LG G3 τιμή, 599 ευρώ και 649 ευρώ

Το LG G3 η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της LG για το 2014 ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες ώρες και θα βγει σε 2 εκδόσεις. Η μια θα έχει 16GB ενσωματωμένη μνήμη, 2GB RAM και τιμή στα 599 ευρώ όσο και το LG G2 όταν κυκλοφόρησε πέρσι. Η δεύτερη έκδοση θα βγει με 32GB ενσωματωμένη μνήμη, 3GB RAM και τιμή στα 649 ευρώ.

Ενδεικτικά να πούμε ότι το Samsung Galaxy S5 16GB είναι στα 759 ευρώ, το HTC One M8 τα 16GB ενσωματωμένη μνήμη κοστίζει 719 ευρώ και το Sony Xperia Z2 16GB είναι στα 749 ευρώ.

LG G3
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8974-AC) 2.5GHz
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 2GB/ 3GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5.5 ιντσών, QHD 1440×2560 pixels
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, 4K video, OIS+ auto focus laserAF
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: microSD έως 128GB
Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 ac, GPS, micro USB, NFC, Ραδιόφωνο FM
Μπαταρία: 3000 mAh
Διαστάσεις: 146.3 x 74.6 x 8.9 χλστ.
Βάρος: 149 γρ.

, LG G3 τιμή, 599 ευρώ και 649 ευρώ
, LG G3 τιμή, 599 ευρώ και 649 ευρώ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

58 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spirios

Τιιιιι??? Πωωωω??!?? εφυγα να το παρωωωωωωωωωωωω

χρηστος σαμ

χιλια μπραβο στην lg απλα..
απο’που και να το πιασουμε η lg εκανε για αλλη μια φορα την διαφορα!

nik0$

Σιγά τα ωά, προτιμώ lumia 930 32gb στα 544 ευρω

Μιχάλης

Αυτές είναι τιμές Ελλάδας ;

Aggelos Kioses

Αναμονη να δουμε τι θα κανουν τα σκρουτζομαγαζα…παντως κι αυτο εχει καπως υψηλη τιμη!

tiamat

το κινητο ειναι ολοκληρωμενο και φανταστικο. σιγουρα πολυ δυνατη οθονη (το ξερουμε γιατι στο g2 ηταν ηδη τελειο) ,μεγαλυτερη μνημη ραμ και αποθηκευτικος χωρος (το βασικοτερο!), αποσπωμενη μπαταρια να αλλαζει ευκολα ,πολλα υποσχωμενο στο βιντεο εφοσον λεει το νεο OIS προσδιδει 20% περισσοτερη σταθεροτητα απο το παλιο και πλεον με λειζερ για εστιαση η οπια συνανταται στις high end dslr ,usb 3.0 , οπως και -επιτελους- ενα ωριμο user interface που δε θυμιζει καρτουν ιαπωνεζικης παραγωγης οπως γινοταν μεχρι τωρα…. για ολα αυτα ,τα 50 ευρω παραπανω απο το παλιο μοντελο δε λενε απολυτως τιποτα. μιλαω για την πρεμιουμ εκδοση ,γιατι η απλη δε λεει για 2014 που ειμαστε. εγω παντως αμα ξαναγινει lg workshop εχω βρει απο τωρα την ερωτηση που θα τους θεσω. Μια πιο συντηρητικη αυξηση στις 5.3′ ιντσες δε θα ηταν σοφοτερη με λιγοτερο ρισκο για την εταιρεια τους?? απο τη μια θα ικανοποιουσαν την γενικοτερη ταση για αυξημενες ιντσες ,απο την αλλη θα επιαναν και μεγαλυτερο κοινο εφοσον τωρα το 5,5′ ειναι αδιαπραγματευτο για πολλους. θα μου πεις 0,2 θα κανουν τη διαφορα? και ομως καποιος απαιδευτος η’ αρνητικος στις πολλες ιντσες ειναι πιο ευκολο να δεχτει μια αλλαγη απο τις 5,2 στις 5,3 παρα… Συνέχεια »

