LG G3 Prime, με Snapdragon 805 εμφανίζεται να παίρνει Bluetooth πιστοποίηση

Το LG G3 δεν έχει προλάβει να κυκλοφορήσει ακόμα στην παγκόσμια αγορά αλλά η LG όπως φαίνεται δουλεύει ήδη πάνω στο βελτιωμένο μοντέλο που θα έχει Snapdragon 805 αντί για τον 801. Η συσκευή με κωδική ονομασία LG F460S πήρε πιστοποίηση για Bluetooth και λογικά μιλάμε για το LG G3 η οποία βέβαια μπορεί να μην καταλήξει να μην ονομαστεί G3.

Μια συσκευή με κωδική ονομασία LG F460L έχει διαρρεύσει και προηγουμένως και ίσως να μιλάμε για αποκλειστική κυκλοφορία στην Κορέα, για αρχή τουλάχιστον. Το ίδιο συνέβη και με το Samsung Galaxy S5 LTE-A το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες αποκλειστικά στην Κορέα και δεν θα διατεθεί στην παγκόσμια αγορά.
, LG G3 Prime, με Snapdragon 805 εμφανίζεται να παίρνει Bluetooth πιστοποίηση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Εγώ ένα έχω να πω…
Α καλά!!!

ΜΑΝΟΣ

Ρε παιδιά γιατί θιγεστε με τα μοντέλα που βγάζουν οι εταιρείες; Η τεχνολογία προχωράει. Οκ, σχολιάστε το άλλα Ποιος ο λόγος να θιγεστε; Συμβόλαιο έχετε με τις εταιρείες;

tiamat

εχουμε δει και αποδει με ελεεινες κινησεις εταιρειων ,αλλα νομιζω αυτη της lg ξεπερνα καθε ιστορικο προηγουμενο.
τωρα μολις πριν λιγες μερες ανακοινωσε το G3 με τον 801 και τωρα το ξαναπαρουσιαζει με τον 805?

και στη τελικη αυτη δεν επικαλεστηκε ως δικαιολογια οτι ο 805 δεν ηταν ετοιμος?
τωρα “ξαφνικα” δηλαδη ειναι ετοιμος?

Tom

Μην εντυπωσιαζεστε. Οι εταιριες ειναι για να βγαζουν κερδος. Και προς εκπληξη καποιων το ιδιο ισχυει για ολες τους.

wrangler10

Αν και ο 805 προορίζεται μονο για την αγορά της Ν.Κορεας (προς το παρόν )ενα εχω να πω.Η LG ειναι η νέα Samsung…καλός τα δεχθήκαμε .

Λευτέρης

Θα έχει και ακουστικά στη συσκευασία;
Γιατί σ’ ένα unboxing που είδα, εγγενούς site, δεν υπήρχαν!

Γιάννης σε λέω

Προσωπικά δε μ’ ενοχλεί η κίνηση της LG να εξελίξει το G3 στο κοντινό μέλλον. Η τεχνολογία προχωράει. Μακάρι και η Samsung να πρόσεχε περισσότερο τις τιμές της και τον σχεδιασμό της και θα την είχαμε εφάμιλλη της LG για το τρέχον έτος. Πάντως η θεωρία ότι η LG ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει το κανονικό G3 διεθνώς με τον snap 805 καταρρίφθηκε. Τώρα αν εργάζεται για ένα αναβαθμισμένο G3, που θα το ονομασει prime, είναι δικαίωμα της, όπως και δικαίωμα της Samsung και της κάθε εταιρίας να κάνει το ίδιο. Μακάρι και η Samsung να ξεκινούσε τις ναυαρχίδες της στην Ελλάδα με τιμή 599 €, να είχε καλύτερο σχεδιασμό στο S5 και κανείς δε θα μιλούσε για καρακιτσαριό κατάσταση.

giannis13

λετε οτι ακουτε τον κοσμο επειδη βαλατε μια sd και μια αποσπωμενη μπαταρια που βεβαια το G2 τα ειχε στο κορεατικο μοντελο …

αμ δε που τον ακουτε .. τι ειναι αυτα που κανετε ρε ; 2 εκδοσεις για το G3 με διαφορετικη ραμ ;;;;;;;;;; και μετα απο 1 μηνα βγαζουμε G3 Prime ;;;;;; τα κοροιδευαμε οταν τα
εκανε η Σαμμυ , θα κοροιδευουμε και εσας

ΑΑΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ UPDATE ME TO UI TOY G3 …και τα νεα features ! αντε

tech21man

Λες και δεν εχετε ζωη κανετε. Μονοι σας το λετε, ο 805 δεν ηταν ετοιμος, τωρα ειναι. Δηλαδη που ειναι το προβλημα. Το galaxy S4 οταν ειχε πρωτοβγει ειχε τον s600 και ηταν λογικο. Η samsung δηλαδη, τι επρεπε να κανει, να μη το βγαλει? Η να περιμενει τον τοτε s800 κορυφαιο της σειρας? Το χρονοδιαγραμμα, ειναι προφανως πιο πολυτιμο. Και μιλουσαμε για ναυαρχιδα. Το “εμβλημα” της εταιρειας της που λεει ο λογος. Ετσι ειναι τα πραγματα, you snooze you lose. Παω στοιχημα οτι κανενας απο τους γκρινιαρηδες (αντε σχεδον κανενας η ενας) δεν εχει καν το g3. Οποτε προς τι το παραπονο? Ειναι λογικο να θελει να γινει η LG η νεα samsung γιατι τα παει καλα, αλλα οχι με τον τροπο που περιγραφετε. Παροτι στερουνται πολλα σε δυνατοτητες αυτο το mobile οικοσυστημα ακολουθει κατα γραμμα την εξελιξη των pc οπως τη θυμαμαι απο παλια. Και ποιος σου λεει οτι δε θα βλεπουμε νεο chipset καθε 2 μηνες σε καποιο καιρο? Ηδη ετοιμαζεται το project ara (μαιμου δηλαδη που λεγαμε παλια, συναρμολογουμενο οταν δεν ηταν “compaq pressario η IBM aptiva οπως galaxy S η LG G3 η xperia”. Θα σου φαινεται περιεργο τοτε καποιος να λεει, αμαν, βγηκε ο… Συνέχεια »

Dimitrinho

Παρτε ολοι apple και αφηστε ολες τις υπολοιπες εταιρειες που σας κοροιδευουν και θα δειτε οτι θα βαλουν μυαλο.
Εχω το iPhone 5s και ειναι ακομη η ναυαρχιδα της apple και σε 2 μηνες θα παρουσιαστει το iPhone 6 δηλαδη ενα χρονο μετα ενω οι υπολοιποι δεν προλαβατε να αγορασετε την ναυαρχιδα σας και ηδη γρηγορα βγαλανε καινουργιο μοντελο.Βαλτε συν οτι θα παρω την αναβαθμιση του ios 8 στο iPhone μου και στο iPad 4 γιατι να μην ειμαι υπερηφανος για την επιλογη μου;

temasek

Dimitrinho@ γιατί πηρες ενα κινητό με specs 2 χρόνων (αλλά τα πληρώνηεις σαν να είναι κορυφαία) δεύτερον έχει μικρή μπαταρια και όχι SD και δεν είναι η μονη που βγάζει ναυαρχίδα κάθε 1 χρόνο

Αντώνης Μαρίνος

Λογικό να θέλει να βγάλει το “επόμενο” με τον 805, το ατύχημα για την LG ήταν ότι η ανακοίνωση του υπάρχοντος G3 είναι πολύ κοντά με την διαθεσιμότητα του 805, εξ’ου και τα σχόλια. Αλλά όπως είπαν και άλλοι, οι εταιρείες υπάρχουν για να φτιάχνουν προϊόντα που θα πουλήσουν σε αγοραστές για να βγάλουν λεφτά, όχι για να μην κάνουν τα χατήρια….

@Dimitrinho: κάθε φορά που διαβάζω τι γράφεις, γελάω (λίγο ή πολύ, εξαρτάται….)…να’σαι καλά, μου φτιάχνεις τη διάθεση…

Dimitrinho

@temasek ειμαι ο μονος που εχει επεξεργαστη της arm με 64 bit και μικροεπεξεργαστη κινησης οι υπολοιποι περασε 1 χρονος και ακομη να βγαλουν @Αντώνης Μαρίνος και με σενα η samsung η lg και η sony γελανε μαζι σου που σε επιασαν κοροιδο

giannis13

εμας επιασαν κοροιδο ;ποσο το πληρωσες το αϊφον ; τα 16gb κιολας , μην μιλησουμε για 32 ή για 64 που χτυπαει 1000ρικο …

με αυτα που πληρωσες για 1 αϊφον πηραμε g2 και σε 3-4 μηνες μπορει να παρουμε και g3 !
και παλι λιγοτερα θα εχουμε ξοδεψει …

και αυτα μονο για την τιμη , για τα υπολοιπα δεν αξιζει ουτε καν να αναφερθω …,

island

Το “Prime” τώρα που κολλάει……..είναι επίσημο όνομα ?

