LG G3 mini θα έρθει ώς G3 S στην Ευρώπη, διέρρευσε το user manual (update +φωτογραφίες)

Το LG G3 mini δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αλλά πριν από λίγες μέρες πέρασε από την FCC και σήμερα διέρρευσε το user manual από το οποίο βλέπουμε ότι δεν θα λανσαριστεί ως mini αλλά ως LG G3 S. Έχει κωδική ονομασία μοντέλου D772V και μάλλον πρόκειται για την έκδοση της Vοdafone.

Ωστόσο εκτός από την ονομασία το user manual δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή. Το LG G3 S (mini) φημολογείται ότι θα έχει 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 720 x 1280 pixels, 1.2Ghz quad-core Snapdragon 400 chipset, 2GB RAM, 8 ΜP εξωτερική κάμερα, 16GB ενσωματωμένη μνήμη και 2,540mAh μπαταρία.

Από άποψη software περιμένουμε να έχει όλα τα «καλά» του μεγάλου αδερφού LG G3. H LG αναμένεται να κυκλοφορήσει την mini έκδοση σε πολλές αγορές ανά τον κόσμο αλλά δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία σχετικά με την τιμή του.

lg g3 s, LG G3 mini θα έρθει ώς G3 S στην Ευρώπη, διέρρευσε το user manual (update +φωτογραφίες)

lg g3 s, LG G3 mini θα έρθει ώς G3 S στην Ευρώπη, διέρρευσε το user manual (update +φωτογραφίες)

lg g3 s, LG G3 mini θα έρθει ώς G3 S στην Ευρώπη, διέρρευσε το user manual (update +φωτογραφίες)

lg g3 s, LG G3 mini θα έρθει ώς G3 S στην Ευρώπη, διέρρευσε το user manual (update +φωτογραφίες)

lg g3 s, LG G3 mini θα έρθει ώς G3 S στην Ευρώπη, διέρρευσε το user manual (update +φωτογραφίες)

Update: Η συσκευή εμφανίστηκε πριν από λίγο και σε κινέζικο website με φωτογραφίες και διαστάσεις 137.75 × 69.60 × 9.99 mm ενώ ζυγίζει 134 γραμμάρια.
lg g3 s, LG G3 mini θα έρθει ώς G3 S στην Ευρώπη, διέρρευσε το user manual (update +φωτογραφίες)

lg g3 s, LG G3 mini θα έρθει ώς G3 S στην Ευρώπη, διέρρευσε το user manual (update +φωτογραφίες)

lg g3 s, LG G3 mini θα έρθει ώς G3 S στην Ευρώπη, διέρρευσε το user manual (update +φωτογραφίες)

lg g3 s, LG G3 mini θα έρθει ώς G3 S στην Ευρώπη, διέρρευσε το user manual (update +φωτογραφίες)

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Ωραιότατα!Καλό μέγεθος,καλά specs(αχ αυτός ο 400αρης θα μας φάει,χάθηκε ο 600αρης?),ελπίζω και μια πολύ καλή τιμή από την LG που δεν θα ξεπερνάει τα 300-μάξιμουμ 350 αρχική τιμή!Πάντως επιτέλους είδαμε ένα ακόμη καλό μίνι…Όχι αντάξιο του z1 compact αλλά σίγουρα καλύτερο(και πιστεύω θα είναι και φθηνότερο)από την απατεωνιά που λέγεται s5 mini!

Someone

Αν η τιμή του είναι 300 € maximum τότε OK, αλλιώς βρίσκεις το g2 τώρα με λιγότερα από 300€.

