LG G3, φωτογραφίζεται σε λευκό και χρυσό

Κάτι λιγότερο από 10 μέρες απομένουν μέχρι τις 27 Μαΐου όπου το πολυσυζητημένο και πολυαναμενόμενο LG G3 θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο Λονδίνο. Μέχρι τότε ο @ evleaks δημοσίεύει 2 νέες φωτογραφίες της συσκευής σε χρυσό και λευκό χρώμα.

Με 5.5 ίντσες και 1440 x 2560 ανάλυση οθόνης η ναυαρχίδα της LG λέγεται ότι θα είναι η πρώτη συσκευή με QHD ανάλυση ενώ πληροφορίες θέλουν τη Samsung να κυκλοφορεί το Samsung Galaxy S5 Prime με την ίδια οθόνη προκειμένου να το συναγωνιστεί.
, LG G3, φωτογραφίζεται σε λευκό και χρυσό

, LG G3, φωτογραφίζεται σε λευκό και χρυσό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis

Από τις φωτο φαίνεται πανέμορφο. Σα να βλέπεις μόνο οθόνη μακάρι να είναι έτσι

Αποστολίδης Α.

Είναι πανέμορφο, συμφωνώ. Και θα είναι έτσι ακριβώς, 10 μέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του δεν δικαιολογούνται αστοχίες και παρεκκλίσεις στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες της συσκευής. Προσωπικά έχω ήδη πουλήσει το LG G2 τώρα που πιάνει σχεδόν 300άρες σαν μεταχειρισμένο!!!

nick

Μεγάλος ντόρος για το τίποτα.
1) Μεγάλη οθόνη 5,5″ που το καθιστά δύσχρηστο.
2) Επεξεργαστής ίδιος με αυτόν του ανταγωνισμού (Snapdragon 801)
3) Μπαταρία ίδιας χωρητικότητας με τον προκάτοχο του το G2

Αδιάφορη συσκευή….

Nielo

Γιατι ολοι εχετε φαγωδει με τον 801 ? εχει ανακοινωθει κατι επισημο ? ελεος δηλαδη…

sannad

Και σε χρυσό θα το έπαιρνα…είμαι πολύ κιτς ε??

sosimple

Βγαζει κανεις ακρη απο τις νεες φωτο, αν ειναι μεταλικο ή πλαστικο?

princegr

@nick, συμφωνώ απόλυτα πολύς ντόρος για το τίποτα. παίζει στην κατηγορία Note και όχι smartphone, με αποτέλεσμα όσο και μικρά μπεζελ να έχει είναι να μην έχει της πωλήσεις που ονειρεύονται κάποιοι. Όσοι περιμένατε αλουμίνιο απλά ξεχάστε το, από τις φώτο στο πίσω μέρος φαίνεται ότι είναι ξεκάθαρα πλαστικό λόγω του λογότυπου το οποίο είναι χτυπημένο με χρώμα (μπογιά) και όχι σε ανάγλυφη κατάσταση.

Αντρέας

Ναι δυστυχώς είναι σίγουρο ότι θα έχει snapdragon 801.Σίγουρα δεν θα είναι μεταλλικό

Μιχαλης

Πλαστικό ειναι 100% . Δεν γίνεται να ειναι μέταλλο γιατί δεν εχει πουθενά κενά όπως το htc one ώστε να περνάει το σήμα . Και αμα το προσέξεις καλά φαίνεται λίγο οτι ειναι πλαστικό που μοιάζει με αλουμίνιο

True

Ο 805 θα ειναι! Οπως εχουν βγει φημες απο ενα “insider” οτι θα ειναι ο 801 ,εχουν βγει και απο αλλον “insider” οτι θα ειναι ο 805 πριν 2 εβδομαδες..τωρα πιστευετε εσεις οτι η LG θα βγαλει με 801 σε QHD οθονη, ενω σε 2 μηνες θα βγαινουν κινητα με τον 805??Εξαλου η ιδια η Qualcomm ειχε πει πριν 5 μηνες οτι το πρωτο κινητο με sd805 θα ανακοινωτθει το Μαιο!

Johnny

Ωραίο φαίνεται.Το υλικό κατασκευής του G2 πέρσι δεν μου είχε αρέσει πολύ αλλά αν το G3 είναι μεταλλικό θα ανέβει άνετα στην κορυφή του ανταγωνισμού πάνω από Z2, One M8 και S5. Από την εικόνα πάντως δεν φαίνεται ξεκάθαρα το υλικό κατασκευής άρα ας είμαστε επιφυλακτικοί.