Mimis

Αν είναι οι τιμές αυτές και εδώ Ελλάδα, η LG θα τα σαρώσει όλα.
Κοιτάτε τα βήματά μιας ανερχομενης και πολλά υποσχόμενης υπερδύναμης στα smartphones.
Του χρόνου θα είναι πρώτη αν συνεχίσει έτσι.
Τιμολογιακη πολιτική, design, features, υποστήριξη, promotion, όλα είναι πολύ συνεκτικα δεμένα μεταξύ τους.
Η χρυσή συνταγή.
Μπράβο πάντως, αν και άργησε πολύ για τη Ναυαρχίδα.

someone

Για αυτά που προσφέρει το κινητό η τιμή είναι πολύ καλή (και σε σχέση με τον ανταγωνισμό).

gkoutsos

αυτα ειναι!! επιτελους λιγο πιο λογικες τιμες για ναυαρχιδα! τα ιδια και καλυτερα χαρακτηριστικα με τον ανταγωνισμο σε καλυτερη τιμη…μπραβο στην lg

Tom

Καλα εννοειται το 32αρι δεν το συζητω.

Spiros

LG και ξερό ψωμί !!!!!!!!!!!!!!

jim

Τους σάρωσε όλους!!!!!!!!!Τους χτυπαει εκει που πονανε,δειχνει οτι ενα κινητο με πανω απο καποιο οριο χρηματων ειναι καθαρη κοροιδια του πελατη (και οχι ερευνα και αναπτυξη και τριχες κατσαρες που λενε οι αλλες εταιριες) και δειχνει το δρομο για να γινει η μεγαλυτερη εταιρια παγκοσμιως!!!! Η Lg θα γινει πραγματικος κολωσος αν συνεχισει ετσι!!!!!!Χιλια μπραβο!!!!!Αυτες ειναι τιμες!!!!Οχι 750 που ζητανε τα αχλαδια και οι λοιποι!!!!!

tiamat

@tom φανταζεσαι η ελληνιδα θεα LG να κανει παλι το θαυμα της και να φερει παλι μονο την 16αρα?? χαχαχα!!!….

Aρης

Ενταξει ψαχνεται ολοι το κατι ιδεατο να μην συγκρινεται το g3 με αυτο που δεν υπαρχει ή που ΠΙΘΑΝΟΝ να υπαρχει σε 2 χρονια αλλα με τον πραγματικο ανταγωνισμο που εοναι αισχος. Εμεις θελουμε μια εταιρια που να ακουει τους καταναλωτες στο τι ζητανε και να τους σεβεται και να νομιζω αυτη η εταιρια ειναι τη δεδομενη στιγμη η lg μπορει σε 3 χρονια να γινει samsung και να μην δινει αναβαθμισεις σε μοντελα που τα εχουν χρυσοπληρωσει παννω απο 50 000 000 ανθρωποι αλλα τωρα ειναι η καλυτερη εχει βγαλει τηλ καλυτερο απο τον ανταγωνισμο και κραταει το κοστος οσο πιο χαμηλα μπορει αλλες εταιριΕς θα το πουλαγαν 1000. Εγω ειμαι ικανοποιημενος απο το προιον και θα την εμπιστευθω!

Petros

τελεια απλα. μπραβο.

Aruganos

Ουσιαστικά το μόνο ερωτηματικό πλέον είναι η απόδοση της μπαταρίας σε σχέση με την οθόνη. Θεωρώ δύσκολο να έχει την ίδια αυτονομία με το G2. Για μένα αν έμενε στις 5,2″ θα ήταν το απόλυτα must κινητό. Εννοείται κι εγώ μιλάω για την έκδοση των 32GB.