GIANNIS

ΚΑΛΑ ΡΕ ΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΜΙΝΙ? ΜΕ 5 ΙΝΤΣΕΣ ΟΘΟΝΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ SMARTPHONE, ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ,ΔΕΝ TAIΡΙΑΖΕΙ
ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ. ΤΟ S5 MINI ΚΑΙ ΤΟ HTC ONE MINI 2 ΕΧΟΥΝ ΜΙΝΙ ΜΕΓΕΘΟΣ. ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η LG ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟ ΚΡΑΖΕΤΕ.

nikos

καλα μιλαμε πιο mini πεθαινεις ετσι….πολυ φοβαμαι οτι θα το χανουν ευκολα αυτο κιν.

wrangler10

Από σήμερα είμαι ένας ευτυχείς κάτοχος G3 32gb και νομίζω οτι θα κάνω χρόνια να ξανα ασχοληθώ με κινητά 😉

Χρήστος Σαμ

Μινι το ονομαζουν σε σχεση με το κανονικο g3 και ναι σε σχεση με τις 5.5 ιντσες ειναι μινι καταλαβετε το επιτελους,και με αυτες τις διαστασεις ειναι ακομη μικρότερο απο ενα κοινο 5ιντσο,ισως ιδιο με 4.7 ιντσες

stamatis21

μπραβο wragler10 εδωσες 650 ευρω για κινητο κ πετας απο την χαρα σου.τωρα αυγουστο κατσε μεσα μην πας διακοπες εκτος κ αν εισαι πιτσιρικος κ σου δωσει ο μπαμπας γιατι 650 ευρω περναγες φινα.αλλα το κινητο ειναι καλυτερα απο διακοπες τι να λεμε τωρα.ε ρε κατι μυαλα.πως ξοδευουν τοσα λεφτα τζαμπα.κ μετα λεμε δεν υπαρχει αμαπτυξη κ δεν περναμε καλα σαν ελληνες.να 1000 σαν τον wrangler10 να υπαρχουν κ μια χαρα μας σκυζουν.κ δεν θα ξανασχοληθει λεει.με εκανε κ γελασα.ρε κοιταξου στον καθρεφτη κ πεστα να τα πιστεψεις γιατι του χρονου αλλα θα λες.

GiorgosM.

@ Χρήστος Σαμ +1.000

i love rihanna

Λατρευω τα μεγαλα κινητα αλλα οταν ειναι μινι πρεπει να εχουν και μινι μεγεθος! Για καποιους το 4 ιντσο smartphone ειναι παντοφλα ποσο μαλλον το μινι με 5!!!

Darth

pocket size μιλάμε (για μίνι πάντα)

giorgos

@ χρηστος σαμ το s4 το κανονικο ειναι 5 ιντσο και με μικροτερες διαστασεις τι λες;;;;

gkoutsos

καλο ακουγεται για midrange κινητο με τα κλασσικα specs (αν εχει και μια λογικη βεβαια)… αν και πιστευω θα ηταν καλυτερα να ειχε 4,7 ιντσες οθονη

παντως δεν βλεπω κανεναν αλλο εκτος απο την sony να βγαζει compact ναυαρχιδα 🙁
ενα g3 compact θα ηταν το “dream phone” για μενα αυτη τη στιγμη!

@stamatis21 κανω τον δικηγορο του διαβολου τωρα αλλα δεν μπορω να βλεπω σε τεχνολογικο site τετοια σχολια του τυπου “γι’αυτο εχουμε κριση” κτλ. καθε φορα που καποιος αγοραζει ενα καλο καινουργιο κινητο με καποια χ λεφτα… ξερεις ο wragler10 τι εισοδημα εχει, αν ειναι ανεξαρτητος και δουλευει, αν παιρνει καθε λιγο και λιγακι νεο κινητο, αν εχει μεγαλη οικονομικη ανεση (ακομα και απο τον πατερα του να εξαρτιεται), αν οντως χρειαζοταν καινουργιο κινητο???
συμφωνω οτι υπαρχουν αρκετοι που ειναι διατεθημενοι να κανουν το σκατο τους παξιμαδι για να κυκλοφορουν με ακριβο κινητο, αυτοκινητο κτλ. αλλα οχι χωρις να ξερουμε τιποτα να κρινουμε…
φιλικα παντα

Nio

Stamatis21 εσύ δεν έλεγες ότι θα το πάρεις με το που βγει?? Και εμείς που έχουμε G2 θα το δώσουμε για αυτό. Σε πληροφορώ ότι θα περιμένω το g4… Μια χαρά κρατεί το G2 τελικά.

