LG G3, διέρρευσε φωτογραφία που δείχνει ματ μεταλλική πίσω όψη

Σχεδόν σε καθημερινή βάση εδώ και κάποιες μέρες βλέπουμε να διαρρέουν φωτογραφίες και πληροφορίες για το LG G3. Είδαμε φωτογραφία με θήκη, καθαρές φωτογραφίες από τον @evleaks και screenshots από το προσαρμοσμένο Android UI. Σήμερα ο @evleaks ανέβασε νέα φωτογραφία που δείχνει ότι η πίσω όψη της συσκευής μοιάζει να είναι μεταλλική.

Βέβαια να πούμε ότι αν και μοιάζει με ματ μεταλλικό φινίρισμα το υλικό μπορεί να είναι πλαστικό που μοιάζει με μέταλλο. Άλλωστε από προηγούμενες φήμες το υλικό κατασκευής του αναμένουμε να είναι πολυανθρακικό το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία.

Μαζί με την φωτογραφία που ανέβηκε στο Twitter υπάρχει και το σχόλιο ότι το LG G3 θα είναι ανθεκτικό στις δαχτυλιές πράγμα που ήταν «πρόβλημα» στο LG G2.

Το LG G3 αναμένουμε να ανακοινωθεί στις 27 Μαΐου . Για τα χαρακτηριστικά του έχουμε πει ότι θα έχει οθόνη αφής 5.5 ιντσών με ανάλυση 2560×1440 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, μνήνη RAM 3GB, μπαταρία 3000 mAh και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Το UI του νέου G3 αναμένεται να είναι flat.
, LG G3, διέρρευσε φωτογραφία που δείχνει ματ μεταλλική πίσω όψη

Update
Μια δέυτερη φωτογραφία μας δείχνει ότι το καπάκι στο πίσω μέρος βγαίνει πράγμα που σημαίνει ότι η μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί, χωρίς όμως να είναι τίποτα επιβεβαιωμένο.Αυτό μπορεί να ισχύει για συγκεκριμένη έκδοση της συσκευής.
, LG G3, διέρρευσε φωτογραφία που δείχνει ματ μεταλλική πίσω όψη

Πηγή: (1),(2)

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Για αυτο βαλθηκαν ολοι οι ανταγωνιστες να βγαλουν premium σειρα????
Αυτοι θα ξερουν σιγουρα τι ετοιμαζει η LG….

Mimis

Δωσε πονο LG!!
Ωραίο !
Aλλα εχει σοβαρές ελλείψεις…
Επρεπε να εχει Snap 810, 4 gb ram 1333,thunderbolt 3,οθόνη 5640χ4800 Ultra Retina, LTE 5ης γενιάς, sd 128gb,Adreno 500,ανιχνευτή DNA κατόχου, και δώρο, θυρίδα στην Ελβετία.

Μιχαλης

Γνωστό το υλικό απο την samsung . Ειναι πλαστικό που μοιάζει με μέταλλο . Αυτοί οι Κορεάτες δεν θα αλλάξουν ποτέ

nikos

Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μέταλλο αλλά πιστεύω πως ο Μιχάλης έχει δίκιο,το πιο πιθανό είναι πως θα μοιάζει με το πλαστικό του samsung ativ s.Παρόλα αυτά και το πλαστικό είναι αποδεκτό όταν είναι καλής ποιότητας και όχι σαν και αυτή την αηδία που έχουν τα galaxy της σειράς s

basilis

Ναι είδαμε και το πλαστικό της LG το χαλί το ίδιο ποιο ανθεκτικό είναι της Samsung το λέω από προσωπική εμπειρία μόνο το g flex αξίζει από θέμα ανθεκτικότητας

χρηστος σαμ

@Mimis χαχαχαχαχα πες τα ρε φιλε!!

Ανδρέας

Περιμένετε όλοι παπάδες απο το G3 αλλα σίγουρα θα απογοητευτήτε οταν θα ανοικνωθεί εγω 75% πιστεύω οτι δεν θα έχει QHD οθόνη όπως και σε μέγεθος δεν το κόβω για 5.5 δεν είναι δυνατόν να θέλει να χτυπήσει την ίδια της την σειρά g pro.. πλέον η lg ακολούθησε και αυτή τα βήματα της sammy με 2 ναυαρχίδες μια phablet και μια κανονικό μεγεθός για εμένα τουλάχιστον smartphone! Όσο για το design πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι του βρίσκεται..

giannaras

Κάτοχος note3 σήμερα φίλος πήρε το s5 σε μπλε το δούλεψα 2 ώρες για να το δω το μηχάνημα είναι φοβερό δεν έχει σχέση με το s4 όπου είχα για 8 μήνες πραγματικά το μέγεθος είναι τέλειο η οθόνη το κάτι άλλο η κάμερα και το μενού του όλα τα λεφτά δεν σου δίνει αίσθηση πλαστικουρας και με έχει βάλει σε σκέψη να το πάρω η αίσθηση στο πίσω καπάκι είναι πολύ καλή και δεν υπάρχει παιδιά περίπτωση να γλυστρισει τώρα αισθητική Εντάξει το καπάκι του note3 μου αρέσει πιο πολύ πρέπει πρώτα να δουλέψουμε πρώτα κάτι και μετά να σχηματίσουμε γνώμη επίσης ένας δικός μας άνθρωπος μου έφερε να δω το m8 άλλη τηλεφωναρα άλλο πράγμα που δυστυχώς λόγω ονόματος οι πωλήσεις χλωμό βέβαια περιμένω να δω και το g3

Αποστολίδης Α.

