LG G3 LTE-A (Prime), επίσημα με Snapdragon 805 για την Κορέα

Ακολουθώντας τα βήματα της Samsung με το Samsung Galaxy S5 LTE-A, η LG ανακοίνωσε επίσημα τη βελτιωμένη έκδοση της ναυαρχίδας της το LG G3 LTE-A γνωστό και ως LG G3 Prime το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην Κορέα από 25 Ιουλίου.

Από άποψη χαρακτηριστικών είναι ίδιο με την παγκόσμια έκδοση του LG G3 αλλά έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή, τον Snapdragon 805 αντί του 801, 3 GB RAM και Adreno 420 GPU.
Επίσης, το LG G3 Cat 6 θα έχει 225 Mbps downlink δυνατότητες στη Νότι Κορέα χάρη στο Qualcomm Gobi 9×35 category 6 LTE-A modem.

Όπως είπαμε θα διατίθεται στην ίδια αγορά με το Samsung Galaxy LTE-A, αλλά μένει να μάθουμε αν οι δυο αυτές συσκευές θα βγουν ποτέ στην παγκόσμια αγορά.

lg g3 prime επίσημα, LG G3 LTE-A (Prime), επίσημα με Snapdragon 805 για την Κορέα

lg g3 prime επίσημα, LG G3 LTE-A (Prime), επίσημα με Snapdragon 805 για την Κορέα

lg g3 prime επίσημα, LG G3 LTE-A (Prime), επίσημα με Snapdragon 805 για την Κορέα

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Να δω αν αυτοί που το πήραν από τη Κορέα πανηγυρίζουν ένα μήνα μετά την παρουσίαση του.
Άντε κ από Σεπτέμβριο Ευρώπη μεριά.
(Με τέτοιες κινήσεις δεν γίνεσαι βεζυρης στη θέση του βεζυρη αλλά περίγελος).

Solon

Το πιθανότερο είναι πως θα έρθει Ευρώπη προς Νοέμβριο-Δεκέμβριο, ότι έγινε δηλαδή και με το βελτιωμένο S4 i9506 με τον 800άρι. Ωστόσο Ελλάδα το πιθανότερο είναι να μην έρθει καθόλου.

ΣΤΕΦΟΣ

οτι να ναι

tiamat

μεγαλοι ρομπες

dark_master

Σε ερώτηση του Κώστα προς τον διευθυντή πωλήσεων της LG είχε δηλώσει τότε ότι για 3 μήνες δεν θα δούμε νέο μοντέλο.
Κρίνοντας εκ των υστέρων ο χρονικός ορίζοντας που έδωσε πάει μεχρι Σεπτέμβριο. Οπότε μάλλον είναι στα σχέδια τους να το φέρουν.

Tyhmä

Γιατί Samsungίζεις αγαπητή LG?

mpampis13

Μακάρι να το φέρουν και να μειωθεί και άλλο η τιμή της 16gb απλής έκδοσης να το τσιμπησω κατά τον Σεπτέμβριο, Οκτώβριο!

Darth

@Tyhmä γιατί έκανε πατάτα (βιάστηκε) και έχει θέμα το 801 με qhd

giannis13

γιατι ειναι Κολοσσος η Samsung , γι αυτο ακολουθει τα βηματα της ! αυτο ελειπε …
ο,τι και να λεμε εμεις , η samsung πουλαει τρελα και οι αλλοι την ακολουθουν !
ειδικα στα android

μονο τον 805 εχει και lte-a για κορεα ..
μεταλλικο δεν ειναι

nikos

κάνεις που κάνεις την μ@λ@κί@, βελτιωσε και 2,3 πράγματα σε σχέση με το κανονικό!Μόνο επεξεργαστή?Πάντως και με τιμή 100 ευρώ πάνω από το 32άρι θα είναι στα ίδια λεφτά με τα πολύ κατώτερα του ανταγωνισμού!Όπως και να έχει ήταν λάθος από μέρους της!Κοροϊδεύαμε την samsung και τώρα κάνει και εκείνη τα ίδια…Δεν βλέπει ότι η shamesung με αυτά που κάνει κατρακυλάει?Αν ναι τότε γιατί την αντιγράφει?

giannis13

κατρακυλαει γιατι βγαζει ιδιες συσκευες και καθε χρονο πιο ασχημες …

οχι επειδη εβγαλε τον 805 στην κορεα !

τι αλλο να βελτιωσει ; ολοι για τον 805 φωναζαν και τον εβγαλε !!
μακαρι να το εκανε νωριτερα και να το εβγαζε για ολους , μιας και δεν περασε
αρκετος καιρος απο τοτε που βγηκε !

