LG G3, μια πρώτη γέυση από το επίσημο teaser video

Το πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημέμο LG G3 αναμένεται να παρουσιαστεί στις 27 Μαΐου σε 6 πόλεις ανά τον κόσμο (το Techblog θα είναι εκεί!). Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει διάφορες φήμες, έχουμε δει leaked φωτογραφίες και πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Σήμερα η LG κυκλοφόρησε το πρώτο teaser video για την επόμενη ναυαρχίδα της LG G3.

Δείτε το video για να πάρετε μια πρώτη γεύση από το LG G3:

, LG G3,  μια πρώτη γέυση από το επίσημο teaser video

, LG G3,  μια πρώτη γέυση από το επίσημο teaser video

, LG G3,  μια πρώτη γέυση από το επίσημο teaser video

, LG G3,  μια πρώτη γέυση από το επίσημο teaser video

Να πούμε ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, το το LG G3 αναμένουμε να να έχει οθόνη αφής 5.5 ιντσών με ανάλυση 2560×1440 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, μνήνη RAM 3GB, μπαταρία 3000 mAh και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Το UI του νέου G3 αναμένεται να είναι flat.

Φωτογραφίες από προηγούμενα leaks
, LG G3,  μια πρώτη γέυση από το επίσημο teaser video, LG G3,  μια πρώτη γέυση από το επίσημο teaser video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

80 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης

Διακρίνω μεταλλική κατασκευή ή είναι ιδέα μου;; και smart case με στρογγυλό παραθυράκι

Genesis

η επιστροφή του βασίλεια !!!

ulb

Το πίσω μέρος σε μεταλλικό, μου θυμίζει πολύ το καλούπι του HTC M8.
Πλαστικό φαίνεται να είναι βέβαια αλλά ας περιμένουμε ως τις 27 να δούμε…

– Παντόφλα έγινε και αυτό δυστυχώς 🙁

Panagiotis G.

Εγώ θέλω το ui αυτό στο G2 μου. Και ελπίζω μας το δώσει αλλιώς θα είναι μεγάλη ξενερα. Πάντως εάν δεν είναι ο 805 δεν βλέπω λόγο αλλαγής του ήδη τρομερού G2.

Βασιλειος

στανταράκι μέταλλο…

μέχρι και ρινίσματα φαίνεται να δείχνει το βίντεο.

Γουστάρω τρελά!!!

Αντώνης Μαρίνος

Από το video βλέπουμε το OIS, τα απειροελάχιστα bezels, την υποψία μεταλλικής (ή “μεταλλικής”) κατασκευής ή επίστρωσης, το knock-code καθώς και το στρογγυλό QuickWindow. Πέραν αυτού, ουδέν νεώτερον από το μέτωπο 🙂

Και κάτι που με χάλασε: το link για το G3 minisite δεν οδηγεί πουθενά…δεν δίνει καλή πρώτη εντύπωση πάντως μια τέτοια αστοχία….

Χαράλαμπος Σταμίρης

Εντάξει σίγουρη αγορά.

stavros1211

Είμαι χωρίς κινητό εδώ και 20 μέρες.
Σκέφτομαι για το G2 και το έχω σχεδόν αποφασίσει…
(Με χαλάνε βέβαια τα μόνο 10,6GB ελεύθερης μνήμης που έχει)

Και πάτε και έσεις στο Techblog και βάζετε τέτοια βιντεάκια…
Τρελένομαι!!

stamatis21

Ετσι ετσι να γελασουμε λιγακι.να ανεβουν οι μετοχες της lg στο χρηματηστηριο.στις 27 οταν παρουσιαστει τοτε θα δειτε τι θα γραψω αλλα πλεον θαμαι πολυ καυστικος κ εξω απο τα δοντια.κ θα δειτε το λογο.αιντε γεια

Giorgos

Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος οτί η πλάτη και γενικά το σώμα δεν θα είναι απο μέταλλο αλλά απο πλαστικό τύπου self-healing όπως το G Flex με φινίρισμα βουρτσισμένου αλουμινία τύπου Ativ S. Αν και φαν του μέταλλου στης συσκευές μου δεν μπορώ να πώ οτί μου ακούγεται άσχημο. Ειδικά αν δεν γρατζουνιέται.

Vagelarios

ΜΑΠΑ το καρπούζι .. παιδιιαααααα

Αντρέας

Αν δεν έχει snapdragon 805 δεν αξίζει. ( γιατί όταν υπάρχουν κάποιες φήμες οι περισσότεροι από εσάς πιστεύετε πως θα είναι και σίγουρο ότι λέγεται;) πχ αδιάβροχο

gkoutsos

ελα ρε lg δειξε το τερας!!! εγω παντως ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι πλαστικο με φινιρισμα σαν brushed metal… πραγμα που προσωπικα με ευχαριστει εφοσον ειναι καλης ποιοτητας

Chris

Όπως είπε και ο χρήστης Βασίλειος πιο πάνω, είναι σίγουρα μεταλλικό. Μιλάμε για καταπληκτικό εργαλείο.

dimitris

Και μετα την σουπερ (ομολογουμενως) διαφημιση, το αγοραζεις και στην πρωτη κληση ” ελα μαμα, τι φαγητο εχει σημερα; Φασολακιαααααα; Μμμμμμμμ καλαααα ”.