Αν το βγάλει με αυτό το μεταλικό / ΙΝΟΧ φινίρισμα, θα το καθαρίζουμε υποθέτω με το ίδιο υγρό που έχουμε για τα … ψυγεία? https://www.ebloko.gr/Product/4327/Page/101/el/Ygro-katharismou-Inox-Care-MAKLIN-500-ml/

apostolis

Lg δώσε πονω και ασε τους καταθλιπτικούς samnsungνακιδες να ΤΗΓΑΝΙΖΟΝΤΕ

χρηστος σαμ

το ιδανικο ειναι 5.3 ” και μενα το 5,5 μου φενεται υπερβολη αλλα βλεπουμε…αν εχει κρατησει σε τοσο χαμηλα επιπεδα τα μπεζελ μπορει ομως κ να αξιζει..γιατι κ περσι που μας λεγανε 5.2 σε μεγεθος s4 κραζαμε κ τωρα ολοι το εξυμνουμε.

wrangler10

Να είστε βέβαιοι ότι αυτοί που το κράζουν και έχουν το χρήμα να πάρουν φέτος καινούργια συσκευή θα είναι πρώτοι στις ουρές για το LG χαχαχα σας μάθαμε γατάκια.

wrangler10

Όλοι οι υπόλοιποι κράχτες απλώς έχουν πάρει κάτι άλλο και τώρα βράζουν στο ζουμί τους.Δεν πειράζει.. next time 😉

JohnWave

Samsung -> Κορεάτικη :
-Νote ΙΙΙ πλαστικό με ραφές που δείχνει σαν δέρμα και κλωστή
-Galaxy S5 πλαστικό και φημολογούμενη προσπάθεια πλαστικού που να μοιάζει με μέταλλο.

LG -> Κορεάτικη :
-G3 με φημολογούμενη προσπάθεια πλαστικής πλάτης που να μοιάζει με μέταλλο.

HTC -> Κινέζικη :
– Οne και Μ8 μεταλλικά πραγματικά.

Huawei -> Κινέζικη :
– Αscend P6 και P7 μεταλλικά πραγματικά.

Συμπέρασμα : Μήπως πρέπει να βγάλουμε από τη φρασεολογία μας την υποτιμητική λέξη “κινεζιά” και να την αντικαταστήσουμε με την λέξη “κορεατιά” ;;;

stavros1211

@JohnWave χαχαχαχα… λες;

Μετά από 3 μήνες με το z1 compact (προβληματικό μετά την 4.4.2 τα έχω γράψει αλλού…) και ένα γρήγορο πέρασμα από το Android σκέφτομαι το Nokia Lumia 1020 το οποίο είναι στα 350 euro στο skroutz!
Αλλά και το G3 πολύ τούμπανο θα βγει μου φαίνεται… σε όλα του!

costas

Είναι σίγουρο για 3 gb ram????????

thomas

@JohnWave
H HTC είναι ταιβανεζικη

nthegrpap

Πιστεύω οτι θα ειναι ενα υλικό σαν του G FLEX
αλλα με φινίρισμα που θα μοιάζει με μέταλλο..
Γι’ αυτο η HTC και SAMSUNG εχουν τρελαθεί με την λεξη “”PRIME””

nthegrpap

Κώστα πρόσεχε! αν εχει το ιδιο υλικο με το G FLEX
ασε το μαγικα κοπιδια και κλειδιά.

Τομ

Καλα αυτοι που κραζουν samsung και λενε δωσε πονο LG που εχει ακομα χειροτερο πισω μερος ειναι για τα πανηγυρια.

True

Παιδες απο οτι εχω διαβασει τωρα,οι τελευταιες πληροφοριες απο ενα insider λεει οτι θα εχει sd805(και οχι ο 801,αυτος χρησιμοποιηθηκε μονο στο προτοτυπο μοντελο!), 3200 mah μπαταρια με τεχνολογια εξοικονομησης ενεργειας, OIS+ μαζι με 13 mp καμερα (Sony) οπως αυτη που χρησιμοπιει το OnePlus και 5,5″ οθονη QHD! 🙂 🙂 Οσο για το υλικο λεει θα ειναι πολυκαρβονικο..

Αντώνης Μαρίνος

Χωρίς προφανώς να ξέρω τίποτα περισσότερο, το πίσω καπάκι μπορεί κάλλιστα να είναι αφαιρούμενο και να είναι από αλουμίνιο. Μάλιστα με αυτό το τρόπο (αν τα hinges είναι στο περίβλημα του κινητού και είναι φτιαγμένα για καπάκι αλουμινίου) θα μπορεί εύκολα να είναι και όσο υδατοστεγές χρειάζεται το κινητό για να πάρει την 67αρα πιστοποίηση.

Από την άλλη όμως, το πιθανότερο είναι ότι θα πρόκειται για πολυκαρβονικό καπάκι με brushed aluminum look ή κάποιο extra καπάκι για λίγο πιο premium εμφάνιση (μας φάγανε με αυτά τα κωλόpremium), δεν βλέπω κάποιο λόγο να αλλάξει πολιτική η LG ξαφνικά με το G3…

Tom

Πλαστικο ειναι παιδια το θεμα ειναι να ειναι καλο.

spirios

@true
απο ποιον insider δηλαδη; δεν εχω δει κατι τετοιο πουθενα.

True

@spirios φιλε το διαβασα σημερα στο phonearena..πηγαινε κ θα βρεις το αρθρο εκει

nthegrpap

@Spirios και True εγω το διαβασα στο Droid Life οτι θα έχει τον 805.
Αλλα ολα αυτά είναι διαφημηστικα κολπα για να μας ξεσηκώνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.