LG G3, είναι πλέον επίσημα εδώ [+video]

Μετά από πολλές διαρροές, φήμες, πληροφορίες και leaked φωτογραφίες άνευ προηγουμένου, το LG G3 παρουσιάστηκε επίσημα στο Λονδίνο. To μήνυμα που θέλει να δώσει η LG είναι “Simple is the new smart” για την πολυσυζητημένη φετινή της ναυαρχίδα. Θα βγει σε 5 χρώματα Metallic Black, Silk White, Shine Gold, Moon Violet και Burgundy Red.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν μας εκπλήσσει καθώς θα έχει Snapdragon 801 (MSM8975AC) chipset με a 2.5GHz quad-core Krait 400 επεξεργαστή και Adreno 330 GPU. Η έκδοση των 16GB εσωτερική μνήμη έχει 2GB RAM και η έκδοση των 32GB έχει 3GB RAM. Και οι δύο εκδόσεις θα δέχονται microSD κάρτα έως 128GB.Η κατασκευή του είναι πλαστική αν και δίνει την εντύπωση μετάλλου.

Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά περιμένουμε να είναι λίγο πιο ακριβό από το LG G2 ενώ η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει από τις 28 του μηνός από την Κορέα και στην Ευρώπη θα πρέπει να αναμένεται μέχρι τον Ιούνιο

LG G3
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8974-AC) 2.5GHz
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 2GB/ 3GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5.5 ιντσών, QHD 1440×2560 pixels
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, 4K video, OIS+ auto focus laserAF
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: microSD έως 128GB
Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 ac, GPS, micro USB, NFC, Ραδιόφωνο FM
Μπαταρία: 3000 mAh
Διαστάσεις: 146.3 x 74.6 x 8.9mm
Βάρος: 149 γρ

Update: +video

, LG G3, είναι πλέον επίσημα εδώ [+video]
, LG G3, είναι πλέον επίσημα εδώ [+video]

, LG G3, είναι πλέον επίσημα εδώ [+video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petros

μολις τελειωσε η ωραια παρουσιαση.

stamatis

Ελα μωρη lg δωσε πονοοοοοοοο!!!!!!!!!day one αγορα με τα 32 gb

Aggelos

Μακαρι να βγει ανταξιο G3 Mini. Δεν την παλευω με 5.5″ (εχω το G2)

Max91

Όταν το βλέπω από μπροστά λέω “το επόμενο κινητό μου” με αυτά τα χαρακτηριστηκα και περιθώρια αλλά από πίσω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ άποψη μαύρα χάλια.

tolis

Max ας το δουμε πρωτα απο κοντα και μετα να το σχολιασουμε.απο τις φωτο φαινεται ακομα πιο ομορφο απο το g2 και επισης για την πισω οψη στο event ο ανθρωπος που το παρουσιαζει αναφερθηκε σε metalic skin!!!!!

lorentzos

τουμπανο το εργαλειο. καποιοι αρχισαν να ιδρωνουν ειδη……

nikos

Πολύ όμορφο και τα specs αναμενόμενα.Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος ύπαρξης του μοντέλου με 16gb και 2gb ram.Λόγο της οθόνης θα είναι πιθανότατα κατώτερο του ανταγωνισμού!Καλύτερα ένα g2 που είναι και μικρότερο και πιο φθηνό φυσικά!Τώρα για την 32gb έκδοση δεν έχω λόγια!Έχει τα πάντα και είναι σίγουρα το καλύτερο κινητό της αγοράς!Όσο για το ότι είναι πλαστικό δεν με πειράζει,αφού είναι καλής ποιότητας και μοιάζει με μεταλλικό και που το κάνει ακόμη πιο όμορφο!Βελτιώθηκε στα σημεία από το σχεδόν αψεγάδιαστο g2(ποιότητα πλαστικού,κάμερα και φυσικά δέχεται κάρτες μνήμης micro sd που ήταν το μεγαλύτερο ελάττωμα του g2! Ελπίζω μόνο πως δεν θα κάνει τη στραβή lg να μας φέρει μόνο την 16gb έκδοση γιατί θα φάει πολύ κράξιμο.

spirios

Κωστα θα εχει 2 variants τελικα στη ραμ ??

