LG G3 Prime (Cat.6 LTE), εμφανίστηκε σε online κατάστημα της Κορέας

Εδώ και καιρό ακούμε ότι η LG θα ακολουθήσει τα βήματα της Samsung με το Samsung Galaxy LTE-A που έρχεται με Snapdragon 805 και διατίθεται αποκλειστικά για την Κορέα. Όπως φαίνεται το LG G3 Prime επιβεβαιώνεται από online κατάστημα στην Κορέα.

Εμφανίζεται με την ονομασία LG G3 Cat 6. Η κατηγορία 6 LTE είναι ικανή για ταχύτητες 300Mbps και δεν υποστηρίζεται από τον Snapdragon 801 που έχει η κανονική έκδοση του LG G3, επομένως όλα οδηγούν στον Snapdragon 805.

H LG δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα ενώ σε χθεσινή εκδήλωση για την παρουσίαση του LG G3 στην Ελλάδα, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι προς το παρόν δεν έχει ακουστεί κάτι για prime έκδοση και ότι αποκλείεται να τη δούμε μέσα στους επόμενους 3 μήνες.

Ωστόσο από τη στιγμή που εμφανίζεται σε online κατάστημα στην Κορέα, δυο είναι οι περιπτώσεις. Ή να έχει γίνει λάθος ή απλά η prime έκδοση να προορίζεται μόνο για την αγορά της Κορέας όπως έκανε η Samsung με το Galaxy LTE-A το οποίο δεν θα βγει εκτός Κορέας.

lg g3 prime, LG G3 Prime (Cat.6 LTE), εμφανίστηκε σε online κατάστημα της Κορέας

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
wrangler10

Εγω παρηγγειλα το 32αρι και ασε τους αλλους να περιμένουν τις ¨Ναυαρχιδες ¨ του τριμήνου.

dark_master

Νομίζω πως πριν από καιρό είχε αναφερθεί ότι πήρε πιστοποιήση στη Κορέα με τον 805.
Όπως και να έχει να σου ακυρώνουν το υπάρχον μοντέλο ένα μήνα μόνο μετά από την επίσημη παρουσίαση δεν το λες και σοβαρή κίνηση.

Ρε συ Κώστα το UI του G3 θα το πάρει τουλάχιστον το G2 ή δεν προβλέπεται?Τους έχεις ρωτήσει?

Kwnstadinos

wrangler10 Και γω φιλε το ιδιο παρηγγειλα

Lefteris T.

@dark_master ψαξε στο appstore “lg multihome” κ θα σου βγαλει θεμα που ειναι παρομοιο με του G3 κ τα widgetakia ακομα αλλαζουν εμενα με βολεψε πολυ γτ το stock ειναι τραγικο(η απλα χρησιμοποιεις laucher)

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Έχω το galaxy s5 λέω να το δώσω και να πάρω το lg g3 αξίζει αυτή η αλλαγή?

prideous

Εγώ θέλω βοήθεια…. G3(32) ή note 3…?

nikos

@ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ καταρχήν κατά την άποψη μου ήταν λάθος επιλογή να πάρεις το s5 ενώ κυκλοφορούν πολύ καλύτερα…Παρόλα αυτά αφού το πήρες καλά θα κάνεις να μην πάρεις το g3 γιατί αν και καλύτερο, η διαφορά τους δεν είναι μεγάλη και για να το πάρεις θα χρειαστεί να βάλεις και το χέρι στην τσέπη(έστω και για μικρό ποσό…) εκτός βέβαια αν βρεις κανέναν άσχετο που έχει κόλλημα με τα galaxy λόγο brand,δεν έχει ιδέα από σκρουτζομάγαζα και καταφέρεις και του το πουλήσεις κανένα 600+,τότε ναι αξίζει να πας για το g3 και ίσως σου μείνει και τίποτα για καφέ 😉

nikos

@prideus αν δεν σε νοιάζει η διαφορά στην τιμή τότε σίγουρα g3 λόγο καλύτερου μεγέθους,καλύτερης κάμερας,επεξεργαστή και πολλά άλλα(δεν θα πω οθόνη γιατί κατά τη γνώμη μου η QHD δεν δίνει καλύτερο αποτέλεσμα σε τέτοιες ίντσες…

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

niko θα ήθελα την γνώμη σου ποιο είναι καλύτερο κινητό της αγοράς?

nikos

@ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ για εμένα το καλύτερο είναι το Lumia 930 αλλά εσένα πιθανόν να μην σε καλύπτει από άποψη store…Εμένα που με καλύπτει σε αυτόν τον τομέα βρίσκω ότι άλλο θέλω σε αυτή τη συσκευή…Οριακά καλό μέγεθος,φοβερή κάμερα,ποιότητα κατασκευής,καλά specs και ένα λειτουργικό που τρέχει νεράκι.+αναβαθμίσεις για 3 χρόνια!

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

niko ο λόγος που θέλω να το δώσω το s5 δεν μ’αρέσει η ποιότητα του είναι χάλια. Το lg g3 ξέρεις αν είναι καλύτερη η ποιότητα του?

nikos

Είναι πολύ ανώτερη του s5…δεν είναι ακριβώς μέταλλο αλλά δίνει αυτή την αίσθηση,πραγματικά πολύ στιβαρό!Γενικά αν έχεις αποφασίσει να δώσεις το s5 και ότι θέλεις να παραμείνεις στο android τότε πήγαινε στο g3,έχει τα πάντα από πολύ καλό ως άριστο επίπεδο,το έχω δει από κοντά πίστεψε με…Το μόνο αρνητικό είναι ότι κάτω από τον ήλιο δεν είναι τόσο φωτεινό όσο θα ήθελα αλλά μια χαρά διαβάζεις την οθόνη…Γενικά σε όλα τα υπόλοιπα κορυφή η οθόνη,και μην ακούς τίποτα για ξεβαμμένα χρώματα και τέτοια,το έχω δει από κοντά και η οθόνη είναι εκπληκτική!Ούτε ζεσταίνεται που ακούγεται,μόνο σε κάποια πολύ βαριά παιχνίδια που δοκίμασα λίγο…(λογικό άλλωστε)
Υ.Γ Αν πάρεις το g3 εννοείται να πάρεις την έκδοση με τα 32gb,αυτή με τα 16gb δεν αξίζει…

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

niko το 32 έχω σκοπό να πάρω. Εχω ξενερώσει πια με την Samsung.

enki

nektarios μν δωσεις το s5 για το g3..και ειδικα αν εχεις το s5 G900H!!!εχει πολυ χαλια χρωματα για αυτην την αναλυση,πολυ ξεθωριασμενα….δεν αξιζει για εμενα..πηγαινε κατευθειαν στο htc m8 χωρις δευτερη κουβεντα εκτος και αν περιμενεις το galaxy f που θα ειναι super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.