Μετα το αστειο, η συσκευη νομιζω θα εχει μεταλλικη πλατη και φαινεται μεγαλη αναβαθμιση απο το προηγουμενο, μπραβο αν ειναι οντως ετσι.

Ιωάννης

Πεντέμιση ίντσες με τέτοιο επεξεργαστή και σε τέτοια ανάλυση η μπαταρία μόνο 3000?
Νομίζω κάτι δε πάει καλά! Αν ισχύει (πράγμα που δε νομίζω), θα έχει θεμα με την μπαταρία!!!! Το l90 έχει 2500 mAh και το g3 με τρελά specs, μόνο 500 παραπάνω??
Επίσης μου κάνει μεγάλη εντύπωση που κανένας δε το παρατήρησε!!!! Τι έγινε ρε σας έχει υπνωτίσει η Lg και δε βλέπετε μπροστά σας???? Αν ήταν καμιά Sony απ’ τα 10 σχόλια τα μισά θα ήταν απο άτομα που θα το κράζαν για τη μπαταρία!!

Αντώνης Μαρίνος

@Ιωάννης: λαμβάνοντας υπόψη ότι το G2 με 3αρα μπαταρία, 5,2″ οθόνη και FHD ανάλυση -δηλαδή πολύ κοντινά specs- έχει ήδη την καλύτερη αυτονομία -μακράν του 2ου- από όλα τα ναυαρχοκινητά, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι το G3 να έχει ελαφρώς χειρότερη αυτονομία από το G2, πράγμα που σημαίνει ότι και πάλι θα έχει καλύτερη αυτονομία από σχεδόν όλα τα κινητά που κυκλοφορούν. Από την άλλη, μπορεί ο καινούριος επεξεργαστής και το s/w να έχουν καλύτερη διαχείριση, και άρα το G3 να έχει ακόμα καλύτερη αυτονομία από το G2!

Για το μοναδικό που δεν πρέπει να μας απασχολεί στο G3 είναι η αυτονομία του (ή έστω, να είναι πολύ χαμηλά στη λίστα μας). Το πιο σοβαρό θέμα (storage) αντιμετωπίστηκε, υποθέτω ότι η κάμερα θα είναι καλύτερη από το G2, άρα προφανή μειονεκτήματα = 0.

Βασιλειος

@Ιωάννης τρολάρεις έτσι???

Τι περίμενες, καμιά 4000 μπαταρία λες και είναι TABLET???

Με την διαχείρηση που έχει η LG θα βάλει τα μάτια πάλι σε όλους…

Κάτοχος Note 2

Αντώνης Μαρίνος

Και μετά από μια γρήγορη βόλτα στο web, οι εκτιμήσεις για την τιμή του διαφέρουν κατά πολύ, αφού σε ένα site εκτιμάται στα 450€ (!!) ενώ σε άλλο δίνεται ως “around 1000$”, δηλαδή σχεδόν 700€. Αν μη τι άλλο, η LG έχει καταφέρει, 2 βδομάδες πριν την επίσημη παρουσίαση, να κρατήσει τα πιο σημαντικά στοιχεία του G3 κρυφά…

kostas

Πλαστικό όπως του flex βλέπω εγώ μπορεί και να με γελάει αλλά αν βγαλει το ίδιο σε 5 αρι το πήρα μιας και οι 5 ” είναι ταβάνι και για εμένα.

princegr

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έχει πιάσει (όχι όλους βέβαια) με το μέταλλο στα κινητά και δεν μπορείτε χωρίς αυτό. Το μέταλλο είναι πιο ευαίσθητο από το πλαστικό και άμα χαρακτεί ή χτυπίσει τότε φαίνεται πολύ άσχημα και χρειάζεται αντικατάσταση η οποία κοστίζει 5 φορές πάνω από το αντίστοιχο πλαστικό. Η γνώμη μου είναι ότι ένα καλό premium πλαστικό με καλό φινίρισμα είναι ότι καλύτερο για κινητό. Δεν το γουστάρεις; πολύ απλά το αλλάζεις και μάλιστα σε πληθώρα επιλογή χρωμάτων, άσε έχεις και την επιλογή (στις περισσότερες των περιπτώσεων) της αποσπώμενης μπαταρίας με ότι συνεπάγεται.

Ιωάννης

Μαρίνο άστο δε καταλαβαίνεις! όχι μόνο δε το κράζεται αλλα το υπερασπίζεστε κιόλας μιλάμε υπνωτισμός κανονικός
Βασίλη πως μιλάς έτσι παιδί μου??? Για τα στάνταρ τα δικά μου μιλάω! δε πρόκειται να το έπαιρνα αν ισχύουν τα λεγόμενα! Και για να σου απαντήσω, σε κινητό με τέτοια specs θα ήθελα 3500+
δηλάδή στη δικιά σου τη κουμούτσα πως βάλαν 3100 πριν 2 χρόνια??
Η δικιά σου η παντόφλα όμως έχει ανάλυση 720×1280 δηλαδή έχει σχεδόν 1 εκατομύριο pixels
Το g3 αν έχει ανάλυση 2560×1440 θα έχει περισσότερα απο 3,5 εκατομύρια

Βασιλειος

@Ιωάννης

“Τι έγινε ρε σας έχει υπνωτίσει η Lg και δε βλέπετε μπροστά σας????”