kira21

Γελάω με την ψυχή μου με τα σχόλια που κάνουν μερικοί εδώ μέσα.. Αν πιστεύετε πως το g3 θα καταφέρει να ρίξει το note 3 και άλλα πόσα κινητά στην κατηγορία phablet πλέον είστε πολύ γελασμενοι … Φτηνά specs kai low upgrades δεν κάνουν την τέλεια συσκευή όταν η Samsung , Apple , HTC, Sony και τώρα τελευταία το one plus one και αλλά κινέζικα είναι κλάσης καλύτερα από αυτό που το μόνο που αξίζει είναι το laser στην κάμερα. Όσο για την οθόνη που χαίρεστε ότι είναι όλα τα λεφτά σας το λέω απλά iPhone 6 σύντομα Note 4 με πλέον 64bit soc θα το σβήσουν από το χάρτη μιας έχουν όνομα από πριν πως είναι top χωρίς αμφιβολία βλέπω το μήλο και την σειρά Note από Samsung.. Και μην το συγκρίνεται πια με smartphones όπως s5 και πάει λέγοντας μπήκε σε άλλο club πλεον

tiamat

#Aruganos
θελω να ξαναδω το βιντεο οταν θα ειμαι ξεκουραστος.

εχω μαρκαρει στο 36′ και μετα εξηγει γιατι αυξησαν τοσο πολυ τα ppi στο panel ,ενω ολοι λενε οτι μεχρι τα 300ppi μπορει να διακρινει διαφορα το ματι, υπαρχει οντως λογος και ουσια σ’αυτη την αυξηση αναλυσης στα 500+ και στο 40′ και μετα εξηγει οτι μεσω του πιο προσαρμοσμενου frame rate και χρονισμου (των πυρινων απ’οτι καταλαβα) το G3 εχει μια +20% εξοικονομιση ενεργειας (παρ’ολο που ανεφερε ως γνωστο η μεταβαση απο HD σε FULLHD κοστιζει ενα 10-20% παραπανω καταναλωση).

ειναι γεγονος παντως οτι ο 801 ειναι οικονομικοτερος του 800, αλλα ο οικονομικοτερος ολων ειναι φυσικα ο 805..!

Ventura07

Κωστα ειναι τιμες ελλαδας?

Αντρέας

Μπράβο lg

Nikolakis

Τελικα,,,,,,
Ειναι ή δεν ειναι μεταλλικό?? κάπου χαθηκε η μπαλα..

Κώστας Βλαχάκης

Δεν ειναι μεταλλικο.

Aruganos

@tiamat Αν η QHD οθόνη είναι τόσο αισθητά πιο θεαματική και κατάφεραν στην LG να μην έχει διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας τότε αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλά θα ξαναπώ ότι προσωπικά εμένα με ψιλοχάλασε το μέγεθος. Το όριό μου είναι το G2.

Moshos95

Ρε παιδιά! Η τιμές είναι σίγουρες και ισχύουν για Ελλάδα???

μητσος

@Kira21 +1
Ακομη αναφερθηκε στο δυαδικτιο προβλημα με τη φωτεινοτητα του κινητου λογω υπερθερμανσης τις οθονης? που την κατεβαζει σε χαμηλοτερα επιπεδα αυτοματως. Περιμενουμε να τα δουλεψουν λιγο οι reviewer να μας πουν περισσοτερα κ πως αποδιδει κ η μπαταρια μιας κ ειναι σοβαρο θεμα…
Επισης βιντεo youtube, παιχνιδια,κ εφαρμογες τα παιζει σε χαμηλοτερη αναλυση…

Κώστας Βλαχάκης

Ναι παιδια, εχω διπλα μου στελεχος της LG Hellas και διπλορωτησα και τις διαβασατε πρωτοι στο Techblog.gr 😉

Αρης

Εγω ειδα στο youtube hands ον και το εβαλαν διπλα στο s5 οι διαφορες στο μεγεθος ηταν ελαχιστες. Δεν σε προβλημτιζουν καθολου ειδια αν σκεφτεις τι οθοναρα παιρνεις ρε κωστη κανε ενα συγκριτικο να καταλαβουμε το μεγεθος

Moshos95

Είσαι μεγάλος!!! Ανέβασε κανένα mini review να χαζεψουμε λίγο την συσκευή!
Κάτι άλλο τώρα! Μήπως γνωρίζει κανείς αν εκεί με το Γ 2 πάρουμε το νέο ui? ?