Sot11

Μια στιγμή, θα εχει αφαιρουμενο καπάκι; Δεν βλέπω στα πλαϊνα να εχει εισόδους για κάρτα sim και sd!

giannogeorge

Ό,τι και να λέμε, είναι μια πολύ όμορφη και προσεγμένη συσκευή. Ας περιμένουμε, λοιπόν και την κατακρίνουμε μετά.

makis

Δυστυχώς μου φαίνεται πολύ μεγάλο…οψόμεθα!

zteam

Αν δεν εχει 805 ποιος ο λογος ενος κατοχου G2 να παρει G3?Ακριβως το ιδιο κινητο ειναι…

stamatis21

Ρε Αποστολιδης Α. για πεσμου σε ποιο κοροιδο το εδωσες 300 ευρω για να πουλησω κ εγω ενα παλιο που εχω.μπορει να το δωσω 200 τι λες;ρε τι διαβαζω παναγια μου.300 κανει καινουργιο κ ο αλλος το δινει μεταχ. τοσο.αχ…..

alex

το κινητο εαν ειναι αυτο ειναι απλα τραγικο.. τουλαχιστον εξωτερικα! πανασχημο! Z2 και ξερο ψωμι!

stratis

Αν εχει οντως το 805 για cpu πουλαω g2 αλλιως δν λεει !

Φώτης

Παιδια μην το κουράζεται..Απο θέμα εμφάνισης το htc one m8 απλα δεν εχει αντίπαλο κ απο θέμα υλικών..Παντος κ αυτο ειναι πολυ όμορφο..Εγω σέλινο καιρο μαλλον χτυπάω το νεο htc!!!Αφηνω μια πισινη σε αυτο το lg g3..

Nio

Εντάξει η LG μαγεύει τι να πούμε τώρα?!!!!!?!!?!!!!?
Τουλάχιστον σχεδιαστικά δεν συγκρίνεται με τις άλλες τις αηδίες (galaxy S5, Z2, OneM8)
Tα πατάει όλα. Για να δουμε και το αιφον που το κραζω ασταματητα… θα κανει την διαφορα???

akis

ο σχεδιασμός του θα έλεγα πως δεν είναι αυτό που περίμενα…!! ανυπομονώ για το iphone 6…. 🙂

CSt90

Σχεδιαστικά πολύ όμορφο τηλέφωνο, θεωρώ έκανε σωστά η LG που πάτησε στη γραμμή του G2.. Βέβαια το μέγεθος είναι κάπως άβολο και τα πίσω πλήκτρα αν και ομορφότερα από αυτά του G2, ελπίζω να έχουν αρκετό χώρο αλλιώς θα πληγώνεται το δάχτυλο (μου φαίνονται κάπως στενά στις φωτο, δν ξέρω). Για το μεταλλικό σώμα, το αποκλείω κ εγώ.
Τώρα όσον αφορά το hw, θεωρώ ότι αφού οι πιο πρόσφατες ‘αποκαλύψεις’ μιλούν για 801, λογικά με αυτόν θα ανακοινωθεί. Δυστυχώς η μπαταρία έμεινε στα 3000, άρα η αυτονομία του θα είναι χειρότερη από αυτήν του G2, αν και μάλλον θα έχει και αυτό κάποιο power saving mode.

CSt90

Τέλος, το ηχείο κακώς το έβαλαν πίσω, νομίζω θα ήταν καλυτερα αν το έβαζαν κάτω, και ακόμα καλύτερα αν ήταν στερεοφωνικά.
Σόρι για το 2πλό ποστ..

Tom

Δεν ειναι μεταλλικο παιδια ειναι ενα ειδος πλαστικου που εχουμε χιλιοδει. Το κινητο ειναι ομορφο ομως. Τεραστιο αλλα ομορφο. Εγω θελω να δω τι θα γινει οταν η LG θα προσφερει τις συσκευες της με android silver. Φτηνες δυνατες συσκευες με αγνη εμπειρια. Συνταγη για επιτυχια ειναι αυτο αλλα ας περιμενουμε.