Δεν νομίζω να μιλάς μόνο για σένα!!! Μήπως κάνω λάθος???

Επίσης το G2 περίπου με τα ίδια? specs με την παντόφλα μου— σωστά, εγώ μιλάω κάπως—, και μικρότερη μπαταρία έχει διπλάσια απόδοση.

Άρα μη βλέπεις μόνο νούμερα. Δεν βγάζουν πουθενά.
Δες πως το 4,4 έχει πολύ καλύτερη διαχείριση και το πως θα χτίσεις την rom θα είναι οι δύο καταλυτικοί παράγοντες για την ζωή της μπαταρίας.

Εσύ μπορεί να ζητάς ότι θέλεις από μπαταρία, δικαίωμα σου, αλλά χωρίς να προσλάβεις τους άλλους λέγοντας πως τους κοιμίζει μία εταιρεία επειδή έχουν την άποψη τους..

χρηστος σαμ

ενταξει γ@μησε το teaser!
TΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ LG!!!!!!

Αντώνης Μαρίνος

Έχουν μαζευτεί πολλά trollάκια τελευταία στο Techblog ή μου φαίνεται ? Να κράξουμε γιατί ρε παληκαράκι Ιωάννη ? Επειδή το G2 πήρε και τα σώβρακα από όλους τους υπόλοιπους και έχει τεράστια διαφορά αυτονομίας με όλα τα άλλα κινητά ? Να κράξουμε επειδή….τι ? Γιατί έχει μόνο 30% καλύτερη αυτονομία από τον επόμενο, ενώ θα έπρεπε -με τη δική σου λογική (?)- να έχει 50 ή 100 ή 200% καλύτερη αυτονομία ? Για τέτοιο υπνωτισμό μιλάμε….

Κκαλύτερα να μην το πάρεις το G3, αφού προφανώς δεν θα έχει αυτονομία 2 μηνών…

Ventura07

Δεν μας υπνωτισε Η lg φίλε,Απλά το g2 είναι το κινητό με την καλύτερη αυτονομία και η lg έχοντας δικό της τμήμα για μπαταρίες lg chem, θα βάλει οθόνη ltps με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, και λογικά τον 805 που είναι πολύ αποδοτικός ακόμα και με 3000 δεν μας τρομάζει και τόσο μέχρι να δούμε τα αποτελέσματα, αν και πιστεύω ότι η μπαταρία θα είναι λίγο παραπάνω με 5,5 ίντσες υπάρχει χώρος, εκτός αν έχει 3000 άλλα αποσπωμενη

JohnWave

Τo G2 ψηφίστηκε εδώ και στο myphone ως το Νο1 κινητό για το 2013. Βγήκε καλύτερο όλων έχοντας μόνο 2 μειονεκτήματα : πλασικό και χωρίς microsd. Το δεύτερο θέμα το έχει καλύψει από όσο γνωρίζουμε στο G3. Αν καλύψει και το πρώτο βάζοντας μέταλλο τότε θα μιλάμε για ένα κινητό “θρίαμβο”.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, δεν θα επιτρέψουμε προσωπικές επιθέσεις και τσαμπουκάδες.

svigos

Heavy Metal!!!!

Βαγγέλης

Ρε παιδιά.. Dont feed the trolls 😉 Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.. Βιντεάκια υπάρχουν με τεστ αυτονομιας,καταστήματα υπάρχουν για να δοκιμάσεις κινητά..Από εκεί και πέρα. Βέλαστε και αφήστε τους 😉

Πέρα από την πλάκα.. Προβλέπεται τούμπανο.. Αν δεν κάνω λάθος στο 00:01 δείχνει νερό? Λέτε και αδιάβροχο? Και επίσης αν δείτε 00:08-9 παίζει να ισχύει αυτό που λέγανε οτι μπορεί να έχει τεχνολογία όπως οι κάμερες για σκοτεινές λήψεις με τα κόκκινα φωτάκια στην κάμερα…
Είδωμεν…

Αντρέας

Ρε παιδιά πως κάνετε έτσι. Εσείς τα πουλάτε;

Όντως αν η μπαταρία είναι 3000 mha μάπα το καρπούζι. Σίγουρα θα έπρεπε να έχει 3800-4500 mha battery 🔋

xristos p

Παιδιά η camera στο video κουνιέται δεξιά και αριστερά!!!

Nickolas

Φοβερά χαρακτηριστικά,νέο απλούστερο και ομορφότερο UI, μια καλή τιμή και εξαιρετικό service στην Ελλάδα. Χαλαρά το επόμενο κινητό μου.