Γιατί χάθηκε και η έννοια των λέξεων.

Prime η HTC,LG,SAMSUNG……Ζαλιστήκαμε από Prime και τίποτα..

Με όλο το σεβασμό προς το site.

tiamat

Dimitrinho πρεπει να εισαι μαγος βραζιλιανος μεσοεπιθετικος που ξερει να εκμεταλευεται τις αδυναμιες των αντιπαλων γιατι με τις ντριπλες που κανεις μας βαζεις ολους στη θεση μας..! βεβαια παιζεις και σε πλουσια δυνατη ομαδα (apple) γιαυτο σε παιρνει και τα κανεις αυτα.

dark_master

Να δω τώρα όσοι πανηγυρίζανε για τι ως πωλήσεις του G3 στην Κορέα κ κάνανε σαν μέτοχοι πως θα τους φανεί το άκουσμα με τον νέο επεξεργαστή…

nick2010

Από παντού σκάει ότι 801 και QHD…. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ !!!!!

Στην Κορέα ήδη έσκασε και πάει για νέα κυκλοφορία.

Μα καλά, εκεί στην LG δεν το είδαν, δεν το τέσταραν ????????

Τόσο καλό όνομα είχαν φτιάξει με το G2 και σστην επόμενη κυκλοφορία το χάλασαν και με τη βούλα πλέον (ακα prime).

Κρίμα, γιατί είναι πανέμορφο smartphone το G3, κατά τ’ άλλα.

Άντε να δούμε τώρα το NOTE 4 (αχ μακάρι να είχε τις διαστάσεις του G3) και το καινούργιο iphone.

Erevos

@Dimitrinho
Ναι έχεις 64 bit επεξεργαστή αλλά μικρή οθόνη 4″ χαμηλής ανάλυσης και ξεπερασμένη κάμερα 8 MP. Σαν το Smart Brabus ένα πράγμα που έχει κινητήρα “φωτιά” αλλά από σασί και αναρτήσεις είναι “σάπιο”.

Τομ

Δεν μπορω να μην γελασω με το σχολιο του Dimitrinho αλλα απο τν αλλη δεν μπορω να γελασω με τα σχολια που λενε οτι αγοραζεις παλια specs με καινουριες τιμες. Και ενταξει για την οθονη οκ αλλα τα αλλα; Απο ποτε μας νοιαζουν τα speccs περισσοτερο απο την εμπειρια χρησης; Τελικα ποιος ειναι το προβατο στην προκειμενη;

nikos

@dimitrinho είσαι ο μόνος που έχει 64μπιτ επεξεργαστή και δεν καταλαβαίνει ότι αυτή τη στιγμή είναι άχρηστος!Σαφώς και έχει καλύτερο επεξεργαστή από το iPhone 5 αλλά όχι επειδή είναι 64μπιτ!Όσο για το ότι μας κοροϊδεύουν οι εταιρείες…Ηρέμησε λίγο όλες οι εταιρείες το κέρδος έχουν ως στόχο!Απλά η “δικιά” σου είναι ο αρχικλέφτης!

ΜΑΝΟΣ

Dimitrinho φίλε είσαι πολύ μεγάλο θύμα.

wrangler10

Ορισμένοι διαβάζετε αυτα που γράφετε?Το θεμα δεν ειναι οτι βγάζει σε χρονο ρεκόρ το ιδιο μοντέλο (που ακομα δεν εχει κυκλοφορήσει καλα καλα ) με τον 805 αλλα κοροϊδευει προορίζοντας αυτο το συγκεκριμένο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την αγορά της Β.Κορεας…Την συγκεκριμένη τακτική ακολουθεί και η samsung.Δηλαδη οι υπόλοιποι πελάτες τι ειναι ?Δευτερης κατηγορίας?