Tasos

αυτά είναι !!!όπως επιστρέφεις Ελλαδα φερε ένα 16gb τωρα που παΙρνει και μνήμη SD ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!

Nio

Μπραβο Κωστα. Πολυ καλη δουλεια.!!! Γρηγορος και ακριβης.!!!
Και σε πολλες πληροφοριες πρωτος.!!

xristos p

Ένα είναι κινητό ONEPLUS ONE!!!!!!!

manos.d

Ο λογος που επελεξε 5.5 ιντζες οθονη ειναι απλος…1ον σου λεει θα εχει μεγεθος οσο το s5 και το m8 που εχουν και μικροτερη οθονη και 2ον και βασικοτερο η οθονη ειναι ενα τσακ πιο κατω απο ενος phablet οποτε συνδοιαζει smartphone και phablet…Οτι και να λεμε το G2 ειναι για την LG οτι για τη samsung to S2 με την μεγαλη διαφορα οτι τα επομενα μοντελα της lg εχουν εξελιξη…Της samsung παλιιιιι…

Ανδρέας

Διαβάζοντας σχόλια πραγματικά με έκανε να καταλάβω ότι όλοι σας εντυπωσιάζεστε απο specs που στην τελική είναι αχρίαστα.. κράζετε το s5 χωρίς να το έχετε δουλέψει.. λοιπον εγω προσωπικά έτυχε και αναβαθμιστηκα απο το s4 μου και οντως είδα αρκετή διαφορά στο λογισμικό της συσκευής που πετάει.. έδωσε όντως πολυ εμφαση η σαμμυ και φάνηκε! Δεν έμεινε μονο εκει όμως πρόσθεσε ip67 πιστωποίηση και δαχτυλικό αποτύπωμα συν το τρομερό ultra power saving mode που πραγματικά κλανει θαύματα.. η lg το μόνο που έκανε ήταν να αναβαθμισει πράγματα όπως την οθόνη και επεξεργαστή που πραγματικά στην τελική μπορεί ο χρηστης να μην καταλαβαίνει καν την διαφορά. Για εμένα το g3 δεν είναι τεράστια καινοτομία γιατι του λείπουν ΒΑΣΙΚΑ πλέον πραγματα που όντως αν τα ενσωματωνε η lg τότε ναι μπορεί..

stamatis

Ετσι ετσι μπραβο σας.βλεπω πολλους λεφταδες εδω μεσα.650 κατοσταρικα μια χαρα τιμη.α ρε μυαλα.τοσα μπορει να ειναι ο μισθος καποιου απο εδω μεσα κ λετε οτι ειναι μια χαρα.δεν εχω να πω κατι.αλλα αμα δεν εχεις υποχρεωσεις ετσι ειναι….πρωτα σκεφτειτε ποσα ειναι τα 650 τα 750 κ μετα να λετε βλακειες.δηλ εσεις καθε χρονο πετατε τοσα λεφτα.μπραβο.κ αν οχι τοσα σιγουρα 300.αλλα κ αυτα τα βλεπετε λιγα ε;δηλ καθε χρονο ρε μαγκες λεφταδες αγοραζετε λαπτοτ καινουργιο;αγοραζετε καθε χρονο καινουργια τηλεοραση;οχι βεβαια κανετε την δουλεια σας.κινητο πως γινεται να αλλαζετε καθε χρονο;βεβαια η μοστρα με την καρτα κ οτι να μην εχετε να φατε ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.κοιτα με τι γουσταρουν να περναει ο κοσμος τονκαιρο του.με το αναγοραζει καθε χρονο κινητο.αποταμιευση για κινητο.κ λετε γιατι δεν εβαλε τον 805 κ γιατι τον 801.ρε το λαπτοτ σαςεχειτο τελευταιο soc η παιζετε με παλιοτερο.εκει δεν σας ενοχλει;α ρε μυαλαααααα……….α ρε οικονομικογινατισμα που χρειαζεστε για να καταλαβετε.να τρωτε ολη μερα φασολια αλλα το g3 διπλα.αυτηειναι η ζωη σας.να την χαιρεστε.κ μετα λενε οι γυναικες εξω οτι δεν μας την πεφτουν οι αντρες.να πατε να τους μιλατε με το g3.ειναι μ……παγιδα.ρε αντε γεια.δωστε τωρα το g2 κ παρτε g3.