Ιωάννης

Εκφράζω την άποψη μου Κύριε Βλαχάκη
Ο άλλος συγκρίνει 5,2 με 5,5 ίντσες και λέει το 5,2 έχει καλύτερη απόδοση!
Κάνει λάθος όμως! γιατί το ένα έχει μεγαλύτερη οθόνη και το άλλο μεγαλύτερη ανάλυση!
στο θέμα που αναφερόμαστε τις αναμονής και τις διάρκειας μπαταρίας έχουν την ίδια
Αλλά όντως η lg έχει βρει το κουμπί των καταναλωτών
Σου λέει θα κάνω ένα κορυφαίο κινητό και θα του βάλω ένα ελλάτωμα, στη προκειμένη περίπτωση δε του βάλαν επέκταση μνήμης. Ο κόσμος είχε συνιθίσει το να έχει κινητό με επέκταση μνήμης και στη π΄ρωτη ευκαιρία όταν η εταιρία βγάλει το επόμενο μοντέλο θα τα ξανασκάσει τα λεφτά του ο καταναλωτής για να πάρει το επόμενο μοντέλο που θα δέχεται επέκταση μνήμης. Τώρα το έβγαλε! όμως ο κόσμος έχει βαρεθεί να φορτίζει τα κινητά του κάθε μέρα! (με το g2 όλα καλά σε αυτόν το τομέα) εν έτος 2014 κινητό που δεν θα έχει καλή μπαταρία θα είναι μλκ@! Ετσι ο καταναλωτής (πρόβατο) όταν βγει του χρόνου το επόμενο θα τρέξει να το πάρει γιατί θα έχει βελτιωθεί ο τομέας μπαταρία. Και πάει λέγοντας

Tom

Τι 4000mah ρε παιδια ενα αντιδραστηρακι πρεπει να εχει..

Η LG εχει γινει ποθητη τελευταια. Ομολογω δεν το περιμενα.

Asimakis

Η υποψία για μέταλλο από το βίντεο είναι φοβερή, όχι ότι δεν μπορείς χωρίς αυτό αλλά είναι διαφορετικό όπως και να το κάνουμε… Μια καλύτερη κάμερα σε νυχτερινές λήψεις και το κινητό θα είναι μπροστά, η LG έχει σοβαρευτεί σαν εταιρεία, κάτοχος G2 αρκετά ευχαριστημένος

tiamat

“MESSIAH IS COMING..”

κατα τα αλλα ρε παιδια γιατι το λετε τρολ το παλικαρι. οντως η QHD ειναι αχαρτογραφητο χαρακτηριστικο οσον αναφορα τη καταναλωση, με τις πιθανοτητες και τη λογικη να λενε οτι θα το γονατιζει το κινητο.

εφοσον μπορεσε και εδωσε 3000mah στο G2 επρεπε να βρει το τροπο να βαλει τουλαχιστον 3200 τωρα!!…

on the other hand, αν αυτη τη φορα μιλαμε για αποσπωμενη μπαταρια σε διεθνες επιπεδο (και οχι μονο στη κορεατικη εκδοση οπως εγινε με το G2 ) και 3000 μπαταρια, τοτε μιλαμε για μια παρα μα παρα πολυ καλη επιδοση απο την LG !!

επισης μαλλον ειναι πλαστικο, αλλα παρα πολυ ομορφο πλαστικο!!!! .το προτιμω απο το να ειναι και αυτο αλουμινιο ωστε να ειναι αποσπωμενη η μπαταρια, να ειναι ελαφρυ και φιλικο στο χερι…

#STAMATIS21 (επισημο πλεον καμικαζι -μουζαχεντιν της LG) γιατι περιμενεις τις 27 μαη να γινεις καυστικος!!!???? ,,,δε μπορω να φανταστω καν τι μπομπα εχεις στο μυαλο σου!! ,,μπορουμε τουλαχιστον να εχουμε μια προγευση!???

Asimakis

@tiamat Ρε φίλε ειλικρινά μην απαντάς στον stamatis21, σε ότι άρθρο υπάρχει για το G3 γράφει κατεβατά για το ότι το G3 θα είναι το καλύτερο και οποιαδήποτε άλλη αγορά είναι χαζή κλπ, διαβάζω τα σχόλια να δω απόψεις και βλέπω τέτοιες απόψεις… Έλεος

Κώστας Βλαχάκης

xristos p., Οπτικος σταθεροποιητης εικονας, οπως το Nokia Lumia 1020.

Ιωάννης, Ολοι εχουμε αποψη και το site τους Όρους του.

spirios

tiamat, σε αρθρο διαβαζα οτι σε downgrade αναλυσης η αποδοση της μπαταριας δεν αυξανεται. δεν πρεπει να μιλαμε ηδη για γονατισμα της μπαταριας λογω της qhd…1ον επειδη μπορει να ειναι αλλης τεχνολογιας απο πισω μικροτερης καταναλωσης 2ον γιατι δεν παιζει ρολο μονο η οθονη… ας περιμενουμε να δουμε ποσο θα προκυψει η αυτονομια του κινητου και τοτε ας το κραξουμε ολοι! :-Ρ

