LG G3, αναβαθμίζεται σε Android Lollipop την ερχόμενη εβδομάδα

Πέρσι η LG είχε αναλάβει την κατασκευή του Nexus 5 για λογαριασμό της Google, αλλά η Motorola ήταν εκείνη που έδωσε πρώτη το νέο Android update στις συσκευές της. Φέτος οι ρόλοι αντιστράφηκαν, η Motorola έφτιαξε το Nexus 6 αλλά η LG ανακοίνωσε ότι θα δώσει πρώτη Android 5.0 Lollipop στη ναυαρχίδα της LG G3.

Η LG γίνεται ο πρώτος κατασκευαστής που δίνει το νέο update στη ναυαρχίδα της και ανακοίνωσε ότι θα έρθει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει από την Πολωνία και θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες σύντομα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η LG, το νέο Android OS θα φέρει βελτιώσεις που φέρνουν νέο design το οποίο προφανώς θα βασίζεται στο Material Design με νέα χρώματα και σκιάσεις, νέα notifications που θα είναι διαθέσιμα στην νέα lock screen, οι χρήστες θα μπορούν να ξεκλειδώνουν το κινητό τους από κάποια συσκευή που είναι συνδεδεμένη μέσω Bluetooth όπως για παράδειγμα το LG G Watch. Επιπλέον το Lollipop φέρνει Android Runtime (ART) software το οποίο βελτιώνει την επίδοση. Όπως φαίνεται η LG δεν θέλει να απομακρυνθεί πολύ από τη γραμμή που έχει χαράξει η Google με το νέο Android UI και θα δώσει το update τόσο σύντομα.

Όσο για τις υπόλοιπες συσκευές εκτός του LG G3, η εταιρεία θα ανακοινώσει το επόμενο διάστημα το πότε θα αναβαθμιστούν σε Android 5.0 Lollipop.

lg g3 lollipop update, LG G3, αναβαθμίζεται σε Android Lollipop την ερχόμενη εβδομάδα

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

Τώρα για να δω το έχετε να πειτε για την lg……

Tomas

Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ χαιρομαι που αγορασα αυτο το smatphone.2 μηνες μαζι του δεν εχω να πω κατι αρνητικο…

Kioses

Παιδια μηπως ξερουμε αν η σειρα Note 3 θα παρει την αναβαθμηση?Ακουγεται τιποτα γνωριζει καποιος απο την παρεα?

Γιώργος Κ.

Φίλε μου κι εγώ note3 έχω και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρουμε. Είναι συσκευή ενός έτους. Απλά πιθανολογώ ότι αργεί λόγω touchwiz της Samsung. Έχε υπομονή 🙂

albandi

Η samsung δίνει 18 μήνες (το note 3 εχει βγει πριν 12 μηνες ) υποστήριξη,update επόμενος θα δώσει ΣΊΓΟΥΡΑ για note 3 …. μην ρωτάς τα αυτονόητα .. εδώ θα πάρει το s4 που βγήκε 5 μήνες νωρίτερα από το note 3 !!!

Kioses

Ευχαριστω παιδια!
Παντως στο σχετικο βιντεο της samsung στο S4 δειχνει κατεβαινοντας το Status bar οτι υπαρχει και επιλογη power saving.
Λετε να ειναι ακριβως το ιδιο με του S5 που κανει ασπρομαυρη την οθονη?

https://www.sammobile.com/2014/11/07/exclusive-preview-android-5-0-lollipop-on-samsung-galaxy-s4-new-touchwiz-ui-on-board/

nikoluckyss

Αντε να έρθει και στο g2…:)

Aris

Καλά έτσι λέγατε και για το s3 και είδατε τι εγινε!!!!

Γιωργος Παππας

Και τα nexus 5 περιμενουν ακομα

Νίκος

τους εκανε πλακα η lg

Τομ

Μπράβο μπράβο μπραβο και αλλά 997 μπράβο. Τέτοια θελουμε από τις εταιρίες. Η lg φτιάχνει καλές συσκευές και τις βελτιώνει συνεχώς. Πέρυσι βελτίωσε τις κάμερες της φέτος την εμφάνιση και φαίνεται να δίνει σημασία στο λογισμικό αφού πια βλέπεται και επίσης από ότι φαίνεται αναβαθμίζεται κιόλας. Μαζί με xiaomi οι πιο δραστήριες εταιρίες για μένα. Ίσως επενδύσω σε ένα lg κάποια στιγμή. Μέχρι στιγμής ούτε το lg g2 ούτε το 3 με καλύπτουν 100% αλλά ειναι και τα δυο κοντά. Μια μίξη των δυο θα μου άρεσε αλλά δυστυχώς δεν ειναι μαγειρική ειναι ΦΙΞ οι συνταγές.