Κώστας Ζ.

ΤΙ ΕΧΕΙ βρε παιδια να ζηλεψει το Ζ2 απο αυτο; Πλακα μου κανετε;
Πολυ καλο τηλεφωνο, αλλα ως εκει!

tiamat

xaxaxaxaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…..
να!!!!και νεος θεοςςς!!!!!!

Nio

Επαθα πλακα με αυτο το βιντεο..!!!! Νομιζα οτι μπορουσα να τα πιασω. Φαινονται τοσο αληθινα..!!!!
Πραγματικο διαμαντι η οθονη..!!!! Τελικα η αναλυση μετραει…..
https://www.youtube.com/watch?v=JxxLqDiE6e4

spirios

stamatis συμφωνω σε οτι ειπες….εχω σκασει στα γελια ;-Ρ

Panagiotis GP

Κώστα άκουσες κανένα mp3 από το μεγάφωνο της συσκευής;

Jimakoylis

τρομερη τιμη για τετοιo τηλεφωνω #keep_going_LG

Stathis

Stamatis συμφωνώ με κάποια απο τα όσα γράφεις (τύπου γκομενοπαγιδα),απο την αλλη ομως που ξέρεις εσυ την τσέπη του καθενός απ όσους σχολιάζουν εδω μέσα;ο καθένας γνωρίζει τη δική του και σχολιάζει με τα δικά του μυαλά και τη δική του τσέπη

Στεφος

Εγώ το βλέπω φθηνό και γιαυτό θα πάρω 2 να βάλω και ένα στην τουαλετα όταν με περνούν χαχαχα σοβαρευτειτε ρε τραβάτε διακοπές με καμία γυναίκα με τα 650 και αφήστε τα άλλα

tom

Αυτοι που λενε για iphone 6 και note 4 τουσ προτεινω να τα δουν πρωτα οταν βγουν..να δουμε την τιμη τουσ..να δουμε τα τελικα specs τουσ και υστερα κρινουν και κρινουμε ολοι μασ..γιατι με φημεσ,λογια και πραξη μηδεν δεν γινονται κινητα..η lg απανταει με πραξεισ και οχι με φημεσ.

Ανδρέας

Ειναι πολυ καλο το g3 σε καλη τιμη, αλλα οχι το καλυτερο της χρονιας βλεπε σειρα note samsung, θα μπορουσαν να περιμενουν 2-3 μηνες ακομη να βαλουν τον 805 αντι 801 κ λιγο μεγαλυτερη μπαταρια. Εδωσαν πολυ βαση στη quad lcd οθονη κ στο πιο εμφανισιμο πλαστικο περιβλημα αντι σε ουσιωδη αλλα. Παρολαυτα ανταγωνιστικη τιμη πολυ.

jacob5396

Ομορφο και τερας. Μπραβο LG

Για την τιμη παντως που λετε ολοι, νταξει δεν ταραξε και την αγορα. Ουτε αδιαβροχο ειναι, ουτε μεταλλικο/γυαλι. Αρα η τιμη σχετικα με αυτο που δινει ειναι στα ιδια με τους αλλους. (μη πει κανεις για την περιττη οθονη).

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι μιζεροι κανουν αρνητικα σχολια του τυπου λεφτα δεν εχετε και σας φαινονται λιγα τα 650. Σε φορουμ τεχνολογιας γραφετε και διαβαζετε. Μας αρεσουν τα spec και οι συγκρισεις. Ναι το G3 δεν ειναι για ολα τα βαλαντια, αλλα ειναι φθηνοτερο των βασικων σνταγωνιστων. Δεν θα το αγορασουν ολοι οσοι θα κανουν θετικα σχολια. Οπως και εγω. Ασε που οι τιμες γρηγορα πεφτουν!