παντως ο μονος λογος που αξιζει το κινητο σε σχεση με το g2 ειναι η καμερα κ η sdcard…ο επεξεργαστης σιγουρα οχι εκτος τρελου ενδεχομενου και βγει ο 805 και μας τρελανει ολους η lg

wrangler10

Πούλησεεεε τοοοο το τημημενοοο δεν μπορώωωω δεν μπορώωωω να περιμενωωωω..χαχα.Πολλα γρεζια βλεπω.Και πλαστικό να ειναι μια χαρά..και ο 801 πάλι μια χαρά και αδιάβροχο να μην ειναι πάλι supeeer.Να δω τι άλλο θα πουν τωρα μερικοί για να ξενερωσουμε χαχαχα

dark_master

Ρε παιδιά ας παρουσιαστεί επίσημα κ μετά έχουμε κ λεμε. Όντως και εμένα αν έχει 3000mAh μπαταρια με προβληματιζει σε συνδιασμο με QHD οθόνη. Βέβαια παίζει ρόλο πόσο καλά θα συνδιαστει το software με το hardware. Αλλά επειδή υποθέσεις κάνουμε λίγες μέρες μείνανε μέχρι να παρουσιαστεί κ βλέπουμε…

wrangler10

Επισεις μια παρατήρηση .Αυτη η καραμέλα οτι η QHD οθόνη χρειαζετε περισσότερη ενέργεια απο που προέκυψε ?Υπαρχει άλλο με τέτοια οθόνη στην αγορά και ξέρετε ?

Petran91

Αυτό που βγαίνουν κάποιοι και τρελαίνονται λες και χάνουν λεφτά αν ο τάδε αγοράσει το G3, και όποιος δεν έχει την ίδια άποψη με αυτούς είναι “πρόβατο” με ξεπερνάει. Δηλαδή δεν μπορείς να βρεις ένα κινητό που να ικανοποιεί τις δικές σου ανάγκες χωρίς να είσαι πρόβατο κάποιου? Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Marketing λέγεται και στρατηγική, και το έχει ΚΑΘΕ εταιρία που σέβεται τον εαυτό της. Τι να κάνω δηλαδή? Να μείνω χωρίς κινητό για να μην είμαι πρόβατο?
Τώρα στα του άρθρου. Αναμφισβήτητα το G3 είναι ένα από τα(αν όχι το) πιο πολυαναμενόμενα κατά την άποψη μου smartphones του ’14. Υπομονή μέχρι την επίσημη παρουσίαση του για τα specs. Τη διαχείριση της ενέργειας και το αν είναι καλή η αυτονομία θα τα δούμε σύντομα, αλλά πιστεύω ότι όπως έγινε και με το G2, δεν θα έχει θέμα:)

Tom

Wrangler ειναι πολυ προφανες οτι τα περισσοτερα πιξελ χρειαζονται περισσοτερη ενεργεια. Δεν χρειαζεται να το δεις σε αλλο κινητο για να το συμπερανεις. Το ποσο πιο πολυ καιει να ειναι ερωτημα.

Ιωάννης

wrangler10 πλάκα μας κάνεις τώρα? όλος ο κόσμος που ασχολείται με τη τεχνολογία ξέρει ότι μεγάλες οθόνες και μεγάλες αναλύσεις καταναλώνουν πιο γρήγορα την μπαταρία?
Τους λόγους μη περιμένεις να στους πω! Ρώτα κανεναν που εσυ θα τον θεωρείς ειδικό, γιατί εμένα σίγουρα δε θα με θεωρήσεις.
Πάντως υπάρχουν και θετικά στο ένα κινητό να έχει μεγάλη ανάλυση.

Alexis

Ειπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα (προβατο αν καποιος αγοράσει G3 λογο 3000 mAh αν εχει τοση και 2k αναλυση! Τι αλλο θα διαβασω!

wrangler10

Ιωάννης @Μιλησα για μέγεθος οθόνης?Μηπως στην LG δεν ξέρουν εαν χρειαζετε η οχι περισσότερη ενέργεια η συσκευή και ξέρουμε εμείς ?

Επισεις καλό ειναι να μην χρησιμοποιήστε προσβλητικές εκφράσεις σε μια δημόσια συζήτηση.Μαθετε (επιτέλους) να κάνετε διάλογο πολιτισμένα και να εκφράζετε Τις απόψεις σας με επιχηρηματα.

tiamat

η μπαταρια μας καιει ολους περισσοτερο απο καθε τι αλλο παιδια. μην επικροτειτε εκπτωσεις σε αυτον τον τομεα. τι να τη κανω τη 2Κ αναλυση δηλαδη!!! ,,μπαταρια,αξιοπιστια,υποστηριξη και μπολικη μνημη θελω στο κινητο μου!!..

sosimple

Βαριεμαι να ψαχνω λινκ τωρα, αλλα το εχω διαβασει οτι η αυξηση της αναλυσης ελαχιστα αυξανει την κατανάλωση, και προκειται για κλασικη περίπτωση μυθου.. Φυσικα σε αυτο παιζει ρόλο και η cpu. Υπηρχαν cpu (soc για την ακρίβεια) που το τμημα gpu μπορουσε ανετα να δωσει την αυξημενη αναλυση με κοστος 1-3% σε επιπλέον κατανάλωση, ενω φυσικα υπηρχαν και soc που για να πετυχουν το ίδιο θελανε περισσότερο. Με λιγα λογια με το κατάλληλο soc, σχεδον δεν υπαρχει διαφορα καταναλωσης λογω αναλυσης.. Αντιθετα, η κατανάλωση αυξανεται γραμμικά οσο αυξανει το μεγεθος της οθονης (ανεξαρτητως αναλυσης) ακριβως γιατί μια μεγαλύτερη οθονη παραγει περισσοτερο φως συνολικα, και χρειάζεται περισσοτερο ενέργεια οσο ακριβως είναι και η διαφορα φωτός. Με λιγα λογια διαίρεσε 5.5/5.2 και θα δείς ποσο παρσπανω θα καταναλωνει η οθόνη περιπου. Δε μιλαμε για καμια τεράστια διαφορα μεγεθους, άρα και η διαφορα καταναλωσης θα ειναι μικρη. Αυτά εφοσον εχουν την ιδια τεχνολογια κατασκευης. Αν όχι, και σε συνδιασμο και με το soc που ειναι σχεδον βεβαιο οτι στο g3 θα καταναλώνει λιγοτερο, δεν αποκλείεται να εχει και καλυτερη μπαταρια το g3.. Οπως δεν αποκλείεται και το αντιστροφο. Πανω κατω στα επίπεδα του g2 θα ειναι δηλαδη, μια χαρα. Αν ειναι μεταλικο… Συνέχεια »