apopet26

@stamatis21 φίλε μου είσαι πολύ λάθος επειδή εσύ προτιμάς να πας διακοπές από το να αγοράσεις ένα κινητό δεν σημαίνει ότι το προτιμούν όλοι η ότι έτσι πρέπει να γίνεται. Δεύτερον μπορεί το παιδί να είχε να αγοράσει κινητό πέντε χρόνια αλλά και κάθε χρόνο να αγοράζει τι σε πειράζει εσένα ή οικονομική του διαχείριση είτε δουλεύει 12ωρα είτε του δίνει ο μπαμπάς.

Για ποιο λόγο να πουλήσει αυτή η συσκευή ενώ το πολύ καλύτερο g2 ακόμα σαρώνει? Δεν μπορώ να καταλάβω τις εταιρίες. Ωραίος σχεδιασμός αλλά σε πέντε ίντσες ήθελε καλύτερη ανάλυση.

Manolis Tsagkarakis

@stamatis21, ο μπαμπάς του wrangler10 είσαι;;; και δεν το λέω ειρωνικά, αλλά τι σε νοιάζει τι έδωσε και πόσα έδωσε για κινητό; εκτός από αυτό είμαστε σε τεχνολογικό site για ΚΙΝΗΤΑ, οπότε τι θα λέμε, ότι μάζεψα λεφτά για μια επένδυση σε φωτοβολταϊκά;;;; :p

Sot11

Stamatis21 μήπως να κοιτάξεις την ζωη σου και να μην ασχολείσαι με τους άλλους;; Ειδικά οταν δεν τους γνωρίζεις προσωπικά!
Στο θεμα το τώρα, όμορφο δείχνει όπως και το κανονικό g3 αλλα στα λεφτά που θα κυκλοφορήσει καλύτερο θα ειναι το g2!!

GIANNIS

ΧΡΉΣΤΟ ΠΕΣ ΌΤΙ Η ΠΕΝΤΑΡΑ ΟΘΌΝΗ
ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΉ ΓΙΑ ΜΊΝΙ ΛΈΜΕ ΤΏΡΑ ΑΛΛΆ ΑΝΆΛΥΣΗ 720×1280p ΣΕ ΠΕΝΤΑΡΑ ΟΘΌΝΗ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΆΞΕΙ;

GIANNIS

ΧΡΉΣΤΟ ΠΕΣ ΌΤΙ Η ΠΕΝΤΑΡΑ ΟΘΌΝΗ
ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΉ ΓΙΑ ΜΊΝΙ ΛΈΜΕ ΤΏΡΑ ΑΛΛΆ ΑΝΆΛΥΣΗ 720×1280p ΣΕ ΠΕΝΤΑΡΑ ΟΘΌΝΗ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΆΞΕΙ; ΝΑ ΤΑ ΛΈΜΕ ΑΥΤΑ

nikos

@Χρήστος Σαμ με κάλυψες…Αυτοί που δεν μπορούν καταλάβουν ότι το κινητό λέγεται g3 mini,δηλαδή μίνι σε σχέση με το G3 τότε κακώς μπαίνουν σε σαιτ τεχνολογίας!Όσο για την ανάλυση που λέτε κάποιοι,μέχρι χθες ψοφάγατε για μια οθόνη 4,7-5” HD γιατί δήθεν δεν βλέπεις διαφορά σε τέτοιες ίντσες με μεγαλύτερη ανάλυση και άλλα τέτοια!Αλλά ξέχασα αυτό δεν έχει πάνω το λογότυπο της samsung ούτε κανένα δαγκωμένο μήλο άρα είναι άχρηστο!