Dimitrinho

Η apple ειναι η μονη εταιρεια η οποια με σεβαστηκε και μου εδωσε ποιοτικο προιον μακαρι να ζουσε και ο Steve ωστε να ηταν η apple αιωνες μπροστα απο τους υπολοιπους ακομη.
Χωρις τον Steve δεν θα ειχε φτασει ποτε η τεχνολογια εδω που εφτασε.

tech21man

Μπα δεν ειναι σαπιο το iphone αλλα το σασι και τα μυαλα του dimitrinho

George

@dimitrinho πραγματικα δε εχω ξαναδει καποιον να υποστηριζει τοσο πολυ μια εταιρια! Ειναι ανησυχητικο,ε εκτος αν εισαι μετοχος, να το κοιταξεις. Επισης ελπιζω να ξερεις οτι η Apple δεν θα υπηρχε χωρις την Microsoft.

Τωρα στο θεμα μας, η Lg ‘γελασε’ μονο τους Κορεατες που αγορασν την συσκευη πριν κανενα μηνα. Αφου εμεις δε θα το δουμε με τον 805 δε μας επηραζει η αποφαση της.

Dimitrinho

@George λογικο ειναι να την υποστηριζω τοσο πολυ μετανιωσα που τοσα χρονια επαιρνα windows αντι να παρω mac που πραγματικα ειναι πολυ πιο ευχρηστο πιο αξιοπιστο η και με πολυ πιο απλα λογια ειναι think different.λαθος τα λες η microsoft δεν θα υπηρχε χωρις την apple ολη η ιστορια της τεχνολογιας αλλαξε οταν ο οραματιστης steve επισκεφτηκε την xerox που ειχαν εναν πρωτοτυπο υπολογιστη που ειχαν εγκαταλειψει την προσπαθεια γιατι νομιζαν οτι δεν θα πετυχουν ετσι αυτο ηταν αυτοκτονια για την xerox κατι που ο Steve το εκμεταλευτηκε εγινε το θαυμα για εκεινον εκεινη την μερα και απο τοτε υπο την καθοδηγηση του αναγεννημενου Steve η apple ηταν αιωνες μπροστα απο τους υπολοιπους.

thomas22888

Τη γίνεται με το hands on για το g3 ;;;;;;;

kariofillis

Re file @Dimitrinho, dn ksero poso asxoleisai me pc kai etsi, alla!, an asxoliosoin, dn 8a ta leges auta… Ta mac einai gia tis noikokuroules pou dn kseroun tin tufla tous apo pc… Dn mporeis na kaneis tipota epano tous…Oso gia ta iphone, mi gelaso, 5 kinita me ola ta apps grammena eidika gia to sugkekrimeno hardware… Kai parolo pou logo autou, 8a mporousan na sta dinoun polu pio ftina , mias kai einai polu pio eukoli i oli diadikasia ( dn 8a mpo se leptomereies gia drivers, compatability etc, gt mallon dn asxoleisai), sou to poulane kai magkia, kai sta arpazoune tripla kai tetrapla. Kai sou xoun perasei tora ti filosofia, oti me ta leftakia tou mpampa eisai proti mouri me to iphone. Ego 8a sou lega na ksekolliseis ligaki, dn kanei kalo….

Τομ

Kariofilis φανηκε απο την δευτερη προταση σου για τα mac ποσο ασχολεισαι και συ.. Αυτο το πραγμα που ενας παει να φανει πιο εξυπνος εχωντας χαζη συμπεριφορα δεν θα το καταλαβω ποτε. Οκ ειπαμε τα windows εχουν πιο πληρη γκαμα προγραμματων αλλα οχι και για νοικοκυρουλες τα mac ρε φιλος.. Ελεος. Επισης για τα iphone ξεκοληστε, καποιους οπως τον φιλος forneverarrow τον βολεψαν ΑΦΟΥ ειχαν δοκιμασει πρωτα android. Τοσο δυσκολο σας ειναι; Και αν καποιοι βολευονται με τα τετραιντσα iphone και το απλο και γρηγορο ios σκεφτειτε οτι ο αριθμος θα πολλαπλασιαστει οταν το iphone μεγαλωσει (επειδη πιστευω οτι αυτοι που θελουν μεγαλυτερο iphone ειναι περισσοτεροι απο αυτους που θελουν να παραμεινει μικρο)

