LG G3, νέα renders δείχνουν απλή οθόνη κλειδώματος

Εχθές είδαμε τα πρώτα press renders του πολυαναμενόμενου LG G3 το οποίο εμφανίστηκε σε γκρι, ασημί και χρυσό χρώμα. Σήμερα κυκλοφόρησαν νέα renders από τον @evleaks τα οποία μας δείχνουν την lock screen της συσκευής και βλέπουμε ότι είναι πολύ απλή.

Ο @evleaks που δημοσίευσε τις εικόνες μας λέει ότι ο “μυστηριώδης” σένσορας στην αριστερή πλευρά της κάμερας του LG G3 είναι «laser autofocus» το οποίο δεν γνωρίζουμε ακριβώς πως λειτουργεί αλλά θα μάθουμε στις 27 Μαίου στο Λονδίνο όπου το Techblog θα βρεθεί στην επίσημη παρουσίαση ου LG G3. Επιπλέον, η εξωτερική κάμερα έχει dual LED flash και Optical Image Stabilization Plus.

Τέλος, το LG G3 περιμένουμε να βγει με 5.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 2560×1440 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, μνήνη RAM 3GB, μπαταρία 3000 mAh και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD. Το UI του νέου G3 αναμένεται να είναι flat.
, LG G3, νέα renders δείχνουν απλή οθόνη κλειδώματος
, LG G3, νέα renders δείχνουν απλή οθόνη κλειδώματος, LG G3, νέα renders δείχνουν απλή οθόνη κλειδώματος
, LG G3, νέα renders δείχνουν απλή οθόνη κλειδώματος
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexandros

Πανέμορφο απλά !!! Αν είχε και τον 805 αντί του 801 θα έκανε το μπαμ … Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα !!! Ανυπομονώ !!

Tom

Τι ελπιδες εχουμε το πισω πλαστικο να μην ειναι γυαλιστερο;

Ventura07

Πολυ ωραιο το μαυρο, εγω πιστευω οτι θα κανει την εκπληξη και θα εχει τον 805…

Πανω εχει 2 τρυπες η μια ειναι για noise cancellation η αλλη?
Επισης το κατω μερος μου κανει περιεργο που ειναι αλλος χρωματισμος….

panos

Το “laser autofocus” μαλλον ειναι ενα απλο βοηθητικο φως για να μπορει να εστιασει η καμερα σε σκοτεινες ληψεις χωρις να αναψει το κυριο φλας (led) . Κατι μου λεει οτι θα ειναι πολυ προσεγμενο στο θεμα φωτογραφικη

Ιάκωβος

Φανταστικό το LG G3(A3) ρίχνει… κατά ριπάς! ;-P

Χρήστος

Εμενα μου κανει εντυπωση που δεν εχουν δειξει το κατω μερος ακομα του κινητου… Θα υποστηριζει αραγε USB 3… και ακομα καλυτερα, μηπως θα γινει η εκπληξη με στερεοφωνικα ηχεια και δεν θελουν να το δειξουν; λεω εγω τωρα

χρηστος σαμ

Πανεμορφο απλα…και τον 801 να εχει νταξει δεν θα ειναι πτωμα παιδια,κορυφαιο soc ειναι αυτη τη στιγμη, ακομα και τους πιο απαιτιτικους θα καλυψει..
οσο για το μεγεθος,εκανα ενα συγκριτικο..
δειτε εδω : https://postimg.org/image/sbx376xmx/
δεν μπορω να υπολογισω τις ακριβεις διαστασεις του g3,αλλα το πηγα με βαση μεγεθος οθονης,δηλαδη αν δειτε στην εικονα το g pro και το g3 εχουν το ιδιο μεγεθος οθονης εφοσον ειναι κ οι δυο 5.5.
ελπιζω να βοηθησα!

kostas

Η μια τρύπα πάνω είναι η υπερυθρη θήρα για χηρησμο tv κτλ. Παιδιά είναι έρωτας το τηλέφωνο δείχνει πανέμορφο ας ελπίσουμε να είναι άνω των προσδοκιών μας .Να δείτε πως το g3 mini θα είναι 5″ με τα ίδια χαρακτηριστικά πάω και στοίχημα.