Αντώνης Μαρίνος

Οπότε τα αρνητικά σχόλια εδώ μέσα είναι από κάποιους πονεμένους χρήστες S5, Z2 και Μ8 (άντε και ένας με 1+1). Γελάσαμε και πάλι σήμερα, καλά θα μας πάει η μέρα….:-D

Αυτή τη στιγμή το G3 είναι το καλύτερα εξοπλισμένο ναυαρχοκινητό, με πολλές δυνατότητες, καινούρια features, νέα οθόνη και τα καλύτερα specs. Ταυτόχρονα όμως φαίνεται ότι θα βγει και σε πολύ καλή τιμή.

Άρα είναι το καλύτερο κινητό στην καλύτερη τιμή. Πόσο πιο απλά θέλετε για να το καταλάβετε ?
Όσο για τα παιδάκια που λένε για λεφτά, διακοπές, γυναίκες κλπ, δηλαδή εμείς που είμαστε παντρεμένοι με παιδιά και έχουμε να δώσουμε τα λεφτά, αν σας ακούσουμε θα πρέπει να δέσουμε μια πέτρα στο λαιμό μας και να πάμε να φουντάρουμε….:)

Ας στο καλό, ευθυμήσαμε πάλι και σήμερα….

giwrgos87

Κωστα οπως ειχες πει και στο hands on του g2 τα 600 ηταν τιμια τιμολογιση απο τν lg για ναυαρχιδα(σε σχεση με τον ανταγωνισμο παντα).Πιστευω οτι και τωρα τα 650 για το g3 ειναι το μεγαλο ατου της lg.μπραβο της!!!

Υγ:εννοειται οτι 650 ειναι περισσοτερα απο τον μισθος καποιου αλλα εδω μιλαμε καθαρα για σχεση τιμης-ναυαρχιδας.Εσεις που κραζετε εχετε μπει σε λαθος site!!!

Αλέξανδρος

@Ανδρέας:
“συν το τρομερό ultra power saving mode που πραγματικά κλανει θαύματα..”
Ελπιζω μονο, να μη μυριζει τοσο ασχημα, οσο ακουγεται!!!
Ημαρτον, σ’ οποιον δεν αρεσει, ας μην το παρει (χιλιοειπωμενο, αλλα επικαιρο), υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες!! (η μηπως, “πορδοκαλιες”???)!!!

sotiris

Το κινητο ειναι απιθανο πολλα μπραβο στην LG θα ηθελα να δω και τοις τιμες στο SKROUTZ μιας και εχω δει το LG G2 στα 319€ !!!!!! Μακαρι να κοστησει το LG G3 319€!!!!!!!!! Κατι που ειναι πολυ δυσκολο!!!!!!

Ανδρέας

@Αλέξανδρος κάνει θαύματα ήθελα να πώ το λ περιττό είναι και καταλάθος.. Το έχω δοκιμασμένο και ξέρω..
Παρεπιπτόντως για τιμή σκεφτήκατε ποτέ γιατι ίσως είναι τόσο φτηνό; Όπως και τα κινέζικα είναι τόσο φτηνά γιατί απλά αντιγράφουν σχέδια,feautures κ.τ.λ απο μεγάλες εταιρίες που πληρώνουν για έρευνα οπόταν δεν έχουν περιττά έξοδα και μπορούν να ρίξουν την τιμή χωρίς να έχουν να χάσουν τιποτα.. Λογικά έτσι και η LG που τα πλείστα features τα πήρε απο sammy και αναβάθμισε αλλα κράτησε και την τιμη στα ύψη γιατι 50€ για εμένα δεν κάνουν διαφορά
Πάρτε για παράδειγμα το quickcircle case πλήρη αντιγραφή s-view flip case της samsung απλά με διαφορετικό design που όντως είναι αρκετά ελκυστικό.. όμως δεν παύει η αρχική ιδέα να ήταν απο αντίπαλο στρατόπεδο που του κόστισε έρευνα για να το δημιουργήσει..!