nikos

Συγνώμη για το διπλό σχόλιο,αλλά τώρα είδα κάτι…
@stamatis21 είσαι γνωστό τρολ οπότε δεν ασχολούμαστε μαζί σου…
@wrangler10 να το χαίρεσε το g3 και να μας πεις εντυπώσεις.Αν ποτέ το πάρω θα το γράψω σίγουρα εδώ για να δω αντίδραση από τον @stamatis21

mourgos

Παιδιά, επειδή πολλοί αναρωτιέστε ως προς την ονομασία “mini” που έχουν υιοθετήσει οι εταιρίες για τα μικρότερα μοντέλα σε specs από τις αντίστοιχες “ναυαρχίδες” τους. Ο λόγος όπως έχει φανεί,δεν είναι καθαρά ως προς το μέγεθος της συσκευής, αλλά ως προς τα χαρακτηριστικά και την τιμή του αντίστοιχου μοντέλου. Καλησπέρα σε όλους!!!

Max91

Οχι απο την Vodafone αλλα απο την Deutsche Telekom δηλ την T-mobile Γερμανιας…
το ακυρο τωρα το ξερω 😛

sosimple

Απο τη στιγμή που το g2 σε hardware ειναι πολυ καλυτερο, σε μέγεθος αν το μινι ειναι 5 ιντσες μικρη διαφορά θα έχει, αρα το g2 ακούγεται εξαιρετικά καλύτερη πρόταση. Του βαζεις και g3cloudy και εχεις το ιδιο software..

Τακης

ρε stamatis21 και αμα ο wrangler10 μενει σε νησι και καθε μερα κανει βουτιες??

επειδη εσυ εισαι τερμα μπατιρακι και δεν εχεις ουτε ευρω για να βγεις απο το σπιτι τι σε πειραζει τι κανει ο αλλος?

ps: για να σε προλαβω…εσενα και τον οποιοδητποτε…ελπιζω να μην ενοχληθηκες με το σχολιο μου επειδη σε εκρινα…γιατι και εσυ το εκανες στο παλικαρι…με τον ιδιο ακριβως ακομψο τροπο!!

nikos

@sosimple δεν διαφωνώ,όμως με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τα μίνι αλλά να παίρνουμε την προηγούμενη ναυαρχίδα.Το g3 mini είναι ελάχιστα πιο μικρό,πιο καινούργιο και σίγουρα αν μοιάζει με το g3 θα είναι και πολύ πιο όμορφο από το g2!Οκ σίγουρα με τον 600αρη θα ήταν ακόμη καλύτερο(το είπα και στο πρώτο σχόλιο άλλωστε)αλλά και πάλι παραμένει πολύ καλό!Εκτός από επεξεργαστή και οθόνη(αν και για εμένα η HD είναι μια χαρά ισάξιο και σε κάποια ανώτερο.Επίσης παίρνει και sg slot σε σύγκριση με το g2!Αν λοιπόν είναι στα 300€ επίσημη τιμή στα μεγάλα καταστήματα μια χαρά θα αξίζει!

Evilsnap

πάντως ένα είναι σίγουρο , με τέτια ανάλυση και τόσο χαμηλά χρονισμένο τον επεξεργαστή
η αυτονομία του θα είναι πολύ καλή.

Χρήστος Σαμ

@giorgos αναφερομαι στη πλειονότητά των 5ιντων..και οταν λες μικροτερο το s4 τι εννοεις? Το ενα χιλιοστο διαφορα στο υψος? Σοβαρευτείτε..και η αναλυση μια χαρα ειναι..300 ppi δινει περιπου,για την κατηγορια του μια χαρα specs πλην του 400αρη αλλα το καλο ειναι οτι θα δινει 2giga ram.
Εμενα αυτο που μου εκανε ειναι οτι θα εχει και laser focus οπως κ το μεγαλο..στα πολυ συν για μενα!

wrangler10

@nikosτο G3 είναι φοβερό το συνιστώ ανεπιφύλακτα
@stamatis21 είσαι πιο γραφικός και απ τα Ζαγοροχώρια.