λογω 801 πεφτει η αποδοση του κινητου , η μπαταρια και γενικα τα προβληματακια που εχει …
θα μπορουσε να περιμενει λιγακι και να χτυπησει το αϊφον και να βγαλει παλι το καλυτερο κινητο της χρονιας !!!

Παναγιώτης

Βρε παιδιά γιατί την κραζεται την LG ??? Νομίζετε θα είναι μεγάλη η Διάφορα από τον 801 σε 805? Μήπως έχετε βλέψεις να πιασεται τα 100mb plus??? Έλεος. Το κινητό μια χαρά πάει και με τον 801. Σταματήστε να κουράζεται το μυαλό σας με χαζομάρες.όποιος σκέφτεται να πάρει το LG g3 να το πάρει άμεσα. Είναι από τα καλύτερα κινητά που κυκλοφορούν τωρα. Τωρα αν φοράει 801 η ιού μικρή ή Διάφορα που δεν παίζει να την καταλαβεται.

dark_master

@Παναγιώτης τη διαφορά την καταλαβαίνεις αν δουλέψεις αρκετή ώρα το κινητό και πέσει η φωτεινότητα η αν το ζορισεις λίγο που παρουσιάζει προβλήματα υπερθέρμανσης. Ο 805 λόγω καλύτερης κάρτας γραφικών θα λύσει αυτά τα προβλήματα αφού υποστηρίζει μεγαλύτερη ανάλυση στην οθόνη.
Το γεγονός ότι Samsungιζει τόσο γρήγορα μόνο θετικό δεν το λες πάντως.

Παναγιώτης

Εχω το LG g3 32 gb me 3giga ram.όντος είχε ένα θέμα υπερθέρμανσης αλλά Οχι ενοχλητικό.για την φωτεινότητα που λες Εγώ Προσωπικά ποτέ Δεν δούλευα κανένα κινητό σε full. Σήμερα έλαβα μια ενημέρωση στο LG g3 και από το απόγευμα ως τωρα που το δουλεύω δεν έχει ζεσταθεί καθόλου Ή συσκευη. Ας ελπίσουμε ότι το πρόβλημα αυτό διορθώθηκε. 🙂

ΜΑΝΟΣ

Αφού δεν το έχετε το κινητό ρε παιδιά με τι κριτήριο είστε παραπονεμένοι; Στηρίζετε την άποψη σας στο τι λένε 1-2 που το έχουν;

wrangler10

Επειδή και εγώ το έχω ότι το τηλέφωνο (32gb/3gb) δεν έχει κανένα πρόβλημα (και το λιώνω στην χρήση)Την φωτεινότητα την έχω μόνιμα στο 75% ,δεν θέλω παραπάνω,κανένα θέμα υπερθέρμανσης μέχρι τώρα,τρέχει όλες τις εφαρμογές σφαίρα (δεν ξέρω τι παραπάνω θα μου πρόσφερε σε θέμα επεξεργασίας ο 805).Το μόνο που θα ήθελα παραπάνω είναι η μπαταριά ,με σκληρή χρήση και 3g γονατίζει (ευτυχώς έχει αποσπομενη μπαταρία).Όποιος ψήνετε να πάρει το g3 άμεσα του προτείνω να πάρει το υπάρχον μοντέλο (32gb).

xristos

Καλά μέχρι να έρθει ο 805 στην Ελλάδα θα έρθει φθινόπωρο . Με τον 801 που υπάρχει η απόδοση του είναι δεν έχει καμία σχέση με αυτή του 805

Τομ

Ασχετο αλλα σχετικο. Μην κουραζετε τα ματια σας με υψηλες φωτεινοτητες ολη μερα. Ναι φαινεταιπιο ομορφη οθονη αλλα τσαμπα κουραζονται τα ματια.

Kwnstadinos

Και γω παιδια απο χθες πηρα το G3 32 Mb, το κινητο ειναι πολυ ομορφο και εξαιρετικη οθονη.δεν προλαβα να το δουλεψω αρκετα, για κανενα μισαωρο,μεχρι και τωρα που μιλαμε δε το εχω βγαλει απο το κουτι ξανα

Παναγιώτης

Μια ερώτηση, γιατί είμαι λίγο άσχετος..! Αν πάρεις από Κορέα, από eBay πχ, ένα τέτοιο μοντέλο, δουλεύει κανονικά εδώ?;Είναι αυτό που λένε Unlocked?

Κώστας Βλαχάκης

Οχι, συνηθως απο αυτες τις χωρες ειναι κλειδωμενα σε συγκεκριμενη εταιρεια κινητης τηλεφωνιας. Αλλα και να μην ειναι, τις περισσοτερες φορες εχουν αλλο δικτυο και δεν παιζει η καρτα SIM η ελληνικη. Να ρωτησεις τον πωλητη πριν αγορασεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.