Dimitrinho

@kariofillis ασχολουμαι με pc απο τοτε που βγηκαν τα windows 95 και δεν ειχα λειτουργησει αλλο λειτουργικο περα απο τα windows μεχρι το 2009 που δοκιμασα πρωτη φορα τα mac μιλαμε εντυπωσιαστηκα δεν εχω ξαναδει τοσο αξιοπιστο λειτουργικο και εκει που στα windows χρειαζεσαι 10 κινησεις για να κανεις κατι στα mac για το ιδιο πραγμα φτανουν μονο 2 μαλιστα και μαλιστα ειναι σκυλια και εγω εκανα το λαθος το 2011 να χαλασω λεφτα για να παρω παλι windows επειδη ειχα τις φοβιες μου σχετικα με τα mac κατι που το μετανιωσα πικρα και απο τοτε ειπα ποτε ξανα windows το ιανουριο ερχεται η ωρα να παρω πρωτη φορα mac μιας και σιγουρευτηκα απο διαφορους γνωστους μου που εχουν mac παρα πολλα χρονια και δουλευουν πραγματικα σαν καινουργιοι χωρις να κανουν καποια αναβαθμιση ενω στα windows κολλανε συνεχεια και χρειαζεται αλλαγη ολο το συστημα. Οσο για το iphone με λεφτα μου το αγορασα φετος και δικαιωθηκα για την επιλογη μου ειχα αγορασει ξανα iphone το 2009 το 3gs και το κρατησα μεχρι το 2012 που το εχασα κριμα γιατι ηταν σκυλι ε μετα πηγα σε android και σε windows phone και ηταν καταστροφη ειναι τοσο απαραδεκτα και κολλουσαν συνεχεια ετσι… Συνέχεια »

Γιάννης σε λέω

Ξεκολήστε μερικοί με την προπαγάνδα! Πού διαβάσατε ότι snap 801 και QHD δεν πάνε μαζί? Εδώ τα μεγαλύτερα διεθνή site τεχνολογίας, όπως και άλλα Ελληνικά, έχουν καταπαινέψει το κινητό!

Κώστα κακώς δεν έκανες και μια ακόμα παρουσίαση του κινητού εδώ στην Ελλάδα, πέρα απ’ αυτήν που έγινε στο Λονδίνο. Να έχουμε δηλαδή μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το κινητό. Φιλικά!

tiamat

@φιλε Dimitrinho και μονο που λες ” ημουν πολυ κοντα να παρω το lg g2 … ” σημαινει οτι μονο προβατο δεν εισαι οπως πολλοι βιαστηκαν να σε πουν. το lg g3 πως το βλεπεις αληθεια? σου αρεσει σαν αναβαθμιση?

Dimitrinho

@tiamat η αληθεια ειναι οτι περιμενα το g3 να βγει καλυτερο ενω η lg εκανε μεγαλη πατατα ενω ειχε την ευκαιρια να τους ξεπερασει ολους εκτος του οτι 5,5 ιντσες ειναι πολυ μεγαλο για κινητο μονο καλυτερη αναλυση οθονης εχει αντε και καλυτερο UI δεν μπορουσες να περιμενεις ρε lg να βγουν οι επεξεργαστες 805 και 810;ψηφιζω και παλι lg g2 πηγε και στα 299 ευρω οποτε ποιος ο λογος να διαλεξει κανεις το g3 απο την στιγμη που το g2 ειναι θηριο και σε τετοια εξαιρετικη τιμη;

Vassilis Papathanasiou

ενα εχω να πω: ολες οι εταιρειες εχουν λυσαξει με αναβαθμισεις και λογισμικου και design!!!!!(οχι οτι ειναι κακο αυτο)

wrangler10

Καλά και η Apple δεν είναι πανάγια.Έχω το περσινό ipad mini στο οποίο, αν και παραεκτημημενο έβαλε 512 mb μνήμη (!!) και στο ios 7 μου κρασαρουν συνέχεια εφαρμογές (συνέχεια όμως με reboot στρώνει ).Πουλάς που πουλάς πανάκριβα,βάλε μια μεγαλύτερη ριμαδόρο-ram (η ram της κόστισε?) να μπορεί να αντεξει μελλοντικά updates,και μιλάμε για μόλις περσινό μοντέλο.Για το iphone 4 που έχω δεν αναφέρομαι καθόλου…κλαφτα Χαράλαμπε..δεν έπρεπε καν να του δώσει το ios 7.