Τομ

Πολυ καλο πακετακι. Οσο για το mini του θεματος, αφου δεν το λενε mini το κινητο τι σκατε 😀

Kwnstadinos

wrangler με γεια σου φιλε, και γω το περιμενω πως και πως το 32 μου ειπαν σε 10 μερες περιπου, φιλε stamatis21 δε θα πρεπει να σχολιαζεις τι κανει ο ενας και ο αλλος, ο καθενας μπορει να αγοραζει οτι θελει, και στην τελικη δεν το εκλεψε το παιδι, οπως και γω που το παρηγγειλα, και για να λεμε την αληθεια παιδια, καμια εταιρια δεν μας πληρωνει για να υπερασπιζομαστε το ονομα της, κανενα κινητο δεν ειναι Τελειο , και γω διαβαζοντας τοσες μερες διαφορα για το G3 ειδα οτι εχει καποια μεινονεκτηματα , αλλα μη ξεχναμε οτι ειναι κινητο, και παντα θα βγει κατι καλυτερο, για μενα προσωπικα μετρησαν οι γνωμες που πηρα απο φιλους για το service (χωρις να θελω να θιξω τις αλλες εταιρεις) και φυσικα οτι ειναι ενα κινητο και απο θεμα τιμης καλυτερο ( οχι οτι ειναι λιγα την σημερινη εποχη τα 650 ευρω) σε σχεση με καποια υπερτιμημενα .

JohnWave

G2 over G3 mini :

+καλύτερος επεξεργαστής
+μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης
+καλύτερη κάμερα

G3 mini over G2 :

+ πλαστικό με στυλ brushed metal
+ υποδοχή κάρτας μνήμης
+ ακόμα βολικότερο μέγεθος
+ νέο UI

Τα + του G2 προσωπικά τα θεωρώ πολύ σοβαρότερα. Για να προτιμήσει κάποιος το G3 mini είτε θα είναι χρήστης που θα τραβά πολλά hd videos ή θα κατεβάζει πολλά HD παιχνίδια ( άρα θα θέλει κάρτα μνήμης ) , είτε θα του αρέσει πολύ περισσότερο το design , είτε θα έχει τέτοια δάχτυλα που να μην του επιτρέπουν να χειριστεί πολύ εύκολα τις 5.2 ίντσες του G2 και θα θέλει λίγο μικρότερη οθόνη.

Όσοι δεν χρειαζόμαστε εξωτερική κάρτα είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που έχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε ένα εξαιρετικό κινητό ( G2 ) στα 290 ευρώ κι ας κάνει η LG ότι θέλει με τα G3 της. Νομίζω πως δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά , ένα μοντέλο που έχει ψηφιστεί τόσο εδώ όσο και στο myphone και σε διάφορα ξένα sites ως το καλύτερο κινητό , να πωλείται την επόμενη χρονιά στα 290 ευρώ. Τι καθόμαστε και συζητάμε δλδ !

ΜΑΝΟΣ

Εγώ πάλι συμφωνώ με τον stamatis21 αν και ναι, δεν μου πέφτει λόγος για το εισόδημα του καθένα κτλ. Όμως, αυτό που είπε ισχύει και έχει πολύ δίκιο σε αυτά που λέει, είτε τα λέει σοβαρά είτε όχι. Το ότι δίνει κόσμος τόσα λεφτά κάθε χρόνο για να έχει το πιο σούπερ ντουπερ κινητό είναι μέρος του τρόπου σκέψης που έχει πια ο μέσος Έλληνας και αυτό έχει αντίκτυπο και στα πιστεύω του, που οδηγούν στο να μην πηγαίνει η χώρα μπροστά. Το ότι σας πονάνε κάποια πράγματα που λέει δεν σημαίνει ότι Είναι λάθος αυτά που λέει ή ότι πρέπει να τον βγάζετε βλάκα.

Χρήστος Σαμ

Τελικα ανακοινώθηκε..οπως το περιμέναμε αλλα με μεγαλη απογοήτευση το να εχει 1 gb ram..ουτε 1.5…να δω ποτε θα ξεκολλησουν με αυτο το 1 gb..τουλάχιστον εχει ωραιο design και πολλα καλουδια απο το μεγαλο αδερφο

Παναγιώτης

Lg G2 με λογισμικό G3,
το καλύτερο overall.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.