Γίαννης

όπως έχουν πει και μερικά παιδιά πιο πάνω, και εγώ είμαι της άποψης ότι δε θα είναι μεταλλικό πίσω, αλλά θα έχει αυτή την επίστρωση για self-healing όπως το G Flex. τώρα που το ξαναβλέπω το video είμαι σχεδόν σίγουρος.

Αντώνης Μαρίνος

Πέραν του αστείου του πράγματος -ότι δηλαδή έχουμε καταλήξει να συζητάμε ως πιθανό μειονέκτημα την αυτονομία του G3, ενώ ο προκάτοχός του είναι με διαφορά στην κορυφή της λίστας- και επειδή πολλοί αναφέρεστε σε αυτό, ας κάνουμε μερικές απλοϊκές πράξεις επιπέδου γυμνασίου. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι η οθόνη του G3 έχει την ίδια ακριβώς -αναλογικά- κατανάλωση per pixel με το G2 (είπαμε, λογική και μαθηματικά γυμνασίου). Άρα επειδή QHD/FHD=1,7 ας θεωρήσουμε ότι η οθόνη του G3 θα καταναλώνει περίπου 70% περισσότερη ενέργεια (είμαι σίγουρος ότι οι τεχνικοί της LG θα γελάγανε με αυτά που γράφω, αλλά ας συνεχίσω έστω χάριν αστεϊσμού). Επειδή λοιπόν η οθόνη είναι πάντα ο κύριος καταναλωτής ενέργειας με περίπου 20% της συνολικής κατανάλωσης, η αυξημένη κατά 70% κατανάλωσή της θα μειώσει συνολικά κατά 14% την αυτονομία του G3, λαμβάνοντας υπόψη ότι όλα τα υπόλοιπα παραμένουν σταθερά. Άρα, θεωρώντας ότι δεν έχει γίνει κανένα optimization στο s/w και το OS, δεν έχει καμία βελτίωση η οθόνη, δεν έχει γίνει καμιά αλλαγή στη διαχείριση ενέργειας από την LG, η QHD θα χειροτερέψει την αυτονομία της συσκευής κατά 14%. Δηλαδή αντί για αυτονομία (με τα πάντα όλα ανοιχτά) 45-50 ωρών, ήτοι 2+ ημερών, θα έχουμε μια αυτονομία της τάξης… Συνέχεια »

Nio

Τι τρελό teaser ήταν αυτό?
Τρελανε μας LG……

Κώστας Βλαχάκης

Παιδια, παρακαλω μην το κανετε chat. Αφηστε να τοποθετηθουν και αλλοι φιλοι.

Ventura07

στο 0:08 βλεπω κατι σα κοκκινο λειζερ, ειχε ακουστει και μια σχετικη φημη για να βοηθαει στη ληψη φωτογραφιων σε χαμηλο φωτισμο.

Αυτο που περι μενω να δω ειναι η εμφανιση γιατι στο ασπρο χρωμα, οπως και στο χρυσο σε φωτογραφιες που διερευσαν πριν λιγες μερες, μονο το κατω μπεζελ εχει χρωμα

Σπύρος

@Ventura07 Όσον αφορά τα περιθώρια, και σε αυτό το βίντεο μόνο το κάτω φαίνεται να έχει χρώμα…

True

Οντως,χρωμα φαινεται να εχει μονο κατω στο βιντεο,,ελπιζω να μην ειναι ετσι.Εχω απορια να δω πωσς θα ειναι!

nthegrpap

Και ίδιο με το G2 να είναι αλλά με μέταλλο
Πάλι σούπερ θα είναι.
Πολλά ρινίσματα βλέπω στο βίντεο σαν να
να περνάει από τόρνο μηχανουργειου.
Έτσι ακριβώς ακούγεται το ανοξείδωτο
σίδηρο όταν περνάει από τον τόρνο.

chris

Πάντως συγνώμη και όλας αλλα σε αυτές τις ίντσες καλύτερα να έχει ανα πλαστικό υψηλής ποιότητας τύπου Nokia παρά μέταλλο.Σαν ασπίδα θα μοιάζει όσο μικρά περιθώρια και να έχει.