Δημητρης

Και οι κατοχοι nexus ακομα στο περιμενε ετσι??Τι να σας πω και σας εκει στη google!!!

valantis

Εγώ έχω είδι την αναβάθμιση γτ είμαι Γερμανία αλλά δεν την έχω εγκαταστίσει ακόμα.

Sot11

Οπα η lg! Μπράβο

Xρηστος Σαμ

Nα αρχισει η γκρινια παρακαλω δεν γινεται να περασει ετσι!! 😛

btw βλεπω κ σε κανα μηνα να εχει γινει port η ρομ του g3 στο lg g2!
Aνυπομονωωωωωω!!

βασιλης

Εγώ φοβάμαι μην κάνει χειρότερο το Ζ μου

Νίκος Βλαχόπουλος

Παντως για μενα που εδωσα 360 ευρω για το G3 ειμαι και κατι παραπανω απο ευχαριστημενος!!!

minas

Από όταν γνώρισα την LG μέσω του G2 δεν έχω παράπονο από την εταιρεία αυτή. Τώρα προερχόμενο από την συνεπή αυτή εταιρεία, το G3 απλά επιβεβαιώνει γιατί είναι το κορυφαίο smartphone και το συστήνω ανεπιφύλακτα!1 μήνα που το έχω είναι απροβλημάτιστο και κάνει τα πάντα γρήγορα και αποτελεσματικά.
Να δω ποτέ θα μιλήσει κανείς για το επεξεργάσιμο clipboard. Απίστευτο feature!

KOSTASG

Ελλαδα μετα απο ποσο καιρο θα ερθει?

stamatis21

Είμαι φαν μόνο της lg k καμιας άλλης εταιρίας.δεν έχω παρει ποτέ άλλο κινητό εκτός από lg κ ας την εκραζαν κάποτε ολοι για τώρα την αποθεωνουν.πάντα έβγαζε ποιοτικές κ καλές συσκευές που δεν μένουν προδώσει κ πάντα καινοτόμες.κ φθηνές.κ ας μην έδινε update.Εγώ παίρνω κινητό για αυτά που κάνει κ προσθέτει κ όχι τι σπεκς κ αναβαθμίσεις δίνει.εγώ μετά από 4 χρόνια πήγα από lg στο g3 γιατί ήταν το κινητό που ήθελα κ έχει τα πάντα σε αυτά που θέλω σένα κινητό να έχει.όμως τα πάντα.δεν του λείπει τίποτα.απολύτως.κ δόξα το Θεό αυτό είναι κ που με αντιπροσωπεύει πλήρως κ που θα το κρατήσω για πολλά χρονια.γιατί αυτό είναι το νόημα.να κρατάς κάτι χρόνια κ όχι κάθε χρόνο να πετάω λεφτά.κ ας βγάλουν κ 810 κ 910 κ ότι γουστάρουν από επεξεργαστές κ 4κ οθόνες κ 8κ οθόνες κ ότι θέλουν.ούτε καν που με αγκιζουν γιατί ήδη έχω πολλά πράγματα τα οποία ούτε καν ακόμα δεν έχουν αξιοποιηθεί πλήρως τι να τα κάνω ταλλα;να λέω ότι έχει τι;801;Πολύ δυνατός.η 2κ οθόνη τέλεια.μέχρι να βγει υλικό σε λογικά mb για να βλέπω ταινίες τους οκ.άρα 4κ οθόνες να την κάνω τι;οπότε τώρα κ με τα update απλά επιβεβαιονομαι που… Συνέχεια »

Μενελαος

Κατοχος g3 αλλαξα το runtime σε art και ειδα τεραστια διαφορα σε ταχυτητα οποτε το lolipop θα πεταει σιγουρα

Makis

Κρατάτε μικρό καλάθι, μην πάνε τα bugs σύννεφο….