gkoutsos

@Ανδρέας πρωτα απ’ολα να ξεκαθαρισουμε οτι ολες οι εταιριες μπορει να παρουν καποια ιδεα απο καποια αλλη εταιρεια και να ακολουθησουν τις νεες “τασεις” (π.χ αδιαβροχοποιηση, fingerprint scanner, 4Κ βιντεο κτλ) αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν θα γινει ερευνα για την καλυτερη υλοποιηση τους!
θελω να πω πως το g3 εκτος απο καποια πρωτοποριακα χαρακτηριστικα (π.χ. καμερα με laser assist, quad hd οθονη με οσο γινεται χαμηλοτερη καταναλωση οπως λενε κτλ) μπορει να εχει καποιο feature που να μοιαζεi με ενα αλλο αλλης εταιριας οπως ειπες και συμφωνω αλλατο υλοποιησε με τον δικο της τροπο (π.χ. το quickcircle case προσωπικα μου φαινεται πολυ καλυτερα υλοποιημενο απο το s-view αφου μπορεις να κανεις σχεδον μεσω αυτου)

γι’αυτο μη λεμε ο,τι να’ναι.. οτι η lg δεν εριξε χρημα για την ερευνα και την διαμορφωση του g3 και γι’αυτο ειναι πιο φτηνο! μενει να δουμε απο κοντα για να κρινουμε καλυτερα!

gp.

για τον απο πανω που μας ειπε λεφταδες ξαι διαφορα τρελά εχω να απαντησω οτι ναι ρε φιλε και λεφτα εχω και σπιτι και αμαξια και παντρεμενος με παιδι και υποχρεωσεις και κινητα 3 καθε χρονο αλλαζω. ολα με τον ιδρωτα μου με μεροκαματο σκληρο. αρα ποιος εισαι εσυ που θα μας την πεις ρε μεγαλε? να σε κανω προσωπικο μου λογιστη μηπως?? ο καθε ανθρωπος με κατι εχει τρελα εμεις την εχουμε στα κινητα. αντε παρατα μας και μην χωνεσαι σε ξενες τσεπες και γενικα να αναφερεσαι στη παρτυ σου οταν μιλας η βρες αλλη ιστοσελιδα με περιεχομενο αναλογο με αυτο που σου αρμοζει ηλικιας κατω των 15

Κώστας Ζ.

Θα ξανασχολιασω,μπας και το ξαναδει καποιος, ΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ να ζηλεψει το Ζ2 απο αυτο εδω το πραγμα;
Το Ζ2 ειναι και αδιαβροχο…

Tom

Stamati ελεος ρε αδερφε. Επειδη εχεις τις μαυρες σου πρεπει να τις βγαλεις οπου μπορεις και στον πιο ακυρο τοπο (ενα blog τεχνολογιας δηλαδη); Αυτου του τυπου τα σχολια τα απεχθανομαι και τονιζουν ΜΟΝΟ την κακομοιρια του λαου μας και τιποτα αλλο.

Τομ

@tiamat σορρυ τωρα το ειδα το σχολιο σου. Οχι ρε φιλε αν φερουν μονο το 16 ειναι για γελια! Αφου δινεται η επιλογη τα 3GB ειναι μονοδρομος (και τα 32 ειναι υπεραρκετα για καποιον που δεν παιζει games και χωρις να βαλει micro SD πιστευω)

Αντνωνης Μαρινος

@Κωστας: το Ζ2 δεν “ζηλευει” και ειναι μια πολυ καλη προταση, απλως το G3 ειναι το καλυτερα εξοπλισμενο κινητο σημερα, πρωτοπορει σε καποιους τομεις, και φυσικα ειναι και φθηνοτερο. Απο εκει και περα ο καθενας κανει την επιλογη του.

Και να μην ερθει η 32αρα, λυση θα βρεθει…απλως θα ειναι εκπληκτικο foul της LG Hellas, δεν νομιζω να κανουν τετοιο λαθος…(βεβαια πλεον υπαρχει υποδοχη microSD 🙂 )

fotis

Δεν θα το πάρω μόνο και μόνο έπειδη έχει
Το όνομα της θύρας του Άρη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.