nikos

Ηρεμήστε λίγο κάποιοι με την μπαταρία,όπως είπε και κάποιος φίλος πιο πάνω ακόμη και αν δεν αλλάξει τίποτα στην μπαταρία(πράγμα απίθανο)η κατανάλωση της οθόνης θα είναι σε ποσοστό 15% μεγαλύτερη από τον προκάτοχο,που σημαίνει και πάλι μια πολυ καλή μπαταρία!Παρόλα αυτά τίποτα δεν είναι επίσημο και τα φημολογούμενα specs μπορεί να αλλάξξουν και η μπαταρία να είναι 3200mah ή και παραπάνω αλλά ακομη και αν τα mah μείνουν ίδια,πιστεύετε ότι η lg δεν θα βρει τρόπο μέσω του software να πετύχει μια καλύτερη αυτονομία ώστε να είναι στα ίδια επίπεδα με το g2?Δεν νομίζω!

stamatis21

Τι εγινε εδω δεν μπορω να το πιστεψω δηλ.πριν το g2 δεν υπηρχε τοση αγαπη για την lg κ τοσα μνμ σε παλια αρθρα κ παλια κινητα κ τοσες αποψεις τι εγινε τωρα ολα αλλαξαν;τωρα ξαφνικα γουσταρουν lg ακομα κ αν δεν δινει αναβαθμησεις;ρε τι αλλαξοδρομησεις ειναι αυτες;αχ……

giannis13

δεν δινει αναβαθμισεις ; μια χαρα εβγαλε κιτ κατ για το G2……
και θα βγαλει το καλοκαιρι και για το G …..

αν βγαζει τετοια μοντελα με 330-400ε θα την αγαπαμε , τι να κανουμε ;;

το G2 ειναπο απο τα καλυτερα κινητα στην καλυτερη τιμη !!!

antonis

πωπω αυτο ναι ειναι εργαλειο………….

nikos

@giannis13 σε παρακαλώ μην μπαίνεις στον κόπο να ασχολεισαι με τον stamatis όπως και κανένας άλλος,προφανώς ο άνθρωπος είναι troll μιας και γράφει τα ίδια σε κάθε post του g2-g3 και γενικά της lg.Προσπαθεί απλά να αποσπάσει την προσοχή σας οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τον αγνοήσετε!@stamatis καταντάς κουραστικός σε παρακαλώ ΣΤΑΜΑΤΑ το!

Mimis

Τι teaser!!!
Μου σηκώθηκε…. η τρίχα !!
Αντε, αναμονή μέχρι να αποκαλυφθεί επιτέλους η αλήθεια.
LG ΣΠΕΡΝΕΙΣ !!!!!
Σπαστά όλα!!!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΗΝ!!! Οτι και να χει θα αρεσει σε πολλους, θα το αγορασουν πολλοι. Οτι και να χει σε πολλους δεν θα αρεσει, πολλοι δεν θα το αγορασουν!

dark_master

Καλο θα είναι η LG να συνεχίσει να βγάζει αναβαθμίσεις για τα μοντέλα της. Η αλήθεια είναι ότι έπασχε πολύ εκεί το παρελθόν. Από εκεί κ πέρα είναι προς όφελος μας να υπάρχει ανταγωνισμός. Εγώ δεν ξέρω πόσο θα κοστολογηθει τελικά αν έχει όλα τα παραπάνω. Γιατί μεχρι τώρα η LG κοστολογουσε χαμηλότερα από τους υπόλοιπους τα προϊόντα της. Αν όμως τα κοστολογησει ισότιμα η αναλογία αλλάζει. Εταιρεία είναι. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Οπότε υπομονή μέχρι να βγει η συσκευή. Καλοδεχούμενη. Ελπίζω βέβαια να μην απογοητεύσει πολύ κόσμο γιατί από ότι βλέπω είναι πολλοί εδώ που την περιμένουν.

minas

Η LG φαίνεται οτι έχει πάρει άλλη πορεία μετά το G2. Θα έλεγα οτι παίζει στα ίσα τους android ανταγωνιστές και αυτό μόνο καλό είναι για εμάς τους καταναλωτές.
Το G2 έχει πάρει έως τώρα 3 αναβαθμίσεις και φαίνεται οτι είναι ένα κινητό που άνετα αντέχει τον ανταγωνισμό ακόμα και από τις φετινές ναυαρχίδες λόγω άπαιχτης vfm.
Το παιχνίδι με το G3 φαίνεται οτι το παίζει πολύ καλά, όλοι με αυτό ασχολούνται, οπότε το θεωρώ επιτυχία της LG.
Νομίζω οτι το G3 θα είναι πλαστικό καλής ποιότητας, που δεν θα επιτρέπει πολλές δαχτυλιές. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ο 805, αλλά θα ήθελα 32gb ή επεκτάσιμη μνήμη. Η μπαταρία δεν με αγχώνει, θα είναι πολύ καλή η αυτονομία ούτως ή άλλως.
Λέτε να καταφέρει η LG να χτυπήσει στα ίσα την samsung; δύσκολα, γιατί θα πρέπει να χτίσει χρόνια ένα καλό όνομα!
Όμως το G3 έχει δημιουργήσει ήδη ντόρο και αυτό το διαπιστώνει κανείς και στα ξένα τεχνολογικά site!