Επαμεινώνδας

Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι (κι εγώ μεταξύ τους) πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι μια αμεσότατη αναβάθμιση. Ίσως και να είναι ταυτόχρονα με τα nexus (πλην 6 και 9). Απίστευτο! Αν είναι και σταθερό το λειτουργικό (κάποια μικροbugs είναι αναμενόμενα) τότε πολλά συγχαρητήρια στην LG.

stamatis21

Ρε παιδιά κ εσύ μενελαε πώς άλλαξες το runtime γιατί το ψάχνω κ δεν το βρίσκω στις ρυθμίσεις.κ μην μου πείτε στις ρυθμίσεις προγραμματιστών γιατί αυτό το ξέρω αρκεί να μου πείτε που θα βρω αυτές τις ρυθμίσεις γιατί τις ψάχνω κ δεν τις βρίσκω.πάντως το δικό μου g3 δεν έχει ρυθμίσεις για προγραματιστες.για πείτε πώς θα το βρω για να το αλλάξω;

Αντώνης Μαρίνος

Το έχω διαβάσει από χθες, και απλά δεν το πίστευα! Επειδή όμως το γράφουν όλο και περισσότεροι (αυτό για την ερχόμενη εβδομάδα, ότι θα παίρναμε σύντομα L το ξέραμε ήδη), τότε πιθανότατα είναι απολύτως εφικτό!

Ποιος να το πίστευε, όταν παρακαλάγαμε την LG να βγάλει ένα, ΕΝΑ update για το 2Χ, ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο, να είμαστε από τους πρώτους, αν όχι οι πρώτοι σε commercial και ευρέως διαθέσιμη ναυαρχίδα, που θα παίρνουμε major update!

Two-thumbs up!!!!

tiamat

σταματη21 μη μας το παιζεις παρθενα οτι δηθεν μονο κινητα της lg ειχες και τετοια ,δειχνοντας και καλα πιστοτητα!…

οχι ρε φιλε, σιγα την εταιρεια ! το 10% της samsung κανει σε πωλησεις οποτε τι να μας πει!…

εδω εβγαλε κινητο υποτιθεται αντιπαλο του note με πενακι με mediatek ,8 γιγα μνημη και 1giga ram τι να λεμε τωρα….

αντε που μαγκεψε τωρα και δινει updates που θα τη βγαλουμε και κορυφη!…

Nikos

πραγματικα…η καλυτερη επιλογη που εχω κανει σε smartphone,και εχουν περασει απο τα χερια
sony xperia t,sony xperia z1,iphone 3gs,iphone 5s,samsung galaxy s4…το καλυτερο με τεραστια διαφορα το g3,συγχαρητηρια LG παντα τετοια

kostas

@stamatis21 πας ρύθμισης – σχετικα με το τηλεφωνο – πληροφοριες συσκευες – αριθμος κατασκευης και στον αριθμο κατασκευης πατας 7 κλικ γρηγορα πανω του και σου λεει οτι εισαι σε mode προγραμματιστη,πας πισω στις ρυθμισης και το εχει σαν επιλογη πανω απο την εκτυπωση

Sot11

Tiamat οποίος σου έθιξε την εταιρεία σου να σου ζητήσει αμέσως συγνώμη!…

Thodoris

Τι ιδιαίτερο γίνεται στην Πολωνία και παίρνουν τις αναβαθμίσεις πρωτοι; Και η Samsung αν θυμάμαι καλά ξεκινούσε πολλές φορές από εκεί.

Xρηστος Σαμ

Thodoris απλα ειναι μεγαλη αγορα στην ευρωπη κ εχει επιλεχθει απο διαφορες μεγαλες εταιριες ωστε να παιρνουν πρωτοι αναβαθμισεις κτλ…Επιδη εχω ζησει για καποιο διαστημα Βαρσοβια ,
οι αντιπροσωπείες των lg samsung ειναι απο τις μεγαλυτερες στην ευρωπη.

Αχιλλέας Κ.

Κώστα Β. έχεις καμιά πληροφορία σχετικά με την αναβάθμιση του G2mini σε lollipop? Θεωρώ πως για συσκευή που κυκλοφόρησε τον Μάιο είναι 100% σίγουρο ότι θα αναβαθμιστεί παρέα με το G2 υποθέτω απλά σε ξένα forum που έχω ψάξει πολλοί είναι απαισιόδοξοι. Καμιά καλή είδηση? Αν όχι με βλέπω να του πετάω κανα cyanogenmod πάνω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.