανει πια με τα υπεκοστολογημενα κινητα τους κτλ κτλ κτλ…

εγω ας πουμε δεν εχει τυχει να εχω ποτε μου καποιο iphone. δεν μπορω να εχω αποψη απο ενα κινητο/OS που δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε μου. (και ναι στα public που μπορει να κατσω να το δω για κανα 5λεπτο μια χαρα παει. αλλα μεχρι εκει!)

Tom

Για να φευγει απο την μεση αυτο, εγω εχω χρησιμοποιησει windows phone. Για μενα οι ναυαρχιδες της nokia ειναι τα τελεια κινητα και το wp ενα πολυ γρηγορο και ομορφο λογισμικο. Το 8.1 εφτιαξε πολλα πραγματα αλλα ενα λογισμικο περα απο το Interface ειναι και τα apps τα οποια υποστηριζει (για να μην πω ειναι κυριως αυτο), πραγμα στο οποιο το wp πασχει. Αυτο ως παρενθεση για να ξερεις την αποψη μου για τα windows.

Ομως εχεις δικιο ο κοσμος απλα κραζει ειτε γιατι ειναι ωραιο σαν ασχολια ειτε για να δικαιολογησει οτι η αποψη του ειναι σωστοτερη. Το εχω κανει και γω θεμα πολλες φορες απλα εχω παψει να ασχολουμε γιατι οπως εχεις καταλαβει ειναι κουραστικο. Να λεμε αποψεις και εμπειριες θα ηταν το καλυτερο. Να κραζουμε τελεσιδικα, τις περισσοτερες φορες μη οντας καν γνωστες, ειναι η πραγματικοτητα.

Ολα τα λογισμικα στα κινητα αυτην την στιγμη για μενα ειναι πολυ καλα. Το καθενα με τα καλα του το καθενα με τα κακα του. Οσο για αυτους που κραζουν iphone να αναρωτηθουν καμια φορα γιατι ζητανε μεταλλο απο ολα τα κινητα τελευταια (α να μου πεις λογω HTC sorry :D)

Mars

συμφωνω απολυτα μαζι σου σε ολα! 🙂 (και το λεω χωρις ειρωνεια)

και ειδικοτερα στο σημειο “Να λεμε αποψεις και εμπειριες θα ηταν το καλυτερο. Να κραζουμε τελεσιδικα, τις περισσοτερες φορες μη οντας καν γνωστες, ειναι η πραγματικοτητα.”

αυτα τα ολιγα!

ας συνεχιστει το Poll and may the best smarthphone win!

Tom

Παντως ειναι πρωτογνωρο το τι απηχηση εχει η LG στι κοινο. Τυλαχιστον στον ιντερνετικο. Να δουμε αν θα μεταφραστει και στις πωλησεις. Το μονο σιγουρο ειναι οι Κορεατες, και οι μεν και οι δε, πανε για ολιγοπωλιο στο αντροιντ. Σονυ και HTC ειναι αρκετα πιο πισω και η LG προβλεπεται να ανεβει κι αλλο. Εγω οι περισσοτεροι που ξερω που δεν εχουν iphone, εχουν η samsung η LG με την δευτερη να την εχουν εμπιστευτει δυο κολλητοι μου εντος τριμηνου. Απο την αλλη την σονυ την εχει καταλαβει ο κοσμος καπως και δεν παιρνει οσο επαιρνε.

nikos

Επειδή διάβασα κάποια σχόλεια πιο πάνω που ως μονο στόχο έχουν την παραπληροφώρηση,καλό θα ήταν να μην λένε τίποτα από το να λένε αηδίες!Το g3 32gb φυσικά και θα κυκλοφορήσει Ελλάδα και είναι επίσημο!!!Και μια επίκληση προς τους διακριτικούς διαφημιστές του z2:Σας παρακαλώ πολύ σταματήστε να πλασάρετε την κάμερα ως το δυνατό του χαρακτηριστικό,μέχρι και η κουτσή Μαρία έμαθε τα χάλια σας!Αν είναι δυνατό ν να βγάζεις 5 λεπτά βίντεο 4K και μετά η συκευή να καίει λες και την άφησες στο μάτι της κουζίνας!Σε λίγο θα βγάλει και ατμούς για αυτό μην ξεχάσετε να ανάψετε απορροφητήρα!Αλλά ξέχασα,είναι αδιάβροχο οπότε αν ζεσταθεί το ρίχνεις μέσα σε ένα ποτήρι νερό με παγάκια και έτοιμο το κινητό :P.Αυτά περι κάμερας αφήστε τα για τις διαφημίσεις της τηλεόρασης!Εκει τουλάχιστον σας πιστεύουν τα ποζέρια με το που ακούσουν 20.7mp camera και το παίρνουν.Εδώ όμως είναι τεχνολογικό blog και δεν τρώμε κουτόχορτο,για αυτό σταματήστε τη διαφήμιση εδώ!Ξέρουμε πολύ καλά ότι εκεί στη sony έχετε κολλήσει τις παιδικές αρρώστιες της ericson.Βρείτε λοιπόν πρώτα το αντίδοτο και μετά το συζητάμε!Αλλιώς αρχίστε από τώρα την προώθηση του z3 μήπως και πουλήσει καθόλου γιατί τα προηγούμενα μοντέλα της σειρας z για κάποιο “ανεξήγητο” λογο έποιασαν πά