Γιάννης σε λέω

Το λευκό είναι πολύ όμορφο! Περιμένουμε να μάθουμε τιμή.

Γιωργος Λοιζος

Πανεμορφο!!! Κωστα περιμενουμε hands on!

Xaris

Τίποτα διαφορετικό από τα υπόλοιπα εκτός από την ανάλυση της οθόνης. Περιμένουμε να δούμε αν όντως υπάρχει διαφορά από μια 1080p καθώς και πόσο θα διαρκεί η μπαταρία του.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

τίποτα διαφορετικό λέει ο άλλος, Ναι ρε η οθόνη είναι ίδια, η κάμερα φαίνεται μακραν καλύτερη απ’ολα τα κινητά, ο ήχος απίστευτος. κινητάρα είναι.

anna

Αυτό είναι ροζ η κόκκινο???? Ξέρω χαζή απορία αλλά αυτό παρατήρησα…γενικά πολύ καλό φαίνεται από πρώτη άποψη

Ntinos

θα γινει και καμια αναβαθμιση στο G2?

Theo

Ενα μπραβο στην LG γι αυτο το κινητο. Αλλα εχω καποιες ερωτησεις !! Αυτος ο snapdragon 805 που ειναι ; Θα βγει ποτε ; Κι επισης χωρις ν θελω ν μειωσω την LG ποιες ειναι δλδ οι διαφορες με τις υπολοιπες ναυαρχιδες που εχουν εδω και 2-3 μηνες που ανακοινωνηθαν, εκτος απο την αναλυση οθονης ; Που οι περισσοτεροι το εκθειαζαν πριν καν το δουν οτι θ ειναι ανωτερο, τουλαχιστον απο χαρακτηριατικα ειναι ιδιο. Και τελος ποιες ειναι οι διαφορες του g2 με το g3 εμφανησιακα ; Κι αυτα ιδια ειναι.

Κώστας

Καλά στο poll είχα ψηφίσει το s5 γιατί δεν ειμουν σίγουρος για το g3 αλλά αλλαξα γνώμη

tiamat

νομιζω εχει προσεξει τη λεπτομερεια, αλλα κατι του λειπει.. θα σκεφτω και θα γραψω τι…

Βασίλης

Αν και δεν το έχω δει από κοντά νομίζω ότι έχει μείνει λίγο στάσιμη η κατάσταση με τα smartphones. Δεν υπάρχει κάτι το τρομερό κινούνται σε αυτά που ηδη υπάρχουν προσθέτοντας κάποια μικροπράγματα. Οσο για το G3 νομίζω ότι θα έπρεπε να μείνει στις ίντσες του G2. Αν το πάνε έτσι το G4 ας πούμε ποσο θα είναι προφανώς αποκλείεται μικρότερο. Τέλος αυτό που έχω να πω είναι ότι το Ζ3 είναι πιο ολοκληρωμένο κινητό (κάτοχος 1020)και μετά το HTC M8. Ευχαριστώ.

Stratosior

Απο οτι καταλαβα η 16αρα θα βγει με 2gb Ram και η 32αρα θα βγει με 3gb ram

spirios

https://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/64513

Stratosior εχεις δικιο αν και δεν τα ειπαν στη παρουσιαση

Tom

Με χαροποιει ιδιατερα το οτι εχει 3gb ram, για το πλαστικο το ηξερα οποτε δεν μου κανε εντυπωση. Βεβαια εχεις και ενα note 3 σε πολυ χαμηλοτερη τιμη ετσι.. Θα δειξει. Σιγουρα θα τα παει καλα το θεμα ειναι κατα ποσο. Μακαρι να παει καλυτερα η LG και οι αλλες εταιριες μην εχουμε μονο την samsung για android.