dark_master

Αν το κινητό τα σπάει τότε γιατί βιάστηκαν να βγάλουν την έκδοση με τον 805?
Γιατί όλοι αναφέρουν προβλήματα με την υπερθέρμανση,με lags και με χαμήλωμα της οθόνης μετά από ώρα?
Από gsmarena έως xda όλοι αναφέρουν τα ίδια προβλήματα…

dark_master

και για να μην ξεχνιόμαστε μιλάμε για ένα κινητό που παρουσιάστηκε πριν ένα μήνα… Αυτό και μόνο δείχνει προχειρότητα από τη μεριά τους και καιροσκοπισμό!

Γιάννης σε λέω

@dark_master Προσωπικά δε με ενοχλεί αν το κινητό υπερθερμανθεί σε ανεκτό βαθμό μετά από μισή ώρα συνεχούς χρήσης. Και η φωτεινότητα μειώνεται κατά 10% προσωρινά λόγω της υπερθέρμανσης
, σιγά… Το M8 αντίστοιχα έχει άλλα μειονεκτήματα, μεγάλο μέγεθος και περιθώρεια, χαμηλή ανάλυση κάμερας.

kostas

κωστααααα to hands on περιμενουμεεεεεεεεε

Γιάννης σε λέω

Λοιπόν, για να μην τρωγόμαστε, κανένα κινητό δεν είναι τέλειο!

Samsung Galaxy S5
Θετικά: Φοβερή κάμερα, Ωραίο UI, Ομαλή λειτουργία
Αρνητικα: Κακή εξωτερική εμφάνιση, φθηνά υλικά κατασκευής (πλαστικό), Ακριβή τιμή

Sony Xperia Z2
Θετικά: Ανώτερα, ποιοτικά υλικά κατασκευής από γυαλί, Φοβερή κάμερα, Υπεραρκετή μνήμη RAM
Αρνητικά: Μεγάλο μέγεθος, μη ομαλή λειτουργία στην καταγραφή βίντεο 4Κ και μερική υπερθέρμανση, Ακριβή τιμή

HTC one (M8)
Θετικά: Ανώτερη ποιότητα κατασκευής (μέταλλο), Φοβερός ήχος, Όμορφο UI
Αρνητικά: Μεγάλο μέγεθος, χαμηλή ανάλυση κάμερας, Ακριβή τιμή

LG G3
Θετικά: Φοβερή οθόνη με τη μεγαλύτερη ανάλυση στην αγορά, Φυσιολογικότερη τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, Όμορφη εξωτερική εμφάνιση (αν και πλαστικό) με μικρά περιθώρεια, Μεγάλη αυτονομία μπαταρίας.
Αρνητικά: Μερική υπερθέρμανση του κινητού μετά από αρκετή ώρα συνεχούς χρήσης και ελαφριά μείωση (κατά 10%) της φωτεινότητας της οθόνης για τον ίδιο λόγο.

Huawei Ascend P7
Θετικά: Ανώτερη ποιότητα κατασκευής από γυαλί, φοβερή εξωτερική εμφάνιση, πολύ καλή κάμερα, Όμορφο UI και πολύ καλή τιμή
Αρνητικά: Μετά από αρκετή ώρα συνεχούς χρήσης το τηλέφωνο ζεσταίνεται και αδυναμία αναπαραγωγής ορισμένων βίντεο στα 1080p

Αν ξέχασα κάποιο κινητό συγχωρείστε με!

ΜΑΝΟΣ

Το ότι σιγά σιγά τα smartphones ξεφεύγουν Και δεν είναι πια phones Δεν βλέπω να ανησυχεί κανέναν και αρχίζω να ανησυχώ εγώ…

Georgos

@Dimitrinho
Κρίμα που δεν πήρες το G2 και εγώ iphone είχα (το 5) και επειδή με κούρασε η μικρή οθόνη , το κλειδωμένο iOS και το σπαστικό itunes πήρα το Note 3 και είδα το φως το αληθινό. Δυστυχώς οι 4 ίντσες δεν παλεύονται με τίποτα.Αν βγάλει και η apple κινητό στις 5.5 μπορεί να το σκεφτώ (αν και δύσκολο λόγω itunes).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.