Peter

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΜΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ 805 ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ <>.ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ, ΑΡΑ ΣΙΓΟΥΡΟ 801.

jim

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω , θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου η LG να έκανε τα εξής: να κρατήσει την ίδια οθόνη (5,2 είναι αρκετά ήδη) άρα θα είχε και τις ίδιες πάνω κάτω διαστάσεις και όχι “γκουμούτσα” απ ότι φαίνεται, μεταλλικό case, να προσέθετε ένα ακόμη ηχείο που λείπει από το g2 (το έιχα για ένα μήνα), και αν μπορούσε να βάλει καπάκι αφαιρόυμενο καΙ MEMORY card. H μπαταρία ήταν ήδη καλή , αν μπορούσε να τη μεγαλώσει κι άλλο καλώς. Μόνο αυτά να έκανε θα μαμούσε τον τόπο

apostolis

lg δωσε πονο πονανεεεεεε

Τομ

Φωτη ετσι ειναι και γω επαθα πλακα. Το HTC One οταν το χα δει λεω ναι οκ ομορφο αρκετα. Το M8, δεν ξερω γιατι ισως λογο του νεου φινιρισματος μου φανηκε φοβερα καλυτερο.

giannis

Nαι θα το πουλησεις σιγουρα 300 ευρω το μεταχειρισμενο σου και θα παρεις το 3….ενω το 2 κανει 300 καινουριο….200 αν το δωσεις να πεις και ενα ευχαριστω…..Πλακα εχουν ιδιως το χρυσο απο μπροστα και αυτο το χρυσο κατω πλαισιο που βγαζει ματια….σαν πορτα απο φουρνο μικροκυματων χαχαχαχα!!!

Kostasrodos

Από όταν βγήκε το HTC ONE M7 και τώρα το Μ8 ακόμα δεν έχω δει κάποιο να τα συναγωνιζεται. Κάτοχος M7 και δεν το αλλάζω θα μείνω μαυτο μια 3ετια τουλάχιστον.

χρηστος σαμ

“ειναι πλαστικο, οχι μεταλικο”
“εχει τον 801, οχι τον 805”

που τα ξερετε ολα?
δουλευει κανεις κορεα και δεν μας το λεει?

Αντώνης Μαρίνος

Εντάξει ρε παιδιά, το καταλάβαμε ότι έχετε άλλο κινητό ή/και δεν γουστάρετε την LG, αλλά μερικά σχόλια εδώ μόνο ως αστεία μπορώ να τα εκλάβω. “Ίδια μπαταρία με το G2” λέει ο ένας, άρα το G3 θα έχει την ίδια ή παρόμοια αυτονομία με το G2, δηλαδή την καλύτερη από όλα τα αντίστοιχα κινητά. “Αδιάφορη σχεδίαση και γκουμούτσα” λέει ο άλλος, όταν η εμφάνισή του έχει λάβει ήδη διθυραμβικά σχόλια, ενώ είναι το μικρότερο από όλα τα κινητά με αντίστοιχες οθόνες, και ελάχιστα μεγαλύτερο από όλα τα κινητά με 5″-5.2″. Στο κάτω-κάτω, αν δεν σας κάνουν αυτές οι διαστάσεις, υπάρχουν τα λεγόμενα “mini” για σας. Όπως επίσης ήδη ξέρουμε, έχουμε διαβάσει και έχουμε δει παντού, το G3 θα έχει αφαιρούμενο καπάκι και υποδοχή για mSD.

Όσο για το πίσω ηχείο και τα πλήκτρα, προφανώς έρχονται από ανθρώπους που δεν έχουν ή πιθανότατα δεν έχουν πιάσει καν στα χέρια τους το G2.

Δεν θεωρώ το G3 ως το “μεσία” των κινητών :-), αλλά αυτή τη στιγμή, ακόμα και με τον 801, είναι η απολύτως καλύτερη πρόταση στα ναυαρχοκινητά. Περιμένω να δω SoC και φυσικά τιμή για να κάνω τη δική μου κίνηση….

jim

Θα σε ρωτήξωμεν ρε Αντώνης Μαρίνος για τα γούστα μας? Γκουμούτσα είναι γιατί μεγάλωσε(όχι γιατί ασχήμηνε) και έγινε σα note, ενω ήταν smartphone με ιδανικές διαστάσεις (και 5,2 οθόνη). Έπρεπε να μεγαλώσε σώνει και ντε, 160 γρ? Είναι υποχρεωτικό ? Την ίδια ώρα ο ανταγωνισμός μόλις και έφτασε τις 5-5,2 ίντσες εκτός κι αν θεωρείς ανταγωνιστή τα φάμπλετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.