Είμαι πολύ ικανοποιημένος κάτοχος του G2 και νομίζω οτι θα παραμείνω πελάτης τους!

makis

Ερωτευμένος με την Samsung. Έχω τρελαθεί με το g2 .32gb Που πήρα πρόσφατα σε χρυσό χρώμα Τελοιο καπάκι ούτε δαχτυλιες φαίνονται είναι σαν μεταλλικό κόσμημα για μένα λάθος lg δύσκολα το βλέπω να το αλλάζω με το g3 με το g10 βλέπουμε το χρυσό είναι Τελοιο

angelino

Κάτοχος note 3…και δυστηχώς πάρα πολύ απογοητευμένος για πρώτη φορά απο την samsung…αφού το μόλις το 2 μηνών note μου, χάλασε για τα καλά..το πρόβλημα δεν είναι αυτό.. αλλά η συμπεριφορά της ελληνικής samsung και των συνεργατών της (service). Η συσκευή βρίσκεται για σχεδόν ενα μήνα στην κατοχή τους χωρίς ακομα να μου έχουν δώσει κάποια απάντηση σχετικά με το τι πρόβλημα υπάρχει στην συσκευή…Έχοντας παλιότερα συσκευές LG, δεν ειχα αντιμετωπίσει προβλημα ποτέ με το service…το G3 σίγουρα θα ειναι η επόμενη μου επιλογή.

Aris Pateras

Η LG ήταν και είναι από τις καλύτερες εταιρίες, απύθμενη σε τεχνογνωσία, πλούσια σε καινοτομίες, “καθαρή” σε παιχνίδια marketing! Η εταιρία που κοιτάει στα μάτια αυτούς που την υποστηρίζουν με κάθε τρόπο! Δεν είναι οι περισσότεροι βέβαια, οι εξυπνότεροι ίσως! Γιατί μόνο ένας έξυπνος βλέπει αναλογία πραγματικής αξίας προϊόντος με τιμή πώλησης! Και η LG είναι με διαφορά μπροστά σ’ αυτό. Αν και προτιμώ την σειρά G Pro, το G2 και τώρα το G3 είναι πιο πιασάσικα. Η τεχνολογία είναι κάτι που παρακολουθείς! Και σου βγαίνει από μόνο του στη τελική επιλογή. Ο εγωισμός δεν είναι σύμμαχος! Σε αποπροσανατολίζει!

angelino

Το G3 χωρίς αμφιβολία θα είναι το καλύτερο όταν κυκλοφορήσει με το καλό…Κάτοχος note 3…και δυστηχώς πάρα πολύ απογοητευμένος για πρώτη φορά απο την samsung…αφού το μόλις το 2 μηνών note μου, χάλασε για τα καλά..το πρόβλημα δεν είναι αυτό.. αλλά η συμπεριφορά της ελληνικής samsung και των συνεργατών της (service). Η συσκευή βρίσκεται για σχεδόν ενα μήνα στα χέρια τους, χωρίς ακομα να μου έχουν δώσει κάποια απάντηση σχετικά με το τι πρόβλημα υπάρχει στην συσκευή…Έχοντας παλιότερα συσκευές LG, δεν ειχα αντιμετωπίσει προβλημα ποτέ με το service…το G3 σίγουρα θα ειναι η επόμενη μου επιλογή.

περικλης

Και όμως θα είναι μεταλλικό… Μου το είπε στελεχος της lg. Αν προσέξετε θα δείτε ρινίσματα μετάλλου στο teaser

Δημητρης.Κ

θα κλεισει σπιτια η LG να ξερετε….

DimitrisA

Συγγνώμη αλλα μεταξύ 0:08 και 0:10 βλέπω ότι κουνάει ο φακός τις κάμερας η μήπως κουνάει το κεφάλι μου?

Κώστας Βλαχάκης

DimitrisA, Το σχολιάσαμε και πιο πάνω. Οπτικός σταθεροποιητής εικόνας, όπως το Nokia Lumia 1020.

dark_master

Ρε παιδιά Μια ερώτηση. Το κινητό δεν έχει παρουσιαστεί καν. Δεν ξέρουμε ούτε πως θα είναι τελικά αλλά και ούτε και την τιμή του(το σημαντικότερο για πολλούς).
Πως είστε σίγουροι ότι θα κλείσει σπίτια?Αν βγει ακριβό πιστεύεται οι περισσότεροι σε σχέση με ένα Samsung όταν ή τελευταία ρίχνει τα περισσότερα χρήματα στην αγορά? Είστε σίγουροι ότι Ο απλός ο κόσμος θα προτιμήσει το G3?
Για ν μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι το κινητό δεν θα είναι super αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει ούτε χαρακτηριστικά ούτε τιμή. Ας παρουσιαστεί με το καλό κ μετά εδώ είμαστε!

ZJ-HELLAS

Πολύ όμορφο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά (αν και μεγάλο για τα γούστα μου). Μάλλον θα αντικαταστήσει το lg optimus g που χρησιμοποιώ τώρα.

Τάσος

Φέτος θα γίνει μάχη!!lg g3 galasy s 5 με 2κ οθόνη lumia 930 έτσι,για την αλλαγή,iphone ίσως 5,5 ιντσες,!!χαμός λέμε..!!!!

spirios

στο 0.15 τι ειναι αυτα τα ‘πτερυγια’ (?) που βλεπουμε; τωρα θυμηθηκα να ρωτησω χεχχεχε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.