nikos

*έποιασαν πάτο

γιωργος

@nikos κ ΣΙΑ επειδή βαριεμαι να εξηγω μπες στο phonearena τώρα κ διαβασε το αρθρο για το 4κ video του z2 s5 note3 κ φτύστε πια αυτη τη καραμέλα.
Αυτη τη φορά ο Ιάπωνας έχει ένα ολοκληρωμένο κινητό στο συνολο του,αν κ ολα τα κινητά έχουν τα θετικά αρνητικα τους κ ολα ειναι θεμα επιλογων..Ακόμη δε έχει κυκλοφορήσει το τέλειο τηλ κ μάλλον θαργησει πολύ..

nikos

@γιωργος καταρχήν ξέρω πολύ καλά ότι ούτε το s5 αλλά αύτε και το note 3 τραβάνε βίντεο πάνω από 5 λεπτά.ΌΜΩΣ υπάρχει μια βασική διαφορά!Το s5 & note 3 δεν ζεσταίνονται λες και μπήκαν σε φούρνο μικροκυμάτων και αν κλεισει το βίντεο μετά από 5 λεπτά σε 4k μπορείς επιτόπου να το ξανανοίξεις και να κάνεις καταγραφή άλλα 5 λεπτά χωρίς πρόβλημα ενω στο z2 αν το κάνεις αυτό στο δεύτερο βίντεοσε 1 λεπτό έχει κλείσει!Και στο κάτω κάτω όλα τα κινητά έχουν θέμα στην καταγραφή 4k video όμως κανείς εκτός από τη sony δεν κάθετε να διαφημίσει τόσο πολύ αυτό το χαρακτηρηστικό παρόλο που είναι η χειρότερη σε αυτόν τον τομέα συγκριτικά με τον ανταγωνισμό!Αντί να μην μιλάει καθολου το διαφημίζει κιόλας λες και τρώμε κουτόχορτο!Και όχι ο Ιάπωνας δεν έβγαλε ολοκληρωμένο κινητό στο σύνολό του!Ολοκληρωμένο θα είναι όταν πρώτα απ’όλα σταματήσει να βγάζε προβληματικά το 1 στα 2 μοντέλα!Μέχρι τώρα φέρεται σαν πρωτάρα στα κινητά και είναι όλο λάθη!Οι συσκευές της φαίνονται καταπληκτικές όμως αν στα αλήθεια έχεις πιάσει στα χέρια σου sony τότε σίγουρα θα έχεις δει έστω ένα από τα χιλιάδες προβλήματα!

techblogakias

@dark_master +1 για όλα σου τα σχόλια!!

Αντώνης Μαρίνος

Αντίστοιχα αποτελέσματα για το G3, και μάλιστα λένε ότι δεν περίμεναν τέτοια διαφορά….

https://www.phonearena.com/news/LG-G3-smashes-the-GS5-One-M8-and-Z2-in-our-latest-poll_id56662

Trinity

Z2 και άσε τον νιο να χτυπιέται

Νάσος

Z2 με διάφορα…Πληρώνεις, τουλάχιστον να πληρώνεις για κάτι που πραγματικά φαίνεται premium και όχι για πλαστικούρες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones Android Nougat LG LG Android Smartphones

LG G3: Ετοιμάζεται για αναβάθμιση σε Android Nougat;

Το LG G3 είναι μια από τις πιο δυνατές συσκευές που έχει κυκλοφορήσει η LG, ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2014 ως ο διάδοχος του επίσης δυνατού LG G2. Κυκλοφόρησε με Android 4.4.2, στη συνέχεια αναβαθμίστηκε σε Android 5.0, Android 5.1 και Android 6.0.

Smartphones Apple HTC HTC One M8

HTC: Είχαμε smartphone με dual-camera 2 χρόνια πριν το iPhone 7 Plus

Η Apple ανακοίνωσε εχθές τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τα οποία είναι τα πρώτα της κινητά με αντοχή στο νερό και χωρίς 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών. Όμως στο 7 Plus έχει προστεθεί και dual-camera, κάτι που επίσης βλέπουμε πρώτη φορά σε smartphone της.

News Android Marshmallow Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia Z2, Z3, Z3 Compact: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow

Όπως το είχε υποσχεθεί από τον Οκτώβριο, η Sony ξεκίνησε να αναβαθμίζει σε Android Marshmallow τα Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z3 και Sony Xperia Z3 Compact. Μετά την Beta έκδοση που δόθηκε πριν από έναν μήνα, έρχεται η σειρά της επίσημης αναβάθμισης.