Peter

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ BEZZEL ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΣE KATI ΣΠΟΥΔΑΙΟ.ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

Π.Χ. XPERIA Z2 ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ
SAMSUNG GALAXY S5 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥ, ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ
HTC M8 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ,ΗΧΟΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΙΚΑ.

tolis

Παιδια στο youtube ηδη υπαρχουν αρκετα βιντεακια με το g3!!!!

Antidote

Εντάξει κινηταρα. Ίσως το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή. Προσωπικά απογοητευτηκα γιατι δεν ειναι μεταλλικό και ήθελα μια κάμερα τουλάχιστον 16MP κατα τα αλλά τέλειο! Βέβαια οποίος έχει note 3 , z2 , m8 ή s5 δεν νομίζω οτι αξίζει τον κόπο να κάνει την μετάβαση. Να δούμε βέβαια και την τιμή του πρώτα! Οποιος θέλει να αποκτησει ναυαρχίδα χωρίς να έχει κάποιο απο τα προηγούμενα που είπα ας το περιμένει!

iMihalisS

Ποοο μιλάμε πολύ τέλειο το κινητό η κάμερα πρέπει να ειναι φοβερηηη!!!

Papa

Τα συμπεράσματα δικά σας..https://www.youtube.com/watch?v=d6605kiXmm8

Τομ

Καλα το laser focus νομιζω θα χρησιμευσει κυριως στα βιντεο σωστα; Γενικα με OIS, laser autofocus και 4K recording το G3 εχει τα φοντα να ειναι το απολυτο κινητο στην καταγραφη βιντεο.

χρηστος σαμ

πανεμορφο σιγουρα σε σημειο που δεν με απασχολει και τοσο αν ειναι οντως μεταλλικο..εμφανησιακα ειναι οντως σαν μεταλλο και αποτι λενε στο youtube δεν κανει δαχτυλιες,και το ui μαρεσει πολυ αποσο εχω δει
μπαταρια ναι μεν 3000mah αλλα χρησιμοποιει διαφορετικη τεχνολογια οποτε βλεπουμε!
την οθονη περιμενουμε να μας πει ο κωστας εντυπωσεις,πιστευω ομως οτι θα ναι ονειρο!
η μονη “απογοητευση” αν και οχι μεγαλη, ειναι αν μη τι αλλο οτι δεν ειδαμε τον 805
το 32gbι/3gb αξιος αντικαταστατης του g2

Δημήτρης

Φοβερή συσκευή.με διαφορά η καλύτερη της χρονιάς.και αυτό γιατί έχει εξελιχθεί σε τομείς ουσίας και όχι για τα μάτια του κόσμου.πλήρως επανασχεδιασμενο ui και Όχι απλά βελτιώσεις,Χρήσιμα features σε σχέση με την πλειοψηφία του ανταγωνισμού(Επιτέλους γιατί πέρσι πιξαμε σε features εντυπωσιασμού που τα χρησιμοποιήσαμε μόνο όταν ανοίξαμε για πρώτη φορά το κινητό άντε και καμιά φορά ακόμα για μόστρα),Και βελτίωση παντού στα σημεία (σχεδίαση,εργονομία,msd,ποιοτητα κλπ)δίνοντας μεγαλύτερο βάρος σε οθόνη,κάμερα,ηχεία.Γενικά έχουμε γίνει αδηφάγοι ξεχνώντας πως πλέον πριν κλείσει χρόνος έχουμε νέα ναυαρχίδα και γι’ αυτό μικραίνει η ψαλίδα των διαφορών.αν πχ ο 805 ήταν διαθέσιμος εννοείτε θα τον έβαζε η LG.που να προλάβει όμως βγάζοντας νέα ναυαρχίδα στο 10μηνο πάνω ακολουθώντας τον ανταγωνισμό.τα υλικά κατασκευής δε μετράνε για μένα το έχω πει αρκετές φορές φτάνει να είναι στιβαρό με αντοχές και τέλος όσο και να μου άρεσε δε βλέπω το λόγο να το πάρει κάποιος που έχει το g2.φοράς Μια custom g3 Rom Για τα features αν τα θες τόσο πολύ και έχεις ένα σούπερ κινητό περιμένοντας την γενιά των 64 bit h/w Και s/w Και τις ακόμα μεγαλύτερες βελτιώσεις που θα έχουν αυτά τα.μοντελα ώστε να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου

stamatis

Δωσε πονοοοοοοοοο!!!!!!!! Lg ετσι κινηταρα απλα.day one με τα 32gb

vasilis

Μήπος η έκδοση με τα 16gb rom 2 gb ram θα έχει απλή HD οθόνη? γιατί QHD δεν παίζει για μένα.
Για τα μάτια μου είναι άχρηστη και δίνω περισότερα λεφτά για να μου αδειαζει η μπαταρία πιο γρήγορα, αλιώς θα περιμένv κανένα mi4 η oppo 7a.

stelios

Εχω δει πολλα video στο YouTube νομιζω οτι ειναι οτι πιο ομορφο και το πιο ωραιο κινητό τις χρονιας μπραβο στην lg θα το παρω σίγουρα μολις πεσει καπως η τιμη του

lefteris@epp

Κορυφαία συσκευή.
Το βίντεο πραγματικά τα σπάει , δεν έχω ξαναδεί τόσο καλή δουλειά σε παρουσίαση κινητού.

Αντρέας

Θα με άρεσε η κάμερα να ήταν 5-8 μεγαπιξελ αλλά οκ.

ΚΩΣΤΑ εάν το g3 είναι πιο ακριβό απο το g2 πχ 650€ το καλό με 3γιγα κλπ θα κάνει κανα 700-730 ή μπορεί να πάει και παραπάνω

GOJI

καλησπέρα σε όλους!
τελικά είναι μια πολύ καλή συσκευή μπράβο στην LG αν το βάλουμε απέναντι στις άλλες συσκευές πιστεύω ότι είναι η καλύτερη αυτήν την στιγμή!!!
ήμουν SAMSUNG αλλά σήμερα είμαι με το ένα πόδι να αγοράσω αυτήν την συσκευή όταν ερθει στην ελλάδα το μόνο που έχω ερωτηματικό είναι η οθόνη πάνω στους χρωματισμούς κατά πόσο θα αποδίδει τα video ταινίες φωτογραφίες !!!!

Nio

Μακαρι οταν ξεκλειδωνει με knock code να κανει τον ηχο που κανει στο video…!!!! χαχαχα
Εφοσον ειναι αποσπωμενη η πλατη ειμαι σιγουρος οτι θα βγουν και πραγματικες aluminum brushed πλατες..!!!!!!!!! Απλα καπως πρεπει να βγαλει λεφτα.
Δεν μπορει να τα δινει ολα μαζι τσαμπα.
Μπραβο της. Πολυ μπροστα στο μαρκετινγκ αυτην την φορα…

fotan

Για fingerprint scanner ή iris scanner ούτε λόγος όμως!!! Το knock code δεν παρέχει σε καμμία περίπτωση την ίδια ασφάλεια!!!

Bill

Πόσο άκυρο παίζει να είναι το τελευταίο με το σημα την LG σε καθε πράγμα που βγάζει στο τελος έχει και ένα ταραραρατα !!!! Έλεος

τεχνολογος PHD

ποπο το bird τορα η samsung και οι iphone και ολοι αυτοι! ΤΡΕΛΕΝΟΜΕ ΜΕ τις κινηταρες σου μανα μου!! Techblog δοσε πονο στο λαο καντο δωρο σε διαγωνισμο. Το android εινε free ετσι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.