Αντώνης Μαρίνος

Αυτό με το laser focus είναι γνωστή μέθοδος και την χρησιμοποιούν αρκετές compact κάμερες, δεν είναι κάτι καινούριο, και τώρα που το σκέφτομαι είναι περίεργο που δεν το είχε σκεφτεί κανένας άλλος να το φέρει στα κινητά. Kudos στην LG που πράττει το αυτονόητο !!

Παίδες, ακόμα και με τον 801, το κινητό θα είναι σφαίρα, μια μικρή αμφιβολία μόνο σε βαριά παιχνίδια που παίζουν σε QHD και θέλουν καλά frame rates (π.χ. στυλ RR3).

Από το link που είδα πιο πάνω, η νέα QuickWindow φαίνεται….κάπως περίεργη, δεν ξέρω, με παραξένεψε αρκετά αυτό το τεράστιο στρογγυλό παράθυρο. Υποθέτω ότι γίνεται σε αρμονία και συνεργασία με την Google και το νέο Android Wear (γιατί όμως, η Moto έφτιαξε στρογγυλό ρολόι, της LG είναι τετράγωνο…?)

Δnμnτρns M.

Απλά υπέροχο! Μπράβο στην LG!

Seme

Νομίζω ο,τι είναι πραγματικά αψεγάδιαστο φίλε. Φτάνει να το πιάσουμε και στα χέρια μου για την τελική επιβεβαίωση. Μπράβο στην LG.

Αντρέας

Χρήστο σαμ δεν έχεις δίκιο. Θα είναι σίγουρα πολύ μικρότερο από lg g pro καθώς με τέτοια besel μπορεί να είναι σαν το S5 αλλά πιο πλατύ

cupraman

Σύμφωνα με πηγες απο το ίντερνετ θα εχει sd 805 3gb μνήμης ram 3200mah 13mp camera με καινούριο ois,με λιγα λογια τ-ο-υ-μ-π-α-ν-ο

nikos

@cupraman και εγώ το έχω διαβάσει κάπου αυτό και μακάρι να είναι έτσι.Όμως η κάμερα πιστεύω πως θα πάει στα 16mp γιατί θέλει να χτυπήσει παντού τον ανταγωνισμό,δεν είναι apple για να μείνει στα ίδια mp καμερας στις 3 τελευταιες ναυαρχιδες ακόμη και αν αυτές διαφέρουν πολύ μεταξύ τους σε ποιότητα φωτογραφίας.

χρηστος σαμ

φιλε Ανδρεα αν δεις τη φωτο ειναι αισθητα μικροτερο απο το g pro και ελαχιστα λιγοτερο πλατυ.
Αρα το ιδιο λεμε 😉

tiamat

πεταγεται ο καθε αμπαλος μυρωδιας και λεει οτι πρεπει να μεγαλωσει τα μεγαπιξελ,λες και θα προκυψει κανενα πλεονεκτημα απο αυτο περα απο το να ψαρωσουν οι αλλοι ασχετοι που βλεπουν το 1020 με 40mp και σου λενε “οουυυαααουυ…” ,χωρις να ξερουν οτι μεχρι και το iphone 5s εχει καλυτερη καμερα απ’αυτο !!!

αυτο δε το λεω εγω!!! οι ειδικοι του DxOMark το λενε!!!!!!!

kostas

Γιατί ρε φίλε εσύ τα έχεις και τα δύο και ξέρεις ;Εγώ τα έχω και σου υπογράφω ότι το lumia δεν παίζετε.

nikos

@Tiamat αμπαλος εισαι και φαινεσαι!Εγω δεν ειπα οτι μετρανε τα mpixels αντιθετα στην τελευταια σειρα του σχολιου μου γραφω πως παρολο που οι καμερες εχουν τα ιδια mp η διαφορα στην ποιοτητα ειναι μεγαλη!Τα 16mp τα ειπα για θεμα μαρκετινγκ ωστε να μην φαινεται πισω στον ανταγωνισμο σε σχεση με αλλους κατασκευαστες.Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι θα υποστηριξω την μηλοεταιρια που εχει μεινει στα 8 απο το 2011!Οσο αφορα το 1020 σου εχω ξανα πει οτι ειναι πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο και σταματε να επικαλησε συνεχεια αυτους τους “ειδικους”,παρε ενα 1020 και δες μονος σου!

tiamat

xaxaa!!!! ναι δε θα ακουω τι λενε οι εξειδικευμενοι φωτογραφοι, θα ακουω τι λεει και τι φανταζεται ο καθε fanboy μυρωδιας….

εδω μιλαμε με στοιχεια τεκμηριωμενα κυριοι!!…αφηστε λοιπον τους φανατισμους και δειτε την αληθεια!!!
by-the-way, @nikos δεν εχω λεφτα για πεταμα !

NIC

@τιαματ ειμαστε μια παρεα εδω 7 ατομα βλεπουμε τα ματς(κ φιλοι του τεκμπλοκ) κ γελαμε με αυτα που λες.Πολυ σοβαρα το πηρες το ρολο του βατραχιου…
Αλλος εχει ζ1 αλλος νοτε 3 αλλος αιφον 5ς αλλος γαλαξια σ5 χτες το πηρε κ αλλοι δυο με 1020 920 κ μαντεψε ΤΙ?
Συμφωνουμε ΟΛΟΙ μαζι σου!!!τα χειροτερα σε καμερα ειναι τα νοκια με πεταμενα λεφτα!!!

tiamat

μπορειτε να γελατε οσο θελετε καθοτι ντιπ δημοκρατικος . δεν ειπα οτι το 1020 ειναι πεταμενα λεφτα λογω καμερας. απλα εχει τεραστιες,απιστευτες αδυναμιες σαν τηλεφωνο οπως πολυ αδυναμο SoC ,τερατα-bezels, τεραστια αντιαισθητικια καμπουρα στο πισω του φακου, πολυ μικρη μπαταρια και αναλυση που θα επρεπε να ειναι μεγαλυτερη ειδικα αν αναλογιστουμε τις φωτο και την αναλυση την οποια τις προβαλλει..

η microsoft ομως εχει σοβαρεψει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ τη nokia οποτε δε προκειται να επαναληφθουν τα ιδια λαθη,αλλα η αληθεια για το -πριν ΜICROSOFT- 1020 παραμενει ως εχει ..

nikos

@Tiamat εχω βαρεθει να σε ακουω να λες συνεχεια τα ιδια.Απλα στο επομενο post μην ασχοληθεις με το σχολιο μου!Εσυ μπορεις να πιστευεις οτι το iphone 5s,samsung galaxy s4 και ολα τα συναφη ειναι ανωτερα του 1020 και ασε εμας να υποστηριζουμε το μετριοτατο lumia.

Gino

@tiamat το 5s καλύτερη κάμερα απ το 1020; Για σοβαρέψου

γιαννης

@tiamat

Πες Αλευρι…

η DxOmark σε γυρευει…!!!

xaxaxa!

Ιωάννης

Ρε συ tiamat ο νικος είπε τι πιστέυει!!
Αμπαλος!!! χιχιχιχι!!!!!!
Νικο αυτό για την aplle είναι λάθος γιατί είναι απο τις λίγες εταιρίες που σκοπό δεν έχουν να εντυπωσιάζουν τον καταναλωτή (όπως παραδείγματος χάρη κάνει η Sony στο τομέα τις κάμερας)
σκοπός τις είναι να βγάζει τα καλύτερα χωρίς πολλές περιατολογίες (8mp είναι μιά χαρά παραπάνω δε χρειάζονται). Ξέρω ακούγομαι σαν κανένας φαν του iphone αλλά δεν είμαι!
Εχει απόλυτο δίκιο ο tiamat με το… δε προκύπτει κανένα (θα προσθέσω, ιδιαίτερο) πλεονέκτημα απ τα πολλά mp και είναι για να ψαρώνουν κάτι άσχετοι που θέλουν τα περισσότερα mp, ετσι για να υπάρχει καταναλωτισμός.
Ρε νίκο τη πάρε ένα 1020? Καλά σου λέει… δεν πετάμε τόσα λεφτά!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.